gtemata.com

Cum să ieșiți cu un bărbat al Fecioarei

Fecioara de la bărbați poate fi timid și nu întotdeauna ușor să se cunoască, dar ei știu să fie cei mai buni prieteni și iubiți: perfecționismul lor le face numiri în loc de neuitat! Ați găsit unul și l-ați lovit? Nu este greu de înțeles de ce: ele sunt inteligente, loiale și autentice. Iată ce trebuie să știți pentru a participa la unul dintre acești bărbați născuți între 23 august și 22 septembrie.

paşi

Partea 1
Răspândiți fundațiile

Imagine intitulată Perioadele pentru Fecioara Pasul 01
1
Dacă sunteți interesat de un bărbat al Fecioarei, mai întâi ea devine prietena ei. Bărbații acestui semn zodiacal nu sunt creaturi pasionate și sunt gata să sară pe tine. Prefera să știe exact în ce situație se află. Ele nu sunt capturate de un vârtej de romantism. Asigurați-vă că sunteți mai întâi prieteni! Dovedeste-i sa fie persoana potrivita pentru el si interesul sau se va aprinde.
 • Imagine intitulată Datele pentru omul fecioarei Pasul 02
  2
  Asigură-te că te respectă. Omul tradițional al Fecioarei are nevoie de o femeie clasă. Trebuie să fie inteligentă și foarte matură pentru vârsta ei și să poată avea grijă de ea însăși. Trebuie să fie compusă. Nu ar trebui să fie dedicată discuțiilor bârfe sau banale care servesc numai pentru a da respirație gurii. Nu încercați să-l atrageți prin poftă (omul Fecioarei știe că este ceva obișnuit) - trebuie să vă dovediți o persoană demnă de respectul său.
 • Nu vei avea o strălucire frumoasă, nu-ți scutură părul la momentul potrivit și nu-ți bate genele. Arătați-le cine sunteți cu adevărat. Arătați-i o persoană fantastică care știe că este. Fii real cu el. Numai așa puteți să-i câștigați respectul și loialitatea.
  Imaginea intitulată
 • Imaginea intitulată Perioadele pentru Fecioara Fecioara 03
  3
  Fii îndrăzneț. Omul Fecioarei nu este semnul cel mai direct și îndrăzneț. Nu trebuie să-i dați indicii atât de subtile încât să-l facă să înțeleagă că vă place. Poate că trebuie să știți că acest lucru este sigur înainte de a lua măsuri. Cum să-l învinuiți? Nimănui nu-i place să fie respins!
 • Omul Fecioarei răspunde bine la vedere și la atingere. Deci, în loc să-i atinge brațul cum ar face orice altă fată, aruncă o privire care strigă "Kiss me". Se va topi în clipul unui ochi.
  Imaginea intitulată
 • Imaginea intitulată Datele pentru Fecioara Fecioara 04
  4
  Pregătiți-vă pentru perfecțiune. Dacă există un lucru care îl caracterizează pe acest om, el este un perfecționist. Rețineți fiecare detaliu mic și așteptați ca această trăsătură să distingă și ceilalți. Se asigură că dulapul de lenjerie este organizat după culoare, dimensiune, data cumpărării și numărarea firelor. El își dă seama când cadrele de tablouri nu sunt centrate, când cantitatea potrivită de condimente lipsește dintr-un curry. Acest lucru are avantajele și dezavantajele sale, deci concentrați-vă asupra avantajelor!
 • El este un fel de persoană care va observa dacă ați pus în greutate cu o jumătate de kilogram. El este genul de bărbat care vă va privi părul și vă va spune când nu aveți unul. Dați-i beneficiile îndoielii: el încearcă doar să facă totul perfect. El este, de asemenea, tipul de om care se va asigura că timpul tău împreună este cheltuit așa cum îți place. Acest lucru compensează comentariile meticuloase, nu?
  Imaginea intitulată Datele pentru omul Fecioară 04Bullet01
 • Imagine intitulată Datele pentru Fecioara Fecioara 05
  5
  Așteptați clasa. Știi ce spun despre perfecțiune? Cum pot fi lucrurile perfecte dacă nu sunt cele mai bune? Omul Fecioarei așteaptă ca lucrurile să fie frumoase. Nu este neapărat cel mai scump (de fapt, ar trebui să fie opusul, veți ști mai mult continuând să citiți), dar absolut bine potrivite între ele și organizația atent gândită. Puteți lua un simplu tricou și o pereche de blugi și faceți un aspect elegant pentru că v-ați gândit înainte de al pune. Așa va fi relația!
 • De vreme ce el gândește cu meticulozitate la toate, numirile dvs. vor fi planificate și vor fi extravagante în felul lor. El vă va duce într-un restaurant unde știe calitatea și va ști exact ce să comande și ce să spună personalului pentru a obține cea mai bună masă. El va programa o seara cu detalii atat de perfecte, incat veti intreba cum o face ca totul arata natural.
  Imaginea intitulată Datele pentru omul fecioarei Pasul 05Bullet01
 • Partea 2
  Fiți compatibil

  Imagine intitulată Datele pentru Fecioara Fecioara 06
  1
  Păstrați un aspect simplu. Adu-ți coafuri, haine, machiaj și bijuterii simple, stai departe de TOATE excesele, pentru că bărbații Fecioarelor le plac frumusețea naturală. Dat fiind partea practică care le caracterizează? Aici se manifestă și aici. Ei nu apreciază lucruri arătoase sau artificiale. Ce gură de aer proaspăt!
  • Omul Fecioarei dorește ca partenerul său să fie real. Cine nu ar vrea asta? Deși îi plac lucrurile frumoase, brandurile nu-i spun nimic. El preferă aspectul simplu și elegant, care îl atrage mult mai mult decât cei încărcați cu accesorii și scumpe. Ar trebui să fii ceea ce strălucește mai mult decât orice altceva, nu brățara strălucitoare pe încheietura mâinii.
 • Imagine intitulată Datele pentru Fecioara de Barbă Pasul 07
  2
  Fiți curat și ordonat. Păstrați igiena personală și îngrijiți-vă cât mai mult posibil. Și, ca și corpul tău, casa ta ar trebui să fie, de asemenea, curată și ordonată! Dacă un om al Fecioarelor intră în casa ta și găsește peste tot stive și grămezi de gunoi neidentificat, nu se va mai întoarce niciodată la ea. Încearcă să-ți găsești întreaga viață pe mantra curățeniei.
 • Dacă nu ești așa, riscurile de ritrovartelo organizează podeaua dormitorului, pentru a sugera un nou sapun, care ar putea încerca să scape de miros urât și să arunce toate sosuri restante pe care le au în frigider. Acestea sunt conversații care ar fi cel mai bine evitate!
 • Imaginea intitulată
  3
  Nu fi excentric și scump. Să ne întoarcem la acea practicitate omniprezentă. Omul Fecioarei știe exact ce are nevoie și exact ceea ce nu mai are nevoie. Așa cum nu demonstrează afecțiunea pe platou, el însuși nu este deloc așa și dorește ca partenerul său să aibă o mentalitate similară. Lucrurile nu trebuie să fie complexe și inutile. Pentru el, ei ar reprezenta doar mai multe îngrijorări și gânduri pentru a fi examinate în mintea lui!
 • Dacă un om al Fecioarei se pregătească cina în bucătărie și a găsit șase pachete de boia, dintre care cinci nu au deschis, se va întreba dacă ai fost prea leneș să se uite în cămară înainte de a merge la magazin și cred că pierdem bani. Deci, fă-ți o favoare și bugetul (și mediul înconjurător!) Și asigurați-vă că ați luat acest gând din mintea voastră!

  Imagine intitulată Datele pentru omul Fecioara 08Bullet01
 • Imagine intitulată Perioadele pentru Fecioara Fecioara 09
  4
  Fii stabilă. Omul Fecioarei, având un semn de pământ, se așteaptă ca și partenerul său să fie stabil. Faptul că sunteți capricios și înclinat la mânie sau schimbări de dispoziție nu este ideal pentru el. Îi place că viața este simplă, îți amintești? Drama nu trebuie să aibă spațiu în lumea lui. Emoțiile sunt bune atunci când sunt în doze adecvate. Nebunul, bârfa și drama nu!
 • Asta nu înseamnă că nu trebuie să-i spui cum te simți când ai o zi proastă. Doar încercați să fiți raționali și logici. În loc să-l numești, plângând pentru că cel mai bun prieten al tău este mai frumos decât tine astăzi, înapoi. Ieșiți cu el în acea noapte și vorbiți despre lupta cu imaginea voastră. Veți vedea că sunteți calm și receptivi mai degrabă decât volatili și incomprehensibili.
  Imaginea intitulată Datele pentru Fecioara Fecioara 09Bullet01
 • Imagine intitulată Datele pentru Fecioara Fecioara Pasul 10
  5
  Pregătiți-vă să fiți mulțumiți. Deși nu trebuie să vă așteptați la spectacole mari sau demonstrații intense și teatrale în această relație, trebuie să vă așteptați să fiți mulțumiți. Omul Fecioara ii place totul sa fie perfect si astfel va va asigura ca sunteti fericiti. El nu știe cum să opereze dacă nu sunteți! Dacă îi dați ceva de făcut, el o va face la perfecțiune și apoi o va vedea din nou pentru a vă asigura că totul este bine. Nu ratați un partener ca acesta!
 • Este posibil să nu fiți nerăbdători pentru relația dvs. de a deveni gravă, dar știți că probabil vă gândiți la ea. Când vă deschideți cu ușurință cu voi, aveți încredere în voi și vă permiteți să fiți stânca sa, știți că sunteți pe drumul cel bun. Poate că nu va face gesturi extrem de romantice, dar veți obține o iubire constantă, care este eternă.
  Imaginea intitulată
 • Partea 3
  Faceți-o ultima

  Imagine intitulată Datele pentru Fecioara Fecioara 11
  1
  Amintiți-vă că acesta este un semn al pământului. Fecioara, de fapt, cu Taurul și cu Capricornul, se caracterizează prin acest element. Aceasta înseamnă, în principiu, că este foarte stabil și rezistent la schimbări. La fel ca Pământul! E solidă în ceea ce face și știe ce dorește și ce are nevoie. Este, de obicei, încet să se deschidă, dar, odată ce se întâmplă, este permanent.
  • Fecioara este un semn schimbabil, ceea ce înseamnă că aceste caracteristici nu sunt incontestabile. Dar, în general, veți găsi că ei sunt oameni solizi, cu picioarele pe pământ, cu fundația pe care se construiesc toate (gânduri sau planuri) și care dau cele mai bune lor, atunci când acestea sunt în echilibru.
 • Imaginea intitulată Datele pentru omul fecioarei Pasul 12
  2
  Știți că este posibil să aveți nevoie de reasigurare. Barbatii din barbati sunt adesea prizonieri ai capului lor. Din acest motiv, ei pot pierde un contact cu realitatea, ducând la o tendință inconștientă față de insecuritate. Când sosește acest moment, poate avea nevoie de reasigurare. Când se comportă într-un mod inhibat cu dvs., spuneți-i că nu este nevoie (nu neapărat vorbind). Fiți absolut primitori față de el. Ar putea avea nevoie de un impuls suplimentar.
 • Luați această trăsătură și apreciați-o. În loc de a dori să fie mai deschis și încrezător, să încerce să înțeleagă că această calitate face practic, modest, loial și nimic, dar un exhibitionist, megaloman, contrar semnului pe care îl precede, Leul. Acest sentiment de nesiguranță care îl încălzește uneori poate fi o ușurare!
 • Imagine intitulată Perioadele pentru omul fecioarelor Pasul 13
  3
  Nu-l considera saputello. Din moment ce observă fiecare mic detaliu, mulți oameni îl pot considera pedantic. Doar aruncați o privire la tabelul tău, pentru că vă spune că ați făcut o greșeală cu un procent foarte mic. Nu numai că o observa, dar și el spune ceva despre asta. Acest lucru poate fi enervant dacă nu înțelegeți că el încearcă doar să se asigure că totul este cât se poate de bun. Și de ce nu-i așa?
 • Lucrul pozitiv cu privire la omul Fecioarei este că, chiar dacă știți adevărul, este dispus să o accepte! Este deschis la dezbateri și iubește să vorbească despre lucrurile pe care le-a învățat și le-a experimentat. Deci, data viitoare când omul tău te corectează pentru ceva, nu ezita să spui "Nu! Am făcut-o în acest scop în mod intenționat! "Și să-i explice de ce.
 • Imagine intitulată Datând un om fecios Pasul 14
  4
  Înțelegeți de ce ezită să acționeze. Omul Fecioarei, așa cum este descris mai sus, nu coboară în vid, de la relații la concluzii. Trebuie să planifice totul, cum altfel ar ști dacă ceva este perfect și mai ales acceptabil? Deci, când nu vă dă imediat acea mare manifestare a dragostei pe care o așteptați, nu vă lăsați să vă agitați inima. Are nevoie de timp. Protejați-l.
 • Relația dvs. poate fi lentă la început. E bine! Numai modul de acțiune al omului Fecioarei. Nu este un indicator al lipsei de pasiune sau ceva negativ. Se va deschide în timp util dacă sunteți răbdător. Merită așteptată sosirea unor lucruri bune la urma urmei.
 • Imagine intitulată Perioadele pentru omul fecioarei Pasul 15
  5
  Încercați să înțelegeți că este mai practic decât poetic. Când vine vorba de gesturi romantice, omul vostru Fecioară nu va scrie cântece pe degetul mai mic al piciorului stâng. Nu ar face nimic potrivit lui. De ce ți-ar pierde timpul să faci asta? Dar el îți va oferi puloverul când ești rece - o să deschidă ușa pentru tine - el va face un cadou perfect pentru aniversarea ta, pentru că acele lucruri sunt cu adevărat semnificative. Toate acestea sunt pozitive oricum. Cine vrea un poem referitor la un deget?
 • Acest lucru poate fi frustrant când căutați afecțiune și vă simțiți deosebit de sensibili. Nu va fi reciproc și nu va părea că o înțelege. În acest caz, trebuie să vă relaxați. Faceți un pas înapoi și încercați să înțelegeți că, pur și simplu, nu o face așa. El vă va arăta sentimentele sale în alte moduri și veți vedea în curând.
  Imaginea intitulată
 • Sfaturi

  • Curatati-va casa inainte de a invita un om al Fecioarei pentru o vizita. Acest semn uræøte murdăria și mizeria.
  • Atent la limbajul tău! Bărbații din Fecioara simt cu ușurință repulsia față de excesele cuvintelor rele și nu o vor tolera!
  • Feriți-vă de manierele voastre bune, inclusiv de cei de la masă!
  • Cea a Fecioarei este semnul cel mai perfecționist al zodiacului. Uita-te daca nu esti singurul perfectionist!
  • Ei urăsc când oamenii pretind că sunt ceea ce nu sunt. Dar să fie clar, cine vă place?
  • Adu un om al Fecioarei să danseze. Se poate să se relaxeze de la gândurile sale în permanență și să petreacă o seară plăcută fără griji.

  Avertismente

  • Ca femeile Fecioarei, oamenii NU tolereaza pe cei care se comporta intr-un mod egoist si nepoliticos!
  • Ca și bărbații din Scorpion, cei ai Fecioarei pot fi extrem de rezervați, geloși și chiar marcați de un temperament rău.
  • Barbatii din barbati pot fi foarte critici si au opinii puternice. Țineți cont de acest lucru dacă sunteți supus la nesiguranță.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit