gtemata.com

Cum de a atrage oameni mai buni

Acest articol vă va spune cum să atrageți oameni mai buni schimbând ceea ce reprezentați. Trebuie să întruchipezi factorii de atracție care reprezintă valoarea superioară a bărbaților "cel mai bun" ei caută!

paşi

1
Trebuie să fiți conștienți de tendința de a atrage oameni ca noi și de modul în care ne ridicăm. Cu alte cuvinte, atragem ceea ce suntem, nu ceea ce dorim. Ce tipuri de bărbați atrageți? Ar trebui să evaluați cu atenție acest lucru și, dacă nu sunteți mulțumit de concluziile pe care le trageți din aceasta, trebuie să revizuiți modul în care vă comportați, mâncați, îmbrăcați, etc. Ce calități caută bărbatul, ce face el pentru distracție, cum își petrece timpul liber etc. Trebuie să fii conștient de tipul de femeie pe care o cauți. Dacă erai bărbat, ai fi interesat de o femeie ca tine? De ce da, sau de ce nu? Trebuie să aveți același aer securizat pe care îl doriți în omul visei voastre. Dacă l-am întâlnit pe acel bărbat, el, cu farmecul și frumusețea lui, educația și căile sale respectuoase, ar fi interesat de femeia în care te afli? Esti femeia visurilor tale?
 • 2
  Odată ce acest lucru este stabilit, este necesar să se modifice factorii care atrag un tip greșit de om și stabilesc altele noi! Dar întotdeauna rămâneți singur. Îmbunătățiți, dar nu creați o caricatură a dvs. înșivă. Uneori, aceasta poate fi o mare provocare, dar în același timp poate fi una dintre cele mai bune decizii pe care le-ați făcut vreodată. Ia-ți timpul de care ai nevoie și fă ceea ce ai vrut să faci pentru a fi femeia pe care vrei să o faci. O poți face. Găsiți ceva timp pentru voi înșivă. În viața ta, întotdeauna găsești timp pentru tot. Este mai important cumpărăturile decât să ai grijă de tine? Gândiți-vă la asta, trebuie să vă încredeți în a crea o relație fantastică care va dura o viață!
 • 3


  Încercați să acordați atenție modului în care vă îmbrăcați. Evident, rochia reprezintă una din formele în care ne exprimăm. Unele lucruri comune pe care le facem pot avea un impact negativ asupra persoanelor pe care le atragem, dar acestea sunt lucrurile pe care le puteți alege. Există multe femei care continuă în mod eronat să creadă că este adevărat că "Dacă pot să atrag fizic un bărbat provocând provocator, el va rămâne cu mine timpul necesar să mă cunoască cu adevărat." Problema inerentă acestui mod de gândire este că, în multe cazuri, acest lucru atrage acel om care vrea doar o relație fizică și care, din cauza modului în care îl prezinți, va crede că îl puteți obține rapid. Când și dacă acest lucru nu se întâmplă, este ușor pentru omul în cauză să plece repede. Fii tu insuti. Cu siguranta poti fi sexy si in acelasi timp respectabil. Barbatii sunt creaturi bazate pe simtul vederii. De obicei, ochii lor trimit primele mesaje despre tine, și în felul acesta te clasifică din primul moment. Sunteți ceva de la "ia imediat" sau esti ceva de la "prezent la mama?" Trebuie să alegi să fii adevărat, cu tine și cu el.
 • 4
  Un alt lucru pe care îl puteți face pentru a crește calitatea bărbaților pe care îi atrageți este să zâmbiți și să dați ideea de a fi disponibili. La urma urmei, cum vă vor atrage atenția?
 • 5
  Trebuie să comunicați încrederea, o atitudine pozitivă și acceptare. Acesta este cel mai sexy lucru pe care îl puteți face. Ai întâlnit vreodată un cuplu, întrebându-te "Cum este posibil ca aceste două să fie împreună?" De multe ori, motivul constă în nivelul de securitate al unuia dintre cei doi parteneri, de obicei al femeii. Uită-te înăuntrul tău și încerca să scoți afară femeia care se ascunde în tine și care uneori se uită în oglindă știind exact ce vrea și cum să o obțină. Tot ce trebuie să faceți acum este să-i arătați lui. Veți fi surprinși de reacțiile pe care le veți dezlănțui.
 • 6
  Iubește-te. Dacă nu o faci mai întâi, cum poți să crezi că o face? Bărbații nu se uită la femeile nesigure care gândesc "Oh, cât de sexy." Deci, dacă acest pas este dificil pentru dvs., încercați să găsiți timpul pentru a vă îngriji de voi și pentru a vă găsi din nou. Crede-mă, pentru un bărbat minunat, afectuos și respectabil nu este nimic mai atrăgător decât o femeie cu o viață echilibrată.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit