gtemata.com

Cum sa iesi cu un Sagetator

Încurajarea unui Sagetator poate fi o provocare. Cei născuți între 22 noiembrie și 21 decembrie au o personalitate intrigantă, dificil de creat. Dacă doriți să faceți această provocare, iată câteva sfaturi pentru a ieși împreună cu oamenii acestui semn pe baza caracteristicilor unice ale acestui semn, de obicei optimiste, norocoase și aventuroase.

paşi

Partea 1
Înțelegerea Sagetatorului

Imagine intitulată Data a Sagetator Pasul 1
1
Înțelegeți că oamenii născuți sub acest semn trebuie să se simtă liberi. Îi place să exploreze, să fie uimiți, să învețe și întotdeauna caută aventură. Acest aspect al personalității lor nu se estompează chiar și atunci când sunt implicați într-o relație! Dacă se simt limitați într-o relație, vor dispărea repede înainte să-ți dai seama. Acest lucru nu este neapărat un lucru rău atâta timp cât poți să rezolvi lucrurile fără prea multe probleme.
 • Unii oameni nu vor accepta o relație cu o persoană pe care nu o pot ataca. Dacă acesta este cazul dvs., este probabil cel mai bine dacă ieșiți cu cineva născut sub alt semn! În acest aspect, Sagetatorul pur va fi neclintit.
 • Imagine cu denumirea Data a Sagetator Pasul 2
  2
  Știu că sunt ușor de plictisit. Dacă ați vizat un Sagetator, veți fi observat deja că nu sunt oameni care se adaptează la o rutină monotonă. Acest lucru se poate referi la alimente, hobby-uri sau oameni. Acest lucru nu înseamnă că sunt trădători, dar de obicei nu sunt deosebit de potriviți pentru a avea o relație serioasă. Ele sunt mai purtate pentru urmărire! Cu toate acestea, o relație cu ele nu este altceva decât plictisitoare - atâta timp cât relația ta rămâne multidimensională, Sagetatorul tău va fi întotdeauna fericit.
 • Asigurați-vă că un Sagetator este în întregime și deschis dedicat pentru tine poate fi dificil. De obicei nu-și încredințează inima nimănui. Dar dacă sunteți într-adevăr compatibil, pot să o înțeleg și voi veți fi prea - vor fi dispuși să se implice într-o relație pe termen lung.
 • Imagine intitulată Data a Sagetator Pasul 3
  3
  Încercați să înțelegeți sinceritatea lor. Unele dintre cele mai sensibile semne pot să perceapă tendința Sagetatorului de a spune lucrurile, cum ar fi rudenie și lipsă de tact. Dar nu este intenționat! Ei nu pot vedea nici o valoare în nu fi deschis și sincer.
 • Ei nu o fac cu răutate. Este pur și simplu o trăsătură a caracterului pe care trebuie să o exprime. Deci, data viitoare când un Sagetator îți spune că mirosul tău este prea intens, nu-l consideri o ofensă personală. El doar spune ce-i cu adevărat în minte - odată ce și-au exprimat gândurile, sunt pe următoarea. Nu le deranjează, așa că nu încercați să observați.
 • Imagine cu denumirea Data a Sagittarius Pasul 4
  4
  Aflați că sunt iubitori de natură. În general, Sagittarii iubesc să fie în aer liber. Dacă vă place și dvs., grozav! Puteți explora minunile lumii împreună. Faceți o călătorie în aer liber cu persoana care vă interesează și simțiți-vă în elementul dvs.
 • Imagine intitulată Data a Sagetator Pasul 5
  5
  Acceptați faptul că nu au tendința de a-și arăta emoțiile. Sagetatorii sunt de obicei considerați stoici și emoționiști. Nu înseamnă că nu o încearcă, ci că nu sunt cu adevărat înclinați să le exprime. Ei preferă să fie optimiști și energici în ceea ce privește viața - fiind deprimați de îngrijorări sau temeri nu este de la ei, ei nu înțeleg motivul pentru care pierd energia în acest fel. Sincer, ar trebui să învățăm ceva de la Sagetator!
 • Această atitudine poate sperieri uneori foarte mult, mai ales când te îndrăgostești de ea. Sunteți transportați de o multitudine de emoții pe care nu puteți să le așteptați să le exprimați și să primiți un aspect impasiv. Nu o lua prea mult pe personal. Dacă nu i-ar păsa, te-ar fi părăsit deja.
 • Partea 2
  atrage-le

  Imagine intitulată Data a Sagetator Pasul 6
  1
  Contribuiți într-un mod cam greu și misterios. Sagetatorul adoră fiorul de urmărire. Dacă poți păstra această emoție în viață chiar și atunci când te-au cucerit, vor fi ale tale pentru totdeauna. Nu fi o carte complet deschisă. Lasă-l să se dedice puțin, adoră să o facă.
  • Acest lucru nu înseamnă că nu răspundeți la mesajele sale sau că sunteți întotdeauna vag în scop - aceste lucruri sunt doar enervante. Dar deplasați-vă pe lungimea de undă personală. Asigurați-vă că aveți o parte din viața voastră care rămâne a ta. Pentru un Sagetator această autonomie este cu adevărat sexy.
 • Imagine intitulată Data a Sagetator Pasul 7
  2
  Luați-o încet. Riscurile de a-ți pierde Sagetatorul atunci când relația devine tot inima, florile și dulceața. Nu mai există explorare și aventură atunci când relația atinge acest punct. Deci, continuați fără grabă. Nu treceți la această etapă deja în runda a treia. Explorați fiecare centimetru dintre personalitățile și corpurile celorlalți. Flacăra arde mai mult, dacă lumânarea este consumată lent.
 • Sagetatorul nu va dori să se întâlnească cu părinții dvs. în primele câteva luni. Nu intenționează să trăiască împreună. Deci, nu-l întreba pe ea sau ea ar putea fugi crezând că deja organizați nunta.
 • Imagine intitulată Data a Sagetator Pasul 8
  3
  Fii flirt. Când vorbești cu Sagetatorul tău, ține minte că iubesc fiorul de urmărire. Faptul că ieși deja nu înseamnă că persecuția sa terminat! Continuați să flirtați pentru a menține acea emoție mereu trează. Îți va aminti și tu.
 • Sagetatorul merită onestitate și deschidere. Evident, încerci să-ți cuceri Sagetatorul, așa că trebuie să te comporți în funcție de felul în care te simți! Când sunteți însuți și sunteți în măsură să comunicați deschis, totul va fi mai bine pentru ambele, indiferent de semnul zodiacal.
 • Imagine intitulată Data a Sagetator Pasul 9
  4
  Ieși și distrează-te. La urma urmei, este ceea ce se așteaptă într-o relație! Concentrați-vă pe lucrurile mici care fac viața interesantă. Căutați un film independent, du-te la karaoke și duet cu plămânii. Vopsele ceramice, jucați cu lasere, faceți lucruri împreună care vă fac să râdeți. Sagetatorii cred că viața ar trebui să fie distractivă și că ei sunt optimiști în ceea ce privește asigurarea că rămân așa!
 • Un Sagetator tipic nu este persoana care stă acolo, privindu-vă în ochi, recitând poezii de dragoste. În schimb, vă va ține mâna când traversați o cascadă. Când începeți să ieșiți, păstrați lucrul ușor și distractiv. El te va iubi mult mai mult pentru asta.
 • Imagine cu denumirea Data a Sagetator Pasul 10


  5
  Păstrați-vă aspectul. Deși acest lucru nu se aplică întregului Sagetator, ei preferă de obicei să fie cu persoane bine îngrijite, parfumate care par a fi îmbrăcate cu grijă. Deci, când ieșiți, evitați pantalonii yoga și ponei, alegeți cizme și un parfum excelent. Nu trebuie să arăți ca cineva care tocmai a coborât de pe podium, dar să ia un minut să se gândească la ce să poarte!
 • Vorbind din nou, în general, majoritatea Sagetatorilor preferă femeile să fie bărbați feminini și masculini. Deci, dacă sunteți o fată, nu ezitați să purtați o rochie și tocuri - pentru bărbați, amintiți-vă că o întâlnire de seară înseamnă pantofi eleganți și un blazer (și nu uitați să plătiți factura).
 • Imagine cu denumirea Data a Sagetator Pasul 11
  6
  Planificați o călătorie. Sagetatorul iubeste calatoria. Acest aspect va fi deja clar în acest moment! După (și numai mai târziu) că tu și Sagetatorul tău ați stabilit o conexiune solidă, planificați o excursie. Ar putea fi o zi la plajă sau o ședere într-o locație exotică. Oriunde vă aflați, Sagetatorul dvs. va participa cu siguranță.
 • Asigurați-vă că durata călătoriei respectă nivelul de relație pe care îl aveți. Dacă plecați de două săptămâni, nu rezervați o excursie de o săptămână la un pat și mic dejun într-un mic sat din nordul Franței. O călătorie mică este mai potrivită: un parc de distracții? O călătorie cu bicicleta sau o plimbare în munți? Va fi la fel de interesant.
 • Imagine cu denumirea Data a Sagittarius Pasul 12
  7
  Fii inteligent. Gâșii veseli și tonții nu sunt oameni potriviți să iasă împreună cu Sagetatorul. Trebuie să fii inteligent să fii cu ei! Păstrarea lucrurilor interesante și făcându-vă să veniți cu idei vor fi principalele provocări cu care vă veți confrunta atunci când veți merge la Sagetator. Acesta este un semn astrologic care, fără îndoială, apreciază mintea.
 • Fiți la curent cu evenimentele actuale și cultura populară. Sagetatorul place să râdă și să gândească.
 • Imagine cu denumirea Data a Sagetator Pasul 13
  8
  Nu te aștepta să se schimbe. Sagetatorii au propria lor individualitate. Aceasta este cu siguranță ceva care nu se va schimba niciodată. Dacă vă întâlniți cu un bărbat cu acest semn și gândiți-vă "Acesta va fi mai deschis și mai emoțional în viitor", probabil că e greșit. El nu are nici o problemă în a fi cine este și va rezista oricăror încercări de al transforma în ceea ce el ar dori. Dacă nu-ți place așa cum este acum, uită-te! El este așa, fie că vă place sau nu.
 • Din nou, este important să vedeți aceste caracteristici pozitive. Prea mulți ar dori să se schimbe - avem nevoie de multă încredere în sine pentru a accepta ceea ce suntem. Admirați această abilitate în Sagetatorul tău - fără a fi resentimente.
 • Partea 3
  Păstrați situația picantă

  Imaginea intitulată Data a Sagetator Pasul 14
  1
  Fii tu insuti. Așa cum Sagetatorul se îngrijește de individualitatea sa, persoana cu care iese trebuie să aibă în mod necesar propria sa persoană! Dacă îl urmăriți oriunde sunteți pasionat de hobby-urile și interesele dvs., unicitatea și misterul dvs. vor dispărea. Se va plictisi foarte curând. Deci, nu pierdeți calitățile care au făcut-o interesantă pentru dumneavoastră. Sagetatorii nu sunt interesați de o altă versiune a lor.
  • Este foarte ușor să vă pierdeți sine în altă persoană, mai ales atunci când cineva este departe de a fi infatuat. Stai! Nu compromiteți sistemul de valori și credințe pentru el - el nu ar face acest lucru pentru dvs., de ce ar trebui să o faceți?
 • Imagine cu denumirea Data a Sagetator Pasul 15
  2
  Sorprendilo. Sagetatorul iubeste aventura si incerca lucruri noi. Pentru a nu fi prins în plictiseala, el continuă să-l surprindă. Indiferent dacă este vorba de o masă gătită la domiciliu sau de două bilete pentru spectacolul dvs. preferat, faceți lucrurile gînditoare și inteligente. Veți fi uimiți de capacitatea dvs. de a face fericit.
 • Asigurați-vă că îl surprindeți în moduri diferite. Trimiterea unui buchet de flori timp de cinci zile la rând nu este chiar o modalitate de a uimi. Trimiteți flori o zi și evitați să o faceți a doua zi. Ruperea rutinelor este întotdeauna un lucru pozitiv!
 • Imagine cu denumirea Data a Sagetator Pasul 16
  3
  Nu fi prea atașat. Vă amintiți ce am spus despre Sagetator și despre nevoia de libertate? Chiar și atunci când relația este consolidată, este important să nu fie lipicioasă. Deci, data viitoare când mergeți la o petrecere, treceți în partea opusă a camerei. Nu înseamnă că relația se va derula - este un semnal suficient de solid pentru a rezista o oră de separare!
 • În același mod, Sagetatorul tău nu va deveni prea lipicios. Acest lucru este bine, și este de așteptat. Aceasta nu este o lipsă de afecțiune - mai degrabă arată un aspect al personalității lor. Fii sigur că dacă Sagetatorul tău crede ceva (pozitiv sau negativ) despre tine, te va informa!
 • Imagine cu denumirea Data a Sagittarius Pasul 17
  4
  Căutați aventură. Acest lucru este important atât pentru relația dvs., cât și pentru dvs. Sagetatorul place să iasă cu cineva care iubește să exploreze la fel de mult ca și ei. Deci, face un curs sommelier, învață să fii DJ. Adăugați aspecte la personalitatea dvs. (chiar dacă ele sunt aspecte pe care nu le împărtășiți cu el) - vă va face mai interesant.
 • Nu există limită pentru aventură. Cu un Sagetator puteți încerca un nou gust de cafea sau puteți rezerva o excursie impromptu în deșertul Siberian. Dacă sunteți în căutarea aventurii împreună cu un Sagetator, veți fi cuplul perfect.
 • Imagine intitulată Data a Sagetator Pasul 18
  5
  Adânciți relația. Faptul că ei caută aventură și par să contracareze emoțiile te-ar putea face să te gândești la renunțarea la o relație cu ei. Evident, fiecare Sagetator a fost cucerit la un moment dat, asa ca nu-ti face griji! Conexiunile nu pot fi ignorate - dacă tu și Sagetatorul tău simți scânteia, el nu o va nega, în ciuda problemelor sale cu relațiile pe termen lung!
 • Căutați indicii pentru a înțelege dacă Sagetatorul dvs. este gata să se angajeze. Depinde de tine mai mult decât oricine altcineva? Face ceva diferit de cel normal pentru a te face fericit? Cu el, surprizele și aventurile nu se termină niciodată? Dacă da, puteți fi gata să aduceți relația la nivelul următor.
 • Sfaturi

  • Agresivitatea stinge entuziasmul în Sagetator. Încurajarea lor este bine, dar nu este opresivă sau intruzivă.
  • Acest sfat lucreaza pentru toti oamenii cu care iesiti, indiferent de semnul: nu devii prea gelos sau lipicios!
  • Sagetatorii sunt foarte prietenoși și generoși: nu iubesc egoismul și îi apreciază pe cei care pot da și primi.
  • Nu așteptați să suni sau să discutați cu un Sagetator, nu este o metodă de ao cuceri mai repede.
  • Sagetatorul iubeste uneori timpul petrecut singur. Deci, nu-l sufoca.
  • Ei adoră să facă glume și să spună glume și pot fi înțeleși greșit și considerați insensibili. Nu-i atribuiți glumelor altceva decât simpla dorință de a se distra.
  • Sagetatorii distruge înșelăciunea.
  • Aproape toti Sagetatorii sunt optimisti: acesta este cel mai bun semn al zodiacului.
  • Urăsc să fie pradă în relație, în schimb, îi place să fie vânători.

  Avertismente

  • Nu toți sunt așa. În plus față de astrologie, el folosește o viziune critică personală.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit