gtemata.com

Cum se creează un cont pe Skype

Skype este o aplicație videochat gratuită care este foarte ușor și convenabil de utilizat. Pentru a-l folosi, aveți nevoie de un cont Microsoft, Facebook sau Skype. Acest ghid vă arată cum să creați un nou cont Skype în doar câteva minute.

paşi

1
Accesați site-ul Skype. Apăsați butonul "Autentificare" plasat în colțul din dreapta sus al paginii, apoi selectați linkul "Inscrie-te" pentru a accesa pagina web pentru crearea unui cont nou.
 • 2
  Alegeți modul în care doriți să vă conectați. Veți primi trei opțiuni: folosiți-vă contul Facebook, profilul dvs. Microsoft existent sau pur și simplu completați formularul Skype pentru a vă înregistra pentru un nou cont.
 • Dacă decideți să vă înregistrați conectându-vă prin contul Microsoft sau Facebook, tot ce trebuie să faceți este să furnizați datele de autentificare ale profilului pe care l-ați ales să îl utilizați și să începeți imediat să utilizați serviciile Skype. Dacă doriți să creați un cont nou utilizând formularul de înregistrare Skype, continuați să citiți.
 • 3
  Introduceți informațiile solicitate. Pentru a crea un cont Skype, trebuie să furnizați date referitoare la numele, prenumele, adresa de e-mail (care nu vor fi făcute publice), țara în care locuiți și naționalitatea.
 • Informațiile opționale includ data nașterii, orașul în care locuiți și numărul de telefon mobil.
 • Dacă sunteți călător, indicați țara în care utilizați Skype mai frecvent.
 • 4
  Indicați cum intenționați să utilizați Skype. Puteți alege între două opțiuni: pentru scopuri private sau profesionale. Aceste informații vor ajuta Skype să determine modul în care oamenii își folosesc serviciile. Totuși, aceasta este o informație care nu este obligatorie pentru a fi furnizată.
 • 5
  Alegeți un nume Skype. Acesta este numele afișat de alți utilizatori, precum și informații prin care alte persoane vă pot căuta în comunitatea Skype. Aceste informații vor fi publice. Numele de utilizator Skype nu poate fi schimbat mai târziu, astfel încât singurul mod în care puteți modifica aceste informații, dacă nu vă place ceea ce ați ales, va fi crearea unui cont nou.
 • 6


  Alegeți o parolă robustă de conectare. Deoarece informațiile de contact ale prietenilor și ale familiei dvs. sunt stocate pe contul dvs. Skype, este foarte important creați o parolă de conectare puternică și ușor de reținut. Dacă parola aleasă este prea slabă, Skype nu vă va permite să o utilizați.
 • 7
  Alegeți dacă doriți sau nu să primiți e-mailuri de publicitate prin Skype. Skype vă oferă informații despre noi produse și oferte speciale prin e-mail. Căsuțele de selectare corespunzătoare pentru aceste opțiuni sunt selectate în mod prestabilit, dar dacă nu doriți să fiți contactat în legătură cu acest tip de informații, deselectați butoanele de verificare înainte de a continua înregistrarea.
 • 8
  Introduceți codul CAPTCHA. Acest pas spune Skype că sunteți un utilizator live și nu un program automat. Dacă nu puteți citi codul CAPTCHA, apăsați butonul Actualizare pentru a vizualiza unul nou. Alternativ, puteți apăsa butonul Ascultă pentru a asculta citirea codului.
 • 9
  Citiți termenii contractului privind condițiile de utilizare a serviciului. Asigurați-vă că înțelegeți toate condițiile legate de utilizarea Skype și modul în care vor fi tratate datele dvs. personale. Dacă sunteți mulțumit (ă), apăsați butonul "Accept - Următorul" plasat în partea de jos a paginii.
 • 10
  Descărcați și utilizați Skype. După crearea contului, puteți continua să descărcați fișierul de instalare al programului și să începeți să utilizați Skype. Este posibil să vedeți o pagină în care veți fi întrebat dacă doriți să achiziționați Skype Credit. Pentru moment, puteți ignora acest pas, dar dacă credeți că trebuie să apelați telefoane fixe sau telefoane mobile, atunci va trebui să cumpărați un credit Skype. Dacă vă gândiți să comunicați numai cu alți utilizatori Skype, apelurile vor fi complet gratuite.
 • Sfaturi

  • Este o idee bună să cunoașteți funcția icoanelor din partea de jos a ferestrei în timp ce efectuați sau primiți un apel. Dacă imaginea ta sau cele ale celeilalte persoane nu sunt afișate, probabil că veți observa că una dintre aceste icoane este bifată. Bara înseamnă întotdeauna că această funcție nu este utilizată. De exemplu, dacă sunetul nu funcționează, verificați pictogramele pentru a vă asigura că forma difuzoarelor nu este traversată.

  Avertismente

  • Pentru a înregistra un nou cont Skype, utilizatorii trebuie să aibă cel puțin 13 ani (Skype recomandă o vârstă minimă de 14 ani), deoarece autoritățile competente nu permit colectarea de informații personale cu privire la persoanele cu vârsta sub 13 ani.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit