gtemata.com

Cum se utilizează Skype în Windows 8

Skype este un client Voice over Internet Protocol (VoIP), care permite tuturor utilizatorilor să trimită mesaje, să facă apeluri vocale și să efectueze apeluri video. Dacă utilizați Windows 8, puteți descărca aplicația Skype pentru acest sistem de operare sau puteți instala versiunea tradițională de desktop pentru Windows. Ambele versiuni ale programului vă permit să discutați cu alți utilizatori, dar versiunea desktop este mai completă, cu mai multe caracteristici.

paşi

Metoda 1
Utilizați aplicația Skype

Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 1
1
Accesați ecranul "start". Puteți face acest lucru apăsând tasta ⌘ Win sau selectând sigla Windows situată în colțul din stânga jos al desktop-ului (numai în Windows 8.1).
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 2
  2
  Selectați butonul "magazin". Veți fi direcționat către magazinul Windows.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 3
  3
  Efectuați o căutare folosind cuvântul cheie "Skype". Bara de căutare este localizată în colțul din dreapta sus al ferestrei de magazin.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 4
  4
  Alegeți aplicația "Skype" din rezultatele cercetării au apărut. Asigurați-vă că alegeți aplicația corectă și nu o aplicație terță parte legată de căutarea efectuată.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 5
  5
  Apăsați butonul "instala".
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 6
  6
  Treceți la un cont Microsoft. Dacă ați configurat Windows să utilizeze un cont de utilizator local, vi se va solicita să vă conectați utilizând un cont Microsoft pentru a continua. Dacă preferați să continuați să utilizați un cont local, alegeți opțiunea "Accesați aplicațiile separat".
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 7
  7
  Introduceți acreditările de autentificare pentru contul dvs. Microsoft. Acesta este contul care va fi folosit pentru a vă conecta la Skype. Dacă v-ați înscris pentru Skype înainte de a fi achiziționat de la Microsoft, puteți utiliza informațiile de conectare ale contului dvs. Skype.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 8
  8
  Reveniți la ecran "start". Veți vedea că aplicația Skype a apărut în lista de aplicații instalate pe computer.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 9
  9
  Selectați pictograma Skype pentru a porni aplicația. Veți fi întrebat dacă Skype poate accesa camera web de pe computer (dacă este prezent).
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 10
  10
  Conectați-vă utilizând contul Skype / Microsoft. După ce vă conectați, veți fi direcționat către ecranul principal al aplicației Skype.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 11
  11
  Începeți o conversație cu unul dintre persoanele dvs. de contact. Pentru aceasta, selectați o persoană din lista de contacte din partea dreaptă. Puteți vizualiza toate persoanele de contact accesând meniul "oameni".
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 12


  12
  Porniți un apel vocal sau un apel video. Dacă aveți o cameră web instalată pe computer, puteți alege să efectuați un apel vocal simplu sau să inițiați un apel video. Accesați pagina de conversație cu un contact și alegeți dacă doriți să selectați pictograma receptorului (apel vocal) sau camera video (apel video) pentru a începe o conversație.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 13
  13
  Selectați butonul "căutare" plasat pe ecranul principal pentru a adăuga contacte noi. Acest buton este caracterizat de o lupă. Puteți căuta alți utilizatori Skype utilizând numele de utilizator sau adresa de e-mail.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 14
  14
  Schimbați-vă starea. Selectați imaginea profilului din colțul din dreapta sus al ferestrei pentru a vă schimba starea online și mesajul dvs. personal.
 • Metoda 2
  Utilizați versiunea Desktop pentru Skype pentru Windows

  Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 15
  1
  Accesați site-ul Web Skype utilizând browserul de internet al computerului dvs. Puteți descărca versiunea desktop pentru Skype pentru Windows, funcționează exact ca versiunea Skype în versiunile anterioare de Windows.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 16
  2
  Descărcați fișierul de instalare Skype. Pentru aceasta, apăsați butonul "Descărcați Skype", apoi selectați butonul "Descărcați aplicația Skype pentru Windows desktop" pentru a începe descărcarea.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 17
  3
  Rulați fișierul de instalare. Urmați instrucțiunile din expertul de instalare pentru a continua cu instalarea desktopului Skype pentru Windows pe computer. Cei mai mulți utilizatori utilizează setările implicite propuse de expertul de instalare.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 18
  4
  Porniți Skype. Pentru a face acest lucru ar trebui să utilizați pictograma link-ului care a apărut pe desktop la sfârșitul instalării. Dacă nu îl găsiți, accesați ecranul "start" și selectați pictograma săgeată îndreptată în partea de jos a ecranului, apoi găsiți Skype în lista de aplicații instalate.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 19
  5
  Conectați-vă utilizând contul dvs. Vă puteți conecta la Skype utilizând un cont Microsoft sau vechiul cont Skype. Dacă nu aveți niciun cont, puteți crea unul gratuit.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 20
  6
  Începeți o conversație cu unul dintre persoanele dvs. de contact. Pentru aceasta, selectați o persoană din lista de contacte din stânga ferestrei Skype.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 21
  7
  Porniți un apel vocal sau un apel video. Dacă aveți o cameră Web instalată pe computer, puteți alege să efectuați un apel vocal simplu sau să inițiați un apel video. Accesați pagina de conversație cu un contact și alegeți dacă doriți să selectați pictograma receptorului (apel vocal) sau camera video (apel video) pentru a începe o conversație.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 22
  8
  Selectați câmpul "căutare" plasați-o în partea de sus a meniului din partea stângă a ferestrei pentru a adăuga contacte noi. Acest câmp este caracterizat de o lupă. Puteți căuta alți utilizatori Skype utilizând numele de utilizator sau adresa de e-mail.
 • Imaginea intitulată Utilizați Skype pe Windows 8 Pasul 23
  9
  Schimbați-vă starea. Selectați imaginea profilului dvs. în colțul superior al ferestrei pentru a vă schimba starea online și mesajul dvs. personal.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit