gtemata.com

Cum să începeți o conversație de grup în Skype pe Mac OS X

Skype este un mesagerie instant gratuit, apeluri VoIP voce (Voice over Internet Protocol) și apeluri video, care le permite utilizatorilor să efectueze apeluri prin Internet fără a utiliza liniile telefonice tradiționale fixe sau mobile. Utilizatorii Skype pot comunica gratuit între ei. Pentru a efectua apeluri către telefoane fixe sau telefoane mobile, trebuie să achiziționeze în schimb creditul Skype. Acest articol arată cum să începeți o conversație de grup folosind versiunea Skype pentru Mac OS X.

paşi

Imaginea intitulată Inițierea unui apel de conferință pe Skype Mac Pasul 1
1
Din dosarul "Aplicații", selectați pictograma Skype pentru a porni aplicația.
 • Imaginea intitulată Începerea unui apel de conferință pe Skype Mac Pasul 2
  2
  Conectați-vă utilizând numele de utilizator și parola asociate contului dvs.
 • Dacă nu aveți încă un profil Skype, apăsați link-ul Înregistrare pentru a crea unul.
 • Imaginea intitulată Pornirea unui apel de conferință pe Mac Mac Pasul 3
  3
  Apăsați butonul "+" din colțul din dreapta sus al ferestrei. Selectați elementul "Conversație nouă ..." din meniul contextual care a apărut.
 • Imaginea intitulată Începeți o convorbire de conferință pe Mac Mac Pasul 4
  4
  Selectați pictograma pentru adăugarea de contacte noi în colțul din dreapta sus al ferestrei pentru a adăuga persoanele pe care doriți să le conversați.


 • Imaginea intitulată Începeți o convorbire de conferință pe Skype Mac Pasul 5
  5
  Selectați toate persoanele de contact pe care doriți să le adăugați la conversația de grup selectând numele acestora sau tastând numărul lor de telefon. Pentru a adăuga manual un număr de telefon, introduceți codul țării, codul țării și numărul de telefon, fără a adăuga spații sau liniuțe. După adăugarea persoanelor care vor participa la conversație, numele lor vor apărea în gri în listă.
 • Imaginea intitulată Începeți un apel de conferință pe Skype Mac Pasul 6
  6
  Apăsați butonul "Adăugați" pentru a accesa persoanele selectate în conversație.
 • Imaginea intitulată Începeți o convorbire de conferință pe Mac Mac Pasul 7
  7
  Pentru a începe conversația în grup, apăsați pictograma verde cu un receptor telefonic în colțul din dreapta sus al ferestrei. Skype va încerca să contacteze și să adauge utilizatorii selectați la conversație. Dacă una sau mai multe dintre persoanele contactate nu vor fi disponibile, conversația va continua cu persoanele disponibile.
 • Alternativ, puteți rula un apel video de grup, selectând pictograma verde caracterizat printr-o camera de la partea din dreapta sus a ferestrei (Notă: apeluri video de grup se poate face numai prin semnarea contului Skype Premium).
 • Sfaturi

  • Puteți încerca gratuit serviciul Skype Premium timp de 7 zile. În acest fel, puteți efectua apeluri video de grup și puteți încerca toate celelalte funcții rezervate pentru un cont Skype Premium.

  Avertismente

  • Pentru a efectua un apel video de grup, aveți nevoie de un cont Skype Premium.
  • Apelarea unui serviciu de telefonie fixă ​​sau a altor servicii de telefonie care nu aparțin grupului Skype poate necesita achiziționarea de credite telefonice Skype.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit