gtemata.com

Cum de a încălca un site web utilizând codul HTML

Dacă aveți cunoștințe și familiaritate cu scripturile HTML și Java, atunci aveți o șansă bună de a accesa conținutul site-urilor protejate. Vrei să știi cum să o faci? Continuați să citiți.

paşi

Image title Hack un site web cu codificare HTML de bază Pasul 1
1
Conectați-vă la site-ul pe care doriți să îl încălcați. Introduceți ID-uri de utilizator și parole incorecte în pagina de conectare (de exemplu, tastați numele de utilizator și parola: nimic). Veți fi direcționat către o pagină de eroare în datele de conectare. Experimentul dvs. începe în acest moment.
 • Image title Hack un site web cu codificare HTML de bază Pasul 2
  2
  Faceți clic cu butonul din dreapta al mouse-ului oriunde în pagina de eroare și selectați elementul de meniu "Vizualizați sursa paginii".
 • Image title Hack un site web cu codificare HTML de bază Pasul 3
  3
  Veți avea acces la scripturile HTML și Java ale paginii. Veți găsi ceva similar:https://targetwebsite.com/login.......>“.
 • Image title Hack un site web cu codificare HTML de bază Pasul 4
  4
  În acest moment, ștergeți codul jаvascript care validează informațiile conectându-vă la server. (Faceți acest lucru foarte atent, succesul hack-ului depinde în mare măsură de eficiența dvs. în ștergerea codului jаvascript care validează informațiile dvs. de conectare)


 • Image title Hack un site web cu codificare HTML de bază Pasul 5
  5
  Căutați în cod ceva de genul " Verificați dacă lungimea maximă a parolei este mai mică de 11 caractere, dacă este cazul, aduceți-o la 11.
 • Image title Hack un site web cu codificare HTML de bază Pasul 6
  6
  Salvați pagina modificată. Din meniul "Fișier", selectați "Salvați ca" și salvați-l oriunde doriți, pe hard disk, asigurându-vă că are extensia ".html" (de exemplu c: test.html).
 • Image title Hack un site web cu codificare HTML de bază Pasul 7
  7
  Deschideți pagina web creată recent, făcând dublu clic pe fișierul "test.html". Desigur, veți observa unele modificări la original, nu vă faceți griji.
 • Image title Hack un site web cu codificare HTML de bază Pasul 8
  8
  Tastați orice valoare în câmpul nume de utilizator și parolă (de exemplu, "hacker" și "foo"). Dacă ați făcut o treabă bună, ar fi trebuit să reușiți să intrați pe site, fără a avea acreditări de conectare!
 • Avertismente

  • Scrieți codul și efectuați modificările foarte atent, în acest exemplu, șansele de succes depind de cât de eficient veți fi în ștergerea script-urilor de java care validă datele de conectare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit