gtemata.com

Cum de a schimba parola de pe Facebook dacă ați uitat-o

Dacă v-ați uitat parola pentru a vă accesa contul Facebook, cel mai probabil vă veți trage părul în încercarea de a vă aminti cu orice preț. Stop! Din fericire, Facebook oferă un sistem robust pentru restaurarea sigură a parolei de conectare utilizând diferite metode. Opțiunile disponibile vor fi determinate de sistemul de recuperare pe care l-ați configurat pentru contul dvs.

paşi

1
Conectați-vă la site-ul Facebook. Dacă nu vă puteți aminti parola de conectare Facebook, puteți utiliza instrumentul de recuperare pentru a crea o nouă.
 • Dacă nu vă puteți aminti parola de conectare Facebook și utilizați în mod normal aplicația mobilă, selectați linkul "Ai nevoie de ajutor?" plasați pe pagina principală a aplicației, apoi urmați pașii din acest ghid.
 • 2
  Selectați linkul "Ai uitat parola?". Acest link este situat sub câmpul de text referitor la introducerea parolei pe care o găsiți în partea dreaptă sus a paginii pentru a vă accesa contul Facebook.
 • 3
  Găsiți-vă contul. În câmpul care apare, introduceți adresa dvs. de e-mail, numărul de telefon, numele de utilizator sau numele complet pentru a încerca să localizați contul.
 • Puteți introduce oricare dintre adresele de e-mail asociate contului dvs., așa că încercați să tastați toate cele pe care le amintiți introducând unul câte unul.
 • Puteți introduce numărul de telefon numai dacă ați asociat unul cu contul dvs.
 • Dacă întâmpinați dificultăți în localizarea profilului dvs. Facebook, accesați secțiunea Depanare la sfârșitul acestui articol.
 • 4
  Alegeți opțiunea de recuperare dorită. Aveți mai multe moduri de a reseta parola contului dvs., care depinde de informațiile de recuperare pe care le-ați asociat contului dvs.
 • Utilizați contul meu Google - această opțiune vă permite să vă resetați parola de pe Facebook conectându-vă la contul dvs. Google.
 • Trimiteți-mi un e-mail cu linkul pentru resetarea parolei dvs. - Această opțiune trimite un e-mail la adresa indicată cu linkul pentru a crea o nouă parolă.
 • Trimiteți-mi un mesaj text cu codul pentru a reseta parola - Această opțiune trimite un mesaj text către numărul de telefon afișat împreună cu codul pentru a reseta parola.
 • Dacă nu aveți acces la Inbox, nu aveți un cont Google și nu aveți un număr de telefon asociat contului dvs., selectați opțiunea "Nu mai puteți să-l accesați?". În acest fel, veți fi direcționat către o nouă pagină unde puteți introduce o nouă adresă de e-mail sau un număr de telefon. Pentru a vă reseta parola, va trebui să răspundeți la întrebările de securitate pentru a vă confirma identitatea și procesul nu va fi instantaneu.
 • 5
  Introduceți codul. Pe baza metodei de recuperare alese, notați codul care vi-a fost trimis. Ar trebui să-l primiți după câteva momente. Introduceți codul în câmpul de text pentru a accesa pagina de resetare a parolei.


 • 6
  Creați o nouă parolă. După introducerea codului primit de pe Facebook, veți putea introduce o nouă parolă de conectare. Asigurați-vă că alegeți o parolă puternică, care este suficient de ușor să vă amintiți. Selectați acest link pentru a obține câteva sfaturi despre cum să creați o parolă ușor de reținut.
 • Depanarea

  1
  Facebook raportează că noua parolă introdusă este incorectă. Dacă browserul de internet pe care îl utilizați a stocat o parolă veche asociată contului tău Facebook, poate suprascrie noua parolă pe care ai introdus-o. Ștergeți parola salvată de browser, apoi încercați să vă conectați din nou utilizând parola nouă.
  • Selectați acest link pentru informații detaliate despre ștergerea parolelor salvate în cele mai populare browsere de internet.
 • 2
  Nu-mi amintesc adresa de e-mail la care m-am înregistrat. Găsiți un prieten care vă poate găsi informațiile de contact utilizând contul său Facebook. În timpul procesului de resetare a parolei, este posibil să întâmpinați dificultăți în localizarea contului dvs. dacă nu vă amintiți adresa de e-mail asociată. Prietenul dvs. va putea urmări înapoi la adresa dvs. de e-mail consultând informațiile dvs. de contact prin profilul său de pe Facebook.
 • 3
  Nu-mi cunosc numele de utilizator Facebook. Găsiți un prieten care vă poate identifica numele de utilizator utilizând profilul său de pe Facebook. Numele dvs. de utilizator este partea finală care alcătuieste adresa URL a paginii web a profilului dvs. de pe Facebook (caracterele plasate după ultima /). Obțineți ajutor de la un prieten care vă poate trimite adresa URL a paginii de profil de pe Facebook pentru a putea urmări numele dvs. de utilizator.
 • Sfaturi

  • Nu modificați parola contului dvs. Facebook atunci când sunteți conectat la o rețea publică WiFi. În timp ce sunteți conectat la o rețea publică, este întotdeauna mai bine să evitați accesul la informații personale sensibile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit