gtemata.com

Cum să câștigi în revoluția civilizațiilor

Civilization Revolution este un joc de strategie competitiv și distractiv în care poți controla o civilizație în încercarea de a atinge una din cele patru condiții de victorie. Acest ghid va descrie pașii necesari pentru a câștiga jocul.

paşi

Imagine intitulată
1
Înainte de începerea jocului, alegeți o civilizație care să reflecte stilul dvs. de joc. Întrebați-vă: această civilizație exclama în felul de victorie pe care vreau să o obțin? Pot beneficia de avantajele civilizației mele?
 • Imagine intitulată
  2
  Începeți jocul!
 • Imaginea intitulată
  3
  Acum mutați colonizatorul în poziția optimă pentru capitalul dumneavoastră. Aceasta ar trebui să fie o locație cu 4+ produse alimentare, 4+ producție (ciocane) și comerț cu 4+. Un loc bun pentru a începe ar trebui să fie înconjurat de 2 câmpii, 3 păduri și două cutii de mare.
 • Acordați atenție raftului și a cutiilor de resurse, care vă pot oferi o mulțime de produse alimentare, de producție și de comerț suplimentar.
 • Încercați să evitați crearea de propriul oraș din apropierea munți și dealuri, cu excepția cazului în deal nu conține fier (cu prima evoluțiile tehnologice Turnatoria oferă o producție plus bun) sau pe munte nu conține aur sau pietre prețioase (ambele resurse din care puteți obține aur). Construindu-se un oras de sus de deal, cu toate acestea, este o idee minunata, deoarece ofera orasului dumneavoastra o vedere mult mai mare si adauga un bonus de exceptie de 50% unitatilor care il apara. Dimpotrivă, colonizarea unei zone NEXT pe un deal va oferi acest bonus care vă atacă din acea poziție.
 • Imaginea intitulată
  4
  Acum că ați construit primul oraș, creați 2-3 războinici pentru a explora harta și pentru a descoperi noi puncte de interes, sate prietenoase și, desigur, pentru a distruge satele barbare pe drum.
 • Imaginea intitulată
  5
  Dacă puteți găsi capitalul inamic înainte de 2500 î.Hr., formează o armată și ATTACK. Dacă sunteți de succes, felicitări, veți avea un alt sat util de folosit și exploatat.
 • Imagine intitulată Câștigați revoluția civilizațiilor Pasul 6
  6
  Pentru a obține un avantaj imediat, încercați să construiți o navă cât mai curând posibil. Acest lucru vă permite să căutați insulele din ocean pentru artefacte și să le asigurați înainte de alte civilizații.
 • Imaginea intitulată
  7
  După câteva schimbări, va apărea un mesaj care vă va cere să căutați.
 • Alegeți aceste tehnologii: Călărie > Feudalism, dacă doriți să vă confruntați cu dușmanii în primele etape ale jocului.
 • Alegeți aceste tehnologii: Barn > zidărie > Irigare, dacă doriți să vă concentrați asupra dezvoltării orașului. Aceste tehnologii vă oferă pereți liberi (+ 100% pentru apărarea orașului) și +1 pentru fiecare oraș.
 • Alegeți aceste tehnologii: Alphabet > scris > Literatură, dacă vrei să te concentrezi pe dezvoltarea științifică. Datorită acestor alegeri, veți fi responsabil de progresul științific și veți putea să cercetați matematica (care va debloca catapultele!). Alfabetul, de asemenea, vă permite să construiască biblioteci (costruiscile cât mai curând posibil pentru a dubla bonus de știință din oraș), Scriptura oferă o lumină liberă și capacitatea de a le crea, și de a debloca literatura prima vei primi +1 știință în fiecare oraș.
 • Alegeți aceste tehnologii: Prelucrarea bronzului > Lucrăm, dacă vrei să te concentrezi pe o armată echilibrată. Lucrarea de bronz vă permite să accesați arcașii și Colosul din Rhodos mirare că garantează comerțul dublu în oraș, transformându-l într-o putere științifică, care atunci când sunt combinate cu o bibliotecă vă va permite să bată toate celelalte civilizații în tehnologie. Procesul de bronz vă garantează, de asemenea, o baracă (îmbunătățește unitățile veteranilor cu + 50% atac și apărare). Fierarea vă oferă legiuni și capacitatea de a lucra cu resursele de fier. Dacă nu aveți acces la fier mult, cea mai bună alegere este să ignorați lucrul cu fierul și să căutați alfabetul.


 • Imaginea intitulată
  8
  În acest moment trebuie să aveți aproximativ 100 de aur și să obțineți un colonizator gratuit, deci decideți ce fel de oraș doriți și construiți-l în cea mai potrivită poziție.
 • Dacă doriți un oraș echilibrat: alegeți un loc cu acces abundent la alimente, comerț și producție și, dacă este posibil, aproape de resurse și de râuri. Aceste orașe sunt versatile și o alegere bună pentru toți jucătorii.
 • Dacă doriți un oraș orientat spre comerț: creați orașul aproape de 4 sau mai multe cutii maritime (care vă oferă 8 sau mai multe mărfuri) și alături de 4 sau mai multe alimente. Apoi, el grăbește construcția bibliotecilor sau piețelor pentru a dubla știința sau aurul. Cu 8+ comerț și o piață sau bibliotecă, aceste orașe vă pot oferi câte 16 de aur sau știință, la fiecare pas. Acest număr crește până la 24 dacă aveți democrație.
 • Orașele de producție urbane: acest tip de oraș nu este recomandat în primele etape ale jocului, dar acestea sunt eficiente în cele mai avansate etape. După căutarea bronz și fier, puteți selecta o locație care are acces la cel puțin două câmpii (sau unul simplu și o resursă care furnizează hrană) și este adiacent la un cuplu de dealuri (apăra bine, deoarece inamicii care sunt ataca tine de la un deal are un bonus de 50%). În urma cercetărilor, construirea unui atelier gratuit (oferind o producție de +2 de pe dealuri) și, imediat după aceea, începeți să construiți o baracă pentru a începe campania militară pentru a captura orașele inamice.
 • În mod alternativ, în etapele finale ale jocului, odată ce ați căutat șinele, veți putea să creați un oraș aproape de munte, să construiți imediat o mină și apoi o industrie. Presupunând că creați un oraș aproape trei munți, cu o mină de fier în fiecare dintre ele (5 producție fiecare, în total 15) și înmulțind această valoare x2, datorită unei industrii, va ajunge la o producție de excepție în runda 30, care poate fi la fel de mare ca 45 dacă folosiți americanii sau comunismul și 67 dacă folosiți ambele! Acum poți dezlănțui zeci de armate asupra dușmanilor tăi sau construiește minune după minune.
 • Imaginea intitulată
  9
  După construirea celui de-al doilea oraș, căutați codul de drept, mergeți în Republica și începeți să construiți mai multe orașe și să vă extindeți imperiul. O strategie bună este să construiți imediat un colonizator în noul oraș și să îl folosiți pentru a construi un alt oraș și așa mai departe, pentru a vă extinde controlul.
 • Imagine cu titlul Câștigați revoluția civilizațiilor Pasul 10
  10
  În acest moment, construiți o bibliotecă sau o piață în fiecare oraș. Acest lucru vă va permite să rămâneți în fruntea cursei tehnologice și să câștigați bonusuri atunci când veți putea căuta ceva mai întâi. Cele mai relevante bonusuri sunt cele de irigare (populație +1 în fiecare oraș), industrializare (+5 aur în fiecare oraș) și corporații (+5 aur în fiecare oraș). Piețele de construcții vă permit să vă dublați producția de aur, pe care o puteți utiliza pentru a grăbi clădirile și unitățile, pentru a construi drumuri sau a salva pentru victoria economică.
 • Imagine intitulată
  11
  Odată ce ați construit piețe și biblioteci, utilizați cutiile care înconjoară orașele dvs. și construiți clădiri suplimentare pentru a crește producția, alimentația și știința.
 • Imaginea intitulată
  12
  În acest moment ar trebui să aveți un avantaj tehnologic solid, concentrându-vă astfel pe o cale care vă permite să cuceriți orașele inamice.
 • Alegeți aceste tehnologii: zidăria > scris > Matematică, pentru a debloca catapultele și a începe un asediu. Catapultele au 4 atacuri și sunt utile împotriva armatelor arcașilor din primele etape ale jocului.
 • Alegeți aceste tehnologii: Monarhia > feudalism > Religie pentru a debloca cavalerii și fundamentalismul. Chiar și cavalerii au 4 atacuri, dar pot muta două spații, ceea ce le face să fie foarte mobile. Fundamentalismul oferă +1 atac asupra fiecărei unități, dar neagă bonusul pentru știința bibliotecilor și universităților.
 • Alegeți aceste tehnologii: Procesarea fierului > universitate > metalurgie > Puterea aburului > Combustie pentru a debloca tunurile și rezervoarele. Armele (care vor debloca cu Metalurgia) sunt o unitate puternică în etapele centrale și finale ale jocului care are 6 atac și rezervoarele sunt una dintre cele mai puternice unități, cu 10 de atac și 2 ale mișcării. Aceste unități ar trebui să reprezinte majoritatea armatei moderne.
 • Imaginea intitulată
  13
  După captarea majorității orașelor inamice, ar trebui să aveți resurse suficiente pentru a începe să lucrați pentru felul de victorie pe care ați ales-o. Puteți alege să obțineți dominația militară, economică sau culturală sau să vă aduceți oamenii în noua lume a Alpha Centaur.
 • Sfaturi

  • Dacă aveți un constructor nefolosit în epoca modernă, activați și construiți Internetul. Acest lucru vă va garanta dublarea aurului și este utilă pentru orice fel de victorie.
  • Amintiți-vă că meciurile online sunt adesea câștigate grație dominației militare. Dacă, totuși, ar trebui să ajungeți la un impas, ar trebui să încercați să obțineți victoria economică.
  • Nu uitați să alegeți o civilizație care să reflecte stilul dvs. de joc. Este foarte important!
  • Căutați artefacte pe hartă. De exemplu, puteți găsi orașul Atlantis în ocean pentru a primi tehnologie gratuită sau Cavalerii Templieri care vă vor oferi o unitate militară avansată gratuită.
  • Dacă intenția dvs. este de a elimina toți dușmanii voștri, căutați proiectul Manhattan pentru a primi o bombă nucleară.
  • Dacă doriți să obțineți o altă victorie decât cea militară, eliminați toate națiunile, cu excepția unuia și lăsați-le să-și păstreze doar capitalul. Apoi strângeți trupele în vecinătatea sa și, în caz că declarați război, păstrați trupele inamice fără a cuceri orașul.
  • Când jucați online, eliminați civilizațiile inamice în stadiile incipiente pentru a cuceri orașele lor, deoarece adversarii dvs. fac același lucru.
  • El consumă mereu marii umanitari în loc să-i facă să construiască noi orașe. Acest lucru vă va permite să profitați de bonusul lor excelent +1 pentru populație.
  • Amintiți-vă că fiecare facțiune are abilități speciale.
  • Încercați să construiți 10 orașe înainte de anul 0. Este mai ușor să câștigi cu multe orașe.

  Avertismente

  • Când vă apropiați de victorie, alte civilizații vă vor declara război.
  • Apără-ți orașele sau barbarii îi vor rade la pământ.
  • Dușmanii construiesc întotdeauna o mare armată. ÎMPĂMÂNAȚI ORAȘELE!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit