gtemata.com

Cum se utilizează un cupon Groupon

Groupon.it este un site de acces gratuit ce oferă multe oportunități reduse în diverse locații. Să presupunem că ați cumpărat un voucher și doriți să îl utilizați: care este următorul pas? După fiecare achiziție, sistemul vă oferă un cupon pe care va trebui să îl răscumpărați pentru a obține elementul sau serviciul pe care l-ați cumpărat. Procedura este foarte simplă: continuați să citiți pentru a afla ce pași trebuie să faceți.

paşi

Partea 1
Înregistrați-vă pe Groupon

Imaginea intitulată Utilizați un voucher Groupon Pasul 1
1
Deschideți site-ul Groupon.it. Puteți căuta imediat un subiect de interes folosind bara de căutare din partea de sus, unde puteți restrânge și zona de căutare introducând locul de reședință (sau zona preferată). Cu toate acestea, pentru a continua achiziția, va trebui să creați - gratuit - un cont nou.
 • Pentru a continua, faceți clic pe "Înregistrați" în colțul din dreapta sus al ecranului. Puteți crea un nou cont Groupon introducând informațiile dvs. personale sau utilizând contul dvs. existent pe Facebook.
 • Va trebui să furnizați numele și prenumele, adresa dvs. de e-mail și să decideți o parolă. Odată ce ați făcut acest lucru, pentru a achiziționa un voucher, va trebui să adăugați și informațiile despre cartea dvs. de credit.
 • Imaginea intitulată Utilizați un voucher Groupon Pasul 2
  2
  Conectați-vă după înregistrare. Dacă ați finalizat pasul anterior, reveniți la pagina principală a Groupon și faceți clic pe "Login", inserând adresa dvs. de e-mail și parola pe care ați ales-o.
 • Odată ce ați intrat pe site, puteți să verificați și să modificați setările contului dvs. făcând clic pe numele dvs. în colțul din dreapta sus al ecranului.
 • După înregistrare, Groupon vă va trimite în mod regulat e-mailuri cu sugestii despre cele mai bune oferte din zona dvs., cum ar fi stațiunile spa sau spa, oferte de restaurante sau diverse magazine, tratamente de frumusețe sau coafură etc. Sistemul utilizează CAP-ul pe care l-ați furnizat pentru a găsi cele mai potrivite opțiuni.
 • Partea 2
  Găsiți o ofertă

  Imaginea intitulată Utilizați un voucher Groupon Pasul 3
  1
  Căutați o ofertă pe site. Pentru a începe, puteți introduce un cuvânt semnificativ în bara de căutare din partea de sus a ecranului sau faceți clic pe o categorie interesantă din lista din stânga.
  • Unele categorii foarte populare sunt "Restaurante și baruri", "Evenimente și timp liber", "Frumusețe și spa", "Sănătate și sport", "Mașini și motociclete" și așa mai departe. În plus, Groupon oferă pachete de călătorie: pentru a le vizualiza faceți clic pe "Travel" în bara gri închis în partea de sus. Veți găsi, de asemenea, multe articole de diferite dimensiuni, colectate în categoria "Cumpărături" alături de cea anterioară.
  • Acordați atenție codurilor de discount pe care sistemul le oferă periodic: uneori veți fi trimise prin e-mail, altele vor fi indicate după ce v-ați conectat la site.
 • Imaginea intitulată Utilizați un voucher Groupon Pasul 4
  2
  Gândiți-vă dacă să contactați comerciantul. Poate fi o idee bună să contactați compania care oferă cuponul pentru a vă asigura că este încă acceptată sau că nu există prea multe rezervări deja făcute pentru ziua (sau perioada) aleasă: mai bine să luați unele măsuri de precauție suplimentare riscul de a-ți pierde banii. Cu toate acestea, rețineți că Groupon vă va salva în cazul în care comerciantul refuză să accepte cuponul achiziționat în mod regulat.
 • De asemenea, puteți verifica propunerile de la alte magazine online și direct la companiile din Groupon, pentru a vă asigura că achiziționați o ofertă cu adevărat accesibilă. Amintiți-vă că voucherele pot fi utilizate numai pentru a primi un produs sau serviciu, acestea nu pot fi convertite în numerar.
 • O altă idee de luat în considerare este să căutați cu atenție site-ul și să comparați oferte similare de la diferite companii: va fi mai ușor să găsiți cea mai bună sau cea mai apropiată ofertă de la locul de reședință.
 • Imaginea intitulată Utilizați un voucher Groupon Pasul 5
  3


  Cumpărați oferta pe care ați ales-o. Odată ce ați identificat produsul sau serviciul pe care îl preferați, faceți clic pe acesta - veți găsi probabil diverse opțiuni în partea dreaptă a paginii.
 • De exemplu, de multe ori o ofertă pentru un tratament de frumusețe poate include o singură sesiune la un anumit preț și două sau mai multe pentru un cost diferit - alegeți propunerea care vă convine cel mai bine făcând clic pe cercul alb de lângă ea.
 • Citiți toate clauzele înainte de a continua achiziția - dacă acestea vă satisfac, faceți clic pe butonul verde "Cumpărați" din partea dreaptă. De obicei, ofertele sunt disponibile pentru o perioadă limitată, de obicei câteva zile - sub butonul de achiziție veți găsi o pictogramă ceas care vă informează despre timpul rămas pentru a decide.
 • Când faceți clic pe "Cumpărați", veți deschide o pagină sumară a comenzii, unde puteți introduce codurile promoționale aflate în posesia dvs. Alegeți metoda de plată pe care o preferați, apoi faceți clic pe butonul verde "Confirmare comandă" din partea dreaptă pentru a finaliza achiziția cuponului.
 • Partea 3
  Utilizați un voucher Groupon

  Imaginea intitulată Utilizați un voucher Groupon Pasul 6
  1
  Imprimați cuponul pentru al utiliza. Puteți face acest lucru imediat sau într-un moment ulterior, caz în care îl puteți găsi în secțiunea "My Groupon".
  • Sistemul vă va trimite și voucherul prin e-mail, de unde îl puteți imprima direct.
  • Tot ce trebuie să faceți este să transmiteți presa companiei atunci când vă prezentați pentru a profita de oferta pe care ați achiziționat-în multe cazuri va trebui mai întâi să faceți o programare, prin telefon sau prin serviciul de rezervare online al grupului (de exemplu pentru tratamente de frumusețe sau mese la restaurant).
 • Imaginea intitulată Utilizați un voucher Groupon Pasul 7
  2
  Descărcați aplicația Groupon. Există o soluție rapidă, chiar dacă preferați să utilizați telefonul smartphone în loc să imprimați voucherul pe hârtie.
 • Descărcați aplicația de pe site-ul Web Groupon: vi se va solicita un număr mobil de 10 cifre, în care veți primi un SMS care conține linkul de descărcat. La sfârșitul instalării, pentru a vedea cupoanele pe care le-ați achiziționat, deschideți pur și simplu meniul apăsând butonul cu cele trei linii orizontale din colțul din stânga sus, apoi selectați "Achizițiile mele".
 • Alegeți oferta de care aveți nevoie, apoi derulați în jos pentru a citi instrucțiunile despre cum să o utilizați. Când trebuie să afișați voucher-ul, faceți clic pe buton pentru al descărca (sau vizualiza-l direct pe ecranul smartphone-ului).
 • Imaginea intitulată Utilizați un voucher Groupon Pasul 8
  3
  Verificați starea comenzilor pe care le-ați efectuat. Uneori cumpărați un cupon fără să îl utilizați imediat, deci aveți grijă să nu lăsați să expire: toate ofertele Groupon au o dată în care puteți să le utilizați.
 • Pentru a vedea voucherele pe care le-ați cumpărat, faceți clic pe numele dvs. în partea dreaptă sus și apoi selectați "My Groupon": în categoria "Deal" veți găsi o listă a achizițiilor dvs.
 • Dacă doriți să imprimați cuponul, faceți clic pe "Vizualizare voucher" din partea dreaptă a numelui ofertei.
 • Fișierul pdf al voucherului selectat se va deschide, completând toate informațiile necesare și codul de bare. Pur și simplu faceți clic pe "Imprimare" și continuați.
 • Fiecare cupon are trei coduri unice de identificare: "Codul de securitate", "Codul Groupon" și "REF". Unele companii vor accepta chiar și aceste trei coduri, fără a avea imprimarea completă a voucherului - cu toate acestea, este întotdeauna mai bine să le tipăriți și să le luați cu dvs., deoarece mulți comercianți o vor cere.
 • Imaginea intitulată Utilizați un voucher Groupon Pasul 9
  4
  Citiți clauzele mici. Este foarte important să faceți acest lucru, deoarece aici veți găsi probabil data de expirare a cuponului, precum și informații despre metoda de rezervare pe care ați solicitat-o.
 • Printre diferitele clauze puteți citi, de asemenea, metoda de colectare oferită pentru ofertă, precum și un rezumat al caracteristicilor.
 • Unele servicii, în special diferitele activități propuse, vor avea reguli suplimentare indicate aici. Indiferent cum ați achiziționat, faceți ceva timp pentru a citi toate informațiile - aceasta se aplică și pachetelor de cadouri.
 • Dacă ați lăsat un cupon să expire fără să îl colectați, nu vă fie teamă: poate puteți beneficia în continuare de reducerea oferită, chiar dacă pornind de la prețul integral al bunului sau serviciului și nu din prețul redus.
 • Sfaturi

  • Citiți clauzele scrise cu litere mici!
  • Dacă împărțiți o ofertă pe Facebook și unii dintre prietenii săi o cumpără, puteți obține un cupon gratuit pentru dvs.
  • Verificați bine înainte de a cumpăra ceva: puteți găsi câteva propuneri mai ieftine. Verificați prețul real, nu pe internet, a produsului sau a serviciului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit