gtemata.com

Cum să vizitați o țară cu bicicleta

Călătorind într-o țară cu bicicleta este unul dintre cele mai visate și interesante călătorii. Cu toate acestea, foarte puțini reușesc să o completeze. Că dorința dvs. de a face acest lucru se datorează dragostei pe care o îngrijiți față de ciclism, dorinței de a vedea acest loc într-un ritm mai lent (fără a lăsa prea multă amprentă ecologică) sau intenția de a încerca, pentru că este o afacere satisfacerea, descoperirea unui loc cu bicicleta poate fi un scop fantastic al vieții. Și nu trebuie să o faceți în țara voastră. Unii bicicliști îndrăzneți au explorat diferite zone în afara propriilor lor, alegând un teren străin datorită peisajelor, intereselor, culturii sau altor motive personale. Dacă doriți să încercați această activitate rapidă, trebuie să vă pregătiți bine, să fiți pregătiți și să știți cum să reparați autovehiculul, în ciuda vremii sau dificultăților. Cu toate acestea, recompensele depășesc orice efort, deci începeți să vă planificați călătoria de acum înainte.

paşi

Imaginea intitulată 2202384 1
1
Cumpărați o bicicletă de bună calitate. Puteți să o împrumutați sau să o închiriați. Cu toate acestea, dacă se întâmplă ceva cu tine, va trebui să cheltuiți mai mulți bani care să o repare sau să îl înlocuiți decât ați cheltuit pe un mediu nou. Deci, ar fi mai bine să salvați și să cumpărați una proprie. Ai deja o bicicletă? Poți să faci această călătorie numai dacă e în stare excelentă și viața ei utilă nu sa terminat încă. În cazul în care nu sunteți sigur, cumpărați o bicicletă nouă special concepută pentru o călătorie lungă. Dar posibilitățile nu se termină acolo. Puteți încerca să călătoriți cu bicicleta veche, pregătindu-vă să o înlocuiți pe drum. Pentru a evita problemele, trebuie să știți de unde puteți cumpăra bicicleta pe care o doriți. Și ar trebui să fiți în jur pentru moment când bătrâna se preda. Printre altele, cel nou poate că nu te-ar putea satisface, pentru că nu ai încercat-o înainte de a pleca, așa că tot nu simți că e al tău.
 • Bicicleta trebuie aleasă în funcție de celelalte echipamente. Dacă călătoriți cu cardul de credit disponibil, cazați într-un motel și așa mai departe, puteți opta pentru un cadru ușor. Pe de altă parte, dacă te duci la camping, îl vei folosi pentru o bicicletă turistică, robustă și cu un cadru din oțel. Extra kilogramele nu vor avea o pondere semnificativă asupra restului încărcăturii.
 • Dacă trebuie să vă bazați pe bicicleta pe care o aveți deja, verificați-o de către un profesionist. Înlocuiți componentele care prezintă semne de pătrundere și de uzură.
 • Imaginea intitulată 2202384 2
  2
  Pregătiți-vă. Trebuie să fiți pregătiți fizic și mental. Încercați să înțelegeți că veți avea nevoie de determinare, determinare și abilitatea de a rezista vremii nefavorabile, hainele înmuiate în noroi, caderi ocazionale, oboseală și provocări care vor duce la găsirea unei locuințe în unele cazuri . Timpul, mâncarea, adăpostul, starea fizică și disponibilitatea economică sunt toate variabile care pot cântări asupra bunăstării dvs. mintale când pedalați în mod constant. Dacă ați avut grijă de logistică în cele mai mici detalii, stresul va fi cu siguranță mai mic.
 • Pentru a te pregăti fizic, va trebui să te îmbraci. Începeți prin pedalarea pe distanțe scurte, cel puțin de șase ori pe săptămână. Fugiți pe banda de alergat și pierdeți în greutate. Va trebui sa trageti fiecare kilogram in spatele vostru, asa ca scapati de cele inutile (cu toate acestea veti pierde in greutate pedalarea, asa ca nu va fi drastic in pierderea in greutate). Trebuie să te antrenezi pentru a acoperi distanțe lungi. Ar trebui să exersați câțiva kilometri cu bicicleta și să pedalați în sus. Pedală pentru a merge la serviciu, la școală sau la alte activități. Folosește orice ocazie pentru a face acest lucru, în ciuda condițiilor meteorologice.
 • Abordând ziua plecării, practicând distanțe lungi cu bicicleta complet încărcată (nu trebuie să utilizați același echipament pe care îl veți transporta, puteți utiliza și obiecte a căror greutate este echivalentă). Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să înțelegeți cum să remediați fiecare articol.
 • Utilizați fraze pozitive pentru a vă pregăti pentru călătorie. Fă-o de la începutul planificării. Deschideți harta țării și repetați-vă "Pot să o fac!". O bună parte a experienței va testa voința voastră și determinarea voastră. Numai astfel puteți continua chiar și atunci când doriți să vă opriți. Privind imaginile pozitive, gândindu-vă la succesul dvs., vă veți ajuta să rămâneți pe drumul cel bun. Sportivii se pregătesc doar pentru curse.
 • Imaginea intitulată 2202384 3
  3
  Încearcă să te gândești cu atenție la toate detaliile înainte de a pleca. Faceți o hartă a traseului pe care îl urmați și orice schimbare în direcție. Este o idee bună să fiți conștienți de ocolirea din motive de siguranță: dacă un drum sau o rută este închisă din cauza unei alunecări de teren sau a unui accident, care sunt rutele alternative? Trebuie să începi să te gândești la toate astea de la început. Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare, cum ar fi:
 • Vii pe străzile principale sau vei lua comenzi rapide? Verificați legile locale pentru a afla dacă puteți merge pe autostrăzi, drumuri principale, drumuri provinciale etc. Asigurați-vă că o faceți imediat. Pe multe drumuri importante, ciclismul este ilegal, deci încercați să aflați înainte de plecarea dvs. Cele mai bune drumuri au niveluri mai scăzute de trafic și sunt pavate. Dacă, pe de o parte, drumurile cu pietriș și pământ sunt acceptabile, nu trebuie să mergeți numai pe aceste străzi. Planificarea călătoriei, încercați să evitați secțiunile de drum sau căile fără stații de service care depășesc 50 km. Dacă trebuie să călătorești la o asemenea distanță, asigurați-vă că aveți mai multă apă și mâncare și mijloacele de a raporta situațiile de urgență unui alt ciclist sau pasager.
 • Calculați cât timp va trebui să ajungeți la destinație. Evaluați-o într-un mod rezonabil. Cicliștii care au puțină experiență în călătoriile lungi vor găsi foarte dificil să facă primele câteva ori. Ca urmare, planificați să mergeți mai puțin la început și să introduceți destule opriri pentru a admira opiniile.
 • Vrei să pedalezi singur sau în companie? Numai călătoria este singură și mai puțin sigură, deși pentru unii aceasta este cea mai bună abordare. Un partener de aventură poate fi o sursă de motivație și sprijin - cu un prieten puteți discuta și împărtăși lucrurile pentru a aduce și cheltuieli. Prin urmare, este recomandabil să călătorești cu cel puțin o altă persoană.
 • Verificați opțiunile de cazare bine în avans. Veți înființa un cort undeva, sau ați prefera cazare care vă permite să aveți un pat și o cină servită în fiecare seară? Alegerile vor fi influențate de buget, loc, preferințele personale și disponibilitatea soluțiilor. Unele locuri, chiar și lagăre, necesită rezervări în avans. Faceți cercetări la timp. În multe cazuri, va trebui să sunați înainte de a pleca pentru a rezerva un loc pentru a crea un cort sau o cameră, deci luați-o în considerare. Și nu treceți cu vederea prietenii, rudele și cunoștințele care vă oferă cazare confortabilă pe drum!
 • Stabiliți timpul dedicat pedalei și decideți când vă opriți. Momentul în care părăsiți campingul sau hotelul trebuie să fie clar în fiecare zi. Același lucru este valabil și pentru ora sosirii la destinație. Înțelege bunul simț. Dacă părăsiți casa la nouă seara, va fi întuneric sau aproape în cele mai multe locuri, chiar și vara. Deci, va trebui să țină lumina până dimineața. Dacă ieșiți la ora nouă dimineața, probabil că nu veți avea nevoie de lumini, dacă nu este iarnă sau dacă aveți o ceață. În plus, călătoria pe timp de noapte are mai multe necunoscute: este mai sigur să o faci zilnic.
 • Alegeți sezonul cu înțelepciune. Ciclismul în timpul zăpezii sau în cea mai tare perioadă a anului nu este recomandabil niciodată. Dacă, pe de o parte, este posibil să călătorim în condiții extreme, nu este prudent. Aproape că nu veți aprecia experiența, sabotând sensul călătoriei. Dacă nu știți cum diferitele regiuni ale țării pe care le vizitați sunt afectate de schimbările sezoniere, efectuați cercetări online sau ghiduri turistice, cum ar fi Lonely Planet sau Ghidul dur. Și nu uitați direcția vântului! Este întotdeauna mult mai ușor să cicliți cu vântul în favoarea, nu invers, astfel încât să fie conștienți de modelele tipice de vânt sezoniere pentru locurile în care vă îndreptați. Aceste informații pot varia de la o regiune la alta.
 • Luați în considerare altitudinea. Un teritoriu complet plat vă va provoca mai puține probleme, dar puține țări oferă această posibilitate. Călătoria în sus necesită mult efort și mult mai multă energie. Va trebui să țineți cont de acest lucru atunci când planificați distanțele și rutele. Luați în considerare așteptările dvs. și comparați-le cu realitatea. Dacă este posibil, uneori ar trebui să evitați să călătoriți prea mult.
 • Decide cum să ajungi acasă. Veți face un circuit complet și o pedală înapoi acasă sau veți merge dintr-un punct în altul în țară și apoi veți reveni cu avionul sau cu trenul? Timpul pe care îl ai și dorința de a merge acasă va afecta decizia ta.
 • Imaginea intitulată 2202384 4
  4
  Publicați experiența. Dacă pedalați pentru a colecta surse de caritate sau pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la o chestiune, publicați un anunț în ziar (și poate chiar online, de exemplu pe Facebook). În acest fel, mai mulți oameni vor ști despre ideea și cauza dvs., ceea ce înseamnă că mai mulți oameni vor dona, vor oferi cazare gratuită sau vor oferi alte forme de sprijin. Acest pasaj nu este cu siguranță necesar, dar este o idee bună. Dacă nu pedalezi pentru caritate, poți să-ți dai adresa de e-mail pentru a fi ajutat. Preferi să ții călătoria pentru tine? Este de înțeles că, de fapt, nu ești obligat să spui cuvântul. Puteți întreba întotdeauna câțiva prieteni pentru a vă ajuta. Nu aveți neapărat nevoie (sau doriți) că întreaga țară știe despre asta.
 • Imaginea intitulată 2202384 5
  5
  Verificați bicicleta. Examinați-o pentru a înțelege ce trebuie să modificați pentru ao îmbunătăți (și pentru a alege hainele potrivite pentru a merge). Legile locale privind tranzitul bicicletelor vă vor spune câte luminări și câte reflectorizări aveți nevoie - acestea vor indica, de asemenea, celelalte cerințe esențiale. Motocicleta va trebui să fie 100% legală - nu doriți să fiți amendat pe cealaltă parte a lumii, nu? În esență, o bicicletă legală este sigură (legile există pentru acest motiv, pentru a nu vă deranja). Și securitatea este prioritatea numărul unu atunci când călătoriți așa.
 • Asigurați-vă că anvelopele pentru biciclete sunt solide. Dacă nu sunt, umflarea. Trebuie să dureze câțiva kilometri înainte de a le umfla din nou. Amintiți-vă că roțile necesită adesea 6 bare pentru a lucra în siguranță. Trebuie să alegeți anvelopele potrivite pentru bicicletă - ceea ce este valabil și pentru autoturisme nu este valabil și pentru acest vehicul. Dacă aveți îndoieli, consultați manualul.
 • Strângeți ghidonul și scaunul astfel încât să nu cădeți bicicleta. Aceeași regulă se aplică și înainte. Ar trebui să fie bine pentru mai multe mile înainte de a le strânge din nou. De fapt, ar trebui să reziste pentru întreaga călătorie după ce o fac o dată. Nu vă faceți griji dacă nu țineți înapoi instrumentele necesare.
 • Înlocuiți casca dacă ați suferit recent de o cădere care nu a fost decât ușoară. Căștile pot salva vieți și au făcut-o și cu siguranță doriți să călătoriți cu totul în siguranță. Când aveți dubii, schimbați-l. Dacă este bătrân sau a suferit o cădere, înlocuiți-l oricum, chiar dacă nu are îndoieli deosebite. Cheltuirea a 100 de euro pentru o casca este preferabila pentru a-ti pierde viata.
 • Curățați luminile și reflectoarele bicicletei, înlocuiți bateriile și aduceți înapoi unele stocuri, nu știți niciodată. Punctați o lanternă în direcția proiectorilor pentru a le verifica. De asemenea, analizează diferitele unghiuri.
 • Imaginea intitulată 2202384 6
  6


  Pregătiți rucsacul. Înainte de a pleca, umpleți rucsacul și introduceți-l și în pungile laterale ale bicicletelor, pentru a distribui greutatea în mod egal. Să intrăm în detaliu - veți avea nevoie de:
 • Produse alimentare. Conservele alimentare sunt adesea cea mai bună alegere, deoarece nu merg rău. Ai putea pune sandvișurile și ambalajele umplute într-un recipient termic, astfel încât să rămână proaspete când este fierbinte. Pentru a fi întotdeauna încărcate, nu uitați de barele de energie, fructele, nucile și semințele. De asemenea, obțineți niște bani pentru a cumpăra alimente pe drum. Călătoriți în timpul verii? Ieșiți pe drumul principal pentru a căuta fructe de padure și alte fructe. Faceți-o numai dacă știți că este sigur să mâncați aceste alimente (nu sunt otrăvitoare și nu au fost pulverizate) și nu furați din ferme. În multe cazuri, fermierii vând hrana ieftină lângă fermele lor, așa că faceți o plimbare. Apropo, mâncarea nu este suficientă: veți avea nevoie de multă energie.
 • Băuturi. Nu uitați că hidratarea este foarte importantă. La început, este mai bine să luați multă apă cu dvs., pentru că nu știți cât de mult veți avea nevoie până când veți stabili o rutină. Nu subestimați niciodată apa, luați mai mult decât este necesar. Cu timpul veți înțelege cât de mult veți avea nevoie în funcție de nevoile dvs. Cu toate acestea, având mai multe nu este niciodată o idee rea. Unii bicicliști preferă băuturi energetice, cum ar fi Gatorade, deoarece înlocuiesc electroliții pierduți. Ai putea încerca. Știți că puteți găsi în mod regulat apă dulce? Poți să-l dai mai puțin. În caz contrar, calculați cel puțin opt sticle, distribuite între cele două pungi laterale, rucsacul și bicicleta în sine (puteți cumpăra un suport special pentru sticle). Ar putea părea extremă, dar este necesar până când sunteți sigur de nevoile dvs.
 • Evitați băuturile carbogazoase, băuturile energice cum ar fi Red Bull și alcoolul. Băuturi băuturi energizante și băuturi energizante, cum ar fi Red Bull, vă dau energie doar temporar, dar după acest vârf se produce un colaps. Aceasta înseamnă că veți rămâne fără energie. Alcoolul va avea o influență proastă asupra sentimentului de echilibru. Consumul de alcool și apoi pedalarea este ilegală, ca să nu mai vorbim de pericolele pe care le-ați rula. Nu combinați niciodată aceste două activități.
 • Hărți, compas / GPS. Știind unde mergi este esențială!
 • Lumini de urgență. Dacă unul dintre luminile decide să nu lucreze sau brusc rupe, va trebui să aibă cel puțin trei gărzi de corp ale ambelor tipuri, atât în ​​față cât și în spate. Bicicleta trebuie să aibă o lumină pe spate, o față și una fixată pe rucsac. Făcând câteva constatări, este clar că veți avea nevoie de nouă lumini de rezervă. Rucsacul luminează la fel ca luminile bicicletei? Nu va trebui să aduceți atât de mulți atunci. Aproape cinci vor fi suficiente. Cu toate acestea, dacă toate luminile sunt diferite, va trebui să le transportați pe toate. Va fi o călătorie lungă și poate dura câteva zile, săptămâni sau chiar luni până la finalizarea acesteia, așa că va trebui să fii în siguranță.
 • Baterii de urgență. În plus față de luminile de rezervă, veți avea nevoie de baterii. În cazul în care trebuie să rămâneți fără ea, nu vă fie teamă, trebuie doar să scoateți pe cele pe care le-ați păstrat în rucsac și totul va fi bine. Aduceți trei pachete de baterii de bună calitate, cum ar fi cele Duracell, în spatele lor. Dacă alegeți cele mai ieftine, adăugați mai multe pachete.
 • Reflectoare de rezervă. În cazul în care spargeți unul, veți avea nevoie de el. Ar fi bine să aduci două sau trei reflectori roșii și două-trei reflectori albi în spatele tău. Deși reflectorul nu se va rupe, un hoț ar putea fura unul când lăsați bicicleta undeva. Fără reflectori, călătoria voastră s-ar termina, dar dacă aveți rezervă, nu va exista probleme.
 • Lanț cu lacăt. Pe parcurs, la un moment dat vă va fi foame. Dacă vrei să cobori din bicicletă și să mănânci o mușcătură, va trebui să o legi undeva. În caz contrar, aveți riscul ca cineva să-l fure de la dvs. Pentru a evita acest lucru, cumpărați un lanț cu un lacăt. Evitați deschiderile cu combinație. Experți hoți îl pot descifra într-o secundă. În schimb, înainte de a putea debloca încuietoarea, probabil că ați terminat să mâncați. Nu trebuie să subestimați acest factor. Este la fel de important ca și mâncarea. De asemenea, puteți obține lacăte pentru pungile laterale, întrebați într-un magazin care vinde articole pentru viața în aer liber.
 • Instrumente. Va trebui să aveți patru disponibile. Veți avea nevoie de o cheie Allen, o cheie reglabilă, o șurubelniță cu cap plat și o șurubelniță Phillips. El optează pentru un instrument care le conține pe toate, cunoscut ca un multi-instrument pentru biciclete. Nu puteți găsi unul? Căutați online sau aduceți-vă instrumentele individuale. Mai bine adăugați un trusă de prim ajutor și unul pentru a remedia problema când bicicleta pierde. Trusa de prim ajutor este folosită pentru tratarea rănilor puțin adânci, cum ar fi tăieturile și zgârieturile. În cazul unei probleme grave, va trebui să apelați ambulanța. Kitul pentru repararea anvelopei perforate va fi la îndemână dacă un unghi va străpunge o roată în timp ce pedalați. Nu este niciodată amuzant, dar trebuie să fii realist. Deși trebuie să luați bicicleta la un profesionist de îndată ce se întâmplă, kitul vă va ajuta să remediați înainte de a ajunge acolo. De asemenea, va trebui să aduceți o pompă (pentru a fi folosită atunci când anvelopele par mai puțin dure), o pneu de rezervă, o pârghie de roată și un corn pneumatic pentru a avertiza oamenii de prezența dumneavoastră sau pentru a speria animalele în sălbăticie sau câini.
 • Echipament pentru dormit / camping. Mai devreme sau mai târziu trebuie să te oprești undeva, deci ai nevoie de un cort de lumină și de alte echipamente de bază. Alegeți obiecte care sunt foarte ușoare, cum ar fi o perdea pentru una sau două persoane, tacâmuri și alte obiecte pentru gătitul de titan, o pungă de dormit ușoară etc. Asigurați-vă că sacii de dormit sunt păstrați în saci impermeabili, pentru a preveni deteriorarea lor de ploaie sau bălți. Planificarea pentru a dormi pe calea necesită o căutare mai profundă, așa că ar trebui să vă informați despre cele mai bune opțiuni, fie online, fie pe cărți dedicate celor care călătoresc cu bicicleta.
 • Imaginea intitulată 2202384 7
  7
  Purtați hainele potrivite. Dacă încerci să conduci o pereche de blugi și un tricou, nu vei merge prea departe. Chiar ți-ai putea face rău dacă trebuia să cazi. În plus, va fi dificil să te văd. Articolele de îmbrăcăminte recomandate includ pantalonii scurți și o haină reflectorizantă. Dacă cădeți, pantalonii scurți vă vor proteja și mașinile vă vor putea vedea pentru că purtați o îmbrăcăminte reflectorizantă. Nu ai haine de genul asta? Cei care au culori strălucitoare sunt suficienți, chiar dacă adăugarea unei benzi reflectorizante este o operație simplă.
 • Obțineți echipament de ploaie bun. Pardoselile potrivite pentru bicicliști acopere spatele și partea superioară a corpului, acoperind-o astfel încât să fie confortabilă. Dacă călătoriți când este fierbinte, nu veți avea probleme când vă udați picioarele. În caz contrar, ar trebui să cumpărați pantaloni impermeabili. Jachetele trebuie să fie culori strălucitoare și reflectorizante, în special cele pe care le veți purta când va ploua.
 • Vestele ușoare sunt un must-have pentru ciclist. Perfect pentru zilele mai reci și mai puternice, acestea pot proteja împotriva condițiilor meteorologice mai aspre.
 • Mănuși de ciclism vă ajută să preveniți diferite iritații și neplăceri. În plus, ele îmbunătățesc aderența.
 • Alegeți hainele care nu absorb transpirația. Și vei transpira, chiar și atunci când va fi rece.
 • Ochelari de soare sunt esentiali, nu numai pentru a evita orbirea, ci si pentru a proteja ochii de insecte si pietre pe drum.
 • Imaginea cu titlul 2202384 8
  8
  Întotdeauna gândește-te la siguranța ta. Pe lângă îmbrăcarea hainelor confortabile și luarea tuturor măsurilor enumerate până în prezent, siguranța implică alte aspecte atunci când călătoriți cu bicicleta. Iată cum puteți evita riscurile:
 • Vorbiți în mod regulat cu un prieten sau cu o rudă rămas acasă, pentru al actualiza. Indicați aproximativ orele pe care le veți face auzite. În acest fel, vor ști că sunteți în siguranță. Dacă ați avut experiențe neplăcute, informați această persoană, mai ales dacă vă pot ajuta.
 • Configurați telefonul astfel încât să puteți introduce rapid numere de urgență. Încărcați în mod regulat. Luați un încărcător solar, pe care îl veți acționa pe măsură ce vă pedalați în timpul zilei. Desigur, uneori nu veți avea acoperire, dar multe țări au capacitatea de a apela numere de urgență atunci când nu există semnal.
 • Dacă trebuie să vă simțiți în pericol, rămâneți în locuri publice. Dacă este necesar, apelați numărul de urgență pentru a obține ajutor. Sunteți în compania altor persoane dacă vă simțiți persecutați sau urmați și explicați că aveți nevoie de ajutor din partea oamenilor din jurul vostru.
 • Purtați haine de calitate, o pălărie, ochelari de soare și o protecție solară pentru a preveni deteriorarea cauzată de razele UV.
 • Stați hidratat și mâncați frecvent.
 • Opriți când corpul vostru vă spune că aveți nevoie de o pauză. Nu faci Tour de France.
 • Imaginea intitulată 2202384 9
  9
  Du-te în mers. După pregătirea rucsacului, verificarea echipamentului și planificarea călătoriei, sunteți pregătit pentru plecare. Urcați pe bicicletă și începeți să pedalați. Dar, mai întâi, spune-i pe cineva și spune-i că îl vei suna, mai ales dacă ți se va întâmpla ceva sau dacă ai nevoie de un pasaj de urgență în mașină. Asigurați-vă că aveți capacitatea potrivită de a face acest lucru, amintiți-vă de motivația dvs. înainte de a pleca și, în special, pregătiți-vă să vă distrați și să nu vă pierdeți simțul umorului.
 • Imaginea intitulată 2202384 10
  10
  Luați pauze. Dacă știi că nu poți călători timp de șapte ore, de ce nu o faci? Nu vă faceți griji dacă nu puteți termina o parte a călătoriei într-o singură zi, faceți mai multe pauze. Dacă ați adus mâncare (nu uitați), mâncați, deci nu veți mai fi foame. Dacă sunteți însetat, beți puțină apă. După ce ați mâncat, așteptați cel puțin 10 minute înainte de a vă întoarce pe drum, astfel încât să nu luați masa de prânz pe stomac. La cea de-a doua sau a treia pauză, este posibil să fi rămas fără hrană. În acest caz, opriți-vă într-un magazin sau fast-food pentru o mușcătură rapidă sau pentru a face sandwich-uri. El apreciază călătoria la fel de mult ca ajunge la destinație.
 • Sfaturi

  • Luminarea bicicletei vă poate ajuta cu adevărat. Dar ar trebui să fie în siguranță. O bicicletă robustă este mai utilă decât una ușoară în acest caz.
  • Dacă intenționați să explorați Statele Unite, consultați site-ul Asociației Adventure Cycling Association (adventurecycling.org) pentru informații utile de planificare și o mulțime de hărți pentru a vă planifica călătoriile. Multe alte țări oferă site-uri asemănătoare, orientate către bicicliști care doresc să experimenteze această aventură. Doar faceți o căutare online.
  • Puteți găsi aproape tot ceea ce aveți nevoie într-un magazin dedicat ciclismului. Cu toate acestea, dacă căutați echipament de camping, mergeți la un magazin specializat.
  • Iti place sa scrii pe blogul tau? Puteți posta actualizări în timpul călătoriei. Fă-o în mod constant. Vă puteți dedica la cafenelele de internet, utilizând telefoanele mobile sau în locurile în care locuiți. Poate fi un mod distractiv de a nu pierde motivația, mai ales datorită comentariilor de susținere ale cititorilor dvs.
  • După această plimbare lungă, probabil veți pierde în greutate. Ești pe o dietă? Aceasta poate fi motivația ta. Imaginați-vă corpul pe care îl veți avea când vă întoarceți.
  • Dacă este necesar, faceți o pauză la fiecare două sau trei ore.
  • Lasă-te să fii motivat de niște prieteni. Invitați-i să vă însoțească pentru o parte a călătoriei sau pentru întreaga experiență.

  Avertismente

  • Călătoria poate dura zile, săptămâni sau chiar luni. Aceasta înseamnă că ar trebui să aveți timp să faceți acest lucru, că trebuie să aveți planificate urgențe și că trebuie să vă pregătiți să dormi într-un mod incomod în unele cazuri (dacă este necesar).
  • Dacă vă obosiți, opriți-vă și odihniți / dormiți imediat. Nu merită să vă puneți viața în pericol. Ciclismul atunci când sunteți epuizat este periculos.
  • Dacă nu transportați suficiente provizii de urgență, vă puteți găsi într-o mulțime de probleme. Este o idee bună să cunoașteți adresa tuturor magazinelor dedicate ciclismului pe drum sau aproape. Utilizați telefonul mobil / GPS pentru a le găsi.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Bicicleta solidă, fiabilă și robustă. Când transportați 27-90 kg de lucruri, nu veți observa nici măcar câteva kilograme aparținând cadrului metalic al bicicletei
  • Genți laterale pentru bicicletă. Rucsacul ridică centrul de greutate, reducând astfel stabilitatea generală
  • Instrumentele și accesoriile pentru biciclete enumerate în articol
  • Haine confortabile (cu unele modificări)
  • Echipamente de camping, cum ar fi un sac de dormit, dacă decideți să dormiți într-un cort
  • Sticle de apa si pungi sigilate
  • Apă, băutură energetică, hrană
  • Mobile, de preferință cu acces la internet - beneficiați de un încărcător cu acumulator solar, astfel încât să îl puteți reîncărca în mod constant fără probleme
  • Hărți și compas / GPS
  • Medicamente (dacă este cazul) și orice rețete
  • Trusă de prim ajutor
  • Set pentru pneuri perforate
  • Ceva de citit
  • aparat foto
  • cască
  • ochelari de soare
  • Protecția solară și insecticid
  • Pantofi de înaltă calitate pentru călărie și șosete care nu absorb umiditatea
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit