gtemata.com

Cum se toarnă alcoolicii cu tehnica de turnare gratuită

Barmanii

profesioniștii toarnă "mâna liberă" cantitățile exacte de lichior atunci când pregătesc cocktailuri și shot. Este, de asemenea, o tehnică interesantă de a urmări patronii de baruri. De asemenea, este mult mai rapidă și mai eficientă (deși nu întotdeauna exacte) în comparație cu alte tehnici. Oricine are o bună coordonare poate învăța în acest fel versaggio. Dacă doriți să impresionați prieteni și să fie sufletul petrecerii, să continuați să citiți.

paşi

Imagine intitulată
1
Obțineți măsuri de jigger de dimensiuni diferite (cele mai comune) și una flacon de lichior cu un dozator. Acestea din urmă trebuie să fie bine introduse în gâtul flaconului și să fie lipite într-un mod etanș. Nu veți avea nevoie imediat de instrucțiuni, dar este esențial să aflați cum să plătiți suma corespunzătoare. Umpleți sticla cu apă, cu excepția cazului în care o practicați în timpul unei singure sărbătoare!
 • Imagine intitulată
  2
  Luați bine sticla din partea laterală a gâtului, sprijinind degetul arătător la baza dozatorului. Este foarte important să păstrați flaconul în mod corespunzător pentru a verifica turnarea!
 • Imagine intitulată
  3
  Ridicați flaconul și, cu o mișcare fluidă, îl înclinați spre geam. Apoi aduceți sticla în poziție verticală și puneți-o pe tabel. Deși tehnica poate varia, această explicație vă ajută să înțelegeți cum să turnați într-o manieră controlată. Trebuie să începeți să turnați lichidul imediat și apoi să renunțați la fel de repede. Lichiorul trebuie să iasă imediat din sticlă cu un debit uniform. Dacă nu se întâmplă toate acestea, distribuitorul nu este probabil filetat în gâtul sticlei sau este greșit. Asigurați-vă că ați înclinat distribuitorul în mod corect, astfel încât lichidul să se ardă uniform.
 • Imagine intitulată Pour Free Step 4


  4
  Numărați în timp ce toarnați, până când jiggerul este plin. Acesta este secretul care vă permite să cunoașteți cantitatea exactă de lichid pe care îl dozați în sticlă. Deci, de îndată ce lichidul începe să accelereze începerea contorului și imediat ce jiggerul este plin, opriți-vă. Oamenii pot conta la trei sau patru pentru a umple un jigger de uncie (28 ml), dar asigurați-vă că stabiliți un anumit număr pentru un anumit volum. Antrenează-te de mai multe ori cu jiggerul de uncie, apoi du-te la o uncie, o jumătate de oră și așa mai departe. În final, va trebui să numărați mai puțin pentru jiggerii mici și mai mult pentru cei mai mari.
 • Imagine intitulată Gratuit Pour Step 5
  5
  Se toarnă "mâna liberă" într-un pahar folosind sistemul de numărare pe care l-ați dezvoltat în pasul anterior, apoi verificați cât de exacți ați fost prin punerea lichidului în jigger. În acest fel, vă verificați exactitatea și dacă ați putut să dozați cantitatea dorită de alcool. Majoritatea oamenilor sunt preciși.
 • Sfaturi

  • Diferiții alcooli și soluții lichide au vâscozități diferite și greutăți specifice. Unele se toarna mai repede decat altele. Testați sticlele pentru a găsi timpul potrivit pentru a turna volumul dorit.
  • Fiecare dozator de sticle funcționează diferit. Deci, tren cu diferite modele, sau folosiți un singur tip pentru toate sticlele.
  • Dacă nu aveți o sticlă goală de lichior pentru a pune în dozator și a lucra, nu vă faceți griji pentru că nu este esențială. Încearcă cu orice sticlă de sticlă.
  • Cele mai multe dozatoare sunt construite pentru a se potrivi cu sticle de 750 ml și nu se pot lipi în sticle mai mari sau mai mici. Cumpărați dozatoarele a căror dimensiune este corectă pentru sticlele pe care le utilizați.
  • Până când vă cunoașteți această tehnică, este mai bine să numărați până la 4 pentru a umple un jigger de 2 uncii (56 ml). În acest fel, veți învăța să reduceți la jumătate cantitățile numărând până la două sau creșterea dozei cu 1 uncie (28 ml) adăugând "un alt număr de doi", ceea ce este foarte util atunci când pregătiți martini de diferite mărimi.
  • Dozatoarele mai bune permit o turnare mai simplă și continuă. Cele lungi și cele metalice sunt de obicei mai bune, deși cele din plastic sunt mai ieftine și mai potrivite pentru unele sticle.
  • Dacă nu puteți toza cantitatea potrivită de lichid "cu ochi", continuați să vă antrenați cu instrucțiunile de mai sus. Asigurați-vă că stabiliți un sistem adecvat de numărare pentru fiecare volum de lichid care trebuie turnat.
  • Pentru a adăuga doar una sau două picături de ingredient (cum ar fi vermutul în martini), țineți degetul sau degetul mare pe orificiul distribuitorului și lăsați lichidul din orificiul de admisie a aerului din distribuitor. Dozatoarele din plastic sunt de obicei excelente pentru această tehnică.
  • În multe sticle de lichioruri există o inserție din plastic care nu folosește distribuitorul, totuși este un accesoriu care poate fi îndepărtat. Barmanii, de obicei, nu folosesc sticle mai mari decât un litru.

  Avertismente

  • Dacă practicați alcoolul, nu mai mergeți și nu beți pe toți! Cocktail-urile cu un procent ridicat de alcool au nevoie de aproximativ o oră pentru "intra în vigoare". Ai putea intra într-o comă de etil dacă bei prea mult prea repede.
  • Când fixați distribuitorul la gâtul flaconului, probabil că trebuie să-l forțați în deschizătură apăsând-l. În acest fel, veți fi siguri că ați introdus și sigilat - cu toate acestea, este mai bine să utilizați dozatoare din plastic în locul celor metalice, deoarece acestea ar putea fi ascuțite și ar putea cauza răniri. Indiferent de distribuitorul pe care îl utilizați, întotdeauna trebuie să aveți precauții în timpul acestor operații.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Jigger cupe de măsurare de diferite dimensiuni
  • Sticlă de lichior
  • Dozator pentru sticle
  • ochelari
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit