gtemata.com

Cum sa te imbraci ca o fata de gangster

Trebuie sa te imbraci ca o femeie gangster pentru un costum de partid, sau ai vrea sa o adopti ca un stil de rochie? Metodele afișate în acest ghid pas cu pas vă vor ajuta să începeți.

paşi

Metoda 1
Fata de gangster din anii 1920 (costum)

Imagine cu titlul Fii o fata de gangsteri Pasul 1
1
Îmbrăcat corespunzător pentru timp. Multe dintre cele mai bune costume se bazează pe moda care a trecut în anii `20 și `30 ai secolului trecut. Cea mai populară rochie tăiată pentru femei la vremea respectivă era largă, linia șoldurilor coborâse sau nedefinite. Chiar și rochiile cu multe fragmente erau foarte populare. Culorile neutre au fost la modă, precum și cele mai luminoase culori cum ar fi roșu, coral, jad verde, galben și albastru închis. Vedeți ce puteți găsi într-un magazin de costume sau second-hand.
 • Imagine cu titlul Fii o fata de gangsteri Pasul 2
  2
  Utilizați un machiaj retro și coafura. Trucul a devenit comun în anii 1920, femeile au început să poarte buze roșii închise și ochi de culoare neagră. Pentru pieptene, încercați părul ondulat pentru tăierea lungă sau dreaptă cu vârfuri curbate pentru cele scurte.
 • Imagine cu titlul Fii o fată Gangster Pasul 3
  3
  Accesorii decadente. Adăugați o atingere finală la aspectul dvs. cu ciorapi de pește și cu tocurile negre sau roșii înalte, apoi adăugați accesorii adecvate la timp. El poartă o lungă linie de perle legată la un nod de aproximativ jumătate de lungime sau o brățară în stil oriental gros. Încercați o bandă cu sclipici pe frunte sau un pieptene decorat în păr. Pentru o atingere suplimentară, purtați o boa de pene și puneți o mică pistolă de jucărie într-o garnitură legată de coapse.
 • Metoda 2
  Femeia Ganster a anilor `20 (costum)

  Imagine cu titlul Fii o fata de gangster Pasul 4
  1
  Adoptați stilul îmbrăcăminții bărbaților de atunci. Potrivit artei mafiei tradiționale americane din anii 1920, adaptată aspectului feminin. Începeți cu clasicul pinstripe complet. Adăugați pantofi negri și o cravată elegantă, precum și un Borsalino.
 • Imagine cu titlul Fii o fata de gangsteri Pas 5
  2
  Utilizați machiaj accentuat și coafura. El poartă același ruj roșu strălucitor și o nuanță întunecată de ochi pe ochii femeilor în epoca de aur a jazz-ului. Colectați-vă părul într-un cârlig strâns (pentru a face pălăria să arate mai bine) sau păstrați-vă părul îndoit și ondulat.
 • Imagine cu titlul Fii o fată Gangster Pasul 6
  3
  Adăugați accesoriile. Dacă rochia are un ambreiaj, introduceți o batistă kitsch. Fixați o floare colorată pe manșetă pentru o atingere feminină. Dacă intenționați să vă scoateți jacheta, adăugați o pereche de pantaloni pentru pantaloni.


 • Metoda 3
  Stilul modern de femeie gangster

  Imagine cu titlul Fii o fată gangster Pasul 7
  1
  Cunoașteți culorile. Multe bande moderne au culori specifice pentru a le purta membrilor. Asigurați-vă că îmbrăcămintea nu vă dă ideea de a vă alătura unei bande rivale folosind culori greșite.
 • Imagine cu titlul Fii o fată Gangster Pasul 8
  2
  Purtați pantofi practice. Trebuie să fii în stare să fugi, așa că lasă-ți tocurile și sandalele. Alegeți pantofii care vă permit să trageți cu ușurință și nu vă răniți după ce ați stat câteva ore.
 • Imagine cu titlul Fii o fată gangster Pasul 9
  3
  Mișcă-ți dulapul. Modificați diferite stiluri în aspectul zilnic. Corturile pentru cisterne, tricourile cu buzunare, tricourile și bluzele cu umeri deschise sunt potrivite pentru drum. Pentru blugi sau fuste, găsiți un model care vă convine.
 • Imagine cu titlul Fii o fata de gangster Pasul 10
  4
  Adăugați accesorii atractive. Utilizați accesorii sclipitoare și mari pentru a arăta cât de încrezători sunteți. Cele mai obișnuite accesorii pentru gangsterile de femeie sunt bandanele, cerceii, ochelari de soare, coliere cu crucifix și inele mari.
 • Imagine cu titlul Fii o fată Gangster Pasul 11
  5
  Gândiți-vă cum să vă păstrați părul. Oricare ar fi coafura ta, aceasta reflectă atitudinea ta. Cunoașteți faptul că o coadă lungă ușurează alții să o apucă să vă arunce la pământ dacă alergați.
 • Imagine cu titlul Fii o fată de gangster Pas 12
  6
  Securitate rapidă. Uită-te la ceilalți drept în ochi și țineți o poziție în picioare. Semnale mici, cum ar fi acestea, vă comunică că nu vă este frică și că aveți totul sub control.
 • Avertismente

  • Îmbrăcarea și comportamentul ca membru al unei bande poate provoca experiențe negative în cartiere greșite. Veți fi, de asemenea, recunoscuți de poliție și chiar vă pot opri, vă puteți căuta, vă puteți pune întrebări sau puteți trece un sfert de oră rău.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit