gtemata.com

Cum să te îmbraci pentru o petrecere disco

Moda disco avea un stil propriu. Îmbrăcămintea de zi cu zi a anilor 70 nu ar fi fost potrivită pentru o noapte la disco. În schimb, bărbații și femeile purtau țesături gaudioase și stiluri îndrăznețe. Dacă trebuie să mergeți la o petrecere de discotecă, faceți-vă perfecți, purtând o rochie arsă care reflectă bine lumina.

paşi

Metoda 1
Pentru femei

Modelele disco ale femeilor cuprind atât rochii scurte, scurte cât și costume lungi care acoperă aproape totul. Alegeți stilul în care vă simțiți cel mai confortabil.

Imagine intitulată Dress Up for a Disco Party Pasul 1
1
Alegeți materialul potrivit. Rochia disco a fost făcută din material elastic și strălucitor, care reflecta ușor lumina strălucitoare a unei disco. Căutați materiale precum elastan, lycra, catifea și poliester. Luați în considerare, de asemenea, piese care sunt larg decorate cu paiete spumante sau lame de aur.
 • Imagine cu titlul Dress Up for a Disco Party Pasul 2
  2
  Încercați o miniskirt sau o rochie mini. Chiar și fustele lungi, care vin în mijlocul vițelului, au parcurs un drum lung în anii `70. Căutați un model care se lărgește ușor începând cu talia. Fusta poate avea crestături, dar nu este necesară. Dacă alegeți o mini-rochie, căutați unul cu un decolte în stil american.
 • Imagine cu titlul Dress Up for a Disco Party Pasul 3
  3
  Căutați un costum în stil de 70 de ani. Întregul costum era o îmbrăcăminte dintr-o singură bucată de elastan. În mod obișnuit, picioarele erau strânse pe coapse și lărgite pe genunchi. Costumul ar fi putut avea mâneci arse de la cot sau nu ar fi putut avea. Multe costume întregi aveau, de asemenea, un guler american sau o adâncime de v-neckline.
 • Imagine cu titlul Dress Up for a Disco Party Pasul 4
  4
  Purtați pantaloni scurți de fixare. În șorturile din anii `70 au fost pantaloni scurți care au înfășurat fundul într-o manieră îndrăzneață, dar tocmai au acoperit picioarele. Pantalonii au aderat complet la picioarele femeii și nu s-au lărgit.
 • Imagine cu titlul Dress Up for a Disco Party Pasul 5
  5
  Alegeți o pereche de funduri. Nu toate femeile obișnuiau să-și expună picioarele atât de mult când au mers la disco. Mulți erau înclinați spre fundul clopotelor. Ar trebui să-i căutați în continuare într-o țesătură strălucitoare și apropiată. Evitați blugi înfricoșați deoarece ar fi prea casual să poarte la discotecă.
 • Imagine cu titlul Dress Up for a Disco Party Pasul 6
  6
  Alegeți o cămașă strălucitoare și strânsă. Stilurile la modă din disco au inclus topul și banda de păr. Pentru o opțiune mai puțin succintă care acoperă brațele, luați în considerare o cămașă cu mâneci lungi, cu mâneci lungi, cu mâneci înfipte, începând de la cot. Căutați vârfuri de înfrumusețare, o imprimare cu leopard metalic sau alte amprente strălucitoare.
 • Imagine cu titlul Dress Up for a Disco Party Pasul 7
  7
  Scoateți pene. Căutați o pereche de 2,5 până la 5 cm înălțime. De fapt, femeile puteau purta pene de până la 10 cm înălțime, dar s-ar putea dovedi riscante pentru cei care nu erau obișnuiți să le poarte. Căutați culori strălucitoare sau modele metalice. Rămâi în fața modelelor închise, așa cum erau mai des întâlnite.
 • Imaginea intitulată Dress Up for a Disco Party Pasul 8
  8
  Purtați părul neted și lung. Folosiți o placă pentru face buna cât mai mult posibil părul tău și ia în considerare aplicați extensii în cazul în care erau prea scurte.
 • Imaginea intitulată Dress Up for a Disco Party Pasul 9
  9
  în mod alternativ, de la volum la păr. Deși părul drept a fost puțin mai popular în anii `70, au fost și buclele mari și voluminoase. Dacă parul tău păstrează ariciul bine, trăiește-te la bucle voluminoase "Farrah Fawcett".
 • Imaginea intitulată Dress Up for a Disco Party Pasul 10


  10
   Utilizați machiaj pentru a evidenția ochii. Utilizați a dermatograf întuneric pentru conturul ochiului. Alegeți între negru, maro, violet, gri sau albastru. Păstrați departe de culorile luminoase. Aplicați o umbra de ochi lichid. Căutați o culoare întunecată, care vă scoate cu adevărat ochii.
 • Imaginea intitulată Dress Up for a Disco Party Pasul 11
  11
  Complet cu bijuterii spumante. Gândiți-vă la brățări cu bile și brățări pompoase sau pandantive de medalion. Căutați fragmente luminoase care reflectă bine lumina.
 • Metoda 2
  Pentru bărbați

  Îmbrăcămintea disco a bărbaților a avut mai puține variații decât femeile. În orice caz, aveți posibilitatea să mergeți cu sau fără costum.

  Imagine cu titlul Dress Up for a Disco Party Step 12
  1
  Acordați atenție materialului. Femeile nu erau singurele care purtau țesături strălucitoare și apropiate. Bărbații purtau, de asemenea, costume de elastan, lycra și poliester în scopul modeirii corpului. Satin, paiete și alte materiale lucioase au fost deosebit de importante pentru reflectarea luminii.
 • Imaginea intitulată Dress Up for a Disco Party Pasul 13
  2
  Își poartă o cămașă de guler deschis. Mai bine dacă mâneci lungi. Alegeți una din culoarea strălucitoare, din țesătura strălucitoare. Lăsați niște butoane deschise în partea de sus, arătând pieptul. De asemenea, puteți să vă gândiți să vă ridicați gulerul, dar numai dacă vă place.
 • Imaginea intitulată Dress Up for a Disco Party Pasul 14
  3
  Găsiți o pereche de pantaloni arșiți sau arșiți. Căutați pantaloni din genunchi. Evitați blugi - optați în schimb pentru satin sau poliester.
 • Imaginea intitulată Dress Up for a Disco Party Pasul 15
  4
  Purtați o haină la alegere. Dacă este posibil, găsiți o jachetă care aparține unui costum din trei piese, împreună cu pantaloni și o vestă. Dacă nu, căutați unul cu elemente reflectorizante care se potrivesc cu materialul și culoarea pantalonilor. Manecile trebuie să fie drepte și cu butoane pe încheieturi.
 • Imagine cu titlul Dress Up for a Disco Party Pasul 16
  5
  Purtați o pereche de pantofi cu pene. Căutați o pereche cu tălpi relativ scăzute. În timp ce stilul disco în anii `70 a permis oamenilor să poarte pene de 10 cm înălțime, majoritatea bărbaților astăzi nu s-ar fi confortabil cu pantofii atât de înalți. Continuați să alegeți pantofii plat pentru a preveni rănirile și pentru a evita durerea piciorului.
 • Imaginea intitulată Dress Up for a Disco Party Pasul 17
  6
  Dați-vă volumul părului. Utilizați gel sau alt produs specific pentru a vă da volumul și înălțimea părului. Alternativ, dacă aveți un păr gros și o consistență adecvată, puteți încerca să vă combinați în stilul Afro.
 • Imagine cu titlul Dress Up for a Disco Party Pasul 18
  7
  Alegeți un colier cu un pandantiv de medalion ca accesoriu. Bărbații nu purtau neapărat o mulțime de bijuterii, dar adesea purtau ceva. Alegeți unul cu un pandantiv strălucitor care rămâne în interiorul gulerului cămășii, pe pieptul expus.
 • Sfaturi

  Lucruri de care ai nevoie

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit