gtemata.com

Cum să trăiești în pădure

A trăi în pădure, înconjurat de natură, este o fantezie a multor locuitori ai orașului. Efortul zilnic, care trebuie să facă față traficului, crimei, poluării ... este ușor să-ți imaginezi o viață mai liniștită romantic. Prin planificarea atentă și nu fără sacrificiu, trăirea în pădure poate fi un vis posibil. Și în curând o realitate accesibilă.

paşi

Metoda 1
Pentru a crea un plan

1
Decideți unde și cum vreți să trăiți. Cât doriți să pătrundeți în pădure? Gândiți-vă la răspunsul atât din punct de vedere geografic, cât și din punct de vedere filosofic. Dacă nu considerați apropierea de țesătura urbană o problemă, puteți trăi înconjurată de natură păstrând în același timp unele din facilitățile orașului. De obicei, puteți avea electricitate la domiciliu și conectați-vă la conductele de apă rurale. O călătorie scurtă și puteți fi la lucru, să câștigați bani din care nu este ușor să fugiți. Sau poate v-ați gândit la ceva mai intens?
 • Acest mod de viață vă menține conectat la Sistem - totuși, le oferă celor mai mulți oameni o respirație suficientă pentru a fi fericiți. Alții nu pot găsi fericirea pur și simplu trecând peste suburbii. Ei vor să se mute mai mult de haos și să trăiască mai adânc în pădure.
 • În ceea ce privește America de Nord, locuri de mare pentru a intra în contact cu natura sunt British Columbia, Oceanul Pacific de Nord-Vest, și întinderi mari ca în Montana. În Italia, urmați pantele montane, hinterlandul sau, în general, valul de sate și sate departe de marile orașe. Asigurați-vă, totuși, că sunteți lângă apă! Decizia dvs. depinde în întregime de ceea ce aveți în minte și de tipul de climat pe care îl căutați.
 • Image titled For Trees
  2
  Dacă doriți să trăiți mai adânc în pădure, planificați-l necesar. Mulți dintre noi dispun de facilități moderne. Rotim robinetul si apa iese. Vrei lumina? Apăsați un întrerupător. Vrei căldură? Porniți radiatoarele. Uităm cât de ușor a devenit. Deși plata lunară poate fi o provocare, având un panou solar și instalarea de panouri solare și turbine eoliene necesită o investiție inițială substanțială pe care mulți o pot pur și simplu nu-și pot permite. Încălzirea cu încălzire pe lemne este una dintre opțiuni, dar tăierea lemnului este o muncă foarte obositoare, chiar din punct de vedere al timpului, și probabil ar duce pe oricine să pară nostalgic în zilele în care plătea pentru încălzire. Deci, planificați ceea ce aveți nevoie! Vă va ajuta să decideți unde și cum vreți să mergeți în direct.
 • Doriți să trăiți într-o cabină de munte sau să vă plantați cortul și să trăiți în lumina unei lămpi cu ulei? Este locul pe care îl aveți în vedere pentru întregul an sau înghețați în timpul iernii? Și ce zici de vremurile ploioase și de alte pericole posibile? Cât de mult efort vei dedica?
 • 3
  Aflați legile. Cele mai multe dintre zonele în care doriți să trăiți aparțin deja unei persoane (organisme private sau publice). Dacă doriți să faceți lucrurile în mod legal, trebuie să cumpărați terenuri. Cu toate acestea, există treceri de camping sezoniere pe care le puteți obține în cele mai multe state, ceea ce vă poate oferi și o idee despre acest stil de viață. Apoi, există locuri de muncă ilegale - dar vă puteți conduce în probleme destul de grave. Aflați legile din zona dvs. și luați în considerare consecințele acțiunilor dvs. înainte de a face ceva care vă poate regreta.
 • 4
  Luați în considerare ideea de a fi parte dintr-un fel de comunitate. Dacă chiar vrei să trăiești în adâncul pădurii, ai nevoie de o comunitate. Nu numai pentru sănătatea dvs., ci doar pentru a face posibil. Divizarea cheltuielilor este singura modalitate în care majoritatea oamenilor își pot permite costurile inițiale mari de a trăi cât mai mult posibil din haosul orașului. Achiziționarea de terenuri, materiale de construcție, panouri solare, săparea unui puț sunt toate activități foarte costisitoare. Dacă pianificassi să trăiască într-un sac de dormit și se hrănesc cu alune de pădure, o comunitate t`aiuterebbe pentru a rămâne sănătoși - chiar dacă acestea au fost doar două sau trei persoane!
 • Vrei să găsești comunități care o fac deja? "Three Rivers Recreation Area" aproape de Bend, nell`Oregon- Greater World Community "Breitenbush" aproape de Salem, nell`Oregon- "Dancing Rabbit" în Missouri- "Twin Oaks" în Virginia- "Earthhaven" în North Carolina-“ "În apropiere de Taos, New Mexico și Arcosanti Ecovillage din Arizona sunt toate comunități bine stabilite, departe de circuitele tradiționale. În Italia, cea mai faimoasă este Comunitatea Elveților, pe Appennino Pistoiese.
 • Nu încercați să vă mișcați în pădurile singuratice. Chiar dacă aș putea supraviețui în mod miraculos, nu ar fi o existență de lungă durată. Avem nevoie de interacțiune umană pentru a evita să ne bâjbâim. Izolarea este pedeapsa definitivă rezervată celor mai răi prizonieri și îi conduce aproape inevitabil la nebunie. Există povești de pustnici montane din Alaska, care călătoresc săptămâni spre coliba de altul și, uneori, oamenii stau fără a spune nimic pentru o zi întreagă, uitând cum să vorbească, dar întotdeauna dorința de a fi în compania unei alte ființe umane . Dacă nu vrei să fii un pustnic, evident.
 • 5
  Nu vă suflați podurile. Nu este o idee bună când te afli în această misiune de viață în pădure să-i spui mamei sau șefului tău și să-i spui câteva lucruri mici despre locul unde își pot pune viața și apoi să-ți anunțe plecarea în pădure. Indiferent de relația la care te gândești să abandonezi, fă-o cu bunul simț. Este posibil să aveți nevoie de ea în viitor.
 • Împărtășește-ți planurile tuturor celor pe care îi iubești sau te iubesc. Explicați motivele cele mai logic posibile. Cele mai multe dintre ele nu vă vor sprijini, mulți nu vor înțelege probabil, și este ok, ei nu trebuie să înțeleagă. Dar ei merită privilegiul de a ști și de a nu vă faceți griji despre voi.
 • Metoda 2
  Să fie bine pregătit

  1
  În primul rând, încercați temporar. Capitalismul are tendința să ne muște gâtul și să ne facă să jurăm că "ar fi mult mai bine să trăim în pădure!" Desigur, societatea vă oprimă, materialismul fiecărui centimetru al acestei lumi frânează inima, dar încearcă pentru un timp scurt înainte. Într-adevăr. Nu ai cumpăra o casă fără să vezi asta, nu? Nu te-ai căsători cu un străin. Nu ați cumpăra o mașină fără a încerca mai întâi, nu? Deci, ia un test. Există întotdeauna posibilitatea să-l urăști. Sau că este suficientă o lună!
  • Amintiți-vă acele treceri de camping sezoniere care au fost menționate? Acestea sunt perfecte pentru a încerca. Numai, în loc să folosiți rulota, mergeți într-un cort, într-un sac de dormit, într-un borcan de unt de arahide și o plasă de pescuit. Cât timp puteți rezista? Cât timp este fericirea ta? Dacă vă place, întoarceți-vă acasă, alimentați-vă tot anul și reveniți acolo. Fără daune, fără durere.
 • 2
  Utilizați vara și toamna în avantajul dvs. Știi când Napoleon a atacat Rusia iarna și rușii i-au spus: "Mult noroc, prietene!"? Nu-l place pe Napoleon. Când vremea este bună, realimentați. Ia-livrările (care pot fi alimente în cutii de conserve sau să îngroape nuci pentru iarnă), reunește lemnul, să ia pături și zăpadă uneltele, și a pregătit pentru cele mai rele luni. Când vine iarnă, puteți să stați în cort, savurând ceaiul din ace de pin și citiți Emerson.
 • De asemenea, folosiți vara și toamna pentru a vă antrena abilitățile. Va trebui să știe cum să pună capcane, cuțite de ascuțit, vânătoare și aduna, conserve de carne, recunosc plante, punerea în aplicare a practicilor de prim ajutor, să construiască un incendiu și de pescuit (zbura, de rețea și normal), doar pentru a începe.
 • 3
  Acumulează consumabile. Văzându-l pe termen lung, vor exista momente când Mama Natura nu va fi atât de bună cu tine. Probabil vor exista furtuni (sau secete), zăpadă, vânt, focuri și gheață pentru a se lupta. Asigurați-vă că sunteți gata pentru orice! Iată o scurtă listă de lucruri de care aveți nevoie pentru a începe:
 • Straturi grele, cizme, lenjerie lungă, mănuși, pălării, eșarfe.
 • Mai multe perdele și pături, inclusiv o pătură termică (Mylar extrem de reflectorizant - excelent împotriva elementelor și hipotermiei).
 • Meciuri, un meci de oțel, momeală și pietre, pentru a face focul mai ușor la lumină în perioadele reci și umede.
 • Lanternă, felinar, baterii de rezervă, radio, fluier.
 • Truse de prim ajutor, medicamente, antiseptice, tablete de purificare a apei.
 • Unelte, frânghii, cuțite, frânghii, recipiente impermeabile.
 • 4
  Luați-o în serios. Nu este o glumă. A trăi în pădure este periculoasă și mulți nu au ieșit în viață. Dacă intenționați să o faceți pentru o perioadă lungă de timp, la care confortul civilizației doriți să rămâneți legat? Nu este o rușine să ai o ceașcă de băut, știi tu. Luați în considerare următoarele:
 • Aragaz pentru camping.
 • Conserve uscate, conservate sau alte alimente (carbohidrații sunt o idee bună).
 • Ochelari, tacâmuri, farfurii, vase, tigăi.
 • Radio, walkie-talkie.
 • Cărți și alte distracții.
 • 5


  Citiți despre arta silviculturii. Dacă am lăsa majoritatea oamenilor într-un lemn, ar muri în câteva zile - poate chiar mai puțin. Dar dacă citiți și aflați ce puteți folosi în avantajul dvs. atunci când vine vorba de floră și faună (lemnul de mesteacan este bun atât ca pat, cât și pentru a construi un adăpost!), Viața va fi mult mai interesantă și mai ușoară. Și nu vei termina să prăjești unul dintre acele fructe otrăvitoare pentru cină.
 • Dacă credeți că lumea capitalistă este crudă, pădurile pot fi la fel de terifiante, dacă nu mai mult. Există mici copaci care ascund urticarie, plante otrăvitoare numai atunci când sunt crude, tufișuri cu fructe de pădure delicioase, dar frunze care vă vor face diaree, fără a număra copacii, solul și animalele. Deci, scufundați în cărți!
 • "Bushcraft (abilități în aer liber și supraviețuire în medii sălbatice)" de Mors Kochanski este un punct de plecare excelent și este pe deplin disponibil online!
 • 6
  Luați în considerare armele. Cu licențele potrivite, având o armă nu este o idee rea. Ar putea fi util să ieșiți dintr-o anumită situație - dar știți că ar putea chiar să vă aruncați "în" o anumită situație. Și te-ai gândit la vânătoare?
 • În afară de aceasta, luați în considerare investiția în spray-uri anti-urs și alte instrumente pentru a ține animalele periculoase departe. Nu aveți nevoie de o armă pentru a vă apăra, dar nici nu ar trebui să vă bazați pe mâini goale. Probabil că nu vreți să vă legați cu ciocurile de sticlă de picioare și să luptați cu lupii în zăpadă, nu?
 • 7
  Cunoașteți zona. Dacă există o favoare pe care o puteți face pentru dvs., este de a învăța cât mai mult posibil despre zona din jurul vostru. Veți dori să vă aflați în apropierea apei, unde sunteți în siguranță (împotriva răscoleților urși sau a urșilor, după caz) și doriți să știți ce aveți la dispoziție. Desigur, o puteți învăța treptat, dar din moment ce sunteți liberi să alegeți unde să mergeți, merită să alegeți cel mai bun loc.
 • Nu uita harta si busola. Vei pierde. O să te întrebi unde era peșteră. Ați putea decide chiar că aveți destul și că este cazul să reajustați cele 16 km care vă separă de autostradă. Cine știe? Păstrați-le la îndemână atunci când aveți nevoie de ele. Poți folosi o busolă, nu-i așa?
 • Metoda 3
  A trăi în pădure

  1
  Construiți un refugiu sigur. Această parte este de până la tine: Vrei o cabină de lemn sau te simți mai bine confecționând un cort? Ce puteți construi pentru a utiliza soarele, copacii, care nu este un pumn în ochi și este rezistent la elemente? Și care este cel mai bun loc unde să te stabilești?
  • Există zeci de moduri de a plasa un cort. Petreceți mai mult timp pe wikiHow înainte de a vă stabili pentru o magazie. Există ceva pentru toată lumea: WikiHow Camping
 • 2
  Învață tehnici de supraviețuire Tu nu ești camping timp de o săptămână, petrecând cele mai multe ori plutiți pe un râu în timp ce savurați limonada. Aveți nevoie de abilități specifice, aceasta fiind viața dvs. 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Trebuie să vă hrăniți, să vă mențineți cald și, mai presus de toate, să vă mențineți curat, dar nu numai.
 • 3
  Păstrați igiena. Când vine vorba de defecarea în pădure (o introducem pentru că știți că v-ați gândit), în esență aveți două posibilități: faceți-o unde și cum se întâmplă sau dezvoltați un sistem pe termen lung. Știați că există o toaletă compostabilă în care puteți folosi resturi pentru a fertiliza solul? Dacă vă hotărâți să rămâneți mult acolo, ar fi bine ca lumea să devină un loc mai bun!
 • În timp ce puteți încerca latrina tradițională "șanț", există, de asemenea, opțiunea unei toalete regulate de camping. Cavoli, cu tot timpul liber, ai putea chiar să îți dezvolți sistemul personal.
 • Și apoi există spălatul. Ar trebui să fie un râu în apropiere, nu? În afară de apa de băut, este, de asemenea, un lucru bun atunci când mirosul tău nu te face nebun. Dar dacă din motive teribile nu există posibilități, puteți construi întotdeauna o baie de aburi. Este foarte similar cu o saună în aer liber. Probabil va fi o modă pentru locuitorii orașului în câțiva ani!
 • 4
  Luați în considerare ideea de a trăi aproape de ceva urban. Deși puteți concepe eliberarea din viața sălbatică ca o înfrângere, poate fi foarte util să trăiți la o distanță de 15 km de o pompă de benzină. Dacă mori sau aveți nevoie doar de o baie adevărată sau dacă ucideți pentru un pachet de carne uscată, poate fi un dumnezeu. Sau, dacă locuiți mai mult sau mai puțin aproape de o țară, puteți merge acolo o dată la 2 luni pentru a vă pune la dispoziție câteva produse de bază. Nu rănește pe nimeni, amprenta dvs. de energie este deja marginală în raport cu a noastră!
 • Dacă este ceva care vă interesează, este posibil să aveți nevoie de un mijloc de transport. O bicicletă este foarte sensibilă, deși o motocicletă sau un scooter poate fi la fel de utilă. Doar știți că este încă un lucru pe care trebuie să știți să îl ocupați. Dacă alegeți această cale, familiarizați-vă cu funcționarea vehiculului dvs. Ar trebui să fii stăpânul tău - nu invers.
 • 5
  Luați în considerare următorul pas. Dacă vrei să rămâi acolo pentru o vreme, de ce nu urci un pas? Ieșiți din cutie și obțineți energia dvs. durabilă și stilul dumneavoastră de viață personal. Va fi nevoie de ceva bani, dar gândiți-vă la instalarea panourilor solare în casa dvs. (sau utilizarea energiei eoliene), săpați un puț și un rezervor septic, folosind un generator, compost și heck, deschideți o fermă!
 • Aceasta este ceea ce fac comunitățile menționate mai sus, dar o puteți face pe cont propriu. Sunteți deja pe punctul de a fi "verde" - de ce să nu vă resetați amprenta energetică prin furnizarea de tot ceea ce faceți - literalmente "tot" - ce aveți nevoie? Nu ai vreo sarcină de lucru cu normă întreagă, nu? Cineva va trebui să ne facă pentru noi toți. Și gândiți-vă cât de recompensant poate fi să vă folosiți energia și să vă produceți toate alimentele. Wow!
 • 6
  Găsește un loc de muncă. Probabil că vrei să faci ceva în timpul tău liber, nu? Mulți "revoluționari" produc săpunuri și loțiuni, creează țesături, pături etc. din părul animalelor, în lemn, produc ceai, siropuri și se angajează în alte hobby-uri care implică natura. Chiar ai putea câștiga ceva dacă te-ar putea interesa. Fie că este pentru profit sau doar pentru tine, având o artă este un lucru foarte bun, care permite să se realizeze singur.
 • 7
  Întotdeauna faceți ce este mai bine pentru dvs. A trăi în pădure este o întreprindere uriașă. Chiar și să faci câteva zile nu trebuie subestimată. De asemenea, poate duce o persoană să meargă prea departe în mintea sa și să se înnebunească. Ați putea să vă dați seama că nu știți cine sunteți, ce este acest lucru numit viață sau ce să faceți cu voi înșivă. Ar putea fi infinit mai deranjant decât v-ați putea imagina - sau ar putea fi atât de eliberator încât s-ar putea să vă întrebați de ce nu v-ați gândit înainte.
 • În orice caz, întotdeauna vă faceți griji cu privire la sănătatea mintală. Oamenii vă vor pune la îndoială sănătatea și veți avea chiar și îndoieli, dar dacă sunteți fericiți, mergeți mai departe. Rămâneți în siguranță, cald, sănătos și luptați pentru a trăi viața pe care o visați. Orice ar fi.
 • Sfaturi

  • Cea mai importantă parte este planificarea. Considerațiile sunt atât de multe pentru a completa o enciclopedie. Planificați achiziționarea de terenuri, documentele juridice care urmează să fie finalizate, transport, construcții, apă, energie, alimente și da, chiar și o sursă de venit. Este posibil să nu aveți nevoie de o slujbă tradițională, dar oricum, veți avea nevoie de cel puțin puțin bani. Impozitele pe proprietate vor fi întotdeauna plătite, iar unele facturi și servicii vor fi plătite în numerar. Din păcate, nimeni nu trăiește mai complet liber de zeul banilor. Cu cât veți planifica mai bine, cu atât vor fi mai bune șansele de succes.
  • Vedeți documentarul cu titlul Războinicul de gunoi, pentru a vedea cum un grup de oameni pot împărți resursele în mod eficient și lucra, pentru a construi o societate utopiană complet în afara sistemelor convenționale. Omul care conduce comunitatea este Michael Reynolds, un arhitect inovator radical care folosește energia regenerabilă și construiește cu materiale reciclabile, creând ceea ce el numește "navele pământului". Acestea sunt complet autosuficiente, fără a fi conectate la gaz, electricitate, apă sau canalizare. Este incredibil!

  Avertismente

  • Nu purtați pur și simplu un cuțit și o cutie de chibrituri și vă veți pierde undeva doar pentru că ați văzut toate episoadele lui Bear Grylls și credeți că sunteți un expert. Probabil că vei muri.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit