gtemata.com

Cum să te îmbraci ca un tomboy

Dacă sunteți o fată care îi place să se îmbrace într-un mod simplu, evitând prea mult roz și prea mult machiaj, luați în considerare aspectul tomboy. Acest articol explică în detaliu ce haine, pantofi și accesorii sunt indispensabile pentru acest stil.

paşi

Partea 1
haine

Imaginea intitulata Dress Like a Tomboy Pasul 1
1
Profitați de secția pentru copii a magazinelor de îmbrăcăminte. Dacă vrei să te îmbraci ca un tomboy, trebuie să te duci la sursă. Încercați să căutați hainele pentru băieți. Căutați tricouri cu scrierile și amprentele și cămășile încrețite. Cel mai probabil, hainele vor fi un pic mari, dar e în regulă. Alegeți lucrurile care vă plac și încercați-le. Dacă acestea sunt cu adevărat uriașe, puteți încerca să le modificați.
 • Există câteva magazine excelente care au haine unisex, cum ar fi cele ale marilor branduri. Căutați haine care pot fi purtate atât de băieți, cât și de fete.
 • Imagine cu denumirea Dress Like a Tomboy Pasul 2
  2
  Alegeți niște cămașă. Tricourile confortabile și largi reprezintă baza stilului tomboy. Tricourile de bumbac în culori masculine (verde pădure, albastru maroniu, gri, negru, maro, etc.) sunt luate în considerare întotdeauna - sunt practic bune cu totul.
 • De asemenea, trebuie să cumpărați tricouri cu nume de trupe, imagini de skateboard, cranii sau mai multe: toate sunt îmbrăcate ca niște tomboi. De asemenea, puteți căuta tricouri cu imagini și scrieri sarcastice și amuzante.
 • Imagine cu denumirea Dress Like a Tomboy Pasul 3
  3
  Purtați pantaloni în loc de fuste. Nu este nevoie să renunți complet la fuste, dar fetele care se îmbracă ca pe un tomboy pot fi recunoscute tocmai pentru că nu folosesc fuste sau rochii. În schimb, purtați pantaloni confortabili ca un băiat. Unele magazine vând pantaloni tăiați pentru bărbați, dar se potrivesc cu corpul unei fete. Pantalonii cu pantofi de tricotat, blugi ripci și transpirații sunt toate opțiuni bune pentru fetele care doresc un aspect tomboy. Chiar și jambierele negre și opace sunt grozave!
 • Dacă dintr-un motiv oarecare sunteți forțat să purtați o fustă, combinați-o cu jambiere, Converse și un tricou cu logo-ul grupului dvs. preferat. În acest fel, feminitatea fustei va fi atenuată.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Tomboy Pasul 4
  4
  Când este fierbinte, folosiți pantaloni scurți. Nu sunt scurturile scurte de la Daisy Duke: purtând pantaloni largi care ajung chiar deasupra genunchiului. Șorturile dintr-o țesătură elastică sunt perfecte pentru a funcționa.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Tomboy Pasul 5
  5
  Nu uita carul. Plaid este un material unisex, care se potrivește bine pe un număr mare de rochii. Este un material fantastic deoarece poate fi purtat atât ca o cămașă, cât și ca o jachetă ușoară. Puneți o pereche de blugi, o cămașă de bumbac simplă, o carcasă cu mâneci lungi și sunteți gata.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Tomboy Pasul 6
  6
  Huse cu bluze sunt de asemenea excelente. Ele sunt o necesitate pentru stilul tomboy. Jachetele cu fermoar sunt perfecte pentru cei care locuiesc în zone mai reci. Cumpără-ți o jachetă simplă, de culoare închisă (negrul este bine cu totul) și vei înțelege în curând că nu poți să faci fără ea. Dacă este fierbinte, legați-o în jurul taliei pentru o privire perfectă.
 • Încercați, de asemenea, să purtați coarde. Sunt minunate pentru iarnă. Împerecheați cu blugi potriviți și veți fi bine.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Tomboy Pasul 7
  7
  El poartă haine sportive. Dacă blugi nu sunt pentru dvs., purtați pantaloni sport și tricouri. Chiar mai bine, purtați haine cu logo-ul și culorile echipei preferate. Fetele Tomboy se pot lupta la egalitate cu băieții în sport. De ce să nu o faci și în aspect?
 • Cumpărați o jachetă cu logo-ul echipei preferate pentru zilele mai reci.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Tomboy Pasul 8
  8
  Purtați lucruri care vă fac să vă simțiți confortabil. Această secțiune a articolului am prezentat niște haine care vă va oferi stil băiețoi, dar fiind un băiețoi este de a avea capacitatea de a purta ceea ce doresc, și să se simtă în largul fără să se gândească de a fi trasandata.Se te consideri un băiețoi , dar doriți să purtați o rochie, apoi faceți-o. Cel mai important lucru este acesta: nu uitați să fiți voi înșivă.


 • Partea 2

  Imaginea intitulata Dress Like a Tomboy Pasul 9
  1
  Cumpărați niște adidași. A fi un tomboy înseamnă, de asemenea, că puteți să alergați cu ușurință. Din acest motiv, tocurile trebuie să fie evitate. În schimb, alegeți adidași confortabili și frumoși. Țineți minte, atunci când cumpărați pantofi, această regulă simplă: dacă nu sunt confortabili de purtat, atunci nu sunt pantofi de marochinărie.
  • Printre brandurile care fac adidași frumoși se numără DC, Nike, Adidas, Converse, Airwalk și multe altele.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Tomboy Pasul 10
  2
  Chiar și pantofii fără șireturi sunt bine. Marci cum ar fi Vans, Toms și alții fac pantofi frumoși, confortabili și potriviți pentru a alerga.
 • Căutați pantofi care au șah, cranii, animale, logo-uri de bandă, semne de artă tribală și așa mai departe.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Tomboy Pasul 11
  3
  Încercați adidații cu gât mare. Una dintre cele mai clasice moduri de a face aspectul tomboy este purtarea de adidași Converse. Există diferite culori și înălțimi, de la cel mai mic la cel mai înalt.
 • Pentru a vă face pantofii chiar mai interesanți, înlocuiți șireturile albe normale cu șireturi colorate. Le puteți găsi în multe magazine de accesorii.
 • Partea 3
  Accesorii și păr
  Imaginea intitulata Dress Like a Tomboy Step 12
  1
  Purtați pălării. Acele mingi de baseball sunt, în general, cea mai bună modalitate de a vă completa aspectul tomboy. Acestea servesc atât pentru a arăta ceea ce este echipa ta preferată, și pentru o mulțime de alte lucruri: proteja ochii de soare, ploaie, murdărie, și părul. Doar dacă nu alegeți să o purtați cu susul în jos. Puteți încerca, de asemenea, unele pălării borsalino sau pălării de rapper.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Tomboy Pasul 13
  2
  Evitați purtarea de bijuterii gaudioase. Într-adevăr, este mai bine să evitați bijuteriile în general, mai ales dacă faceți sport. Dacă aveți găuri în urechi, folosiți cercei mici care nu atârna. În ceea ce privește colierele, puteți alege obiecte simple, cum ar fi o cochilie sau o monedă legată cu un cablu din piele. Le puteți pune sub cămașă în timp ce alergați și sunt, în general, unisex.
 • Dacă vă place să purtați brățări, evitați cele care sunt prea vizibile. Încearcă brățări din piele sau din plastic, să cumperi în magazinele de accesorii.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Tomboy Pasul 14
  3
  Ține-ți părul în sus. Poneiile sunt cele mai bune pentru a alerga. O panglică este de asemenea bună, deoarece ajută la menținerea părului departe de față în timp ce faceți sport. Părul tău ca asta îți va permite să tragi fără să te îngrijorezi că ai părul în ochii tăi.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Tomboy Pasul 15
  4
  Purtați părul scurt. Desigur, o faci doar dacă o vrei cu adevărat (și dacă părinții tăi o permit). Părul scurt este grozav pentru sport. Purtați o bandă de susținere pentru a vă păstra niște ochi liberi în ochi.
 • Sfaturi

  • Fiind un tomboy nu este doar despre hainele tale, chiar și personalitatea ta este implicată! Joacă jocuri, joacă sport, urcă copaci, fii independent și așa mai departe.
  • Dacă mergeți să mâncați undeva frumos și nu doriți să purtați o rochie sau ceva prea feminin, o pereche de pantaloni și un vârf simplu va fi întotdeauna bine.
  • Puteți purta întotdeauna o rochie ușor feminină oricum.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit