gtemata.com

Cum sa te imbraci pe Goth

Fiind Goth este un mod de viață care pornește de la muzica pe care o asculți până la cizmele militare pe care le purtați. Dar găsirea modului potrivit de a se îmbrăca poate fi dificilă, într-un moment în care toată lumea poartă Abercrombie. Continuați să citiți pentru a afla mai multe.

paşi

Imaginea intitulă Dress Goth Step 1
1
Fii atent la Goth. Nu se schimba de la o zi la alta. Treptat, simțiți-vă cu ușurință cu acest stil și subcultura.
 • Imaginea titlului Dress Goth Step 2
  2
  Determinați stilul pe care îl căutați. Unii oameni iubesc aspectul romantic cu jachete de catifea, cravate și obiecte de timp, în timp ce alții preferă punk, cu pantaloni stramti si gulere pline cu știfturi ascuțite, și încă altele sunt Cyber ​​futurist cu ochelari de soare aviator. Organizați extensiile dvs. de fire, latex și cizme industriale mari. Nu există doar un stil Goth, ci o varietate de moduri.
 • Imaginea titlului Dress Goth Step 3
  3
  Răsfoiți fotografiile și filmele pentru a vă inspira. Priviți în jur și capturați ceea ce doriți să adăugați la dulap. Evitați să copiați pe cineva dacă nu sunt îmbrăcați ca o vrăjitoare de Halloween.
 • Imaginea titlului Dress Goth Step 4
  4
  Du-te la magazinul de îmbrăcăminte uzat pentru haine ieftine și originale. Chiar și cele mai populare magazine au îmbrăcăminte de bază (cum ar fi pantaloni din pantaloni, pulovere negre și altele asemenea), care vă pot îmbogăți dulapul fără a cumpăra obiecte scumpe în magazinele specializate.
 • Imaginea titlului Dress Goth Step 5
  5
  Efectuați-vă propriile haine sau cel puțin luați în considerare schimbarea lor cu dantelă colorată, faceți o coafură pentru a trage folosind arcuri, etc. Puteți găsi chilipiruri reale în magazine ieftine, dar hainele cele mai ieftine pe care le puteți cumpăra sunt cele din dulapul dvs. Deschideți fantezia artistică și unică.
 • Imaginea titlului Dress Goth Step 6
  6
  Încercați să montați haine (băieți și fete). Baieti, nu incercati sa purtati haine confortabile daca nu vreti sa aratati putin feminin. Apoi, asigurați-vă întotdeauna că este dimensiunea dvs. și că sunteți bine, dacă nu sunteți slab sau nu se potrivesc, acest tip de haine nu este pentru dvs. Fii atent, purtand pantaloni stramti ar putea fi confundat cu un emo, dar pune-te în cap că emo băieți poarte blugi femei, goth și rocker care ascultă nu alege chestii de genul Death muzica, cumpara negru si blugi economice și să le modifice, astfel încât sunt membri sau le cumperi de la Lip-service, îmbrăcăminte DogPile sau îmbrăcăminte Tripp. Dacă nu vă convine, folosiți și haine normale sau libere.
 • Imaginea titlului Dress Goth Step 7


  7
  Purtați cămăși de bandă. Încercați tricouri cu numele benzilor, cum ar fi Siouxsie și Banshees, Moartea creștină și Bauhaus (asigurați-vă că sunt trupe pe care nu le place foarte mult pentru că sunt Goth, altfel ați face un nebun). Mulți gothi și deținuți își taie tricourile de barcă, așa că au un umăr deschis sau își scoate mânecile.
 • Imaginea titlului Dress Goth Step 8
  8
  Luați în considerare cizmele. Mulți goți poartă cizme negre, cizme înalte și cizme de piele. Există multe stiluri diferite de cizme, te uiți în jur și alegeți un stil care vă place! Sau nu, cizmele nu sunt fundamentale, fiind că Goth înseamnă să fii original. În orice caz, niște goți romantici, poartă pantofi eleganți în fiecare zi.
 • Imaginea cu titlul Dress Goth Step 9
  9
  Păr. Contrar credințelor populare, nu trebuie să vă dați prea mult părul sau chiar să-l modelați prea mult. Există mulți care reprezintă chintesența modului Goth și totuși lasă părul din culoarea lor naturală. Dacă vă decideți să vă vopsiți părul, începeți să realizați ce culoare este cea mai bună pentru dvs. Nu toate culorile sunt bine! De asemenea, uita-te la stiluri de păr, care sunt folosite de diferite benzi de goth pentru inspirație. Unii oameni le place să facă creasta, să le adune sau să le distrugă. Amintiți-vă, goticul este o ramură a punk-ului, prin urmare, mulți goți își croesc părul sau fac muawk sau sfaturi mari, crinkly sau orice vine în minte. Indiferent de culoarea pe care o alegeți sau de felul în care îi pieptești, amintiți-vă că este vorba despre exprimarea dvs. !! Fii creativ!
 • Imaginea titlului Dress Goth Step 10
  10
  Coordonează culorile. Negrul este singura culoare care există în goth. Roșu, violet, albastru, verde și alb întuneric sunt adesea folosite ca culori pentru a însoți culoarea principală. Cyber ​​sau industria acceptă culori fosforescentă, dar gothul este ceea ce vrei să fie, nu ceea ce spun ceilalți.
 • Imaginea intitulă Dress Goth Step 11
  11
  Purtați machiajul potrivit. Tricoul gotic este adesea dramatic: dermatograful negru greu, buzele roșii și fardul de ochi întunecați. Culori cum ar fi negru, roșu și violet în jurul și pe pleoape. Împingerea liniei de ochi este un cliseu, dar este frumos. Rujul negru este mai puțin popular decât în ​​trecut. În orice caz, nu există reguli.
 • Imaginea titlului Dress Goth Step 12
  12
  Completați aspectul cu accesorii. Aveți posibilitatea să purtați un șnur pentru gât, mănuși, brățări, ochelari de aviator, cercei de bât, arcuri etc.
 • Sfaturi

  • Fiți voi înșivă, nu urmați modurile cum fac ceilalți goți.
  • Puține articole de calitate sunt mult mai bune decât un dulap plin de lucruri pe care le urați. Gândiți-vă la calitate și nu la cantitate. Obțineți îmbrăcăminte de bază: fuste, pantaloni, cizme, jachete și apoi construiți ceva de aici. Nu cumpărați ceva decât dacă vă place și se potrivește perfect. Trebuie să vă uitați și să vă simțiți în siguranță, ceea ce este esențial pentru respectul de sine și pentru apărarea stilului tău.
  • Gothul nu se concentrează numai pe hainele sale, chiar dacă îmbrăcămintea întunecată are multe de-a face cu acest stil de viață - se bazează în principal pe modul în care acționezi. Un gotic este exclus din societate, dar în același timp este mai mult decât oricine altcineva. Ei apreciază diversitatea și nu judecă pe nimeni. Și chiar dacă o fac, ei încearcă să ignore sentimentele primului impact și să încerce să cunoască persoana respectivă înainte de a judeca.
  • Goth este multe lucruri. Ei sunt pacifisti, dar nu se tem sa spuna ceea ce cred. Sunt senzații, emoții ... Negrul este culoarea care reprezintă toate astea. Este singur, diferit, unic, etc.
  • Fii creativ. Încercați să vă diferențiați aspectul sau uniforma. Nu încercați să fiți stereotip sau veți fi etichetați ca un poser.
  • Negrii pot avea nuante de albastru, rosu, verde sau maro. Inutil să spun că negru roșu și verde nu ar trebui să fie purtate împreună.
  • Încearcă să înveți cum să te comporți ca goth, să asculți muzică, să citești literatura de gen și să încerci să mergi la cluburile gotice.

  Avertismente

  • Există multe androgine, deci trebuie să vă obișnuiți. Nu înseamnă că cineva este gay, bi sau orice altceva. Este o modă, nu judecați orientarea unei persoane doar pentru îmbrăcăminte. Fii respectuos.
  • Unii oameni vă pot trata diferit doar pentru aspectul dvs. Nu trebuie să-ți pese de ce cred ei.
  • Există o diferență între goth și emo. Comunitatea gotică este conștientă de aceasta.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit