gtemata.com

Cum să vă îmbrăcați bine dacă sunteți un om supraponderal

Deținerea unui dulap frumos îi ajută pe toți să facă o impresie bună, chiar și pe cei care nu au un corp fabulos. Excesul de greutate nu înseamnă că trebuie să te îmbraci prost - este posibil să fii un bărbat corpul foarte modern. Veți fi nevoit să acordați atenție detaliilor și să alegeți haine care se potrivesc bine construcției dvs.

paşi

Partea 1
Alegeți măsurile corecte

Imagine cu titlul Îmbracă bine ca om supraponderal Pasul 1
1
Purtați haine care sunt bune pentru dvs. Poate că acum câteva luni ați cântărit mai puțin sau sunteți pe cale să începeți o nouă dietă. Cu toate acestea, dacă un îmbrăcăminte nu vă convine, nu-l purtați. Acest lucru poate însemna că trebuie să cumpărați haine noi, dimensiunea potrivită pentru dvs. Hainele prea strâns nu fac decât să atragă atenția asupra greutății tale, subliniind curbele care nu te măguleau. De asemenea, hainele pierdute nu vă ajută să vă faceți să arătați mai subțiri, ci mai degrabă să aveți efectul opus. Deși Kate Moss ar putea să arate chiar mai mult ca firul atunci când poartă o dimensiune mai mare, același lucru nu se aplică persoanelor supraponderale.
 • Imagine cu titlul Îmbracă bine ca un om supraponderal Pasul 2
  2
  Nu cumpărați haine libere pentru a arăta mai subțiri. Probabil că arăți doar necuviincios. O cămașă de două mărimi plus ar fi prea mare în zona umărului și a gâtului, de asemenea ar depăși picioarele pantalonilor, făcându-te să arăți mai gros.
 • Dacă nu puteți pune o cămașă în pantaloni, o puteți rezolva. Cumpărați modele cu formularea "înalt" sau "mare", de obicei disponibile din măsurarea L. Dacă alegeți dimensiunea potrivită pentru dvs., capul va arăta bine și nu va fi prea mare. Mai întâi purtați cămașa și apoi pantalonii. Nu lăsați multă țesătură pliată, în special în zona abdomenului, dar, de asemenea, evitați alunecarea prea cămașa din pantaloni - încercați să găsiți mediul potrivit.
 • Image cu titlul Îmbracă bine ca un om supraponderal Pasul 3
  3
  Găsiți haine de mărime potrivită pentru cea mai largă parte a corpului și să le corectați de un croitor. Dacă pantalonii sunt buni pentru dvs., dar riscă să vă rupă coapsele, cumpărați-le o mărime care să se potrivească picioarelor dvs. și să le strângeți. Mai bine să plătiți o sumă mai mare pentru pantalonii care te potrivesc bine, mai degrabă decât 50 de euro pentru un model care nu este bun pentru tine.
 • Imagine cu titlul Îmbracă bine ca om supraponderal Pasul 4
  4
  Rochie în mod corect pentru ocazie. În vara, unii bărbați supraponderali preferă să evite pantaloni scurți sau tricouri deoarece se simt nesiguri. Luați în considerare, totuși, că purtați haine în afara sezonului pentru a vă ascunde corpul, veți atrage și mai multă atenție asupra dumneavoastră. Purtați haine potrivite pentru mediul în care vă aflați și care nu vă fac să stați printre oamenii prezenți.
 • Partea 2
  Îmbunătăți stilul tău

  Imaginea intitulată
  1
  Purtați dungi verticale. Chiar și un indiciu pinstriped (foarte la modă în această perioadă) este foarte util pentru a crea o linie verticală subțire. Asigurați-vă că hainele au dimensiunea potrivită, deoarece orice fantezie, chiar și foarte simplă, poate accentua curbele și vă face să arătați uriașe, în loc să vă dați acel aspect subțire pe care încercați să-l realizați.
  • Purtați dungi verticale și ne-orizontale. Liniile verticale ajută la simplificarea figurii, în timp ce liniile orizontale, dimpotrivă, vă pot face să arătați mai grele.
  • Evitați modelele și culorile cu contrast puternic.
 • Imagine cu titlul Îmbracă bine ca un om supraponderal Pasul 6
  2
  Alegeți pulovere cu gât Puloverele de acest tip pot face ca gatul să arate mai mult. Cu acest lucru puteți face o barbă dublă mai puțin evidentă.
 • Când cumpărați cămăși, alegeți modele pe care le puteți purta cu gulerul deschis, pentru a echilibra proporțiile feței.
 • Evitați puloverele cu gât mare, care vă pot face complet gâtul să dispară.
 • Imagine cu titlul Îmbracă bine ca un om supraponderal Pasul 7
  3
  El poartă pantaloni de țigară fără falduri. Țigările (care păstrează aceeași lățime de la coapsă până la gleznă) nu vă oferă un aspect în formă de V, cu glezne mici și o parte centrală foarte mare. Dacă alegeți articole de îmbrăcăminte de mărime potrivită, nu va trebui nici măcar să le scurtați.


 • Imaginea intitulată Rochie bine ca om supraponderal Pasul 8
  4
  Nu adăugați volumul corpului. Evitați țesături groase, pantaloni largi, bluze cu buzunare frontale și pulovere groase care vă pot face să arătați mai grași. Chiar și benzile de umăr trebuie evitate. Ar trebui să preferați hainele din fibre naturale, însă țesăturile sintetice vă pot ajuta să purtați haine mai puțin voluminoase în timpul sezonului rece.
 • Preferați pulovere de cașmir cu cele de lână mai grele. Țesătura mai ușoară vă va păstra oricum caldă fără a adăuga volum corpului.
 • Dacă transpirați foarte mult, evitați fibrele sintetice, cum ar fi razele și cele naturale, cum ar fi mătasea. Deși aceste țesături te pot potrivi bine, ele nu vă permit pielea să respire, vă pot face să transpirați și să vă simțiți inconfortabil.
 • Când alegeți un sacou, găsiți unul care se potrivește formei corpului. Evitați cele cu două fante laterale dacă aveți o spate mare. Deschiderile ar arăta curbele voastre. Încercați mai degrabă decât o singură jachetă centrală divizată.
 • Imagine cu titlul Îmbracă bine ca un om supraponderal Pasul 9
  5
  Alegeți marginile mai lungi. Îmbrăcămintea cu muchii lungi ajută la scăderea cifrei. Dacă este posibil, purtați pulovere, jachete sau haine care scad mai jos decât în ​​mod normal. Chiar și cămășile care te potrivesc din pantaloni pot da impresia că corpul tău este mai lung. În cele din urmă, poți purta un strat în formă de tranșee pe o haină mai scurtă pentru a arăta mai subțire.
 • Imagine cu titlul Îmbracă bine ca un om supraponderal Pasul 10
  6
  Alegeți combinațiile potrivite. Cele mai deschise nuanțe ocultă, în timp ce cele mai întunecate distrag atenția. Utilizați aceste principii de bază pentru a alege aspectul care se potrivește construirii dvs. Dacă aveți pieptul mai larg decât jumătatea inferioară a corpului, purtați haine întunecate în partea de sus și curățați la partea inferioară pentru a vă arăta mai proporțional.
 • Partea 3
  Utilizați accesoriile cu înțelepciune

  Image cu titlul Dress bine ca un om supraponderal Pasul 11
  1
  Purtați întotdeauna o centură. Cele mai bune sunt cele largi, groase și rezistente. Când îți pui cămașa în pantaloni, ar trebui să ții mai tare decât atunci când nu o faci (centurile largi dau mai puțin disconfort atunci când sunt purtate strâns, spre deosebire de cele mai subțiri).
  • Alternativ, puteți trece de la centură la curele. Curelele cu rochie de lucru sunt mult mai elegante decât curelele. Alegeți o culoare strălucitoare ca roșu pentru a vă bucura de aspectul.
 • Imagine cu titlul Îmbracă bine ca un om supraponderal Pasul 12
  2
  El poartă legături largi. Dacă purtați o cravată atunci când sunteți la lucru, asigurați-vă că achiziționați modele mari. Legăturile minunate ar face corpul tău să arate chiar mai mare.
 • Când legați cravata, asigurați-vă că ajunge la centură.
 • Imagine cu titlul Îmbracă-te bine ca om supraponderal Pasul 13
  3
  Purtați o pălărie elegantă. Alegeți un borsalino, sau un accesoriu similar, potrivit pentru personalitatea dvs. și faceți-i amprenta. Purtați un păr la modă, veți demonstra că v-ați gândit la toate detaliile atunci când vă compuneți garderoba. Deci, veți evita să dați impresia că sunteți grasă deoarece sunteți leneși.
 • Imagine cu titlul Îmbracă bine ca om supraponderal Pasul 14
  4
  Obțineți o servietă sau o servietă. Dacă în mod normal purtați un portofel mare sau un telefon mobil imens, luați în considerare utilizarea unui alt accesoriu din buzunare pentru a purta ceea ce aveți nevoie. Chiar dacă nimeni nu dorește să transporte gențile bărbaților, luând prea multe lucruri în buzunar, viața ta va părea și mai mare. Pentru o privire foarte profesional, să investească într-o servietă de bună calitate.
 • Dacă purtați ceasul sau accesorii similare, alegeți modele destul de mari. Evitați accesoriile mici care ar putea părea disproporționate față de dimensiunea dvs.
 • Sfaturi

  • Nu fiți obsedați de aspectul dvs. Încrederea în tine este un aspect mult mai important pentru stilul tău decât garderoba.
  • Actualizat pe tendințele modei. Purtați haine în vogă veți arăta mai atractiv.
  • Curelele vă pot ajuta să vă păstrați pantalonii unde ar trebui să fie, nu sub stomac.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit