gtemata.com

Cum sa te imbraci in moda in timpul sarcinii

Sarcina nu mai este considerată o perioadă în care o femeie este obligată să poarte haine prea mari. Multe celebrități au început să arate cu mândrie burta rotundă și publicul începe să le imite. Numărul de magazine de îmbrăcăminte care vând haine pre-maman este în creștere și multe branduri renumite au lansat linii pentru maternitate. Mergând la magazinul dvs. preferat, cu un sector pre-maman, ați putea găsi cu ușurință haine la modă pentru a se potrivi că păstrează intacte stilul tău personal

.

paşi

Partea 1
Alegeți hainele pre-mamă

Imaginea intitulată Rochie când pasul gravid 12
1
Investiți bani într-o pereche sau mai mult de blugi pre-maman. Idealul este să cumperi o pereche cu centura reglabilă sau cu jambiere. Pantalonii înfloriți sunt atât grațioși, cât și la modă, dar există și blugi subțiri care sunt atât elastici cât și confortabili. Dacă sunteți însărcinată în timpul lunilor de vară, o pereche de pantaloni de marfă este o opțiune climatică ideală.
 • Imaginea intitulată Dezvoltați-vă simțul stilului Pasul 1
  2
  Purtarea puloverelor pre-maman. Hainele pentru mamele viitoare sunt concepute pentru a spori corpul femeii și a fi confortabile în același timp. Evitați purtarea cămășilor prea largi și optați pentru articole de îmbrăcăminte vaporos care accentuează formele voastre. Căutați pulovere cu un corset sau un imperiu tăiat pentru a vă scoate figura.
 • Imaginea intitulată Rochie când pasul gravidă 4
  3
  Poartă haine pre-mamă. Ca și în cazul puloverelor, rochiile cu un corsaj sau un tăietură imperială fac mult mai grațios formele unei femei însărcinate. Nu vă pierdeți stilul personal doar pentru că sunteți însărcinată: sunteți obișnuiți să purtați tricouri cu printuri distractive și culori vii, continuă chiar și în timpul sarcinii.
 • Imaginea intitulă Rochie când este gravidă 14
  4
  Purtați dansatori sau sandale confortabile. În acest timp puteți suferi de picioare umflate, deci este important să cumpărați încălțăminte adecvată. După sarcină, picioarele dvs. pot reveni la dimensiunea lor normală, așa că nu cumpărați pantofi scumpe, deoarece este posibil să le purtați doar câteva luni. Puteți cumpăra balerine ieftine și în același timp foarte frumoase și sandale în diferite magazine, dar asigurați-vă că acestea sunt, de asemenea, de susținere.
 • Pantofii fără șireturi sunt perfecte pentru momentul în care vă va fi dificil să vă sprijiniți înainte.
 • Sistem de tălpi interioare în orice încălțăminte care nu oferă suport adecvat.
 • Evitați purtarea tocurilor în timpul sarcinii, deoarece acestea vă pot provoca durere și risc de alunecare și cădere.
 • Partea 2
  Rochie cu stil

  Imaginea intitulată Rochie când pasul gravid 7
  1
  Continuați să urmați stilul personal. Idealul este să vă simțiți confortabil în timpul sarcinii și acest lucru se aplică și la haine. Adăugați articole de îmbrăcăminte pre-mamă la dulapul dvs., subliniind stilul dvs. personal, în loc să-l modificați.
  • Nu vă simțiți obligați să purtați întotdeauna negru pentru a arăta mai subțire, dar hainele dvs. să reflecte această perioadă fericită cu culori care accentuează tenul.
 • Imaginea intitulată Tratarea acneei din părul acneei Pasul 3
  2
  Purtați modele și amprente colorate pentru a vă îmbogăți dulapul. Au dispărut momentele în care hainele pre-mamă se aflau în puncte polca sau au avut alte motive menite să ascundă creșterea burții. Dacă sunteți obișnuiți să purtați culori solide, respectați stilul dvs., dar dacă sunteți o persoană care îi place motivele florale, potriviți cămășile cu amprentele la o pereche de jambiere.
 • Imaginea intitulată Rochie când pasul gravid 10
  3
  Alegeți cămășile sau hainele potrivite. Pot să vă subliniez figura, indiferent dacă sunteți însărcinată sau nu și sunteți îmbrăcămintea perfectă pentru a vă face să arătați mai feminin și la modă în timpul sarcinii. Arătați-vă partea distractivă și încercați să purtați o cămașă bine fixată, cu o culoare strălucitoare sau o imprimare frumoasă.
 • Imaginea intitulată Rochie când este gravidă Pasul 1
  4
  Purtarea de haine de stil empire. Este o opțiune care vă poate înfrumuseța și scoate în evidență forma în același timp. Acest tip de îmbrăcăminte împachetează partea superioară a taliei, subliniind decolteul. De asemenea, este posibil să le poți purta chiar și după naștere.


 • Imaginea intitulată Rochie când pasul gravid 9
  5
  Alegeți haine bine fixate. Arătați-vă noul stil de fitness cu o rochie care iese în evidență în curbe. În acest caz, este mai bine să optați pentru culori închise: încercați un bumbac negru care accentuează curbele dvs., însoțind-o cu un accesoriu simplu.
 • Imaginea intitulată Rochie la pasul gravid 13
  6
  Arătați-vă decolteul. Este momentul potrivit pentru a vă scoate sânii cu ajutorul unui tricou mic și al unui cardigan din gât V. Puloverii din gâtul V se evidențiază ca o femeie însărcinată și o fac să arate mai frumoasă. Acest lucru este un sfat inutil, în cazul în care preferați o privire mai puțin îndrăzneață.
 • Imaginea intitulată Rochie când pasul gravid 15
  7
  Îmbrăcați-vă dulapul cu accesorii. Coliere și brățări colosale sau o pungă mare (care poate servi și ca sac pentru scutece) sunt o declarație de stil și puteți continua să le purtați chiar și după sarcină. Pentru un aspect perfect, nu uitați să adăugați o eșarfă frumoasă.
 • Partea 3
  Stai proaspăt

  Imagine cu titlul Bucurați-vă de nuntă ca mireasă gravidă Pasul 18
  1
  Purtați țesături respirabile. Indiferent de îmbrăcămintea pe care o alegeți, țesătura trebuie să fie respirabilă, altfel veți fi prea fierbinte. În acest fel, veți evita transpirația și veți economisi în același timp orice inflamare a pielii.
  • Printre țesăturile respirabile se numără bumbacul, lenjeria și lana.
 • Imaginea intitulă Rochie într-un Salwar Kameez din India Pasul 3
  2
  Alegeți pantaloni scurți sau stil de capri și tricouri cu mâneci scurte. Puteți purta pantaloni de culoare neagră de culori strălucitoare, cum ar fi roz, verde, albastru sau o culoare neutră. Împreună cu un tricou în stil Empire cu mâneci scurte și un impresionant imprimat. Pantalonii pe care îi alegeți ar trebui să fie elasticizați și echipați cu o curea reglabilă.
 • Femeile gravide tind să se simtă foarte fierbinți datorită creșterii temperaturii corporale. În special în ultimele luni de sarcină, puteți fi mai cald decât în ​​mod obișnuit, așa că trebuie să purtați haine proaspete pentru a merge cu o jachetă sau o jachetă la modă.
 • Imagine cu titlul Purtați o rochie Maxi Pasul 14
  3
  El poartă haine lungi. Ele sunt îmbrăcămintea perfectă de purtat în orice situație. Tăierea moale care le caracterizează este confortabilă, la modă și capabilă să te facă să te simți proaspătă. Ele sunt haine disponibile în orice imprimare sau vopsea: sunteți răsfățați pentru alegere!
 • Imaginea intitulată Rochie când pasul gravid 11
  4
  Ea alege o fusta de tesatura elastica capabila sa împacheta curbele tale. Alegeți o culoare sobră pe care o puteți combina cu pulovere diferite și purtați la lucru cu o jachetă. O fustă dreaptă și lungă până la genunchi garantează un aspect profesional și este, în același timp, foarte confortabilă, dacă este fabricată dintr-o țesătură elastică. O fusta mai scurta are de asemenea avantajul de a te face sa te simti mai proaspat in cazul in care esti foarte fierbinte.
 • Sfaturi

  • Pregătiți-vă să purtați hainele de maternitate timp de cel puțin două săptămâni după livrare. Cele mai multe mame nu se întorc imediat la fitness înainte de maternitate.
  • Dacă vă faceți griji cu privire la costul imbrăcămintelor la modă de maternitate, le puteți vinde la un site de licitație online sau la un magazin de mâna a doua. În acest fel, puteți recupera o parte din banii cheltuiți.

  Avertismente

  • Nu exagerați cumpărarea de haine de maternitate, de îndată ce formele dvs. încep să fie evidente. Deși este posibil să fiți încântați să le cumpărați, încercați să purtați hainele obișnuite atâta timp cât puteți economisiți bani și pentru a evita problema de a avea haine care nu au dimensiuni la sfârșitul sarcinii.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit