gtemata.com

Cum sa imbracati un costum informal (pentru femei Plus)

Conceptul de "informal elegant" poate fi înșelătoare și o sursă de neînțelegere. Adăugați dificultatea de a găsi haine potrivite pentru mărimi plus ... și aici faceți afaceri de îmbrăcare în așa fel încât să vă simțiți confortabil în birou, iar în afara ei se pare că nu se poate realiza. Cu toate acestea, rețineți că, pentru a avea un dulap elegant și informal adaptat pentru dvs., trebuie doar să vă aduceți câteva elemente esențiale și să puneți în practică următoarele sfaturi: în acest fel puteți crea un stil ad-hoc, perfect pentru toate ocaziile.

paşi

Partea 1
Identificați elementele esențiale pentru un aspect informal elegant

Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri Casual pentru femeia Plus Size Step 1
1
Definiți conceptul de "informal elegant". Întrebarea crucială este: "Ce înseamnă un mediu informal elegant?". În realitate, este un concept atât de ambiguu și contradictoriu încât definițiile variază de la persoană la persoană. Singura certitudine este că nu este costumul clasic. Pe de altă parte, nu sunt chiar blugi și papuci, ci o cale de mijloc.
 • Cea mai bună modalitate de a defini conceptul de "informal elegant" este de a face referire la realitatea specifică a companiei în care lucrați, urmărindu-vă cu atenție colegii. Dacă ați fost angajat recent, vizitați birouri similare sau întrebați prietenii care lucrează în situații similare.
 • În multe cazuri, conceptul vechi și plictisitor de "rochie de cod" compania a fost acum înlocuită de un stil care permite o mai mare libertate de exprimare în îmbrăcăminte. Acest lucru vă oferă ocazia de a experimenta și de a purta haine mai confortabile.
 • Îmbrăcămintea informală elegantă este foarte frecventă în rândul femeilor foarte ocupate, care nu au timp să se întoarcă acasă de la serviciu pentru a se pregăti pentru seară. Este de fapt un stil care vă permite să mergeți într-un moment dintr-o îmbrăcăminte "de la birou" la unul mai informal, ideal pentru o cină cu prietenii sau un aperitiv.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri Casual pentru femeia Plus Size Step 2
  2
  Găsiți o bluză care se potrivește armonios cu curbele dvs. Cămășile tipărite pot fi o problemă pentru femeile curbe, deoarece ele creează spații între un buton și celălalt. Alegeți o țesătură elastică care cădea moale, fără a crea obstacole. Există modele concepute pentru a se potrivi formelor cu pini și țesături curbate.
 • Ea poartă un cardigan peste o bluză strânsă, pentru a crea un efect de slăbire și subțire linia de bust.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri casual pentru femeia Plus Size Pasul 3
  3
  Cumpărați o pereche de pantaloni de bumbac. În birou, în general, blugi nu sunt permise, dacă nu, uneori, vineri. Pe de altă parte, nu trebuie să purtați pantaloni cu o linie și o fustă de genunchi în fiecare zi. Stocați-vă pe pantaloni de bumbac. Bejul funcționează întotdeauna, dar dacă doriți să fiți puțin mai imaginativ, încercați pantalonii tipăriți în plus față de modelele colorate. Imprimeriile trebuie să fie proporționale cu dimensiunea dvs.: dacă sunt prea mici, riscă "dispari".
 • Alegeți o țesătură destul de grea și groasă. Cu cât țesătura este mai rezistentă, cu atât veți observa mai puțin "proiecţiile".
 • Alegeți pantaloni confortabili care nu se încrețesc.
 • Evitați acele jachete prea strânse, de model. Idealul este un model care cade ușor.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri casual pentru femeia Plus Size Step 4
  4
  Ea optează pentru un costum de îmbrăcăminte în costum neutru. Este un îmbrăcăminte adaptabilă, care se transformă de la informală la elegantă, purtând pur și simplu jacheta, probabil într-o întâlnire importantă. Alegeți-o într-o culoare neutră, cum ar fi negru, bej, albastru sau gri, combinând-o cu o bluză sau un pulover strălucitor.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri casual pentru femeia Plus Size Step 5
  5
  Du-te ușor pe ea cu linii. Probabil deja știți că cele orizontale largi trebuie evitate, dar dacă cântăriți bine alegerea, chiar și liniile pot să vă ajute în avantajul dumneavoastră. Diagonalele, de exemplu, modelează figura și pot crea efectul unui punct de viață mai clar. Cele subțiri sunt ideale, mai ales dacă sunt de culoare deschisă pe un fundal închis.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri Casual pentru femeia Plus Size Step 6
  6
  Păstrați o rochie neagră clasică în dulap. Este o îmbrăcăminte foarte ductilă, care poate fi mai mult sau mai puțin elegantă, în funcție de caz. O culoare solidă, precum negrul, are de asemenea un efect de slăbire, deoarece creează o singură linie dreaptă de la cap până în picioare. Puteți să vă îmbogățiți întotdeauna cu o bijuterie, o eșarfă colorată sau o cardigan.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri casual pentru femeia Plus Size Step 7
  7
  Purtați lenjerie de bună calitate. Un sutien bun si lenjeria buna sunt esentiale pentru a simti si a se uita la usurinta. Vizitați un magazin intim. Nu uitați să faceți măsurătorile sau să le luați de la asistentul magazinului pentru a găsi dimensiunile care vă ajung perfect.
 • Petreceți mai mulți bani pentru calitate. Va merita.
 • Alegeți articolele de spălare cu finisaje moi, pentru un sentiment de confort și potrivire.
 • Partea 2
  Utilizați accesoriile potrivite

  Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri casual pentru femeia Plus Size Step 8
  1
  Purtați pantofi eleganți, dar confortabili, care acoperă toată sau cea mai mare parte a piciorului. Chiar și încălțămintea deschisă este acceptabilă, dar sandalele trebuie evitate. Asigurați-vă că sunt foarte confortabile și că respiră piciorul.
  • Alegeți pantofi cu toc înalt sau cu toc.
  • Cei negri merg bine cu aproape totul. Pe de altă parte, cele de culoarea cărnii merg bine cu totul.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri casual pentru femeia Plus Size Step 9
  2


  Adaugă la a ta "pune" o atingere de originalitate cu un colier frumos lung. Este un accesoriu care poate înclina semnificativ cifra la nivelul bustului. Alegeți un colier care cade într-o linie dreaptă.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri Casual pentru Plus Size Woman Fată 10
  3
  Găsiți brățări mari. Evitați cei prea strânși, înfășurați încheietura mâinii. Dacă aveți un neckline prea strâns, îl puteți împacheta de câteva ori în jurul încheieturii pentru a obține o brățară puțin diferită decât de obicei.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri casual pentru femeia Plus Size Pasul 11
  4
  Alegeți un inel frumos, voluminos. Evitați să purtați unul pe fiecare deget: alegeți doar unul, dar să fie elegant și eficient, preferabil o culoare destul de neutră, ceea ce este bine cu totul.
 • În magazinele de dimensiuni plus puteți găsi inele de dimensiuni reglabile.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri casual pentru femeia Plus Size Step 12
  5
  Creează iluzia unei talzi mai subțiri cu o centură largă. Evitați cele prea subțiri. Pentru o atingere de creativitate, găsiți o centură frumoasă sau o chestie frumoasă. Purtați-o pe o rochie, o cămașă sau chiar o jachetă.
 • Partea 3
  Găsirea combinațiilor potrivite

  Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri casual pentru femeia Plus Size Step 13
  1
  Încercați să cumpărați haine în magazine specializate pentru dimensiuni suplimentare. Poate fi frustrant să intri într-un magazin și să găsești un colț cu două sau trei bucăți de dimensiune. Pentru a avea mai multe opțiuni și pentru a găsi haine la modă, aruncați o privire la magazine și site-uri specializate în dimensiuni mari.
  • Fashion to Figura este un magazin online care oferă un eșantion de cele mai asortate și la modă pentru dimensiuni de la XL la XXXL.
  • Torrid oferă nu numai îmbrăcăminte, ci și cizme cu călcâi și cizme glezne supradimensionate.
  • Dacă doriți să faceți o plimbare într-un magazin "real" și navigați prin rafturi, puteți vizita magazinele care vând articolele Fiorella Rubino sau Elena Mirò sau puteți merge la OVS.
  • Obțineți o rochie croită online de la eShakti. Alegeți articolele de îmbrăcăminte de pe site, apoi adăugați măsurătorile. Ei au un serviciu de croitorie care adaptează îmbrăcămintea la măsurătorile clientului.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri casual pentru femeia Plus Size Step 14
  2
  Când sunteți în magazin, încercați rochia înainte de ao cumpăra. Ar putea părea o durere să o încerci înainte de a cumpăra, dar dacă nu, nu vei ști niciodată cum e pe tine! Rezultatul ar putea fi mai bun decât se aștepta.
 • Pe de altă parte, ar putea fi și mai rău decât v-ați gândit, dar în acest caz este întotdeauna mai bine să pierdeți ceva timp înainte, decât să fiți forțați să vă întoarceți să o schimbați.
 • Cereți vânzătorului să vă ajute cu dimensiunile. Poate fi de asemenea util pentru a avea o opinie externă.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri casual pentru femeia Plus Size Step 15
  3
  Alege haine potrivite pentru figura ta. Dacă un articol de îmbrăcăminte se strânge în anumite puncte, acesta se modifică la o dimensiune puțin mai mare. Puteți întotdeauna să vă strângeți puțin, dacă doriți să vă pensați. O rochie bine calibrată este mult mai profesionistă și mai elegantă decât una de dimensiuni greșite.
 • Dacă una dintre articolele dvs. de îmbrăcăminte este o cantitate mică, combinați-o cu o altă piesă mai strânsă. Evitați să purtați numai îmbrăcăminte în vrac: riscați efectul "inform".
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri Casual pentru femeia Plus Size Step 16
  4
  Luați măsurătorile. Utilizați o bandă de măsurare ușoară, de la cele găsite în seturile de cusut. Luați următoarele măsuri: coapsă, șold, talie și piept. Disponibilitatea acestor date este foarte utilă, în special pentru achizițiile online și prin catalog. Comparați măsurătorile cu diagrama de dimensiuni a comerciantului cu amănuntul.
 • Luați întotdeauna măsurători în punctul cel mai abundent.
 • Nu strângeți prea mult banda. Nu trebuie să comprimați, ci să vă odihniți ușor pe corpul din jurul perimetrului.
 • Nu păstrați îmbrăcămintea care influențează măsurarea.
 • Scrieți măsurătorile pe o bucată de hârtie și păstrați-o la îndemână.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri Casual pentru femeia Plus Size Pasul 17
  5
  Cereți unui croitor să aranjeze rochia. Găsirea dimensiunii perfecte este practic imposibilă. Există întotdeauna o diferență între o figura și alta. Un croitor este capabil să adapteze un articol la figura dvs., în ceea ce privește dimensiunea și forma.
 • Dacă purtați o dimensiune intermediară, alegeți întotdeauna cea mai abundentă, pentru a vă juca puțin și pentru a permite croitorului să strângă rochia.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte de afaceri Casual pentru femeia Plus Size Pasul 18
  6
  Rochie după figura dvs. Dimensiunile plus nu sunt la fel. Greutatea este distribuită diferit de la persoană la persoană. Cunoașterea caracteristicilor figura dvs. poate fi utilă, pentru a ști cum să o maximizați.
 • Figura de mere oferă un volum mai mare la centru și picioarele subțiri. Femeile cu un astfel de corp sunt foarte confortabile, cu o rochie scurtă, care slăbește bustul și atrage atenția asupra picioarelor, punctul lor forte. Important este că rochia ajunge până la jumătatea piciorului, cel puțin în birou.
 • Fizicul de pere oferă o distribuție a greutății, în special la șolduri. În acest caz, blugi nu sunt ideali. Încercați o cămașă în formă de pătrat pentru a reechilibra volumele sau pentru a modela silueta cu o rochie arsă.
 • Structura clepsidră are șolduri largi și bust și o talie îngustă. Încercați un stil retro și un pic "excentric, pentru a vă scoate formele.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit