gtemata.com

Cum de a îmbunătăți o piept de plat

În cazul în care un mic sân poate fi acceptat fără probleme, multe femei cu sani plate sunt incomode cu lipsa lor de coturi. Un bust subțire, totuși, poate fi la fel de frumos și sexy, chiar și în conformitate cu standardele actuale de frumusețe. Începeți prin a alege lenjeria de corp și hainele potrivite pentru corpul dvs. Apoi jucați cu tăieturi, culori și modele pentru a vă îmbunătăți pieptul. Dar o femeie nu este doar sânii ei - prin urmare, vom vedea cum să accentuăm părțile corpului pe care le considerați forțele tale.

paşi

Metoda 1
Profitați de bustul dvs.

Înainte de a recurge la trucuri care fac ca sânii să pară mai plini, ia în considerare modul în care măsurătorile ar putea deveni forța ta. Există multe echipamente pentru femeile cu sânii mari, care se îmbracă în mod minunat femeilor fără sâni.

Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 1
1
El poartă deseori pulovere fără bretele care își lasă umerii dezveliți. Aceste articole sunt greu de purtat cu sutienul, așa cum ați vedea curelele. Femeile cu dimensiuni XS pot să le arate fără sutien sau să opteze pentru un sutien fără bretele. Femeile cu sânii abundenți nu primesc suficient sprijin din partea unui sutien fără bretele care nu apare în schimb pentru o fată cu sânii mici.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 2
  2
  Încearcă haine fără mâneci. Modelele fără mâneci se pretează la purtarea sub sutien deoarece părăsesc și o parte din șold neacoperită. Din același motiv, puloverele fără mâneci nu se potrivesc cu femei frumoase, deoarece le expun riscului de nuditate nedorită. Femeile cu sânii mici, cu toate acestea, pot expune în siguranță un pic de piele în plus, fără să vă faceți griji despre căutarea de brash.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 3
  3
  Purtați o eșarfă sau o bandană ca un vârf. Acest lucru funcționează foarte bine cu eșarfe Hermès sau, în orice caz, cu eșarfe largi și pătrate. Femeile cu sanii mici au o șansă mai mare de succes în succesul acestui aspect, deoarece, deși partea de sus a făcut cu eșarfe ar trebui să fie înnodat cu atenție, nu a exclus riscul, pentru fete cu sani mari, care rulează în jenante „scurgeri de informații.“ În special, pentru a nu fi subestimată, acest aspect nu oferă un sutien, un alt punct pentru fetele cu sânii mici.
 • Purtați eșarfa ca o căptușeală strânsă. Îmbrăcați eșarfa în două, astfel încât să devină un triunghi. Liga cele două vârfuri de-a lungul liniei de pliere în spatele lui, la înălțimea fianchi- a treia vertex, cu toate acestea, va merge în spatele gâtului: separă vârfurile celor două straturi, găuri trec de la fiecare parte a gâtului și juridice pe partea din spate.
 • Alternativ, purtați-l ca un vârf fără bretele. Ori două vârfuri opuse spre interior, astfel încât să se întâlnească în mijlocul eșarfei. Puneți eșarfă în jurul bustului dvs. cu celelalte două vârfuri.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 4
  4
  Încercați cu o bandă. Trupa acoperă doar pieptul, lăsând burta expusă. Evident, nu este un set pentru toate situațiile, dar îl poți purta în timp ce te plimbi pe malul apei sau ești în vacanță pe o insulă. Poți purta trupa sub un cardigan deschis sau într-o jachetă pentru a avea un costum informal potrivit pentru câteva ocazii.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 5
  5
  Luați în considerare rochii de seară care părăsesc spatele descoperit. Aici este un alt obișnuit de notoriu dificil de purtat cu un sutien, care poate înfrumuseța figura ta cu picioare lungi.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 6
  6
  Încearcă cu aspect masculin. În loc de a declara război pentru lipsa dvs. de coturi, face prieteni. Manchete jachete, tricouri și blugi strânse. Completați costumele cu bijuterii și ceasuri de culoare gri închis cu curele largi. Este un stil foarte elegant care se potrivește perfect fetelor cu sânii mici.
 • Imagine cu titlul Make a Flat Flat Beautiful Step 7
  7
  Ia jachete scurte și boleroi. Aceste elemente ajung chiar sub linia de bust, accentuând pieptul. Ele nu sunt potrivite pentru femeile cu sani mari, tocmai pentru că acest stil servește pentru a da volum pieptului.
 • Metoda 2
  Creați o iluzie de plinătate cu culori vibrante și fantezii

  Culorile și modelele fac multe pentru a crea o iluzie a volumului suplimentar acolo în partea de sus. Căutați modele și culori strălucitoare și vii care să atragă atenția asupra sânilor.

  Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 8
  1
  Joaca cu culorile. Se optează pentru culori pastelate sau oricum este foarte luminos, mai ales în partea superioară a bustului. Culorile întunecate au un efect de strălucire bine cunoscut, ceea ce ar face ca sânii să arate chiar mai mici.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 9
  2
  Încercați să purtați haine cu linii orizontale pe piept. Liniile orizontale au un efect de extindere și, prin urmare, servesc pentru a da impresia unui sân plin.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 10
  3
  Încercați să purtați bluze cu linii orizontale pe piept, dar în cazul în care acestea acoperă restul trunchiului. Acest lucru intensifică în continuare efectul liniilor orizontale. Același principiu poate fi aplicat și pentru alte motive, nu doar pentru linii: încercați să combinați un model pe piept cu culori solide pe burtă.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 11
  4
  Osa cu puncte de polka, forme geometrice și printuri florale. Căutați fantezia pe care vă place cel mai mult și care vă oferă mai mult aspectul.
 • Metoda 3
  Alegeți o privire care accentuează bustul

  Îmbrăcămintea dvs. trebuie să fie strânsă și ordonată. De asemenea, trebuie să adăugați în dulap niște topsuri care accentuează șoldurile, deoarece ele contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea sânilor.

  Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 12
  1
  Evitați hainele abundente care vă fac să arătați necontenit. Altfel nu veți face decât să ascundeți câteva curbe pe care le aveți.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 13
  2
  Căutați rochii și rochii înalte. Talia mare ajută la creșterea volumului pieptului, în timp ce acoperă partea centrală a trunchiului, soluție eficientă pentru femeile cu sâni mici și trunchiul larg. Luați în considerare o viață ridicată, chiar dacă aveți un stomac plat.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 14
  3
  Utilizați vârfuri sau rochii strânse la talie pentru a vă da figura o formă de clepsidră.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 15
  4
  Încercați să purtați bluze strânse cu pliuri și haine care vă ajută să dați figura dvs. un profil curbil.
 • Imagine cu titlul Make a Flat Flat Beautiful Step 16
  5
  Purtați tricouri. Spre deosebire de colegii tăi cu sânii exorbitanți, tricourile care se potrivesc perfect nu vor părea inadecvate pentru tine.
 • Metoda 4
  Utilizați gâtul pentru a ghida ochiul în locurile potrivite

  Unele gâturi ajută la mascarea planeității sânilor, în timp ce alții îndreaptă atenția spre figura dvs. conice pentru a arăta un pic mai mult pielii.  Imaginea intitulă Faceți un piept plat Frumos pas 17
  1
  Luați în considerare gâtul inelului. Plăcile și draperiile se combină pentru a vă face sânii mult mai plini.
 • Imagine cu denumirea Faceți un piept plat Frumos pas 18
  2
  Colierele înalte, colierele asimetrice și tricourile gâtului echipajului favorizează impresia unui piept mai mare.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 19
  3
  Priveste topurile rezervorului. Suprafața rezervorului vă arată umerii și creează senzația unui sân mai mare, atrăgând ochiul chiar acolo.
 • Imaginea intitulă Faceți un piept plat Frumos pas 20
  4
  Îndrăzniți neckline-urile îndrăznețe, cum ar fi gâturile profunde V sau gâturile îndrăznețe rotunde. În timp ce ele nu vă vor face în mod necesar sânii să arate mai mari decât sunt, veți putea să arătați aceste priviri fără a pierde o stropire de clasă. Femeile risc prea sinuoasă vulgar aparentei înșirate în aceste abiti- Dimpotrivă, fetele cu dimensiuni mai mici, se pot răsfăța centimetri de piele în plus în pace.
 • Metoda 5
  Adăugați volumul de lucru pe detalii

  Decorurile și alte detalii ajută la creșterea volumului sânilor.

  Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 21
  1
  Încercați bluze sau rochii cu maneci sau pliuri care decorează decolteul. Acest lucru va da volum sânilor dvs. fără a vă copleși figura.
 • Imagine cu denumirea Faceți un piept plat Frumos Pasul 22
  2
  Căutați vârfuri care au detalii la înălțimea bustului. Tricourile de stil Empire cu decorațiuni la talie îndeplinesc perfect această sarcină.
 • Imagine cu titlul Faceți un piept plat frumos Pasul 23
  3
  Încercați puloverele care au un guler decorat. O stropi de culoare sau aurul și argintul de paiete sclipitoare vă ajută să vă subțireți gâtul, îndepărtându-vă atenția de la sânii dumneavoastră.
 • Metoda 6
  Evidențiați alte părți ale corpului

  Dacă credeți că sunt alții, uitați de sânii voștri și le dedicați acestora.

  Imaginea intitulată Faceți un piept plat Frumos pas 24
  1
  Purtați o bluză deblocată sau o tunică moale peste blugi strâmți pentru a vă accentua picioarele. Completați costumele purtând tocurile dvs. preferate pentru a vă întinde mai mult picioarele.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 25
  2
  Combinați o bluză potrivită cu o fustă de genunchi pentru a arăta un stomac plat și laturi sinuoase.
 • Imagine cu denumirea Faceți un piept plat frumos Pasul 26
  3
  Purtați bluze și rochii fără mâneci cu curele subțiri pentru a arăta brațele delicate și subțiri.
 • Metoda 7
  Oferiți accesoriilor finale pentru atingerea părului, care fac ca pieptul să iasă în evidență

  Accesorii joacă, de asemenea, un rol atât în ​​ameliorarea sânului, cât și în atenția de la el.

  Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 27
  1
  Purtați coliere cu lanțuri subțiri și pandantive mici, astfel încât sânii pentru contrast sunt mai mari.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 28
  2
  Îndepărtați atenția din partea sânilor folosind brățări ferme, inele și cercei îndrăzneți.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 29
  3
  Încercați coliere importante, dar cu un lanț scurt. O bucată de bijuterie la gât este foarte potrivită pentru a ține aspectul departe de sânii dvs.
 • Metoda 8
  Încercați câteva Trucuri Cosmetice

  Un machiaj potrivit vă poate ajuta nu numai la fața dumneavoastră.

  Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 30
  1
  Aplică blusher pe piept.
  • Alegeți o fard de obraz care este o nuanță mai închisă a culorii naturale a pielii.
  • Îndepărtați pielea dintre sânii cu fardul. Acest lucru creează umbre false și adâncimi care dau iluzia unui sân mai mare.
  • Evitați utilizarea roșilor care sunt mai ușoare decât pielea sau sunt prea întunecate.
 • Imagine cu numele Make a Flat Flat Beautiful Step 31
  2
  Praful pieptului cu praf sclipitor.
 • Aplicați o cantitate mică în partea superioară a sânilor: va crea un efect de rotunjire mai mare.
 • Nu merge prea greu. Prin urmare, evită sclipirea gelului sau alte tipuri de sclipici pentru corp.
 • Sfaturi

  • Luați în considerare luarea de sfaturi de la un profesionist cu privire la dimensiunea de sutien care ti se potriveste cel mai bine. Unele magazine de lenjerie oferă acest serviciu clienților lor.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Măsura tailor
  • haine
  • accesorii
  • cosmetică
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit