gtemata.com

Cum se utilizează o loțiune pentru a crește sprâncenele

Dacă aveți sprâncene rare, ați exagerat cu depilarea, ați biciuit cu aparat de ras electric sau pur și simplu doriți să fie gros, conform modului momentului, trebuie să faceți un lucru: să le crească rapid. Loțiunile și serurile specifice contribuie notoriu la stimularea creșterii lor, adesea tonifierea și întărirea firelor de păr. Acest articol vă va ajuta să alegeți o loțiune de sprâncene și vă va învăța să o aplicați în siguranță.

paşi

Partea 1
Alegeți o loțiune

Imaginea intitulată Utilizați poțiune pentru ochi pentru a crește sprâncenele Pasul 1
1
Căutați loțiuni pe bază de peptide, biotină sau minoxidil. Aceștia sunt compușii care s-au dovedit a fi capabili să întărească, tonifiind și îngroșând părul și care pot face ca faza anagenă (sau faza de creștere) a foliculilor piloni să dureze mai mult.
 • Peptidele de cupru sunt prezente în corpul nostru în cantități mici. Acestea sunt aminoacizi care lucrează împreună pentru a repara celulele și pot întări foliculii de păr și mări dimensiunea lor.
 • Biotina este o vitamina B special creata pentru a intari si imbunatati cresterea parului.
 • Minoxidil este un compus chimic utilizat în multe creme comune de creștere a părului.
 • Imaginea intitulată Folosiți poțiune pentru ochi pentru a crește sprâncenele Pasul 2
  2
  Adresați-vă medicului pentru o anumită rețetă. Dacă aveți o pierdere gravă de păr sau sprâncene sunt neregulate și nu cresc, este mai bine să găsiți un medicament pe bază de rețetă. Hormonii conținute în aceste seruri prelungesc faza de creștere activă a foliculilor de păr, astfel încât părul crește constant și adesea devine mai gros și mai lung.
 • Când încetați să utilizați aceste produse, foliculii vor intra într-o fază de "odihnă" iar părul poate cădea în cantități mari într-un timp scurt. Ei vor începe apoi să se dezvolte din nou, dar nu cu viteza și durata de utilizare a lotiunii.
 • Efectele secundare ale lotiunilor de sprâncene cu prescripție includ pielea uscată și decolorarea datorită pierderii de culoare sau întunecării în zonele de aplicare.
 • Produsele de creștere a părului fără capac pot fi costisitoare și sistemele de asigurări sau de îngrijire a sănătății sunt puțin probabil să aibă grijă de ele.
 • Unele seruri de creștere a genelor s-au dovedit eficiente pentru sprâncene, deși nu au fost încă aprobate pentru această utilizare de către Agenția Statelor Unite pentru Alimente și Medicamente (FDA). Spuneți medicului dumneavoastră despre aceste produse și acordați atenție atunci când le aplicați sprâncenelor.
 • Imaginea intitulată Folosiți poțiune pentru ochi pentru a crește sprâncenele Pasul 3
  3
  Pregătiți o loțiune DIY. Numeroase seruri de lapte de uz general folosesc substanțe comune utilizate în bucătărie. Salvați prin pregătirea lotiunii la domiciliu cu un blender.
 • Se amestecă ulei de ricin și ulei de nucă de cocos în părți egale într-un recipient mic. Uleiul de cocos se solidifică adesea la temperatura camerei, deci este recomandabil să-l puneți în cuptorul cu microunde timp de câteva secunde.
 • Uleiul de ricin poate debloca foliculii ocluzi. În plus, se îngroaște și trebuie să crească mai repede.
 • Uleiul de nucă de cocos lătensă părul, dând sprancenelor un aspect mai complet chiar și în absența unei noi creșteri a altor foliculi de păr.
 • Partea 2
  Aplicați Loțiunea

  Imaginea intitulată Utilizați poțiune pentru ochi pentru a crește sprâncenele Pasul 4
  1
  Faceți un test de piele pentru a vă asigura că nu sunteți alergic la niciuna dintre substanțele din loțiune. Înainte de a utiliza un produs nou, trebuie să faceți întotdeauna acest examen. Transferați ușor o cantitate mică pe sprâncene (sau undeva mai ascuns unde pielea este la fel de delicată, ca pe o parte a gâtului). Urmați instrucțiunile (în funcție de loțiune, lăsați-o aplicată sau spălați-o) și așteptați 24 de ore.
  • Dacă nu apare nicio reacție, procedați și utilizați loțiunea pentru sprâncene.
 • Imaginea intitulată Folosiți poțiune pentru ochi pentru a crește sprâncenele Pasul 5
  2
  Curățați-vă și uscați fața. Folosiți un detergent ușor pentru a vă spăla fața și pentru a vă usca sprancenele cu un prosop. Serurile trebuie aplicate pe păr și pe pielea uscată fără machiaj.
 • Dacă aveți machiaj pe sprâncene (cum ar fi creionul sau pudra de față), utilizați un produs de îndepărtare a machiajului sau ulei de măsline pentru a elimina totul.
 • Imaginea intitulată Folosiți poțiune pentru ochi pentru a crește sprâncenele Pasul 6
  3


  Îndepărtați peria în loțiune și asigurați-vă că este bine impregnată. Pentru unele produse pot exista instrucțiuni pentru cantitatea care trebuie utilizată, citiți cu atenție înainte de a aplica.
 • Dacă utilizați un produs furnizat într-un stilou, rotiți de câteva ori capătul până când începe să iasă (ar trebui să îl vedeți în perii periei).
 • Dacă utilizați un ser de creștere a părului pe bază de minoxidil, înmuiați o tifon de bumbac cu cantitatea necesară și folosiți-l pentru a aplica.
 • Imaginea intitulată Utilizați poțiunea pentru ochi pentru a crește sprâncenele Pasul 7
  4
  Tăiați viguros sau apăsați loțiunea pentru sprâncene. Este cu adevărat necesar ca serul să impregneze părul și pielea, deci încercați să îl aplicați ferm. Pentru majoritatea lotiunilor se recomandă evitarea aplicării prin atingerea sprâncenelor, cu excepția cazului în care este sugerată de către medic sau raportată în instrucțiunile producătorului.
 • Asigurați-vă că produsul nu vine în contact cu ochii. Dacă se întâmplă acest lucru, clătiți bine cu apă rece. Contactați imediat medicul dacă iritația persistă.
 • Nu utilizați mai multe produse decât cele prescrise sau raportate în instrucțiunile producătorului care vă înșeală că părul crește mai repede. Nu se va întâmpla și, de fapt, riscă să dăuneze pielea sub sprâncene.
 • Imaginea intitulată Utilizați poțiunea pentru ochi pentru a crește sprâncenele Pasul 8
  5
  Lăsați loțiunea să se usuce complet. Acest lucru ar trebui să dureze doar câteva minute. Odată ce sprancenele sunt uscate, de obicei, este timpul să aplicați machiajul - totuși, mai întâi verificați instrucțiunile care însoțesc produsul cu cea mai mare atenție.
 • Imaginea intitulată Utilizați poțiunea pentru ochi pentru a crește sprâncenele Pasul 9
  6
  Repetați în fiecare zi pentru o dată sau de două ori. În funcție de ser, poate fi necesar să se aplice o singură dată înainte de a merge la culcare sau unul dimineața și unul noaptea. Lotiunile pentru sprâncene funcționează numai dacă sunt utilizate în mod continuu, deci planificați să le folosiți în mod regulat și ar trebui să vedeți rezultatele în doar patru săptămâni.
 • Amintiți-vă că intensificarea utilizării nu vă permite să obțineți rezultatul mai rapid și poate provoca leziuni ale pielii.
 • Se scade punctele de aplicare înainte de a merge la culcare, în caz contrar riscați ruinarea pernelor și, eventual, umezirea feței în alte zone.
 • Partea 3
  Alte metode de creștere a sprâncenelor

  Imaginea intitulată Utilizați poțiunea pentru ochi pentru a crește sprâncenele Pasul 10
  1
  Sprâncenele pentru masaj pentru a îmbunătăți circulația. Foliculii de păr necesită vitamine, substanțe nutritive și proteine ​​pentru a funcționa corespunzător și pentru a-și întări părul. Aceste elemente sunt transportate prin fluxul sanguin - ca urmare, masajul sprâncenelor poate stimula circulația prin asigurarea faptului că celulele obțin nutriția de care au nevoie.
  • Tăiați ușor sprancenele cu ajutorul vârfurilor degetelor. Faceți mișcări circulare la arcurile superioare.
 • Imaginea intitulată Utilizați poțiune pentru ochi pentru a crește sprâncenele Pasul 11
  2
  Urmați o dietă bogată în vitamine, pentru a vă ajuta să crească părul. Sângele transportă substanțe nutritive către celulele foliculilor, dar depinde de dvs. să furnizați organismului aceste substanțe nutritive. O dieta sanatoasa si echilibrata poate preveni unele forme de cadere a parului, mentinandu-le puternice si luminoase.
 • Luați proteine ​​în nuci, pui, iaurt grecesc sau turc și ouă pentru a împiedica creșterea părului să intre în faza de odihnă. Părul este alcătuit în mare parte din proteine ​​și nu crește mai mult dacă nu oferiți suficient corp corpului.
 • Vitamina B (biotină) se găsește în ouă, migdale, grâu dur, somon și avocado. Biotina îmbunătățește creșterea părului și poate chiar să o accelereze.
 • Legumele cu frunze verzi, cum ar fi spanacul, varza si varza contin vitaminele A si C. Deficitul de vitamine poate provoca pierderea parului.
 • Imaginea intitulată Utilizați poțiunea pentru ochi pentru a crește sprâncenele Pasul 12
  3
  Utilizați un creion și o pulbere pentru a desena sprâncenele false. Dacă sunteți nerăbdător, puteți folosi machiajul pentru a face sprancenele să arate mai groase sau pentru a umple zonele fără păr. Utilizați un creion ascuțit și ridicați zeii "păr" cu accente delicate și nuante. Concentrați-vă în zonele neacoperite sau în cazul în care acestea sunt subțiate. Completă cu un praf de pulbere care se atașează la părul existent - sprancenele vor arăta mai groase.
 • Nu vă îndepărtați prea mult de culoarea naturală a sprâncenelor.
 • Dacă sunteți o roșcată sau o brunetă, încercați un creion cu o umbra ușor mai deschisă decât culoarea originală.
 • Dacă sunteți blondă, folosiți un creion cu o umbra ușor mai închisă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit