gtemata.com

Cum se utilizează un dezinfectant de mână

În absența apei și a săpunului, utilizarea unui gel de igienă manuală este o practică corectă, dar este întotdeauna mai bine să cunoașteți și să urmați cu atenție instrucțiunile de utilizare. Iată câțiva pași simpli care vă vor permite să o utilizați în cel mai adecvat mod.

paşi

Imaginea intitulată Folosiți mână sanitizer Pasul 1
1
Puneți o cantitate mică de dezinfectant în palma mâinii. Dimensiunea unei monede mici va fi suficientă.
 • Imaginea intitulată Utilizați mână sanitizer Pasul 2
  2
  Începeți să vă frecați ușor mâinile, unul împotriva celuilalt. Asigurați-vă că ajungeți la fiecare parte a acesteia, fără a uita orice zonă a pielii. Atingeți zona dintre degete, mutați inelele și bijuteriile. După ce ați terminat curățarea mâinilor, aveți grijă de încheieturi. Întoarceți-vă mâinile în jos pentru a evita contaminarea din cauza contactului cu restul brațelor.
 • Imaginea intitulată Utilizați mână sanitizantă Pasul 3
  3
  A terminat. Nu vă uscați mâinile folosind un prosop, este recomandabil să-l lăsați să se usuce în mod natural în aer.
 • Sfaturi

  • Dezinfectantul va rămâne pe mâini chiar și după ce le-a frecat, lăsați-le să se usuce în aer.

  Avertismente

  • Datorită conținutului de alcool, dezinfectantul poate cauza arsuri în cazul tăierilor. Va fi o durere enervantă, dar numai temporară.
  • Sanitizatoarele de mână ucid un număr mare de germeni. Deși sunt practice, ar trebui să le limitați utilizarea. Utilizarea continuă ar putea, de fapt, să slăbească sistemul imunitar prin limitarea expunerii la germeni obișnuiți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit