gtemata.com

Cum de a trăi o vară de neuitat (pentru adolescenți)

Relaxați-vă pe plajă sau în piscină. Permiteți-vă să vă încălziți de razele soarelui care vin de pe fereastră în timp ce sunteți în mașină cu un prieten. Faceți glume nevinovate prietenilor dvs. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le puteți încerca în timpul verii. Nu ai limite. Dacă aveți nevoie de idei sau nu știți de unde să începeți, sunteți în locul potrivit.

paşi

Imaginea intitulată
1
Alege un obiectiv romantic! Cucerește persoana care a furat inima ta în această vară, să învețe să-i sărute în mod diferit, ea încurajează fata pe care o pasiune pentru a vă cere să ieși cu ea, perfect abilitățile cu flirt, planul de o intalnire romantica cu prietena ta , sărute pe cineva sub stele sau pe malul apei.
 • Imaginea intitulată
  2
  Du-te la un nou loc! Faceți o excursie la planetariu, la un muzeu, pe o nouă plajă. Planificați o călătorie cu mașini cu câțiva prieteni minunați, planificați o excursie, vizitați toate locurile turistice din orașul dvs., mergeți la camping într-o pădure din apropiere și, bineînțeles, nu puteți merge în vacanță cu familia dvs. dacă veniți invitat.
 • Imagine cu titlul Au cea mai bună vară vreodată (pentru adolescenți) Pasul 3
  3
  Rochie bine. Puteți profita de acest sezon pentru a schimba parul ei, a face garderoba noua, purtați haine pe care niciodată nu s-ar fi luate în considerare înainte de a merge dans, pentru a cumpăra niște haine frumoase și du-te cu prietenele tale până în zori, petrece o zi întreagă mergeți la cumpărături cu prietenii și încercați haine puțin probabile, întoarceți tricourile pe care le aveți deja, încercați o coafură nebună (se vor întoarce!), îmbrăcați-vă bine și organizați o fotografie în aer liber cu prietenii.
 • Imaginea intitulată
  4
  Dă-ți un capriciu. Rezervați-vă că masaj doriți să încercați pentru o viață, cumpara unele pijamale frumoase, stau pe balcon sau în grădină toată ziua, sorbind limonadă și de lectură, scrie o lista cu ceea ce iti place despre tine, faci pedichiura, somn până la trei după-amiaza, se culcă în soare cu niște prieteni.
 • Imaginea intitulată
  5
  Încercați noi alimente. Înscrieți-vă pentru o clasă de gătit, încercați unele feluri de mâncare extrem de preparate folosind o vedere reteta la TV, organizează un picnic romantic sau în compania prietenilor sub stele, du-te ridica murele, pregătește un sufleu, intră într-un restaurant și comandă ceva încercați un fel de mâncare care v-a întotdeauna dezgustat (ficat, pate, varză de Bruxelles, melci), gătiți-vă cu prietenii, mergeți la bunicii dvs. și coaceți cookie-urile toată ziua. Dacă doriți, luați vara aceasta pentru a încerca sănătos.
 • Încercați preparate din țări precum Maroc, Thailanda, India, Suedia sau Grecia: veți dori cu siguranță niște feluri de mâncare!
 • Imaginea intitulată
  6
  Petreceți mai mult timp prietenilor. Scattatevi mulțime de imagini, juca „Truth or Dare“ sau învârti sticla, încercați să obțineți toată lumea într-o mașină sau într-un dressing, închiriat un tandem și ciclu în jurul orașului, a organizat o petrecere sau un ceai oficial, vinde dulciuri concediate de dvs., du-te la cinema în aer liber sau un parc de distracții.
 • Imaginea intitulată


  7
  Du-te la plajă. Flirta cu un salvamar, te prefaci că există rechini în apă, să construiască castele de nisip, Marco Polo, încercați bodypainting, tăbăcite, a încercat mâna lor la volei pe plajă și alte sporturi pe plajă, chat cu atât de mulți băieți drăguți și prietenii tăi , purtați un costum de culoare luminos, luminați părul cu suc de lamaie, învățați să navigați, să vă scufundați de la dig, să vă plimbați cu barca, să vă imaginați viața oamenilor care trec.
 • Imaginea intitulată
  8
  Reveniți la copilărie. Se prepară o baie Bulbuc, a urcat în parc, fac curse cu mașini, sună clopotul de case necunoscute și a alerga, organizează un stand de a vinde limonada, colecta părul în două codițe toată ziua, redați vechile jocuri video preferate, faceți o luptă cu pernă în compania prietenilor, alergați în sprinklerele cu ploaie, cumpărați gheața preferată lolly la barul de la colț.
 • Imaginea intitulată
  9
  Faceți ceva nebun. Prefă-vă aflați într-o altă țară toată ziua, cufunda-te gol în mare cu prietenii, v-ati ascunselea într-un centru comercial, organizează o luptă cu pistoale de apă pe stradă (invită toți băieții din cartier), face glume telefon prin alegerea persoanelor aleatorii din lista, sarutul unei persoane care iti place (varsta ta), dar nu stii bine, sari pe paturile unui magazin de saltele.
 • Imaginea intitulată
  10
  Încercați ceva nou. Învățați o altă limbă, încercați un nou sport, cântați karaoke cu prietenii sau mergeți la o slujbă de vară.
 • Imaginea intitulată
  11
  Fă tot ce vrei (fără a încălca legea), pe de altă parte, vara este a ta!
 • Imaginea intitulată
  12
  Faceți foc cu prietenii dvs. și lansați notebook-urile vechi în foc.
 • Sfaturi

  • Încercați să aveți o minte deschisă și să vă distrați.
  • Adăugați mai multe elemente în listă, nu le eliminați.
  • Când faceți o baie gol la mare, evitați-o într-o zonă publică.

  Avertismente

  • Utilizați bunul simț.
  • Nu face nimic care ar putea pune în pericol viața ta sau pe altcineva.
  • Distreaza-te, dar nu intra in probleme cu legea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit