gtemata.com

Cum să trăiești cel mai bun an școlar al vieții tale

Anul trecut ai fost oaia neagră din clasa ta și nu ai făcut altceva decât să te dai în necazuri? Sau pur și simplu ultimul an de școală nu a fost atât de grozav? Deci, acest articol este potrivit pentru tine!

paşi

Imagine intitulată A avea cel mai bun an școlar vreodată Pasul 1
1
Începeți planificarea anului școlar de vară. Gândește-te cum vrei să fii în acest an. Funny? Inteligent? Ce doriți să vă schimbați? Un card de raport negativ? Câte kilograme în plus? Odată ce ați decis ce doriți să fiți, gândiți-vă la o modalitate de a vă atinge obiectivele și de a vă face anul școlar mai ușor sau mai distractiv. Studiați mai mult? Au mai mulți prieteni? După ce te gândești cu atenție, vorbește cu mama și / sau tata. Te pot ajuta.
 • Imagine intitulată A avea cel mai bun an școlar vreodată Pasul 2
  2
  Încercați să fiți organizați chiar și acasă. Având un mediu curat în jurul valorii de ajuta foarte mult, asigurați-vă că biroul dvs. este curat. Studierea într-un mediu confortabil și curat este esențială. Asigurați-vă că și camera dvs. este în ordine! Nu este bine să te trezești în fiecare dimineață în mijlocul confuziei.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fii organizat. Asigurați-vă că întotdeauna notați sarcinile care trebuie îndeplinite și data de livrare. Faceți-vă temele în aceeași zi în care sunteți însărcinat, astfel încât să nu rămâneți în urmă. Amintiți-vă să vă cereți ajutor, dacă aveți nevoie de ea. Profesorii doresc ca elevii să ceară sfatul lor și, în acest fel, vă veți asigura că nu rămâneți blocați în timpul examenelor.
 • Imaginea intitulată
  4
  Pentru a începe anul școlar în cel mai bun mod, este esențial să aveți o vară frumoasă. Nu va fi de nici un ajutor să vă plângeți în mod constant despre cât de îngrozitor au fost sărbătorile de vară. Încercați să vă distrați. Du-te în vacanță, ieși cu prietenii, fă-ți schimbări în camera ta, petrece timp cu părinții tăi sau încercă-ți mâna la un nou hobby. Când vine timpul să te întorci la școală și profesorii tăi te vor întreba cum ți-ai petrecut sărbătorile, vei fi răsfățat de alegere!
 • Imaginea intitulată
  5
  Alegeți accesorii de calitate bună. Când alegeți ce să cumpărați pentru noul an școlar, fiți atenți și alegeți niște lucruri frumoase. În loc să cumpărați creioane normale, alegeți un model distractiv, cu o fantezie de plăcere. În loc să cumperi vreun conducător, luați o pliu. Atunci când alegeți rucsacul, luați un model care vă place foarte mult: va trebui să-l purtați pe tot parcursul anului. În ceea ce privește notebook-urile, cumpărați unul cu o fantezie frumoasă sau cu o imagine a animalului tău preferat.
 • Imagine intitulată A avea cel mai bun an școlar vreodată Pasul 6
  6
  Alege haine potrivite. Purtarea de haine urâte sau copilărești poate face anul școlar un adevărat dezastru! Alegeți hainele care vă place foarte mult. Moda este cea mai bună modalitate de a vă exprima, așa că nu încercați să copiați stilul prietenilor sau celei mai populare fete din școală, deoarece dacă nu se potrivește cu personalitatea dvs., nu va arăta chiar bine. Dacă nu sunteți sigur de stilul dvs., răsfoiți revistele de modă sau vizionați emisiuni TV pentru a vedea ce poartă ceilalți. Dacă vă place un tip de rochie, încercați să obțineți una ca aceasta. Amintiți-vă că accesoriile și încălțămintea fac parte integrantă din aspectul dvs.
 • Imaginea intitulată
  7
  În prima zi de școală, purtați costumele preferate. În acest fel, vă veți simți confortabil și încrezător în tine. Asigurați-vă că vă odihniți mult cu o noapte înainte: a fi obosit NU este calea potrivită pentru a începe un an școlar! Salutați-vă pe toată lumea, introduceți-vă și încercați să vă faceți prieteni noi. Încearcă să-ți cunoști și profesorii. Dacă trebuie să mănânci la școală în prima zi, aduceți ceva ce vă place de acasă. Chiar dacă trebuia să petreceți o dimineață rău, cel puțin veți avea ceva plăcut de așteptat!


 • Imaginea intitulată
  8
  Asigurați-vă că aveți cea mai bună fotografie de clasă vreodată! Purtați un costum pentru care mulți oameni v-au complimentat sau ați rezervat pentru ocazii speciale (dar asigurați-vă că nu sunteți prea elegant: o rochie de dans sau un tuxedo nu sunt, cu siguranță, cea mai bună alegere). Antrenează-te să zâmbești în fața oglinzii, pentru a veni cât mai bine posibil. Combină bine.
 • Imaginea intitulată
  9
  Angajat în timpul lecțiilor. Faceți temele pentru timp, faceți note, acordați atenție ... Dacă aveți vreo îndoială, adresați-vă profesorului și adresați-vă o mulțime de întrebări. În acest fel veți face o impresie bună și profesorul dvs. va aprecia cu siguranță eforturile și angajamentul dumneavoastră. Oferiți-vă voluntari dacă aveți nevoie de ceva. Dacă doriți cu adevărat să impresionați, faceți mai multă muncă. În acest fel o veți cuceri cu siguranță.
 • Imaginea intitulată
  10
  Participați la mai multe activități extracurriculare posibile. Nu numai că veți face ceva distractiv, dar puteți face o mulțime de prieteni. Unele activități extrașcolare pot fi, de asemenea, utile pentru viitoarea dvs. carieră!
 • Imaginea intitulată
  11
  Încercați să aveți un gust bun în ceea ce privește alimentația. Când cumperi ceva de mâncare, alege ceva ce îți place REAL! Cumpărarea de alimente personal nu este doar un semn de responsabilitate, ci vă va permite să alegeți ce să mâncați.
 • Imaginea intitulată
  12
  Ridicați-vă devreme dimineața (dar nu prea devreme, ca o oră / o oră și jumătate înainte de a ieși) și faceți timp să vă îmbrăcați, să vă spălați dinții, să pregătiți o gustare pe care să o luați și așa mai departe. Odată gata, încercați să studiați sau să revedeți câteva subiecte de care veți avea nevoie în timpul zilei și să vă pregătiți rucsacul. Când părinții dvs. ajung să vă întrebe dacă ați făcut rucsacul și v-ați curățat dinții, imaginați-vă fața uimită de răspunsul afirmativ!
 • Imaginea intitulată
  13
  Organizați o petrecere la sfârșit de școală. La sfârșitul anului școlar, invitați clasa (și profesorii dvs.) la o petrecere sau organizați o petrecere. Dacă nu puteți invita întreaga clasă, invitați cel puțin prietenii cei mai apropiați să meargă la locul tău. La urma urmei, anul acesta ai fost foarte bun și părinții tăi vor trebui să spună da. Distrează-te la petrecerea de pijama: meritați.
 • Sfaturi

  • Buni prieteni + note bune + profesori buni = reteta perfecta pentru un an scolar mare!
  • Nu faceți totul singur, încercați să vă implicați și pe prietenii dvs.! Împreună puteți avea un an școlar fantastic. Cu cât ești mai mult, cu atât mai bine.
  • A avea lucruri bune este bine, dar asigurați-vă că oamenii nu vor să fie cu voi doar pentru ceea ce dețineți.
  • Încearcă să fii numit în ziarul școlii (dacă ai unul) "cel puțin" o dată! Nu ar fi minunat dacă toată lumea ar ști numele tău?
  • Încercați să ieșiți împreună cu prietenii școlii! Cel mai bun mod de a face un nou prieten este să-l inviți la casa ta. Când sunteți gata, invitați-i să se culce cu voi!
  • Distrează-te!
  • Implicați-vă părinții în scopurile pe care le-ați stabilit! Dacă înțeleg ceea ce vrei, ei te pot ajuta să-ți atingi scopul.

  Avertismente

  • Nu faceți prea multe promisiuni pe care nu le puteți păstra. De exemplu, să presupunem că ați promis un profesor să-l ajute după școală, dar, în același timp, ați fost de acord cu prietenii să iasă. Probabil că veți sfârși fie să discutați cu prietenii sau să pierdeți sprijinul profesorului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit