gtemata.com

Cum să trăiți la prima zi a școlii (pentru fete)

Doriți ca prima dvs. zi de școală să fie memorabilă? Iată un articol complet care vă va spune ce să faceți, începând cu pregătirile din noaptea precedentă. Acest ghid va fi foarte util.

paşi

Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 1
1
Obțineți informații cu privire la școală, încercați să înțeleagă modul în care acestea sunt sălile de clasă organizate și zone comune, în cazul în care puteți participa într-o zi de orientare sau pot vizita facilitatea înainte de a începe anul școlar. Dacă cineva vă dă indicații, ascultați cu atenție și nu vă distrageți atenția. Dacă nu vă puteți găsi clasa în prima zi a școlii, cereți informații în portar sau întrebați un profesor sau un student.
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 2
  2
  Pregătește-ți hainele cu o seară înainte. Puteți salva cel puțin 10 minute și, dacă nu trebuie să fiți convinși, puteți avea mai mult timp să vă gândiți la o altă combinație. Pregătiți lenjeria de corp, tricoul, pantalonii sau fusta, șosetele și pantofii pe care îl veți purta. Gândiți-vă și la accesorii, cum ar fi cerceii sau o eșarfă. Dacă sunteți nedecis, pregătiți o combinație alternativă. Cu o saptamana inainte de scoala, incepe sa te uiti la garderoba ta si sa incerci sa iti dai seama ce articole de imbracaminte sunt potrivite cel mai bine unul cu celalalt. Dacă este necesar, cumpărați niște haine noi, de exemplu o pereche de blugi întunecate, ușoare sau ușor rupte și tricouri simple dar colorate, sunt haine care arată bine cu totul! Nu mergeți la cumpărături cu el înainte de a începe școala, așteptați până când îi cunoașteți pe colegii de clasă pentru a vedea care articole sunt cele mai populare pentru colegii dumneavoastră. Dacă trebuie să purtați o uniformă școlară, asigurați-vă că este bine spălată, călcată și atârnată pe o cârpă, în prima zi purtând uniforma completă.
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 3
  3
  Asigurați-vă că ați pregătit tot ce aveți nevoie. Aranjați toate obiectele pe care le veți folosi în dimineața de lângă hainele pe care le-ați ales, dacă intenționați să purtați machiaj, pregătiți și trucurile pe care credeți că le folosiți. În acest fel nu va trebui să alergi dimineața și vei putea câștiga timp prețios. Nu cumpărați articole specifice școlii înainte de începerea anului școlar, în prima zi, în mod normal, profesorii vă vor informa despre materialul necesar. Aduceți un bloc sau un notebook pentru fiecare lecție în care să luați primele note. Nu vă găsiți scrierea unor propoziții dezordonate în Hello Kitty sau în jurnalul dvs. Barbie.
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 4
  4
  Lupta agitația din prima zi. Uită-te în oglindă și practică să zâmbești și să vorbești, să găsești propoziții pentru a începe conversația cu colegii tăi, repetând în fiecare moment că totul va fi minunat. Utilizați pasta de dinți de albire pentru a avea un zambet mai luminos, împrospătează respirația cu apa de gura, gura clătire, perie dinți și de a folosi un alt pic de apa de gura. Puneți niște bomboane de menta în geantă. Umblați cu capul în sus și zâmbiți. Secretul este sigur.
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 5
  5
  Dacă aveți o dulap la școală, gândiți-vă la tot materialul pe care îl puteți păstra în ea. De exemplu, o oglindă din plastic (deci nu se va rupe chiar dacă ar cădea), cărți, căsuțe și creioane. De asemenea, pregătiți o cutie pentru accesoriile personale, cum ar fi o perie de buzunar, o luciu de buze, rimel, benzi de cauciuc pentru a vă face coada, un cerc mic și obiecte de igienă personală. Dacă nu vă interesează să aveți trucuri sau accesorii cu dvs., utilizați căsuța pentru toate elementele de care aveți nevoie, de exemplu pixuri de schimb.
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 6
  6
  Dacă vrei să fii foarte feminin, adu-ți o geantă cu tine. Puteți să-l utilizați pentru a vă păstra anvelopele, dulciurile, stilourile de schimb, prosoapele sau orice altceva. Nu o umple prea mult. Adu-ți numai cu ele esențele, consumabilele, trucurile sau orice ai nevoie în timpul zilei de școală. Veți avea acțiuni la îndemână și le puteți păstra în stil! Sunteți o persoană de sport? Alegeți o geantă mai puțin fermecătoare și mai confortabilă, care va dura chiar mai mult.
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 7
  7
  Asigurați-vă că totul este gata. Verificați de cel puțin trei ori, chiar dacă nu aveți nevoie de prea mult în prima zi a școlii, cel puțin verificați dacă aveți necesitățile goale.
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 8
  8
  Exprimați-vă scriind într-un jurnal sau într-un clipboard. Scrieți totul cu majuscule și într-un mod ordonat. Ascundeți-l sub pernă sau într-un loc unde va fi în siguranță de la ochii curioși.
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 9


  9
  Du-te la culcare devreme noaptea înainte, deci vei fi mai proaspăt și vei fi mai energic. Începeți să vă culcați devreme seara cu cel puțin o săptămână înainte de începerea orelor de curs. Fii calm și relaxat.
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 10
  10
  Trezește-te devreme! Luați un duș rapid (sau profitați de el cu o noapte înainte).
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 11
  11
  Spălați-vă pe dinți, îmbrăcați în haine selectate, pieptănate, te gadila un pic „, dacă doriți, asigurați-vă că pentru a fi gândit totul, face un mic dejun bun și uite în oglindă. Pregătiți-vă să fiți sociabili, să răspundeți la întrebări, să cereți informații și să practici zâmbind. Nu uitați să gestionați conversațiile în mod corect, nu trageți subiecte ciudate și încercați mereu să găsiți ceva despre care să vorbiți.
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 12
  12
  La școală, fii sigur de tine. Chiar dacă vă simțiți nervos, se comportă ca și cum v-ați fi relaxat și hotărât. Nimeni nu va crea probleme, veți fi bineveniți în mod pozitiv atât de către personalul școlii, cât și de colegii de clasă.
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 13
  13
  Asigurați-vă că părul nu este murdar sau grăsime. A fi în ordine vă va ajuta să vă simțiți mai încrezători în tine. Nu vreți să vă uitați!
 • Imagine cu titlul Aveți o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 14
  14
  Faceți cunoștință cu prietenii dvs. la intrare. Cu siguranta va veti simti mai relaxat daca treceti pragul scolii langa cineva pe care deja il cunoasteti, nu veti simti dezorientat si veti avea mai putine temeri de a intreba pe cineva pentru informatii. Acesta va fi cel mai bun mod de a începe o zi într-o nouă școală, mai ales dacă aceasta este prima dvs. intrare în liceu. Prezentați-vă fără teamă noilor colegi de clasă, nu vorbiți doar cu oamenii pe care îi cunoașteți deja. Fii prietenos!
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 15
  15
  Rucsacul este important. Dacă sunteți o fată foarte feminină, alegeți un rucsac la modă sau colorat, dar suficient de mare pentru a ține toate materialele de studiu. Sau alegeți un model mai sportiv dacă reflectă mai bine gusturile dvs.
 • Imagine intitulată A avea o primă zi de școală mare (pentru fete) Pasul 16
  16
  Începeți din prima zi! Noțiuni de bază nu este niciodată ușor, deci nu pierdeți timp, faceți prieteni noi, înscrieți-vă pentru grupuri de recreere școală cât mai curând posibil.
 • Sfaturi

  • Amintiți-vă că sunteți o fată fantastică, dar nu uitați să fiți umili și sociabili. Snobii nu sunt drăguți cu nimeni.
  • Fii sigur de tine. Este foarte important!
  • Nu uitați să vă spălați dinții bine dimineața, păstrați un pachet de monetări în geantă, respirația grea nu este deloc plăcută pentru cei din jurul vostru.
  • Profitați la maximum de studiile dvs. și nu vă fie teamă să ridicați mâna pentru a cere explicații sau a răspunde la întrebări.
  • Uită-te în oglinda băii pentru a verifica dacă ești în regulă în intervale. Verificați dacă aveți niște bucăți de mâncare între dinți.
  • Dacă aveți o dulap, nu o umpleți imediat cu obiecte. Nu uita că ai un rucsac cu tine. Păstrați în carcasă o oglindă mică, un tampon de memorie (pentru a ține cont de zilele examenelor sau de date importante) și dacă doriți niște fotografii sau un poster mic.
  • Încercați experiențe noi și înscrieți-vă la grupurile de agrement ale școlii.
  • Citiți mai multe articole Wikihow pentru a găsi mai multe sfaturi despre cum să vă îmbraciți și să vă comportați în prima zi a școlii.
  • În cazul în care părul este foarte rebel, utilizați produse de netezire, cum ar fi un balsam anti-friz pe care îl puteți lua împreună cu dvs. și utilizați atunci când este necesar.

  Avertismente

  • Planificați totul în avans, astfel încât să nu trebuie să vă găsiți să faceți totul rapid în prima zi! Relaxați-vă și fiți liniștiți!
  • Nu face o dramă, totul va fi pentru cel mai bun, nu este nimic de temut.
  • Mai degrabă decât să vă îngrijorați de ceea ce vor gândi noii prieteni, încercați să socializați cu cât mai mulți oameni puteți.
  • Dacă aduceți o gustare sau un pranz la domiciliu (sau cumpărați-l direct la școală), încercați mereu să alegeți feluri de mâncare sănătoase și gustoase, dar nu prea grase. Nu renunțați la gust în timp ce vă gândiți la sănătate!
  • Nu vă fixați cu aspectul fizic, performanța dvs. academică este mai importantă! De aceea te duci la școală!
  • Nu purtați prea mult machiaj. Mai presus de toate, nu prima zi de școală. Dacă purtați machiajul încercați cel puțin să fiți treji în prima zi, alegeți numai culorile delicate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit