gtemata.com

Cum să trăiești bine un cotta la școala medie

Ești student prima, al doilea sau al treilea an? Există o persoană specială care vă face să bată inima în birourile școlare? Nu știi cum să te descurci cu prima ta zdrobi? Continuați să citiți acest articol ...

paşi

Imaginea intitulată Bucurați-vă de o Școală de Mijlocie Crush Pasul 1
1
Ești doar în școala de mijloc, nu te aștepta prea mult de la această relație. "Să fii împreună" la școala de mijloc înseamnă să vorbești în intervale, să suni și să trimiți mesaje text. Nu vă așteptați la nimic diferit.
 • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o școală medie de zdrobi 2
  2
  Gândiți-vă la motivele pentru care acea persoană vă place foarte mult. Are un zâmbet irezistibil? E inteligent? Vă apreciați calitățile și talentul într-un sport? Oricare ar fi motivul, încearcă să o înțeleagă, pentru a-ți crește șansele de a impresiona.
 • Imagine intitulată Bucurați-vă de o școală medie de zdrobi Pasul 3
  3
  Gândiți-vă la persoana pe care o doriți, dar nu faceți o obsesie. Puteți să suspinăți și să visați în timp ce vă uitați la imaginea sa, dar nu pierdeți controlul asupra a ceea ce contează cel mai mult, cum ar fi prietenii, școala și activitățile preferate.
 • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o școală de mijloc Crush Step 4
  4
  Îmbrăcați-vă. Purtați haine care vă plac și care vă oferă în mod special. Nu îmbrăcați hainele cu care vă simțiți neconfortabil, altfel ați putea părea o persoană nervoasă.


 • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o școală de liceu cu pasul 5
  5
  Distrează-te! Vorbește despre prietenul tău cu cel mai bun prieten și împărtășește momente de fericire, de exemplu dacă acea persoană te privește în timpul lecției sau colectează notebook-ul pe care l-ai alunecat pe coridor. Păstrați un jurnal și notează toate momentele speciale.
 • Imaginea intitulată Bucurați-vă de o școală de liceu cu Pasul 6
  6
  Țineți minte că, uneori, zdrobi este cea mai frumoasă parte a unei relații. Curtarea, așteptarea și câștigarea sunt adesea cele mai emoționale momente ale unei povesti de dragoste.
 • Imagine intitulată Bucurați-vă de o școală medie de zdrobi Pasul 7
  7
  Dacă puteți, încercați să faceți o întâlnire cu persoana respectivă. Gândiți-vă la modul corect de ao cere, pentru a evita refuzul. Căutați pe internet câteva fraze frumoase pentru a vă propune o întâlnire și pentru a compara cu prietenii dvs., întrebându-i cum au apărut în situații similare. Dacă prietenii vă întreabă de ce puneți întrebarea "pur și simplu că doriți să le auzi povestile. De exemplu, ați putea să pregătiți un tricou cu cuvintele "vrei să ieși cu mine?". Atunci scrie numele altor studenți cu o cerneală lavabilă. În schimb, scrieți-vă numele în mijlocul cămășii, cu un stilou de stil de neșters. După ce ați spălat tricoul, numai numele dvs. va rămâne scris pe el.
 • Sfaturi

  • Dacă acea persoană vă vorbește, fiți amabili cu el, flirtați puțin, dar nu arătați imediat că aveți o pasiune asupra dumneavoastră.
  • Vorbește cu prietenii tăi. Dacă aveți pe cineva care să împărtășească acele momente, dragostea ta va fi și mai interesantă.
  • Nu vă fie frică să vă manifestați interesul acelei persoane, să trimiteți semnale și, dacă aveți curajul, să vă propuneți o programare. Dacă ți se pare dificil, între timp începe cu o prietenie și învață să o cunoști mai bine înainte de a face următoarea mișcare.
  • Dacă sunteți o fată încercați să purtați un machiaj puțin, dacă vă place să o faceți, dar nu exagerați. Un machiaj prea greu vă va face să arătați vulgar, așa că evitați-l. Cereți sfatul mamei sau al unei suri mai mari.

  Avertismente

  • Dacă înțelegeți că sentimentele dvs. nu sunt reciprocate, nu luați prea mult. Dacă acea persoană vă refuză, înseamnă că nu sunteți făcuți împreună. Puteți încerca din nou, dar fără a deveni un stalker.
  • În unele cazuri, nu este o idee bună să vă mărturisiți prietenii, deoarece acestea ar putea dezvălui sentimentele dvs. persoanei care vă place.
  • Întotdeauna ține-ți capul pe umeri. Nu vă pierdeți în lumea viselor, altfel va fi mai greu să vă recâștigați viața dacă dragostea nu merge bine.
  • Dacă sunteți deja prieteni, nu continuați decât dacă sunteți singuri.
  • Uneori este mai bine să evitați să-ți dezvăluiți prietenii, printre ei poate fi cineva care are o pasiune asupra aceleiași persoane și este gata să concureze cu tine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit