gtemata.com

Cum sa te imbraci pentru Dansul din anii scolari

Îmbrăcămintea pentru balul de la sfârșitul anului școlar ar trebui să fie o experiență distractivă, dar dacă doriți să arătați cât este de bine pentru noaptea cea mare, iată câteva sfaturi pe care ar trebui să le luați serios în considerare atunci când creați aspectul perfect.

paşi

Partea 1
fete

Imagine cu titlul Dress for Prom Step 1
1
Găsiți rochia perfectă. Cel mai evident lucru de care ai nevoie pentru balul tău de școală este o rochie frumoasă. Hainele pentru ocazie sunt oficiale, dar, în ciuda acestui fapt, ele tind să fie cele mai ieftine dintre gama de prețuri. Atunci când alegeți rochia perfectă, va trebui să vă evaluați stilul și, în același timp, să înțelegeți care dintre modele se potrivesc cel mai bine pe dvs.
 • Pentru mai multe informații despre cum să alegeți rochia potrivită, consultați secțiunea separată din acest articol.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru bal Step 2
  2
  Alegeți pantofii potriviți. Pantofii pe care îi alegeți pentru balul de școală trebuie să se potrivească cu rochia cu culoare și stil. De obicei, alegeți rochia înainte de încălțămintea pe care doriți să o purtați. De asemenea, atunci când alegeți pantofi, rețineți că trebuie să fie suficient de confortabili pentru a merge și a dansa noaptea.
 • Pantofii vor fi și mai importanți dacă purtați o rochie scurtă, deoarece acestea vor fi vizibile.
 • Nu vă fie teamă să alegeți pantofii plat, important este că acele alegeri sunt destul de clare pentru a fi combinate cu o rochie semi-formală.
 • Sfat bun: dacă doriți călcâiul, alegeți un călcâi redus. Cele mai multe fete sunt capabile să suporte o seară întreagă pe tocuri joase, chiar dacă nu sunt foarte practice cu acest tip de pantofi, în timp ce cu tocuri extrem de înalte durează foarte puțin pentru a fi răniți.
 • Imagine cu titlul Dress for Prom Step 3
  3
  Alegeți bijuteriile potrivite. O mică bijuterie de efect vă poate transforma aspectul de la "drăguț" la "superb". Este cu adevărat șansa dvs. de a străluci, dar asigurați-vă că bijuteriile pe care alegeți să le purtați îți completează rochia și nu concurează cu ea pentru a atrage atenția.
 • În mod obișnuit se recomandă bijuterii simple și elegante, în loc de patch-uri flashy. Căutați bijuterii clare, cum ar fi zirconi cubi sau perle veșnic verzi. Evitați bijuteriile colorate.
 • Încercați să nu fiți copleșiți. Un colier flasc, cercei pacchiani, inele multiple și brățări grele pe ambele încheieturi ar putea fi o exagerare. Alegeți o bijuterie pe care să vă concentrați, de obicei, alegerea se face între cercei sau colier și o pereche de bijuterii mai mici, care se potrivesc, în general, cu stilul piesei principale, fără a fi totuși extravagante ca cea din urmă.
 • Imagine intitulată Dress for Prom (Pasul 4)
  4
  Luați în considerare ideea utilizării unei pungi de ambreiaj. Probabil că veți avea ceva de făcut cu dvs., cum ar fi telefonul mobil sau pudra de față. Cea mai bună modalitate de a avea aceste articole cu dvs. este să căutați o geantă elegantă fără mânere care să se potrivească cu rochia dvs. cu stil și culoare.
 • Dacă, totuși, nu doriți să purtați o geantă de mână, puteți încerca întotdeauna să-i convingeți pe partener să vă aducă telefonul și alte articole în buzunar. Dar, înainte de a opta pentru această soluție, asigurați-vă că vă convine.
 • Imagine cu titlul Dress for Prom Step 5
  5
  Întreabă-te dacă ai nevoie de un șal. În majoritatea cazurilor, nu este necesar să faceți din umeri sau pulovere: de fapt, balul de sfârșit de an școlar este de obicei ținut într-un climat cald și, chiar dacă este încă puțin rece, în clădirea unde dansul va avea loc, probabil, o temperatură destul de fierbinte. Cu toate acestea, dacă sunteți un tip rece, nu ar fi o alegere greșită să căutați un șal sofisticat sau să înfășați un șal pe umeri.
 • De obicei, în timpul dansurilor de la sfârșitul anului școlar, există eșarfe elegante și ușoare, realizate din țesături delicate precum sifonul: cea mai bună alegere, deoarece ele îmbină frumusețea cu funcționalitatea.
 • Imagine cu titlul Dress for Prom Step 6
  6
  Amintiți-vă buchetul de purtat pe încheietura mâinii. Partenerul tău are sarcina de a cumpăra buchetul tău, dar ar trebui să vorbești despre asta înainte, ca să aleagă ceva potrivit. De asemenea, amintiți-vă că va trebui să cumpărați flori pentru a fi în butoniere, iar idealul este că cele două flori sunt coordonate.
 • Buchetul dvs. trebuie să aibă o culoare complementară cu cea a rochiei, dar nu de aceeași nuanță. De asemenea, asigurați-vă că buchetele și boutonnière sunt potrivite în ceea ce privește culoarea, alegerea florilor și stilul general.
 • Partea 2
  Detalii suplimentare despre Outfit (pentru fete) pentru Dansul Anului Școlar

  Imagine cu titlul Dress for Prom Step 7
  1
  Alegeți o rochie potrivită pentru școala dvs. Cele mai multe dintre școli au un fel de cod de îmbrăcăminte care va oferi indicații despre cât de redus vă poate fi rochia pentru dans. Dacă gravitați automat spre un stil modest și elegant, aceasta nu ar trebui să fie o problemă pentru dvs. - în schimb, aveți tendința de a fi o persoană care vă place să vă arate pielea, trebuie să verificați restricțiile privind codul de îmbrăcăminte pentru a vedea cât de mult permite școala dvs. spectacol.
  • Rochii de bal pentru sfârșitul anului școlar pot fi lungi și scurte. Dacă alegeți o rochie lungă, asigurați-vă că tivul este potrivit pentru înălțimea dvs. Dacă alegeți o rochie scurtă, alegeți una care să atingă cel puțin jumătatea coapsei. Un tiv scurt de aceasta dimensiune va tinde sa elimine orice simt al elegantei pe care o poate avea rochia.
 • Imaginea intitulă Dress for Prom Step 8
  2
  Alege culorile care îți întăresc tenul. Acestea fiind spuse, puteți alege o rochie de culoarea pe care o preferați. Dar dacă doriți să arătați foarte frumos, încercați să restrângeți alegerea la un spectru de culori care se potrivește bine cu culoarea pielii.
 • Este posibilă compararea tonurilor de piele existente cu cele patru anotimpuri. Dacă tenul vostru are "tonurile iernii", veți avea o piele de culoare albă, maslină sau întunecată, cu nuanțe roz sau violet. Ați putea avea și părul căprui și ochii întunecați. Alegeți o rochie cu culori intense și optați pentru culori cum ar fi negru, albastru maroniu, roșu și roz. Dacă culorile luminoase sunt bune pentru dvs., căutați tonurile reci în loc de cele pastelate. Evitați bejul, portocalele și aurul.
 • Dacă tenul vostru are "tonuri de vară", veți avea o piele roz deschisă, cu nuanțe roz sau violet. De asemenea, puteți avea păr blond sau brun deschis și ochi luminați. Alegeți culori pastelate și nuanțe naturale moi cu nuanțe de albastru sau roz. Vedeți rochii de lavandă, prune, roz-maro sau albastru deschis și evitați negru și portocaliu.
 • Dacă tenul vostru are "tonurile toamnei", veți avea pielea unei nuante calde de aur. De asemenea, puteți avea păr roșu sau maro și ochi maro-aurii. Căutați culori care se apropie de nuanțele de aur, inclusiv nuanțe de cămilă, bej, portocaliu, auriu și maro închis. Evitați tonurile albastre.
 • Dacă tenul vostru are "tonuri de primăvară", veți avea pielea de culoare crem sau piersic, cu nuanțe de aur. Puteai avea părul unui ochi de culoare galbenă sau roșie, aproape căpșuni, albastru sau verde, pistrui și obraji rozi. Culorile calde precum cămilă, piersică, galben auriu și maro auriu sunt prietenii tăi credincioși, în timp ce culorile întunecate sau plictisitoare ar trebui evitate.
 • Image cu titlul Dress for Prom Step 9
  3


  Căutați haine potrivite pentru forma corpului. În ceea ce privește culoarea, chiar tăierea și stilul rochiei sunt o alegere fundamentală. Unele stiluri tind să le dau mai mult decât altele. Cu toate acestea, fiecare fată, indiferent de forma corpului ei, poate găsi un stil de rochie care se potrivește perfect.
 • Dacă aveți un corp de păr, partea superioară a corpului dvs. va avea tendința de a fi mai îngustă, în timp ce șoldurile vor fi puțin mai curvace. Arătați-vă talia strânsă cu un vârf montat și echilibrați curbele cu o fustă arsă.
 • Pentru o figură slabă și cu picioare lungi, ea creează iluzia curbelor, atrăgând atenția asupra taliei cu rochie sau rochie de centură. De asemenea, puteți atrage atenția asupra pieptului cu un gât V-adânc, sau optați pentru o rochie care se lărgește în partea de jos.
 • Dacă aveți un corp triunghi inversat, veți avea tendința de a avea trunchiul puțin mai lat decât majoritatea fetelor. Asigurați-vă că rochia pe care o alegeți evidențiază partea superioară a trunchiului și echilibrează curbele prin marcarea celui mai îngust punct al taliei sau a tivului de jos.
 • Dacă aveți o siluetă de clepsidră, atât bustul, cât și șoldurile vor fi modelate, iar talia va fi mult mai îngustă. Aveți multe posibilități de a alege, dar din moment ce natura ți-a dat un corp bine proporționat, ar trebui să încerci să eviți îmbrăcămintea care accentuează prea mult partea de sus și de jos a rochiei.
 • Dacă aveți un corp de măr, bustul va tinde să fie puțin mai larg. Rochii în stil imperial sunt perfecte pentru a atrage atenția asupra celei mai înguste părți a taliei și a masca zone mai mari.
 • Imagine cu titlul Dress for Prom Step 10
  4
  Fii practic. Rochia ta te va face să te simți frumos și în largul tău în același timp: dacă sacrifici una din cele două senzații, experiența ta la balul anului școlar ar putea să nu fie la fel de plăcută cum ar trebui să fie.
 • În plus față de a fi fizic în largul dvs., cu siguranță veți dori să fiți și psihic. Dacă intenționați să dansați foarte mult, puteți lua în considerare o opțiune cu bretele largi, astfel încât corsajul va rămâne perfect pe poziție.
 • Partea 3
  Băieți

  Imaginea intitulă Dress for Prom Step 11
  1
  Alegeți dintr-o jachetă de tuxedo și dintr-o jachetă de costum negru. Dansul de sfârșit de școală este un eveniment semi-formal, deci veți avea nevoie de o jachetă tuxedo sau un costum care arata ca un tuxedo. O jacheta de tuxedo va face sa aratati mai elegant, dar o jacheta completa este cu siguranta o optiune mai ieftina.
  • Dacă optați pentru o jachetă de tuxedo, o puteți angaja în loc să o cumpărați. Acestea sunt jachete scumpe și din moment ce vă aflați încă într-o fază de creștere, este posibil să o puteți folosi o singură dată.
  • Dacă mergeți la un magazin unde îl puteți închiria, subliniați că sunteți în căutarea pentru ceva cu o potrivire modernă.
  • Alegeți o jachetă neagră, indiferent dacă alegeți un tuxedo sau un costum complet.
  • Reverul jachetei ar trebui să fie de revere de tip sciallato- sau flapsul, în plus, poate fi satin negru sau din același material ca și restul jachetei.
  • De asemenea, asigurați-vă că jacheta are o butonieră în care puteți aluneca butonul.
 • Imagine cu titlul Dress for Prom Step 12
  2
  Pot potrivi pantalonii tăi. Va trebui să alegeți pantaloni eleganți care se potrivesc perfect cu jacheta. Cu alte cuvinte, pantalonii vor trebui să fie aceleași nuanțe de negru și fabricate din aceeași țesătură ca jacheta ta.
 • Pentru a vă da o idee, dacă optează pentru un smoching, pantaloni ar trebui să aibă o dungă de satin pe partea exterioară a fiecărui picior.
 • Pantalonii oficiali sunt în mod tradițional susținuți de brațe în loc de centură.
 • Imagine cu titlul Dress for Prom Step 13
  3
  Alege modelul pentru tricoul potrivit. Ceea ce aveți nevoie este, în esență, o cămașă elegantă, albă și dreaptă. Pentru un aspect tradițional, alegeți o cămașă cu pliuri. Pentru un aspect mai modern, cu toate acestea, alege-l fără. Dacă nu sunteți sigur ce ați prefera, încercați ambele și apoi decideți.
 • De asemenea, evaluați stilul manșetelor. Mansetele clasice sunt simple și pot fi găsite în aproape fiecare cămașă elegantă cu butoane. Manșele manuale, pe de altă parte, sunt puțin mai specifice.
 • Pentru guler, puteți alege un italian normal, sau un tuxedo, cu sfaturi rigide și înălțate. Dacă nu știți care este cel mai bine pentru dvs., cereți sfatul magazinului.
 • Imagine cu titlul Dress for Prom Step 14
  4
  El poartă o cravată. Pentru acest eveniment el optează pentru o cravată în locul unei cravate lungi. Alege un papion standard si, cu excepția cazului în care nu sunt deosebit de lipsit de tact, cu degetele, pentru a alege una să se pregătească în loc de a recurge la versiunea pregătită.
 • În ceea ce privește culoarea, cu negru merge întotdeauna pe seif! Dacă deja știți cum arată rochia partenerului dvs., totuși, ați putea purta o cravată colorată potrivită.
 • Imagine cu titlul Dress for Prom Step 15
  5
  Purtați pantofii potriviți. Un pantof mic, negru și elegant este cu siguranță ideal pentru dans. Dacă aveți deja un cuplu, curățați-i, lustruiți-le și folosiți-le.
 • Puteți închiria și rochie neagră pantofi în același magazin în cazul în care închirierea fracul, dar nu vei ști niciodată cât de stricte sunt, în realitate, și amintiți-vă că pantofii rigide care nu au fost înmuiate cu utilizarea poate fi foarte incomod dacă purtat pentru o " noapte în picioare sau dans.
 • Imagine cu titlul Dress for Prom Step 16
  6
  Alegeți o vestă sau o cercevea. Opțiunea mai tradițională este un simplu eșarfă satin negru, dar, dacă preferați ceva mai puțin formal, de asemenea, s-ar putea opta pentru o vestă de satin negru. În orice caz, alegeți între aceste două alternative.
 • Dacă vrei să îndrăznești un pic mai mult, poți alege o cercei de culoare diferită de negru. Dacă căutați această variantă, alegeți mai degrabă o culoare închisă decât una ușoară și asigurați-vă că se potrivește cu rochia partenerului dvs.
 • Evitați veste colorate.
 • Imaginea titlului Dress for Prom Step 17
  7
  Evaluați ce accesorii să utilizați. Dacă aveți deja tot ceea ce sa spus până acum, sunteți aproape gata. Există, totuși, încă unele accesorii suplimentare pe care le puteți lua în considerare dacă într-adevăr doriți să obțineți peste aspect.
 • Alegeți cele mai potrivite butoane pentru cămașă și butoni. Butoanele și gemenii ar trebui să se potrivească sau să se completeze reciproc. Evitați amestecarea metalelor de argint și aur.
 • Luați în considerare și ideea de a pune o batistă în buzunar. Alege una care reflectă personalitatea și, în același timp, arătând clasa, dar asigurați-vă că culoarea și materialul rochiei perfect abbinino partenerul tau. Dar dacă nu reușesc, o batistă netedă și albă este cu siguranță o garanție.
 • Imaginea titlului Dress for Prom Step 18
  8
  Adu-ți aminte de nava-pilot. Partenerul tau va avea sarcina de a lua mândria ta, dar ar trebui să vorbim despre asta împreună înainte, astfel încât ambele găsi ceva potrivit. Amintiți-vă, de asemenea, că în timp ce va trebui să cumpărați flori pentru dvs., va trebui să cumpărați buchetul pentru a vă pune mâna pe încheietura mâinii.
 • Ambele flori trebuie combinate în culoare și stil. Asigurați-vă că pentru a lua flori similare în stil și stil.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit