gtemata.com

Cum să te îmbraci și să arăți drăguț (pentru fete)

Aveți probleme cu îmbrăcarea dimineața sau nu sunteți siguri cum să purtați noua fustă la modă pe care tocmai ați cumpărat-o? Te-ai intrebat mereu ce culori sunt perfecte pentru tine? Îmbrăcați-vă bine îi va conduce pe alții să vă vadă mai competentă, mai capabilă și mai drăguță și vă va ajuta să vă simțiți mai încrezători în tine.

conținut

paşi

Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă și arătați bine (pentru fete) Pasul 1
1
Cumpărați hainele potrivite pentru dvs. Când faceți cumpărături, gândiți-vă mereu la modul în care vor apărea aceste culori și modele. O bluză care arată frumos atunci când este pe cuier, te poate face să arați mai robust dacă țesătura este foarte groasă.
 • Cumpărați marimile potrivite. Ai putea găsi o pereche de blugi care costă doar 20 de euro, dar dacă mărimea este greșită, nu le vei purta niciodată. Nu aruncați bani doar pentru că ceva este ieftin. Nu cumpărați haine prea lungi, prea scurte, pierdute sau strânse. Acest lucru înseamnă că încercați întotdeauna haine înainte de a le cumpăra.
Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă și arătați bine (pentru fete) Pasul 1Bullet1
 • Fă-ți croitorul să-ți ajusteze hainele. Mărimea potrivită este esențială atunci când doriți să vă îmbrăcați bine. Un sacou sau o pereche de blugi este achiziția perfectă, dar dacă acestea sunt prea largi sau lungi, nu vor mai fi. Mergând la un croitoriu pentru a ajusta mărimea acestor haine vă va face să arăți chiar mai la modă, chiar mai mult decât acel articol de îmbrăcăminte "la ultimul strigăt".
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă și arătați bine (pentru fete) Pasul 2
  2
  Cumpărați culori amuzante. Culorile negre și neutre nu atrag atenția, culorile luminoase și culorile pastelate da. Dacă picioarele nu sunt atât de subțiri, nu alegeți o pereche de pantaloni roșii, indiferent de cât de fabuloși sunt. Dacă vă place cum vă arata armele subțiri, cumpărați o cămașă cu mâneci lungi, cu un albastru strălucitor. Amintiți-vă: cea mai bună culoare din lume este cea care vă arată bine.
 • Navigați în reviste precum Vogue, Elle, InStyle etc. Ei vor dicta culoarea sezonului. Încercați să încorporați acea culoare în stilul dvs. pentru a fi la modă. Nu cumpărați, de exemplu, o rochie galbenă, deoarece de multe ori nu o puteți purta. În schimb, încercați să cumpărați balerine galbene sau o centură galbenă pe care o puteți purta de mai multe ori.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă și arătați bine (pentru fete) Pasul 3
  3
  Cumparati haine "bază". Jumătatea dulapului dvs. ar trebui să fie formată din articole de bază simple. O pereche de blugi va dura o lungă perioadă de timp, un ceas va dura pentru totdeauna și o rochie neagră este un clasic atemporal. Investiția în aceste articole de îmbrăcăminte va fi plătită mult timp. Deși rochia roșie este distractivă și festivă, este puțin probabil să o poți purta de mai multe ori. Deci, în loc să se uite la prețul de pe card cred că așa: prețul său în termeni de timp. O rochie purtata de două ori ar putea costa doar 50 €, dar o pereche de blugi care costă 150 purtat o dată pe săptămână, timp de trei ani, va costa mai puțin în ceea ce privește durabilitatea articolului.
 • Articole de îmbrăcăminte includ haine de bază negri, blugi stramti, pantofi cu toc înalt, o haină bej, un sacou negru, o cămăși neteda de culoare, balerine, cizme maro, o fusta creion strâmt, etc.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă și arătați bine (pentru fete) Pasul 4
  4
  Cumpără haine amuzante și la modă. Acestea sunt articole de îmbrăcăminte, cum ar fi blugi roșii, pe care le puteți folosi apoi pentru a da un pic de piper la garderoba ta. Dacă descoperiți că tăierea și culoarea blugilor vă dau, cumpărați-le. Deținerea unui articol de îmbrăcăminte la modă vă va permite să arătați tuturor că vă referiți la modă și vă va permite de asemenea să vă distrați. Încă o dată, totuși, moda este doar aceea: MODE. Ceva ar putea fi la modă, dar dacă nu vă dă, nu pierdeți bani.
 • Încercați să cumpărați articole ieftin, dar la modă, cum ar fi coliere, cămăși amuzante etc., pentru care nu vă veți simți vinovați după ce au ieșit din modă.
  Imagine intitulată Îmbrăcați-vă și arătați bine (pentru fete) Pasul 4Bullet1


 • Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă și arătați bine (pentru fete) Pasul 5
  5
  Puneți un costum împreună. Luând întotdeauna în considerare tăieturile și culorile, porniți de la baze și puneți un costum. Odată ce am găsit-o, am început să adaug accesorii. După cum spunea Coco Chanel: "Îmbrăcați-vă și apoi, înainte de a ieși, priviți-vă în oglindă și luați un singur lucru". Amintiți-vă că simplitatea este cel mai bun lucru. O centură drăguță, inel de cocktail sau colier de perle ar putea fi tot ce aveți nevoie.
 • Creați baza. Dacă optează pentru o pereche de pantaloni excentric corali colorate, veți dori probabil să poarte ceva mai neutru de peste, cum ar fi un simplu tricou alb.
  Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă și arătați bine (pentru fete) Pas 5Bullet1
 • Adăugați adâncime la tinuta dvs. Puneți un sacou sau un cardigan. Insistați-vă cu culori neutre pentru a echilibra partea superioară și cea inferioară, deci ceva asemănător unei jachete marin sau a unui cardigan bej va fi bine.
  Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă și arătați bine (pentru fete) Pas 5Bullet2
 • Găsiți accesoriile potrivite. Pentru un aspect îndrăzneț, adăugați bijuterii de aur mari. Pentru o privire mai bună "intelectual" adăugați o bandă de păr și cercei perla.
  Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă și arătați bine (pentru fete) Pas 5Bullet3
 • Puneți încălțămintea. Purtați tocuri înalte pentru a câștiga câteva centimetri mai mult în înălțime, cizme pentru un aspect mai casual sau balerine pentru un aspect mai feminin.
  Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă și arătați bine (pentru fete) Pas 5Bullet4
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă și arătați bine (pentru fete) Pasul 6
  6
  Pune-ți machiajul și fixează-ți părul în fiecare zi. Primul lucru pe care o persoană o va observa despre tine este părul și machiajul. Dacă aveți grijă de ea și faceți un efort mic în ea în fiecare dimineață înainte de a ieși, chiar și aspectul cel mai casual de toate vor fi cele mai elegante. Din nou, regula care trebuie urmată este aceea de a alege cel care ți se potrivește cel mai bine. Deci, opteaza pentru un purpuriu luminos care iti straluceste ochii verzi, mai degraba decat acea nuanta de roz stralucitoare pe care ai vazut-o in ultimul numar al Vogue.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați-vă și arătați bine (pentru fete) Pasul 7
  7
  Amintiți-vă să fiți siguri de voi. Este cel mai important lucru pentru o femeie. Întotdeauna zâmbiți, țineți-vă capul în sus și priviți în fața dvs. când mergeți.
 • Sfaturi

  • Încercați să nu purtați întotdeauna aceeași culoare. Dacă găsiți o culoare care vă oferă, este minunată. Dar poate doriți să păstrați acea culoare pentru ocazii speciale cum ar fi o întâlnire sau o petrecere. Încercați să modificați puțin.
  • Nu se bazează prea mult pe modă: nu durează mai mult de un an și trece imediat la următoarea. Urmați moda numai pentru accesorii și potriviți-le cu piesele dvs. atemporale.
  • Cumpătarea de pantofi este întotdeauna o mulțime de distracție, dar dacă dvs. este un buget strâns, gândiți-vă mai întâi la haine. Pantofii vă pot face să arătați mai înalt sau mai scurți, astfel încât aceștia sunt perfecți pentru finalizarea unui costum.
  • Hainele sunt foarte elegante în timpul verii, așa că, dacă sunteți în căutarea pentru un look vesel si lumina, un costum și o bijuterie sunt perfecte. Haine în funcție de ocazie - de exemplu, o parte formală, o rochie crește elegant o petrecere pe plajă: ușor îmbrăcat cu un costum sub, bijuterii coajă formă și papuci drăguț, etc.
  • Dacă doriți să purtați două culori, cum ar fi purpuriu și negru, nu purtați o cămașă violet și o eșarfă și apoi blugi negri. Încercați să purtați numai îmbrăcăminte neagră și apoi adăugați o eșarfă purpurie, o culoare adăugată apoi, apoi purtați pantofi violeți pentru a se potrivi. Separarea culorilor este mult mai bună și nici măcar nu pare a fi un meci aleator. Alternativ, puteți încerca o cămașă violet și blugi negri cu o pălărie neagră. Pe scurt, separă culorile!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit