gtemata.com

Cum să te îmbraci ca Rockettara

Bold și plin de glamour, stilul de rachetă a fost impus în lumea modei în anii șaptezeci și se pare că nu vrea să dispară. Indiferent dacă doriți să încercați un stil nou sau doriți ca aspectul dvs. să reflecte gusturile dvs. muzicale, următorii pași vă vor ajuta să obțineți rezultatul dorit.

paşi

Partea 1
Actualizați dulapul

Imaginea intitulată
1
Alegeți pictogramele de stil. Admirați punk-ul și aspectul androgin al lui Patti Smitho pentru mult timp, sunteți mai fascinat de stilul grunge, dar plin de strălucire de Courtney Love? Gândiți-vă la icoanele dvs. de stil și luați în considerare ce haine să purtați pentru a le imita.
 • Imaginea intitulată
  2
  Evaluați garderoba curentă. Un aspect inspirat de rachete are un avantaj nemaiîntâlnit. De fapt, promovează cultura DIY - iar apoi articolele de îmbrăcăminte vechi și sfâșiate sunt preferabile celor noi pentru acest stil.
 • Păstrați-vă hainele neutre, cum ar fi blaturile rezervoarelor, îmbrăcămintea întunecată și blugi. Puteți să le folosiți întotdeauna pentru a se îmbrăca în straturi și a le combina cu haine rocker.
 • Imaginea intitulată Uită-te ca o pisică rock Pasul 3
  3
  Schimba hainele care au potențial. Cu câteva mici modificări, puteți transforma multe obiecte vechi în articole de îmbrăcăminte care vă vor oferi un aspect autentic rocker.
 • Dacă aveți rochii vechi formale, taierea fustei dvs. mai mult sau mai puțin până la coapse este ceea ce este nevoie pentru a le introduce în noul garderobă. Luați doar o pereche de foarfece și le tăiați de-a lungul unei linii mai mult sau mai puțin drepte (marginile freatice sau asimetrice pot contribui în continuare la aspectul, deci nu vă faceți griji că sunteți foarte precis).
 • Imaginea intitulată Arătați ca o pisică rock Pasul 4
  4
  Blugi bătrâni. Această bucată de îmbrăcăminte este inevitabilă în dulapul unui balansoar. Pentru a obține un efect de grunge, schimba pur și simplu o pereche de blugi pe care le aveți deja. Luați o lamă de ras și treceți-o pe marginile pantalonilor, creând mici tăieturi care se vor rupe treptat. Acest lucru vă va permite să obțineți aspectul uzat și vintage dorit.
 • Pentru un aspect și mai în vârstă, puteți face, de asemenea, reduceri reale de pe suprafață și blugi sale cu o pereche de foarfece (pentru a obține un rezultat bun, încercați să le lovit și de a le obține în zona coapselor sau genunchi). Apoi, cu degetele, deschideți ușor găurile până când încep să se rupă. Acestea nu ar trebui să depășească 3-5 cm, pentru că de-a lungul timpului se vor întinde pe cont propriu.
 • Imaginea intitulată
  5
  Îmbunătățiți garderoba. Există multe elemente esențiale pentru stilul de rachetă, cum ar fi jachetele din piele, curelele cu căptușeală și cizmele negre. Ajunge chiar și un cuplu poate fi destul de ieftin și vă va ajuta să vă uitați.
 • Puteți găsi aceste articole în magazine low-cost, care oferă, de asemenea, mai multe elemente alternative la prețuri accesibile. Veți găsi multe haine și accesorii pentru a începe purtarea de rocketrie, cum ar fi jambiere negre sau curele și gulere ascuțite.
 • Magazinele second-hand sunt la fel de utile. Nu numai că acestea sunt mai ieftine decât alte magazine, dar ele vă permit, de asemenea, să găsiți articole vintage și unice.
 • Nu uitați să faceți o plimbare în departamentul de bărbați. De exemplu, dacă căutați un sacou de piele sau un bombardier supradimensionat, veți găsi probabil aici.
 • Imaginea intitulată
  6
  Puneți mini-bluza. Minicușele și rochiile scurte sunt inevitabile într-un dulap de rachete. Ele sunt, de asemenea, elemente destul de obișnuite, deci dacă nu aveți deja pe cineva și nu puteți modifica cele pe care le aveți, le puteți cumpăra în orice magazin de îmbrăcăminte.
 • Încercați să purtați o fustă sau o rochie cu șosete cu șablon sau șosete lungi.
 • Imaginea intitulată
  7
  Cumpărați un sacou de impact și observați-vă. Toți rockerii au o jachetă preferată pe care o folosesc cu fiecare ocazie pentru a-și finaliza un costum. Unele dintre cele mai clasice modele sunt bombardierul și unghia neagră (știfturile și lanțurile dau întotdeauna acea atingere suplimentară). Din nou, ar fi mai bine să cumpărați acest articol second-hand, deoarece ar trebui să pară vechi și purtat în loc de brand nou.
 • Imaginea intitulată
  8
  Haine stratificate cu tricouri de flanel, de orice culoare. Ele sunt inevitabile în orice dulap de rachete cu respect față de sine și pot fi purtate cu aproape orice. Pentru ocazii informale, combinați-le cu o pereche de blugi ripți, în timp ce ieșiți seara, purtați-le pe haine.
 • Imaginea intitulată Uită-te ca un pui de rock Pasul 9
  9
  Căutați pantofii potriviți. Ele sunt esențiale pentru a încheia un costum. Sunt preferate ghetele de gleznă neagră sau maro închis, dar puteți alege și pantofi de skate, adidași și dansatori. Pentru pantofi alegerea este vastă. Dacă nu știți care dintre ele să luați, puteți căuta mereu fotografii complete ale unor pictograme de stil, pentru a vedea care pantofi au corespuns tinuților dvs.
 • Partea 2
  accesorii

  Imaginea intitulată
  1
  Inventați-vă accesoriile. Colierele fine și bijuteriile pe care le-ați moștenit nu sunt bune pentru acest stil. Trebuie să alegeți, de fapt, piese originale care să atragă atenția. Nu vă fie frică să aduceți accesorii observate.


 • Imaginea intitulată
  2
  Alegeți piese exclusive, impact și capabile să țineți împreună o tinuă întreagă. De obicei atrage atenția datorită dimensiunii sau formei acestora. Gândiți-vă la lanțuri mari, pandantive flasce sau o serie de brățări stivuite.
 • Din nou, magazinele de epocă pot fi ideale pentru a găsi accesorii îndrăznețe, dar ieftine.
 • Imaginea intitulată
  3
  Cumpărați o pereche de ochelari de soare. Ele sunt inevitabile pentru a avea un stil de rachetă. Căutați modelul Wayfarer sau un aviator cu textură grosieră. Când ieșiți, arătați-le ca o stea de rock.
 • Imaginea intitulată
  4
  Fii dezordonat. Pentru o privire rachetă, nu trebuie să țineți totul ordonat și coordonat la perfecțiune. Experimentați cu grunge și piese dure pentru a încorpora cel mai bine stilul.
 • De exemplu, ea poartă în mod intenționat coliere lungi complicate, împerecheate cu blugi sfâșiate și o cămașă neagră moale. Acest aspect vă va permite să obțineți efectul potrivit.
 • Imaginea intitulată
  5
  Afișați modificările aduse corpului dvs. Dacă aveți piercing-uri sau tatuaje, acestea vă pot îmbogăți aspectul. În orice caz, nu face modificări permanente în corpul vostru, dacă nu le doriți pentru totdeauna.
 • Multe rachete au găuri diferite în urechi sau dilată lobii.
 • Dacă aveți tatuaje, alegeți haine care le arată, cum ar fi pulovere care lasă un umăr descoperit (pentru tatuajele pe braț). Dacă o aveți în stomac sau în spate, alegeți pulovere scurte.
 • Imaginea intitulată Asemănătoare unui pas de piatră
  6
  Decideți dacă purtați machiaj. Desigur, nu sunteți obligat - dar dacă vă decideți să faceți acest lucru, urmați aceste sfaturi pentru a obține un rezultat bun.
 • Machiajul intens vă poate ajuta să completați aspectul. Nu aveți nevoie de multe produse pentru a face acest lucru. Luați în considerare părțile din fața dvs. pe care doriți să le evidențiați și să alegeți trucuri care vă vor atrage atenția. De exemplu, încercați să aplicați un dermatograf și o rimelă neagră pentru a spori ochii sau un ruj roșu pe buze.
 • Există branduri de machiaj inspirate de rock, cum ar fi Kat Von D și Decay Urban, care se specializează în culori intense. Ele oferă de multe ori mini-tutoriale care vă pot ajuta să obțineți aspectul pe care îl doriți. În orice caz, nu este absolut necesar să cumpărați produse scumpe, puteți utiliza cu ușurință alternative mai ieftine.
 • Un make-up clasic în stil rachetă este un ochi fumos, relativ ușor de făcut. Aplicați pur și simplu o umbră de carbon sau gri pe pleoapa mobilă, apoi conturați ochii cu un dermatograf neagră. Linia de ochiuri trebuie să fie subțire în colțul interior al ochiului, apoi să se îngroșească spre colțul exterior. Apoi, luați un tampon de bumbac pentru a amesteca fardul de ochi și ochelarii pe ambele capete (puteți utiliza și degetele, dar încercați să o faceți ușor).
 • Imaginea intitulată
  7
  Purtați-vă părul. Nu există reguli privind purtarea stilurilor de păr, asigurați-vă că nu sunt prea îngrijite.
 • Dacă ați dorit întotdeauna să încercați o coafură îndrăzneață, de exemplu, bărbierind o parte a capului sau vopsindu-vă părul într-o culoare originală, este timpul să faceți acest lucru. Doar asigurați-vă că acest aspect alternativ nu vă dă probleme la locul de muncă sau la școală.
 • Partea 3
  Arătați un aspect Rockettara cu personalitate

  Imaginea intitulată
  1
  Ea emana stima de sine. Acum, că ați înțeles cum să vă îmbrăcați și să vă compilați, amintiți-vă să proiectați o anumită încredere în tine: acest lucru este esențial pentru a arăta orice aspect.
  • Acordați atenție limbajului corpului, deoarece acesta este unul dintre cele mai importante semne non-verbale pe care oamenii le primesc. Ridicați-vă drept, împingeți-vă umerii înapoi și arătați-i pe ceilalți în ochi pentru a vă comunica imediat stima de sine.
 • Imaginea intitulată
  2
  Căutați trupele preferate de rock. Dacă sunteți un rocker doar pentru modă, acest pas nu este necesar. Dar dacă doriți să clarificați că vă place muzica rock și cultura, înțelegerea a ceea ce sunt trupele dvs. preferate este esențială.
 • Începeți cu grupuri clasice și cântăreți, cum ar fi Rolling Stones, Led Zeppelin, Joan Jett, Blondie și David Bowie, apoi aflați mai multe.
 • Ascultarea muzicii rock are un alt avantaj: odată ce ați înțeles ce trupe doriți, puteți chiar să cumpărați tricourile și să le adăugați la dulap.
 • Imaginea intitulată
  3
  Indreptati catre autenticitate. Adevăratul spirit al rocilor este acesta: să rămînă mai degrabă decât să se conformeze. Prin urmare, ținând cont de diferitele sugestii de stil, ar trebui să vă faceți doar pe cele care vă conving în realitate.
 • Sfaturi

  • Dacă vă îmbrăcați complet în negru, luați în considerare această regulă simplă: amestecați texturi și materiale.
  • Distrează-te experimentând cu diferite combinații și stiluri. Imaginați-vă că stilul de rachetă este un punct de plecare, nu o serie de reguli stricte de urmat.

  Avertismente

  • Mulți cred că pentru a avea acest stil trebuie să luați droguri, să fumați sau să beți alcool. În schimb, nu este așa: ar trebui să faceți doar ceea ce vă convine. Nu consumați niciodată substanțe ilegale doar pentru a da o anumită impresie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit