gtemata.com

Cum să ieșiți cu cineva când participați la școala medie

Ah, dragostea dintre băieți! Dacă doriți să înțelegeți cum să vă orientați în lumea plină de capcane ale poveștilor de dragoste care apar în timpul școlii de mijloc, datorită acestui articol puteți descoperi un mic truc pentru a vă face experiența în acest domeniu cât mai liniștit posibil. Puteți învăța cum să cereți cuiva să iasă în drumul cel bun și cum să petreacă timpul împreună fără a avea bani sau o mașină disponibilă.

paşi

Partea 1
Cere-i pe cineva să iasă

Imaginea intitulată Data în școala medie Pasul 1
1
Ieșiți cu cineva numai dacă simțiți asta. La această vârstă este normal să începeți să încercați o mulțime de emoții diferite. Hormonii devin nebuni și începeți să observați, pentru prima dată, oameni de sex opus (sau chiar de propriul dvs. sex). Dragostea, cu toate acestea, nu ar trebui să fie prioritatea voastră la această vârstă. Concentrați-vă pe prietenii, școala și dezvoltarea propriei personalități, mai degrabă decât căutați pe cineva care să stea cu el.
 • Dacă doriți să ieșiți cu cineva, discutați cu părinții dvs. și cereți-i sfatul. Asigurați-vă că aveți permisiunea înainte de a continua.
 • Dacă nu vrei să ieși cu nimeni, e bine. Majoritatea relațiilor la această vârstă au loc mai ales online și în fruntea celor care locuiesc acolo, ceea ce înseamnă că va trebui să luați ceea ce alții vă spun cu un indiciu de scepticism. Nu vă simțiți forțați să îi imitați dacă nu vă simțiți așa.
 • Imaginea intitulată
  2
  Găsește pe cineva care îți place. În ultimul timp, ai o pasiune pe cineva? Credeți că ar fi frumos să fiți cu o anumită persoană mai mult decât ați fi avut cu un prieten obișnuit? De la cine te simți atras? Găsiți pe cineva care ar fi distractiv să stea de vorbă, cu cine vă puteți imagina petrecând mult timp cu. Cineva care n-ar deranja sa se sarute.
 • Asigurați-vă că persoana în cauză nu se mai întâlnește deja cu cineva sau nu este deja ocupată. Poate fi jenant să întrebi pe cineva care este deja cu o altă persoană să iasă.
 • Adresați-vă prietenului acestei persoane pe Facebook dacă nu sunteți deja prieten. Poate fi o modalitate bună de ao cunoaște mai bine înainte să o întrebi.
 • Imagine intitulată Data în școala medie Pasul 3
  3
  Așteptați o șansă bună să o întrebați. Chiar dacă e în regulă să încerci cu o simplă întrebare "Vrei să ieși cu mine?". Uneori e mai bine să ai un motiv în minte pentru a avea o scuză de a vorbi.
 • Există vreun eveniment extracurricular în vizor? Puteți întreba persoana care vă place să participe cu dvs. Dacă totul merge bine, puteți deveni și un cuplu. Dacă nu, vei fi distrat oricum.
 • Aveți amândoi o pasiune pentru sport? Ai putea să mergi să vezi un meci împreună.
 • Este un film nou despre care toată lumea va ieși? Întreabă-l pe această persoană să vină cu tine să-l vadă.
 • Imagine intitulată Data în școala medie Pasul 4
  4
  Asigurați-vă că vă prezentați în cel mai bun caz. Dacă sunteți determinat să vă implicați, ar trebui să vă impresionați. Asigurați-vă că hainele sunt frumoase și ordonate, așa că vă veți simți confortabil și veți fi destul de siguri că vă întrebați persoana care vă place să iasă.
 • Luați un duș în această dimineață și pieptecați bine părul, cu mai multă grijă decât de obicei. Nu trebuie sa aratati ca o stea de film, asa ca nu exagerati, dar trebuie sa aveti timpul necesar pentru a va arata bine.
 • Imaginea intitulată Data în școala medie Pasul 5
  5
  Așteptați până veți avea ocazia de a vorbi privat cu persoana care vă place. Încercați să găsiți un moment în care puteți fi singuri împreună. Momentele de așteptare între o lecție și alta pot fi o bună oportunitate sau puteți încerca să vorbim cu ea după școală. Dacă nu puteți găsi niciodată singur, întrebați "hei, pot să vorbesc cu dvs. pentru o clipă?".
 • Încercați-l singur, dacă puteți, în loc să o faceți prin telefon. Solicitarea cuiva să iasă prin mesaj text sau prin chat poate fi o idee proastă, în timp ce alți oameni ar putea lucra. Dacă vorbești în mod regulat prin chat, poate fi alegerea potrivită.
 • Există întotdeauna posibilitatea de a fi respinsă. Dacă s-ar întâmpla în fața unui mic grup de oameni, cu toate acestea, va fi mai rău decât dacă sa întâmplat în particular.
 • Imaginea intitulată
  6
  Prezentat dacă este necesar. Dacă vă place o persoană care nu vă cunoaște încă, este foarte probabil că el vă va refuza dacă vă apropiați de el și îl rogi să iasă direct. Cel mai bun mod de a continua, probabil, este să vă prezentați pe scurt și să-i spuneți ce legătură există între voi.
 • "Bună, eu sunt ____. Sunt în al treilea rând B. Mă întrebam dacă ... ".
 • Imaginea intitulată Data în școala medie Pasul 7
  7
  Întreabă-l direct. Atunci când se prezintă o oportunitate, mergeți direct la punct și cereți-i să iasă cu voi. Nu trebuie să te gândești la asta sau să încerci să joci șiretlic. Fii blând și direct, exprimându-ți admirația. Nu trebuie să jucați glume.
 • Încearcă ceva de genul "Te-am observat o vreme" și chiar arăți ca o persoană drăguță și drăguță. Îmi place foarte mult. Vrei să ieși cu mine?
 • Nu vă așteptați ca alții să vă întrebe și să nu vă presupuneți că se va întâmpla, fie că sunteți băiat sau fată. Este perfect normal ca o fată să-i ceară unui tip să vină la această vârstă.
 • Imaginea intitulată Data în școala medie Pasul 8
  8
  Asigurați-vă că părinții dvs. sunt de acord. Din moment ce sunteți încă minor, este important să vă cereți permisiunea înainte de a vă gândi să ieșiți împreună cu cineva, dar și părinții altei persoane vor trebui să-și dea consimțământul. Solicitați permisiunea și respectați opinia acestora.
 • Acest pas este important mai ales dacă vreți să cereți cuiva să meargă în public. Părinții dvs. vor trebui să fie de acord, mai ales dacă trebuie să vă facă o plimbare.
 • Puteți petrece întotdeauna cu cineva la școală, indiferent de ceea ce cred părinții dvs. Este mai bine să ai permisiune, desigur, dar, la urma urmei, Romeo și Julieta erau, de asemenea, vârsta unui elev de liceu.
 • Partea 2
  Timpul petrecut împreună

  Imaginea intitulată Data în școala medie Pasul 9
  1
  Discutați pe telefon sau pe Skype. Vorbind cu persoana care vă place, poate fi la fel de distractivă și importantă, pentru o iubire la această vârstă, să mergeți undeva împreună. Faceți o programare pentru a vă găsi pe Skype, pe alte servicii de chat sau pentru a vorbi la telefon.
  • Organizați ceva de făcut împreună, chiar dacă nu veți fi în același loc. Dacă vă plac ambele serii TV, vizionați-le în același timp și discutați cu ele la telefon. Sau lăsați deschis fereastra Skype pentru a vă face temele împreună.
 • Imaginea intitulată
  2
  Trimiteți-vă mesajele. Asigurați-vă că vi se permite să trimiteți mesaje, apoi să schimbați numerele și să începeți. Puteți vorbi și râde împreună, chiar dacă nu sunteți fizic împreună.
 • Învățați să faceți conversații și să oferiți persoanei la care vă place un punct de pornire pentru a răspunde. Nu scrieți doar "hi". Întrebați-vă, faceți o observație, vorbiți despre ceva. Nu răspunde doar la monosilabile. Dacă nu puteți vorbi în acest moment, spuneți-o.
 • Pe wikiCum puteți găsi alte articole extraordinare pe această temă, mai ales dacă aveți nevoie de inspirație pentru discuții în chat sau pentru o întâlnire.
 • Imaginea intitulată Data în școala medie Pasul 11


  3
  Asigurați-vă că raportul dvs. pe Facebook este oficial dacă doriți. O mare parte din romantism la această vârstă are loc în principal pe Facebook. Dacă ieșiți cu cineva, trebuie să discutați cât doriți să faceți public și cât doriți să rămâneți privat, dar amintiți-vă să tratați cealaltă persoană întotdeauna cu tot respectul pe orice rețea socială. Acordați atenție: dacă publicați ceva pe Facebook, mulți o vor vedea.
 • Dacă sunteți de acord, schimbați-vă statutul Facebook la "ocupat" cu cealaltă persoană.
 • Este important să mergeți încet cu demonstrațiile de afecțiune publică. Uneori e bine să schimbi emoticoane pline de inimi mici, dar nu mai mult de o dată la două zile.
 • Imaginea intitulată
  4
  Fii cinstit cu cealaltă persoană. Singura modalitate corectă de a se comporta atunci când sunteți cu ea, atunci când vorbiți cu ea sau când vă gândiți la ceva care să o spuneți este naturală. Fii tu insuti. Glumesti, dar nu incerca sa arati ca si cum nu esti.
 • Faceți complimente sincere atunci când acestea sunt meritate. "Astăzi ați fost foarte bine" este o frază care va fi întotdeauna apreciată, dacă este înțeleasă cu seriozitate.
 • Răspundeți cu persoana pe care o doriți, pe măsură ce vă veți comporta cu prietenii, deoarece la baza relației dvs. ar trebui să existe și prietenie: întotdeauna că tu cu prietenii nu este o alunecare reală. Amintiți-vă că, dacă nu sunteți prieteni, nu are sens să mergeți împreună.
 • Imaginea intitulată Data în școala medie Pasul 13
  5
  Du-te ușor pe ea. La școala de mijloc există încă o fază de dezvoltare și maturizare, de fapt, unii oameni se maturizează mai repede decât alții. Poate vă simțiți prinși într-un râu de emoții mixte, cu hormoni care devin nebun și pierd complet controlul. Nu-ți fie frică, este normal. Este important să faceți un pas înapoi, să vă calmați și să lăsați lucrurile să meargă calm. Aveți o viață în fața voastră pentru a trăi povestiri de iubire.
 • Puteți încerca, de asemenea, să săruți cealaltă persoană, dacă timpul este corect, dar este important să vă simțiți confortabil. Fii deschis și cinstit cu persoana la care participi.
 • Uneori iubirea poveștilor de la această vârstă poate părea devastatoare atunci când se termină. Încearcă să te relaxezi. În doi sau trei ani, te vei gândi la asta și vei râde de asta.
 • Imaginea intitulată
  6
  Lasă spațiu pentru persoana la care mergi. Dacă "iesiți" cu cineva la această vârstă, este bine, dar nu se comportă ca și cum v-ați căsătorit. Nu fi obsedat de persoanele pe care le vorbești pe Facebook sau de la prânz la școală. Sunteți doi indivizi care vă place să petreceți timpul împreună. Și asta este.
 • Nu deveniți lipicios atunci când ieșiți cu cineva. Evitați mesajele pe Facebook sau mesajele text în care adresați întrebări disperate cum ar fi "Unde sunteți?".
 • Petreceți timp cu prietenii, luând momente pentru a face singuri ceea ce vă place. Va fi întotdeauna timpul să ieșiți.
 • Imaginea intitulată
  7
  Încercați să ieșiți împreună în persoană. Multe dintre povestirile de dragoste de la această vârstă nu durează mult și au loc în special pe internet și la școală. E în regulă. Este dificil să faci altfel atunci când nu ai bani și nu poți conduce. Dacă vă place să petreceți timp cu cineva, cu toate acestea, ați putea încerca să petreceți momente speciale în persoană, fără a vă posta pe buletinul de bilete al celuilalt.
 • Partea 3
  Du-te la un apartament

  Imaginea intitulată
  1
  Du-te și dansați. Unele cluburi de noapte organizează evenimente concepute special pentru copiii mai mici, uneori cu deschideri chiar în după-amiaza. Este un mod minunat de a face ceva distractiv impreuna.
  • Dacă vă este frică să dansați, faceți-vă trenul. Puneți ceva muzică în camera dvs. sau pe playerul dvs. MP3 și exersați-vă în avans. Nu va trebui să deveniți cel mai bun dansator din lume, dar puteți întotdeauna să evitați să căutați stânjenit.
  • Dacă aproape de locul în care locuiți nu există un disco care organizează astfel de evenimente, încercați să participați împreună cu unele activități extrașcolare. Sau puteți participa împreună la un curs sportiv.
 • Imaginea intitulată Data în școala medie Pasul 17
  2
  Du-te la cinema împreună. Întreabă-ți prietenul dacă vede un film nou, poate chiar în ziua în care iese, așa că arată ca un eveniment oficial. Puteți chiar să rezervați bilete în avans, să vă organizați pentru a mânca ceva sau chiar o înghețată, dacă vi se permite.
 • Mergând la cinema poate fi o modalitate excelentă de a face o întâlnire mai puțin jenantă. Nu va trebui să vorbiți prea mult, deci este o alegere excelentă dacă sunteți nervos.
 • Dacă aveți un frate mai mare, întrebați-l dacă vă poate însoți la locul de întâlnire, în loc să vă ducă părinții voștri. E mult mai rece.
 • Imaginea intitulată
  3
  Luați prânzul împreună. Deși nu poate părea o dată reală, una dintre cele mai simple căi de a ieși cu cineva la această vârstă este petrecerea timpului cu prânzul. Stați lângă cantină pe o masă liniștită sau găsiți un colț liniștit dacă ați adus prânzul propriu. S-ar putea să vă alăturați prietenilor pentru a le arăta cât de drăguți sunteți împreună. În orice caz, va fi distractiv.
 • Oferiți-vă să faceți mici avantaje pentru persoana cu care vă aflați, cum să-i curățați tava de mâncare sau să mutați scaunul pentru a se adapta. S-ar putea să arătați un pic retro sau ați putea crede că este ceva care ar face pe oameni de vârsta părinților dvs., dar cu siguranță, făcând acest lucru, veți face ca cealaltă persoană să se simtă specială.
 • Imaginea intitulată Data în școala medie Pasul 19
  4
  După școală, vin acasă împreună. Dacă nu aveți multe ocazii să vă vedeți în timpul orelor de curs, faceți puțin drum împreună. Este un mod minunat de a lua momente doar pentru tine și de a vorbi fără a avea alți oameni în jur.
 • Asigurați-vă că părinții celor doi sunt conștienți de intențiile dvs. și faceți acest lucru numai dacă de obicei vin acasă pe jos. Dacă știți că sunteți împreună, puteți obține ceva mai mult decât de obicei. Mergeți încet.
 • Puteți merge și în altă parte, dacă este posibil și permis. Mergeți în mall sau în alt magazin, doar pentru a merge puțin după școală. Puteți, de asemenea, să fiți de acord să mergeți la o ședință cu ocazia unei școli în afara școlii, chiar doar pentru o plimbare într-un parc din apropiere.
 • Imagine intitulată Data în școala medie Pas 20
  5
  Adresați-vă părinților dvs. dacă puteți invita persoana la care vă întâlniți în casă. Invită-o la cină sau cere-i să vină și să vadă un film de la tine. Poate fi o modalitate excelentă de a lăsa familia să cunoască persoana pe care o cunoașteți și viceversa. Un mare pas inainte in relatie!
 • Va trebui să vorbești cu părinții tăi despre asta, pentru că probabil că nu vor să te blochezi într-o cameră, dar poate că te-ar putea lăsa singur în sufragerie.
 • Sfaturi

  • Rămâi calm.
  • Fii un bun prieten și nu fii prost.
  • Nu te supără prea mult.
  • Nu minți și nu trăda.
  • Nu încercați să controlați cealaltă persoană.
  • Fii atent.
  • Lăsați lucrurile să meargă calm.
  • Ascultați-vă de părinți când ieșiți cu cineva și asigurați-vă că aveți permisiunea lor.
  • Nu vă fie frică să discutați cu persoana cu care vă aflați.

  Avertismente

  • Nu te implici prea repede.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit