gtemata.com

Cum să te îmbraci pentru un botez

Botezul este un moment special în viața părinților, a copiilor și a invitaților la ceremonie. Deoarece este un eveniment important, trebuie să vă îmbrăcați corespunzător pentru ocazie. Contactați biserica sau familia copilului pentru a vă informa despre gradul de formalități de îmbrăcăminte. Citiți mai jos pentru a afla câteva sfaturi despre ceea ce puteți sau nu puteți purta la botez.

paşi

Metoda 1
Imbracaminte pentru femei

Imagine cu titlul Dress for a Baby` class=
1
Îmbrăcat pentru ocazie. Botezurile necesită o îmbrăcăminte mai elegantă decât uzura zilnică. Ar trebui să alegi o rochie frumoasă, o fustă sau pantaloni formali. Puteți să cumpărați haine noi sau să folosiți haine pe care le aveți deja în dulap. În ceea ce privește gradul de formalitate, ar trebui să fii mai elegant decât atunci când te duci la un picnic, dar mai puțin formal decât atunci când te duci la o nuntă. Unele idei pentru tinuta includ:
 • O rochie cu șal sau un pulover ușor.
 • Fusta si bluza, dar nu ar trebui sa fie prea provocatoare.
 • Pantaloni de un costum de afaceri și o cămașă (formal, dar cu o atingere casual).
 • Imagine cu titlul Dress for a Baby
  2
  Purtați culori deschise, dacă doriți. Spre deosebire de căsătorii, botezurile nu au reguli despre culorile pe care le poți sau nu le poți purta (este puțin probabil să te îmbraci ca un copil, dacă nu te hotărăști să îmbrățișați albul de la cap până în picioare). Deoarece este o ocazie fericită, puteți purta culori deschise și modele speciale.
 • Imagine cu titlul Dress for a Baby` class=
  3
  Evitați hainele necorespunzătoare. Deși nu există restricții asupra culorilor hainelor, există încă reguli care să urmeze tipul de îmbrăcăminte potrivit pentru botez. Evitați descoperirea completă a umerilor și, mai presus de toate, evitați gâtul. Dacă alegeți o fustă sau o rochie, asigurați-vă că se află sub genunchi - minicușele nu sunt recomandate pentru această ocazie.
 • Alte haine și încălțăminte pentru a evita sunt blugi, flip-flops, Uggs, adidași sau haine disco.
 • Imagine cu titlul Dress for a Baby
  4
  Adu-ți o cămașă dacă e rece. Bisericile pot fi reci, mai ales în timpul iernii. Dacă alegeți o jachetă frumoasă sau o cămașă elegantă, puteți îmbogăți îmbrăcămintea și rămâneți caldă.
 • Imagine cu titlul Dress for a Baby` class=
  5
  Purtați pantofi eleganți, dar nu și prezenți. Tociurile de tip stiletto nu sunt potrivite pentru botez. Alegeți tocuri medii destul, pentru a putea merge și a fi confortabil. Pantofii trebuie să fie, de asemenea, buni pentru vreme - dacă zăpadă, evitați să purtați sandale.
 • Metoda 2
  Imbracaminte pentru barbati

  Imagine cu titlul Dress for a Baby
  1
  Rochie bine. Alegeți un sacou sau o haină sport de un costum care este atât frumos și confortabil. Unele botezuri pot fi informale, dar dacă nu sunteți sigur ce va fi ceremonia, alegeți o jachetă completă și pantaloni. Dacă nu doriți să purtați o jachetă, optați pentru o cămașă cu cravată și pantaloni eleganți.


 • Imagine cu titlul Dress for a Baby
  2
  Alege o cravată frumoasă. Botezurile sunt ocazii fericite, iar cravata trebuie să reflecte această atmosferă. Acest lucru nu înseamnă alegerea cu personaje de desene animate. Mai degrabă preferați o cravată ușoară, cu o fantezie specială. Asigurați-vă că vă potriviți tinuta.
 • Imagine cu titlul Dress for a Baby` class=
  3
  Purtați pantofi eleganți. Pantofii sunt un element important al unui costum - mai ales cand poti purta un costum. Evitați să purtați adidași și alegeți o pereche de pantofi eleganți. Înainte de botez, lustruiți-l bine.
 • Imagine cu titlul Dress for a Baby
  4
  Adu-ți haine de schimb cu tine pentru răcoritoare. Dacă, după botez, mergeți la recepție sau petrecere și nu doriți să purtați costumul pentru că vă este incomod, aduceți o schimbare de haine drăguțe și confortabile. De exemplu, puteți combina o cămașă polo cu o pereche de pantaloni bine călduți.
 • Metoda 3
  Imbracaminte pentru copii

  Imagine cu titlul Dress for a Baby
  1
  Copiii trebuie să poarte haine potrivite pentru biserică. Poate că se vor lupta să poarte un tricou pe care îl folosesc în fiecare zi, dar trebuie să alegi ceva frumos. Pentru fetițe, rochii de lumină sau de flori sunt perfecte. Copiii pot purta pantaloni mai formali și o cămașă cu gât rotund. Iată alte idei:
  • Fetițe: o rochie și o pulover - fustă și bluză - pantaloni, bluze și cămăși.
  • Copii: pantaloni și cămașă - catifea și pantaloni tricot - pantaloni eleganți și cămăși de polo.
 • Imagine cu titlul Dress for a Baby` class=
  2
  Gândește-te la confort. Este important ca hainele să fie elegante, însă nu uitați că copiii trebuie să fie confortabili pentru ceremonie. Atunci când îți alegi hainele, cum ar fi cele sugerate aici, asigură-te că sunt confortabile și de mărimea potrivită. Dacă este posibil, lăsați-i să-și aleagă hainele - astfel vor fi mai fericiți, pentru că vor purta ceea ce preferă.
 • Fetele mici pot evita purtarea chilotelor - botezul nu este prea formal și nu este necesar să-i forțeze să poarte șosete strânse, dacă biserica sau familia nu o cer.
 • Imagine cu titlul Dress for a Baby
  3
  Alegeți pantofi confortabil Pantofii incomod și excesiv de sofisticați nu sunt necesari, dar depinde de dumneavoastră. Dacă doriți ca copiii dvs. să poarte pantofi eleganți, aduceți o schimbare pentru băuturi răcoritoare, astfel încât să poată să se îmbrace cu încălțăminte mai confortabilă.
 • Sfaturi

  • Nu folosiți prea mult parfum.
  • Oferiți-vă fotografiilor. Ar putea fi un cadou frumos pentru părinți sau pentru biserică.
  „>
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit