gtemata.com

Cum să te îmbraci pentru duminica Paștelui

În Duminica Paștilor, creștinii sărbătoresc învierea lui Isus Hristos. De când Pastele cade în emisfera nordică, festivitatea este deseori simbolizată de ouă, iepuri și pui, care reprezintă înflorirea vieții. În mod similar, îmbrăcămintea de Paști evocă în mod tradițional culorile, motivele și formele de primăvară, chiar dacă în țările situate la sud de Ecuator, cum ar fi Australia și Noua Zeelandă, Paștele cade în toamnă! Îmbrăcămintea tradițională pentru duminica de Paști include haine și pălării pentru femei (printre care faimoasa "bonetă de Paști") și pentru jachete și legături pentru bărbați. Cu toate acestea, în ultima vreme în multe părți ale Statelor Unite (și oriunde se sarbatoreste Paștele), îmbrăcămintea care este puțin mai casuală se răspândește. Utilizați pașii de mai jos pentru a vă ajuta să vă îmbrăcați în Duminica Paștelui.

paşi

Metoda 1
Rochie pentru activități legate de Paște

Imaginea intitulă Rochie pentru duminica Paștelui Pasul 1
1
Alegeți dulapul de îmbrăcăminte care se va purta la Paște în funcție de activitățile programate pentru această zi. Îmbrăcămintea recomandată pentru serviciul de Paște religios este foarte diferită de cea potrivită pentru un brunch de familie sau o "vânătoare de ou" în grădină. Pentru a alege hainele este important să știți unde și când vor avea loc evenimentele. Alegeți cele mai potrivite pentru diferitele activități, ținând cont de context și orientându-vă spre confort.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru Duminica Paștelui Pasul 2
  2
  Alege hainele pentru Liturghia de Paști. Dacă nu ați participat niciodată la serviciul de Paște, sunați la biserică sau cereți sfatul privind îmbrăcămintea potrivită pentru un membru al familiei sau pentru un prieten. Unele biserici aderă la o tradiție de formalitate mai mare, în timp ce altele au tendința de a fi mai casual. Dacă biserica necesită îmbrăcăminte formală, întrebați dacă femeile tind să poarte o "capotă de Paști". Evitați, totuși, să exagerezi.
 • El optează pentru un stil marcat de modestie. La Paști mergem la Liturghie să ne rugăm lui Dumnezeu și să sărbătorim învierea lui Isus Hristos, apoi să adoptăm un stil respectuos care să nu distragă atenția de la funcția religioasă. Pentru femei, este recomandabil să alegeți o rochie cu o fustă de genunchi sau mai lungă, evitând minișul. Dacă purtați o rochie fără mâneci, este mai bine să vă acoperiți umărul cu o jachetă sau un sacou elegant. Pentru bărbați nu este nevoie să purtați pantaloni scurți sau cămăși deschise.
 • Evitați blugi. Jeansul și îmbrăcămintea denim sunt, în general, nepotrivite pentru masa de Paște.
 • Când sunteți îndoieli, optați pentru îmbrăcăminte de lucru formală. Dacă nu aveți idee cum să vă îmbrăcați pentru masa de Paști, purtați haine pe care le veți purta în timpul unei întâlniri de afaceri. Îmbrăcămintea formală pentru femei constă dintr-un costum sau un costum cu jacheta potrivită, cea pentru bărbați în costume și legături.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru Duminica Paștelui Pasul 3
  3
  Alege haine pentru o vânătoare de ouă de Paște. În majoritatea cazurilor, aceste evenimente au loc în aer liber, adaptate la condițiile meteorologice. Alegeți haine confortabile care vă vor permite să vă mișcați liber. Asigurați-vă că purtați pantofi confortabili, deoarece veți alerga sau veți merge pe jos.
 • Pentru femei: puteți opta pentru o saltea cu o cardigan, o fustă aprinsă cu un set twin sau o pereche de pantaloni tăiați cu un cap de lumină. Un cardigan, un set twin sau o jacheta va garanta o versatilitate maxima, atat pentru vreme buna cat si pentru vreme rea.
 • Pentru bărbați: puteți opta pentru o pereche de pantaloni bej și o cămașă, sau pentru pantaloni scurți, întotdeauna bej și o cămașă de polo. Luați un pulover sau o jachetă împreună cu dvs., în cazul în care ar trebui să se răcească.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru Duminica Paștelui Pasul 4
  4
  Alege haine care merg bine atât pentru funcția religioasă, atât pentru activități distractive, cum ar fi brunch sau vânătoare de ouă. Dacă intenționați să participați la ambele contexte, puteți opta pentru îmbrăcăminte care este atât casual cât și formală.
 • Pentru femei: alegeți un costum elegant, dar casual. Alegeți o pereche de pantaloni eleganți sau o fustă și potriviți-o cu un set de bijuterii de mătase sau alegeți o sundress cu un cardigan elegant. El poartă pantofi cu toc înalt în biserică, dar aduce cu tine o pereche de balerine confortabile pentru vânătoarea de brânză sau ouă.
 • Pentru bărbați: alegeți un costum elegant și totuși casual. Puteți alege pantaloni eleganți cu un pulover ușor sau pentru pantaloni bej cu o cămașă și o jachetă sport. Purtați sacou în timpul funcției și scoateți-l în timpul activităților de după-amiază în aer liber.
 • Metoda 2
  Alege culorile și modelele de primăvară

  Imaginea intitulă Rochie pentru Duminica Paștelui Pasul 5
  1
  Alegeți culorile primăverii pentru îmbrăcămintea de Paști. În mod tradițional, culorile primăverii sunt arătate din nou, cu copacii înfloriți și florile sale înfloritoare. Pentru Duminica Paștelui alegeți haine în nuanțe pastelate, cum ar fi galben, lavandă și roz.
  • Prediligi culorile care sporesc tonul pielii. Nu toată lumea este confortabilă cu culori pastelate: dacă acestea par întuneric, luați în considerare nuanțele mai deschise. De exemplu, în loc de galben pastel puteți alege un galben canar, care vă lumină tenul.
  • Pentru femei: creați-vă pune Stilul de Paști combinând culori închise și culori pastelate. Pe baza aspectului dvs., luați în considerare acest aspect pune realizate doar din culori pastelate, nu pot fi ideale. Femeile pot combina un top pastel cu o fusta albastra sau pantaloni negri, obtinand astfel un costum care este bine dar care, in acelasi timp, foloseste culorile traditionale ale Paștelui.
  • Pentru bărbați: dați un semn de culoare cu o cămașă de pastel. Bărbații pot adăuga o atingere subtilă de culoare la a lor pune pentru Duminica Paștelui alegând un pulover sau o cravată în culori cum ar fi pepene galben, albastru Tiffany și verde de menta. Aceste nuanțe pastelate se combină bine cu culori calde, cum ar fi kaki, bej și cămilă, dând o atingere de Paști la aspectul masculin.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru Duminica Paștelui Pasul 6


  2
  Alegeți printuri florale. Paștele marchează începutul primăverii, prin urmare, printurile florale sunt foarte populare pentru Duminica Paștelui și sunt bune pentru o sutienă, o fustă, o bluză sau accesorii.
 • Pentru femei: alegeți un model floral care vă convine. Motivele mari au tendința de a cântări cifra. Femeile care sunt puțin robuste sunt, în general, mai bune, cu un decor cu flori delicate, împerecheate cu o fustă sau o pereche de pantaloni de culoare neagră.
 • Pentru o zi mai răcoroasă, alegeți o jachetă sau un cardigan decorat cu motive florale. Această opțiune permite reconcilierea nevoii de îmbrăcăminte în straturi cu dorința de a purta o îmbrăcăminte de primăvară.
 • Pentru bărbați: alegeți o cravată cu un model floral. Duminica de duminică nu este momentul perfect pentru a purta o cămașă hawaiană. Mai degrabă, oamenii se pot gândi să aleagă o cravată cu un model floral sofisticat sau, alternativ, o batistă coordonată.
 • Metoda 3
  Alegeți accesoriile pentru rochia de duminică de Paști

  Imaginea intitulă Rochie pentru Duminica Paștelui Pasul 7
  1
  Finalizați-vă pune Easterly Easter cu accesorii potrivite. Accesoriu tradițional de Paști care se va purta în Duminica Paștelui este capota de Paște (sau o pălărie de alt tip), dar vă puteți lansa în experimentare în căutarea unui accesoriu mai modern, pentru un aspect care reflectă pe deplin stilul dvs.
  • Pentru a înfrumuseța aspectul dvs. de Paști, gândiți-vă la o bijuterie, un pantof, o geantă de mână, un accesoriu pentru păr. Pentru serviciile religioase de Paști se aleg accesorii care dau un plus de eleganță. Pentru îmbrăcăminte rezervată pentru activități mai pasionate de Paște, alegeți, în schimb, accesorii îndrăznețe care dau un aspect de culoare aspectului sau care sunt deosebit de eficiente.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru Duminica Paștelui Pasul 8
  2
  Alegeți pantofii potriviți pentru femei pentru a vă completa tinuta pentru Duminica Paștelui. Alegeți coordonatele cu stilul și culorile îmbrăcăminții alese. Sau, pentru mai multă versatilitate, alegeți o culoare neutră care se potrivește bine cu totul.
 • Pentru această funcție puteți opta pentru o pereche de decolteu cu curea sau pentru încălțăminte din piele de înaltă talie, iar pentru ocazii mai ocazionale puteți purta sandale pentru sclav sau pentru un tip de pantofi "Mary Jane".
 • Imaginea intitulă Rochie pentru Duminica Paștelui Pasul 9
  3
  Alegeți accesoriile potrivite pentru a finaliza îmbrăcămintea de Paște pentru bărbați. Barbatii pot opta pentru o centura sau pantofi combinati cu rochia, cum ar fi o curea maro cu o pereche de mocasine maronii, pentru a se obtine un aspect coordonat. Amintiți-vă să vă lustruiți pantofii, în special pentru mai multe ocazii de Paște.
 • De asemenea, puteți adăuga o rochie de culoare rochiei cu o cravată sau o batistă potrivită.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru Duminica Paștelui Pasul 10
  4
  Evitați motivele de Paști prea evidente. La alegerea accesoriilor, atât bărbați, cât și femei, evită amprentele cu temele pascale covârșitoare: ele sunt mai potrivite pentru copii.
 • Sfaturi

  • Atât pentru pune pentru a purta în biserică, atât pentru evenimente în aer liber, cum ar fi vânătoarea ouălor, alegeți îmbrăcăminte care este deosebit de confortabilă. Dacă, de exemplu, nu purtați niciodată haine, puneți una pentru Paște este posibil să vă facă să vă simțiți incomod. În acest caz, optează mai degrabă pentru pantaloni eleganți.

  Avertismente

  • Pentru evenimente în aer liber, cum ar fi vânatul de ou, nu uitați să aplicați un agent de protecție solară.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit