gtemata.com

Cum să câștigi incomoditatea

Din moment ce vizitați pagina din acest articol, vă identificați ca o persoană stângace. Definiția dizgrațios

conținut

în domeniul social pe care îl corespunde "persoană grozavă în aspect și mod" (Treccani.it). Deci, dacă sunteți brute în aparență și în manieră, știți că fiecare dintre noi întâmpină momente dificile în societate. Acest articol vizează să vă ajute să câștigați și să acceptați care tu, în loc să scapi de această caracteristică a ta.

paşi

Imaginea intitulată Depășiți stangacie Pasul 1
1
Folosiți-vă stufaciunea într-un sens plin de umor. Fă glumele despre asta - povestește povesti amuzante, dar amuzante. Râzând la tine, vei demonstra persoanei cu care te interacți că te simți confortabil cu tine însuți. Desigur, există momente neplăcute de luat în considerare, cum ar fi tot ceea ce se referă la baie sau care este extrem de personal. Încercați să vă inspirați de personalitatea TV imaginară a lui Liz Lemon. Are încredere în ea însăși, este o femeie puternică care nu se teme să-i arate lumii cât de stîngace. De la vocabularul ei la manierele ei, ea este persoana stângace. Dar abilitatea ei de a-și accepta personalitatea este ceea ce o face fascinantă.
 • Imaginea intitulată Depășiți stangabilitatea Pasul 2
  2
  Adaugă încredere în tine. Chiar dacă nu te simți încrezător în tine, poți să pretind că ești așa până nu câștigi mai multă încredere, sau îți vei aminti să fii cât mai sociabil pe cât poți. Este cu siguranță dificil să găsești încredere în situații care generează teamă, anxietate, panică și dorința de a te ascunde sau fugi. Totuși, întrebați-vă "care este cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla?" și încercarea de a face cel puțin un lucru de a relaționa cu ceilalți din jurul vostru este un început bun.
 • Citiți articolul Cum să câștigi încrederea în sine pentru a primi sugestii în această privință. Nu vă grăbiți - câștigarea încrederii în sine necesită timp și o cale în care veți merge înainte și veți merge înapoi, în timp ce veți intenționa să găsiți o nișă socială în care vă simțiți în largul tău. Luați timp pentru a vă dezvolta încrederea.
 • citit Cum să calmezi nervii. Gestionarea nervilor printre alții este importantă, deoarece nervozitatea afectează modul în care ne comportăm (limbajul corpului) și chiar dacă nu ne deschid gura, alți oameni sunt capabili să citească "sociale necorespunzătoare" din caracteristicile noastre. Deoarece poate fi o muncă grea pentru a rezolva unul "social misfit persoană percepută", un sentiment în acest sens poate descuraja mulți oameni să se distreze pentru a afla. Este important să nu înțelegeți greșit această atitudine cu respingerea - este un simț al stării de rușine din partea lor, datorită căruia puteți învăța să exploatați limbajul corpului pentru a pune oamenii la indemana. De asemenea, aruncați o privire la articol Cum pare să fie accesibil.
 • Imaginea intitulată Depășiți stangacie Pasul 3
  3
  Păstrați contactul vizual. Contactul vizual arată că sunteți cu adevărat interesat de ceea ce spune interlocutorul dvs. Oamenii care se simt incomod încearcă să evite contactul vizual, aruncând priviri jenante, ceea ce îi poate da impresiei că este nepoliticos și dezinteresat.
 • Imaginea intitulată Depășiți stangacie Pasul 4
  4
  Formați-vă abilitățile de vorbire în public. Vorbiți cu străinii atunci când vă așteptați ca rândul dvs. să stea într-un magazin alimentar, un bar, etc. Folosiți ocazia de a discuta cu o persoană din apropiere. Nu te teme să fii spiritual, deoarece majoritatea oamenilor vor să vorbească cu oameni amuzanți. Nu fi nervos - într-o conversație cel mai rău lucru care se poate întâmpla este că discursul devine jenant, caz în care aveți dreptul să plecați sau să nu mai vorbiți. Încercați să nu vă supărați pe voi înșivă dacă conversația nu este bună - este vorba despre practicarea atunci când va fi cu adevărat necesar să aveți capacitatea de a socializa.
 • Imagine intitulată Depășiți stangacie Pasul 5
  5
  zâmbet, chiar dacă se pare că nu ar trebui să o faceți. Sa demonstrat că zâmbetul face oamenii mai accesibili și mai atrăgători. Zâmbiți foarte mult - zâmbiți când vorbiți, când mergeți și în locuri publice. Zâmbiți în timpul întâlnirilor cu ceilalți, deoarece se dovedește că, zâmbind, sunteți mult mai probabil să primiți favoare și să apară oameni de succes.
 • Imaginea intitulată Depășirea stării de stangacie Pasul 6
  6


  Amintiți-vă că vremurile grele nu durează pentru totdeauna. Mulți oameni l-au lăsat să meargă la momentul potrivit. Nu începeți să vorbiți, arătând ceva asemănător "Hei, îți amintești când m-am lovit în fața chelnerului și pizza sa răspândit pretutindeni?", cu excepția cazului în care dvs. este o încercare de a fi amuzant, așa cum este indicat în pasul anterior.
 • Imaginea intitulată Depășirea stării de stangacie Pasul 7
  7
  Nu vă spuneți "Acest lucru este jenant!". Există multe situații pe care doar tu le găsești jenant, nu oamenii din jurul tău. Este posibil să nu știi că tocmai ai lăsat un puf de cremă de ciocolată pe bluza albă sau ai spus câteva cuvinte în dialect. spunând "este jenant"riscând să compromită situația, ceea ce face chiar mai greu de rezolvat.
 • Imaginea intitulată Depășiți stangacie Pasul 8
  8
  relaxa. Deși poate părea evident să se relaxeze, adesea uităm să ne liniștim. Folosim exemplul clasic al unui chat prietenesc cu tipul acela drăguț. Milioane de gânduri se vor roti în capul tău: "Asigurați-vă că acordați atenție limbajului corpului său: dacă ochii lui sunt la ureche, înseamnă că el este atras sexual? Oh, așa cum mi-ai spus numele meu în mod confuz, l-ai uitat? Cum arata parul meu? Nu vorbiți despre acel moment pe terenul de fotbal ... ". Cea mai mare stres există în ceea ce privește calendarul, capacitățile de vorbire, cum să flirtezi, pe semnale, cu atât mai mare este probabilitatea unei reacții stângace. Nervii și temerile sunt adesea cei mai mari dușmani ai noștri, deoarece provoacă o stimulare excesivă în raport cu situația actuală.
 • Imaginea intitulată Depășirea stării de stangacie Pasul 9
  9
  Nu cereți constant scuze. Este acceptabil să îmi cer scuze o dată, poate două, dacă situația o cere, dar numai scuză profund lucrurile.
 • Imaginea intitulată Depășiți stangacie Pasul 10
  10
  Fii confortabil cu tine! Dacă vă simțiți incomod în situații sociale, de exemplu atunci când vorbiți în public sau dacă vă aflați într-un cocktail sau într-un dans student, atunci înscrieți-vă pentru un curs de improvizație sau acțiune. Vă va ajuta să vă depășiți temerile și, acceptându-vă, veți putea face lucruri departe de zona dvs. de confort.
 • Imaginea intitulată Depășiți stresul 11
  11
  Acceptați stomacitatea. Nu te lupta. Titlul acestui articol este cum să câștigi incomoditatea, dar în realitate este vorba despre acceptare. Acceptați ceea ce vă împărtășește și înțelegeți că fiecare dintre noi are aceste momente, care în curând devin nesemnificative.
 • Sfaturi

  • Cineva îți va găsi irezistibilitatea.
  • Știți că nu sunteți singuri. Fiecare dintre noi este uneori stânjenit. Râziți de stânjenita și nu fiți atât de serioși tot timpul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit