gtemata.com

Cum sa iesi cu cel mai bun prieten al tau

Dacă te-ai îndrăgostit de cel mai bun prieten al tău și ești sigur că-ți revine sentimentele, te confrunți cu o situație delicată, niciodată nu e ușor să transformi o prietenie simplă într-o relație de cuplu. Citiți aceste sfaturi, aplicabile indiferent de vârsta dvs.: dacă aveți 13 ani sau 30 de ani, aceeași regulă se aplică tuturor!

paşi

Imagine intitulată Data prietenului tău cel mai bun Pasul 1
1
Gândește-te cât timp ești prieten. De exemplu, dacă ați fost prieteni de aproximativ doi ani, înseamnă că în ultimii doi ani ați reușit să vă cunoașteți mai bine și v-ați apropiat. Mai ales dacă sunteți încrezător și printre voi nu există secrete, nu va fi dificil să vă ocupați de discurs. Nu fi speriat, respirați adânc și amintiți-vă că, chiar dacă refuzați, puteți continua să fiți prieteni.
 • Imagine intitulată Data celui mai bun prieten al dvs. Pasul 2
  2
  Dacă v-ați exprimat deja sentimentele, atunci puteți trece peste acest pas, dacă nu v-ați spus încă și ați decis să faceți înainte, să vă organizați mai întâi gândurile și să vă gândiți la prietenia dvs. și la tipul de legătură care vă unește. Cum te comporți când ești împreună? Există atitudini oarecum sugestive? Flirt? Ați făcut vreodată comentarii care vă imaginau împreună, ca un cuplu? Dacă da, atunci nu vă fie frică să faceți acest pas, spuneți prietenului dvs. ce simțiți.
 • Imagine intitulată Data prietenului tău cel mai bun Pasul 3
  3
  Lăsați-vă relația să evolueze. Dacă nu ați început încă să aveți contact fizic, căutați gesturi mici care vă pot apropia și vă pot crește încrederea.
 • Imagine intitulată Data prietenului tău cel mai bun Pasul 4
  4
  Nu vă grăbiți la început. Sunteți încă prieteni, din punct de vedere tehnic, așa că nu schimbați obiceiurile vechi, doar încercați să dați relației un înțeles diferit. Când ieșiți cu el pentru prima dată, fii tu însuți, după ce te-ai îndrăgostit de prietenul tău, nu de un străin. Dacă în acest moment ați depășit deja unele bariere și ați stabilit un anumit contact fizic cu el, nu vă fie teamă să vă arătați afecțiunea. Evident, totul depinde de situație și de cât de mult vă simțiți în largul "prietenului / prietenului tău" dacă te apropii de el.
 • Imagine intitulată Data prietenului tău cel mai bun Pasul 5
  5
  Amintiți-vă că acum că relația voastră va fi schimbată, unele obiceiuri vor trebui să fie lăsate deoparte. De exemplu, nu vorbiți mai mult despre tipii minunați pe care i-ați pierdut mintea în trecut, dacă în acel moment era deja în dragoste cu tine și a suferit în tăcere, imaginați-vă cum ați putea simți acum că sunteți împreună! Dacă simțiți nevoia de a aborda aceste probleme, găsiți un prieten despre care să vorbiți, dar nu mai faceți asta cu el.


 • Imagine intitulată Data prietenului tău cel mai bun Pasul 6
  6
  Nu-ți fie frică să-l întrebi ce-i place și ce nu-i place. De exemplu, în cazul în care exe dvs. iubit mirosul de colonia nu înseamnă că este același pentru el și pentru restul oamenilor. Amintiți-vă că, chiar dacă ați fost prieteni de ceva timp, aceasta nu înseamnă că sunteți capabili să cunoașteți fiecare detaliu al gustului și personalității. Oamenii învață să știe zi de zi, chiar și cei care de obicei sunt aproape de noi. Deci, nu vă fie frică să-i adresați întrebări pentru a afla mai multe despre el.
 • Imagine intitulată Data celui mai bun prieten al tău Pasul 7
  7
  Dacă sunteți vechi prieteni, probabil că deja îi cunoașteți pe membrii familiei lor. Dacă nu, acum veți avea șansa să le întâlniți. Ce se întâmplă dacă sunteți în fața părinților dvs. uneori? Cum te descurci cu simțul stânjenitorului care te simți în acel moment? Pur și simplu să fii politicos și să fii tu însuți, să te comporți așa cum ai făcut înainte, când erai doar prieten.
 • Imagine intitulată Data prietenului tău cel mai bun Pasul 8
  8
  Nu există limite pentru apelurile telefonice între dvs. Unii oameni cred că într-un cuplu nu trebuie să-ți petreci prea mult timp la telefon sau altceva vorbești prea mult și vei termina să te consideri "prieteni". Dar, dacă ați trecut această etapă, luând calea opusă, atunci nu mai există riscuri pentru voi. Dacă relația dvs. este stabilă, nu există motive să nu mai petreceți mai mult timp pe telefon.
 • Imagine intitulată Data prietenului tău cel mai bun Pasul 9
  9
  Luați-vă cu adevărat un cuplu. Odată ce ați decis să fiți împreună, nu are sens să vă comportați doar ca prieteni, este o atitudine care vă poate face confuză sau agitată. Fa totul pentru a-ți arăta partenerului sentimentele tale, nu uita să-i spui că-l iubești, dacă ceea ce simți este dragostea, spune-i fără teamă.
 • Sfaturi

  • Nu spune "te iubesc" prea repede.
  • În cele din urmă ați primit ceea ce ați visat. Fiți fericiți și bucurați-vă de acest moment!
  • Nu te agita!
  • Spune-i că îl iubești.
  • Nu uitați să vă arătați dragostea.

  Avertismente

  • Fii cinstit.
  • Dacă v-ați hotărât să fiți un cuplu, vă veți comporta ca un adevărat cuplu.
  • Este posibil să fie jenant la început, dar va fi mai puțin dacă evitați să vă gândiți la asta.
  • Aflați să știți limitele.
  • Dacă, din orice motiv, atunci când vă declarați sentimentele, ar trebui să primiți un refuz, puteți să-i spuneți ceva de genul "să presupunem că nu sa întâmplat niciodată" și să încercați să restabiliți prietenia cu el înainte.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit