gtemata.com

Cum să-ți faci prietenul să devină prietenul tău

Uneori prietenii mari devin iubitori extraordinari. Pentru ca acest lucru să se întâmple, ambele trebuie să aibă aceleași sentimente. Nu poți forța pe cineva să te iubească dacă nu vrei. Mințile și dorințele trebuie să se întâlnească. Ca urmare, dacă tocmai ați avut o epifanie și credeți că prietenul dvs. poate fi prietenul ideal pentru dvs., va trebui să faceți față acestei situații cu ușurință.

paşi

Partea 1

Înțelegeți ceea ce încercați
1
Înainte de a acționa, analizați-vă sentimentele. Este important să fiți sigur de ceea ce simțiți: dacă ați început să vă vedeți prietenul în mod diferit, trebuie să fie o adevărată îndrăgostire, poate chiar o cădere puternică a iubirii. Nu trebuie să vă schimbați perspectiva doar pentru că ați avut un moment de slăbiciune sau un film lacrimogen sau povestea de dragoste a prietenilor dvs. v-a împins să faceți zboruri de fantezie. Acestea trebuie să fie fluturi reali în stomac, trebuie să vă depășiți prietenia și să vă imaginați un viitor împreună, o relație de durată. intreaba-te:

 • "Simt sentimente reale? Sau vreau doar o capriciu, știind că nu va funcționa?
 • "Am puterea să mă descurc cu orice refuz dacă mă declar eu și primesc două pade? Cred că relația se poate întoarce la fel ca înainte, dacă se va întâmpla? ".
 • "Mi-ai arătat semne de interes?".

Partea 2

Evaluați situația sentimentală actuală
1
Asigurați-vă că este gratuit. Nu este bine să intervină într-o relație existentă dacă este deja ocupat cu altul, spunându-i că face o mare greșeală și că ar trebui să te aleagă. Nu numai că aceste cuvinte îl vor prăbuși absolut fără pază, este posibil ca relația să nu se întoarcă la fel ca înainte, dacă ar trebui să creadă că intenționați să-i destabilizați cuplul.
 • 2
  Dacă ieși cu altul acum, trage-te înapoi. Creșteți prietenia. Dacă te desparți de această persoană și încă mai trăiți aceleași sentimente, puteți fi acolo pentru el. Dacă relația continuă, atunci soarta vrea să rămâneți prieteni. Nu este util ca nimeni să facă ceva pentru a arunca o mizerie în viața de dragoste a prietenului tău, nu suntem într-o comedie la Hollywood!
 • Imagine intitulată Faceți un prieten al unui prieten un pas 1
  3
  Dacă ați rupt recent cu cineva, aflați dacă vă gândiți la ex. Dacă totuși trebuie să te îndrăgostești de ea, nu te apropia: nu ești ultima soluție a nimănui. Dar cum înțelegi asta? Întreabă-l! Fă-o la întâmplare, în timp ce vorbești despre asta și despre asta. Întoarceți conversația despre fosta sa familie și despre sentimentele pe care le simte pentru ea, frumoase sau urâte. Adu-l să-ți spună dacă s-au întâlnit recent, au ținut legătura și așa mai departe. Dacă este clar că nu a trecut, trageți înapoi. Dacă în schimb este în serios, atunci considerați-o disponibilă (desigur, continuați cu picioarele plumbului).
 • Imagine cu numele Make a Friend Guy a prietenului Pasul 2
  4
  Dacă în schimb v-ați despărțit recent de cineva, asigurați-vă că i-ați spus că a uitat complet această persoană. Prietenul tău trebuie să știe cu certitudine că nu te mai gândești la fostul tău, pentru că ți-a rupt inima, nu e pentru tine și nu îl vei mai vedea. Pentru a încerca ceva pentru un ex din nou ar fi totuși pentru oricine caută o relație romantică. Nimeni nu vrea să îndure melodrama și dezamăgirile care rezultă. Prin urmare, dacă doriți ca acest prieten al dvs. să știe că sunteți disponibil, asigurați-vă că situația dvs. este clară.
 • Partea 3

  Arătați-i interesul

  Imagine cu numele Make a friend guy a friend Step 3
  1
  Acesta insinuă interesul pe care îl hrănești. Prietenul tău trebuie să știe că îl prețuiești atât de mult și că într-adevăr crezi că într-o zi el ar fi un prieten ideal pentru o fată. Este un indiciu subtil, dar destul de clar, pentru că va înțelege ce credeți despre el.
 • Imagine cu numele Make a friend guy a friend Step 4
  2
  Invită-l să iasă cu tine, dar nu spune că eo dată romantică. În schimb, propuneți să mergeți la cinema, poate că ați făcut-o deja în trecut. Dacă vă cere să ieșiți împreună cu el în următorul weekend și apoi îl chemați să facă ceva împreună, înainte să știți că veți termina să vă întâlniți ca un adevărat cuplu.
 • Imagine cu numele Make a Friend Guy a Prieten Pasul 5
  3
  Trimiteți-i mesaje și e-mailuri. Încercați să scrie ceva frumos și drăguț. Este o modalitate minunată de a-ți cultiva prietenia și transformă-o într-o relație romantică. Băieții vor să fie siguri că pot fi ei înșiși în compania prietenilor lor. Prin dezvăluirea sentimentelor și a modului tău adevărat de a fi, îi vei face să înțeleagă că ești distractiv și răcoros în același timp.
 • Sfaturi

  • Nu treceți de punctul alb. Probabil va fi speriat și va dori să rămâneți prieteni. Du-te ușor pe ea.
  • Fii sincer și deschis. Sinceritatea și dialogul trebuie cultivate în toate relațiile. La momentul potrivit, spune-i cum te simți. Dacă este persoana potrivită pentru tine, lucrurile vor evolua spre bine.
  • Fiți prieteni oricum, chiar și după ce ați fost împreună. La urma urmei, sunteți doi prieteni care s-au îndrăgostit.

  Avertismente

  • Nu te grăbi.
  • Dacă pare neplăcut, faceți un pas înapoi.
  • Nu te comporta ca un stalker.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit