gtemata.com

Cum să câștigi la pariuri sportive

Cum merge sezonul tău? Ești în buzunar o grămadă de cereale? Sau ai nevoie de câteva sfaturi bune despre cum să faci pariuri câștigătoare, să câștigi în cele din urmă un profit și să nu mai faci bogăția de case de pariuri? Dacă acesta este cazul dvs., citiți mai departe ...

paşi

Imagine intitulată Câștigă la pariuri sportive Pasul 1
1
Învață matematica. Experții știu bine și fac profit în fiecare an. Nu aveți nici o șansă de a obține un profit real dacă vă puneți toate capitalurile pe o sută de aruncări în aerul unei monede. Multe pariuri sportive se bazează pe acest principiu. În cazul în care sumele care urmează să fie câștigate nu se bazează pe probabilități (de exemplu, cinci-o, înseamnă că poți câștiga 5 € pentru fiecare euro pe care punct), se bazează pe factorul cu care se înmulțește suma investită. Practic raționamentul este același. Dacă nu puteți să calculați beneficiul personal, găsiți-l folosind un site online care oferă serviciile unui mediator, cum ar fi Resource Betting.
 • Imagine intitulată Câștigă la pariuri sportive Pasul 2
  2
  Cunoaște-ți sportul. Acest lucru este mult mai puțin important decât faza numărul unu, dar ajută. Trebuie să te concentrezi pe asta "factorul X" a unui sport - ce fel de aleatorie ar putea influența în mod neașteptat rezultatul unui meci sau al unui eveniment sportiv?
 • Imagine intitulată Câștigă la pariuri sportive Pasul 3


  3
  Alocați pedeapsa situației, nu jocului. Aceasta este ceea ce distinge câștigătorii de cei învinși. Publicul se bazează pe cele mai bune echipe și pe ce echipă ar trebui să-l bată pe celălalt pe baza câștigurilor și pierderilor anterioare și le va pierde întotdeauna. Căutați echipele cele mai subevaluate, în funcție de situație - de exemplu, o echipă bună jucând acasă împotriva unei echipe rivale urâte, dată de favoriți. Chiar dacă echipa gazdă este oferită pentru un adversar, știi că au motive serioase să pună totul și să câștige.
 • Imagine intitulată Câștigă la pariuri sportive Pasul 4
  4
  Pariați cu moderare. Asta distruge majoritatea jucătorilor. Pariuiți întotdeauna aceeași sumă de bani la fiecare joc (de la 2% la 6% din ceea ce aveți la dispoziție), indiferent cât de mult credeți că pariul poate fi câștigător. Răbdarea și disciplina sunt foarte importante dacă vrei să reușești cu pariurile sportive. Dacă doriți să vă apropiați de lumea pariurilor sportive ca pe o investiție și să câștigați pe termen lung, vă recomand să citiți articolele cum să vă gestionați banii și răbdarea și disciplina
 • Sfaturi

  • Dacă nu aveți timp să vă faceți temele, utilizați un serviciu de mediatori sportivi. Dar fii foarte atent, pentru că 99% din servicii te fac să pierzi bani. Dacă observați orice serviciu care face publicitate "jocul anului". "jocul lunii". "jocul zilei" sau să ofere un procent de plată ireal, este de obicei un serviciu care vă va face să pierdeți. În realitate, aceștia sunt mai degrabă comercianți cu amănuntul decât loialiști reali. Utilizați servicii dovedite care au fost de mai mulți ani ca Resource Betting, care se ocupă de pariurile sportive ca o investiție pe termen lung și nu ca joc de noroc.
  • Fanii iubesc echipele preferate și întotdeauna pierd. Prin urmare, pariați pe subaltern.
  • Dacă rezultatul unui eveniment sportiv este aproape incert, profitați de el. Chiar și o victorie de 1,87 euro se aplică. Dacă aveți o idee despre modul în care scala poate atârnă dintr-o parte, mai degrabă decât pe cealaltă parte în cursul zilei (adică aveți propria idee despre cum se va încheia evenimentul), profitați de ea!
  • Amintiți-vă că orice leziuni și condiții meteorologice au fost deja luate în considerare la calcularea dezavantajului și a probabilităților. Nu acordați atenție acelei chestii - el continuă să investigheze situația. Cu toate acestea, dacă pariați pe un sport care are un rol marginal în țara dvs. (de exemplu, locuiți în Italia și pariați pe fotbalul american), impactul unei achiziții importante ar putea influența ambele echipe, dar dat fiind faptul că italienii nu au o imagine generală a situației, dezavantajul poate să nu fi fost calculat corect.
  • În Noua Zeelandă, datorită diferențelor de fus orar, puteți face un pariu bonus dacă sunteți puțin în numerar. Modul în care funcționează este următorul: dacă există un joc playoff NBA care se termină la 12:35 în Noua Zeelandă și știți că rezultatul va fi disponibil la ora 4:00 pm SUA, plasați un pariu pe numărul total de puncte câștigate de ambele echipe, deci dacă câștigați, luați o parte din câștigurile la domiciliu și continuați să pariați la alte evenimente sportive programate pentru acea seară, cum ar fi Liga Rugby. Acest tip de pariu oferă cele mai bune rezultate în weekend.
  • De asemenea, puteți paria pe diferitele rezultate posibile ale unui singur meci prin mărirea pariului. Nu puteți câștiga mai mult decât ați face pariind totul pe un singur rezultat, dar acest lucru te-ar proteja dacă dezavantajul nu este corect, pentru că veți câștiga în continuare ceva cu rezultatele pe care le-ați arăta.
  • Există teorii conflictuale cu privire la parierea pe mai multe evenimente. Dacă luați în calcul câștigul așteptat (adică doriți să câștigați 100 €), puteți paria minimul gol și apoi puteți face opt pariuri pe opt evenimente diferite, asigurându-vă că câștigați 20 € pentru fiecare eveniment. Pierderile ar fi minime, dar din moment ce trebuie să țineți evidența a aproximativ 8 evenimente, dacă pierdeți predicția dvs. (sau un eveniment este anulat) pierdeți 5 €.
  • Pe de altă parte, puteți paria mai mult dacă aveți destui bani pentru a face acest lucru (de exemplu, 20 de euro). Veți pierde mai mult, dacă un eveniment nu se termină așa cum ați anticipat, dar dacă pariați pe evenimente sportive ținute la sfârșit de săptămână, această metodă este mai sigură.

  Avertismente

  • Nu fiți prea sigur de dvs. sau credeți că aveți în curând banii deja în buzunar. Înfrângerile catastrofale sunt ordinea zilei.
  • Jocurile de noroc pot deveni o problemă serioasă! Dacă aveți această problemă, trebuie să opriți imediat orice activitate de jocuri de noroc.
  • Pariați numai dacă jocurile de noroc sunt legale în țara în care locuiți și numai cu casele de pariuri în stare bună.
  • Vizionarea unui eveniment pe care ați plasat un pariu poate fi foarte stresant, mai ales atunci când jocul este lung sau când doriți să compensați pierderile.
  • Încercați să nu pariați pe evenimente diferite atunci când rezultatul este incert. Aceasta înseamnă evenimente care sunt afectate de condițiile meteorologice (de exemplu, tenis, cricket). Dacă meciul este anulat sau amânat, puteți obține o rambursare completă atunci când pariați la un eveniment, dar nu întotdeauna când pariați pe mai multe evenimente și cel puțin unul dintre ei a fost jucat. Încă puteți să retrageți bani pentru pariurile pe care le-ați câștigat și să vi se ramburseze pentru evenimentele anulate, însă verificați bine regulile.
  • Fii atent cu lunga serie de victorii. Șansele pentru echipa câștigătoare vor continua să scadă și mai aproape de 1 €, dar în ziua în care situația va fi deblocată, pot apărea probleme. De exemplu, când Houston a câștigat douăzeci și două de jocuri consecutive și se îndrepta spre douăzeci și trei, cotele au scăzut unul câte unul. Dar când situația a fost deblocată ... Aceasta este șansa de a plasa pariuri extravagante, cum ar fi parierea pe scorul total, cine va beneficia mai întâi sau chiar "care va fi cel care va înscrie cele mai multe puncte".
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit