gtemata.com

Cum să câștigi la ruletă

Ruleta este unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc și datează de sute de ani. Dacă, pe de o parte, jocul pare să se bazeze pe șansă pură, acolo acestea sunt

unele strategii și trucuri pe care le puteți utiliza pentru a maximiza câștigurile și pentru a minimiza pierderile. Natura jocului este de așa natură încât este imposibil să obțineți un anumit profit, dar acest articol va descrie metodele de minimizare a pierderilor.

paşi

Partea 1
Maximizați profiturile

Imagine intitulată Câștigă la ruletă Pasul 1
1
Urmăriți câteva runde de ruletă înainte de a începe să jucați. Dacă jucați la cazino, acest pas vă va ajuta să înțelegeți dacă jocul nu este complet aleatoriu. Unele roți, de exemplu, au tendința de a lăsa numerele impare mai des. De asemenea, observați tabloul de bord electronic de deasupra roții de ruletă.
 • Vezi dacă angajații cazinoului sunt ruleta. Crupierul ar fi putut roti ruleta atâta timp, încât să ruleze mereu cu aceeași forță, favorizând eliberarea unor numere.
 • Imagine intitulată Câștigă la ruletă Pasul 2
  2
  Încercați să jucați o masă gratuită înainte de a paria banii. Acest lucru vă va ajuta să învățați despre joc, să vă sporiți încrederea și să înțelegeți ce funcționează și ce nu. Puteți, de asemenea, să discutați cu crupierul, să vă gândiți la cât de mult ați dori să pariați și să studiați strategiile celorlalți jucători pentru câteva momente.
 • Image title Învinge la Ruleta Pasul 3
  3
  Jucați ruletă europeană și nu una americană. Ruleta americană are un număr suplimentar de 00, ceea ce micșorează ușor șansele de câștig. Dacă aveți ambele opțiuni disponibile, alegeți ruletă europeană pentru a crește șansele de câștig.
 • Marginea bancului pe o roată europeană este de 2,63%. Pentru roata americana este dublu.
 • Imagine cu denumirea Win at Roulette Step 4
  4
  Dacă jucați ruletă online, aveți grijă. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să oferiți bani escrocilor. Asigurați-vă că site-ul este fiabil, asociat cu un cazino sigur și pe care îl publicați vreodată, vreodată, vreodată câștiguri. Există prea multe site-uri care nu pot fi riscate.
 • De asemenea, asigurați-vă că site-ul utilizează un generator de numere aleatorii. Există site-uri care modifică sistemul computerizat în detrimentul jucătorilor. Dacă puteți verifica integritatea sistemului, faceți-o.
 • Partea 2
  Reduceți pierderile

  Imagine cu denumirea Win at Roulette Pasul 5
  1
  Aflați cât de mult să pariați. Când doriți să jucați ruletă sau orice alt joc de noroc, trebuie să pariați doar pe numere pe care știți că le puteți permite să pierdeți. Lucrurile pot ieși din mână repede, mai ales cu un joc de ritm rapid.
  • Odată ce ați decis cât de mulți bani sunteți dispuși să pierdeți, nu depășiți această cantitate din nici un motiv. Deși va fi mai ușor de zis decât de făcut, iată câteva sfaturi pentru a controla tentațiile: limitați cantitatea de alcool pe care o bei, scrieți suma pe o bucată de hârtie pentru a vă simți mai responsabilă și cereți unui prieten să vă supravegheze.
 • Imagine cu denumirea Câștigă la ruletă Pasul 6
  2


  Strângeți profiturile pe care le obțineți. Dacă începeți să pariați 100 € și încheiați sesiunea cu 150 €, trebuie să vă retrageți profitul (50 €) și să îl păstrați separat de restul banilor. Continuați să jucați cu aceeași sumă de € 100 și astfel veți reduce pierderile minime la 50 €. Cu cât câștigați și retrageți mai mulți bani, cu atât va fi mai probabil să sporiți sau chiar să obțineți un profit.
 • Image title Învinge la Ruleta Pasul 7
  3
  Joacă numai în afara tabloului. Fără îndoială, profiturile vor fi mai scăzute, dar dacă te vei concentra doar pe "roșu sau negru, înalt sau scăzut, impar sau par", veți avea cote mult mai mari nu pierdeți banii. Câștigul este de numai 1: 1, dar șansele de câștig sunt mult mai mari.
 • Marginea dealerului rămâne aceeași, dar șansele de câștig sunt doar puțin mai puțin de 50% (datorită cifrei 0 sau 00). Bineînțeles, cu cât sunt mai puține numere pe care le veți paria, cu atât sunt mai puține șanse de câștig - marja dealerului cu numerele 00-0-1-2-3 (top cinci) este însă cel mai grav pentru jucător (o valoare de 7.89% ).
 • Prin urmare, niciodată nu țintă 5 numere.
 • Chiar și două pariuri externe combinate sunt o strategie bună. Red și ciudat, de exemplu - în acest fel veți acoperi majoritatea numerelor, iar altele vor fi acoperite de două ori.
 • Partea 3
  Strategii de pariere

  Imagine cu titlul Câștigă la ruletă Pasul 8
  1
  Pariați pentru a dubla. Dacă câștigați roșu, negru sau ciudat și par, încercați următoarea strategie: de fiecare dată când pierdeți, dublați suma pe care ați pariat prima dată și pariați pe aceeași culoare până când câștigați. Aceasta se numește Strategia Martingale.
  • De exemplu, să spunem că pariază 5 € pe roșu și negru. În următoarea rundă de pariere, pariați 10 € pe roșu, astfel încât să puteți recupera banii și să faceți un profit. În cazul în care negru iese din nou, dublați pariul din nou, pariați € 20 pe roșu. Continuați așa până când va ieși un număr roșu (se va întâmpla în mod inevitabil mai devreme sau mai târziu), pentru a recupera pierderile și a câștiga ceva.
  • Începeți cu scopul de a obține suma minimă permisă de tabel. Rețineți că pe unele mese există un pariu maxim, ceea ce înseamnă că ați putea ajunge la maximul permis înainte de a câștiga.
  • Această strategie vă cere să aveți destui bani pentru a vă putea dubla pariul de fiecare dată.
 • Imagine intitulată Câștigă la ruletă Pasul 9
  2
  Încercați strategia Grand Martingale. Acest sistem de pariuri este același ca și pentru Strategia Martingale, dar în loc de a dubla pur și simplu pariul, se adaugă o altă unitate. L `unitate este pariul inițial.
 • Image title Învinge la Ruleta Pasul 10
  3
  Utilizați strategia James Bond. Acest sistem plănuiește să parieze 200 de euro, distribuite după cum urmează: 140 de euro pe un număr mare (19-36), 50 de euro pe șase numere (13-18) și 10 pe zero. Șansele de a câștiga vor fi mai mari datorită distribuirii pariurilor.
 • Dacă numărul va fi cuprins între 19 și 36, veți obține un profit de 80 € - dacă va fi între 13 și 18 ani, veți obține un profit de 100 € - dacă lăsați zero, veți obține un profit de 160 €.
 • Veți pierde numai dacă va ieși un număr între 1 și 12, cu o pierdere netă de 200 €. În acest caz, puteți utiliza Strategia Martingale pentru pierderi.
 • Imagine intitulată Câștigă la ruletă Pasul 11
  4
  Acordați atenție regulii "en închisoare". Această regulă este, în general, aplicată doar ruletei europene - și chiar și atunci nu întotdeauna. Este o regulă care reduce marginea casei până la 1,35% la pariuri pariate. Iată cum funcționează:
 • Să presupunem că ai pariat pe negru. În cazul în care bilele scad la zero, banca va ține 10 € și va continua la o altă remiză. Dacă numărul a fost negru, ați primi suma de 10 € înapoi. Nu veți câștiga nimic, dar nu veți pierde!
 • Sfaturi

  • Există un avantaj în favoarea standului de 5,6% din ruleta americană. Dacă sunteți în căutarea unui randament garantat puternic, puteți prefera un joc care nu este atât de strâns pe baza cazului și în cazul în care dealerul nu are un avantaj atât de mare.
  • Acordați atenție roților care oscilează. Deplasați-vă într-un punct în care puteți vedea o reflecție puternică pe roată. Dacă roata oscilează, reflecția se va deforma. Acest lucru poate afecta foarte mult traiectoria mingii.
  • Intotdeauna joaca responsabil. Nu pariați mai mulți bani decât vă puteți permite să pierdeți.
  • Învățați să recunoașteți roțile care favorizează numerele. Puteți găsi roți care favorizează anumite zone (au imperfecțiuni care fac ca mingea să cadă mai des la un punct decât celelalte), roțile înclinate (înclinare mai puternică, o distribuție mai mare a probabilității), separatoare superioare sau deceleratoare în unele locuri.
  • Căutați căi deformate. În cazul în care traseul este deformat, indiferent de bilele folosite, veți descoperi că acesta sare în același punct de pe roată. Ascultând pâlpâirea și observând unde este prezentată puteți identifica punctele în care mingea se va opri cel mai probabil.
  • Căutați punctele unde mingea, cel mai adesea, cade pe roata ta. Aceasta înseamnă că mingea se împacă în mod regulat într-un anumit sector al roții. Pentru a observa acest eveniment, nu puteți face nimic decât să urmăriți ruleta pentru o anumită perioadă de timp.
  • Încercați să observați prezența unor bile de calitate scăzută sau deformate. Dacă o minge este deformată, veți simți că tremura în diferite părți ale roții. Dacă mingea continuă să tremure în aceleași puncte de pe roată, este probabil calea care prezintă deformări.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit