gtemata.com

Cum să câștigi la Sasso, Carta sau Foarfece

Deși probabil știți deja cum să jucați "Piatra, hârtie, foarfece"poate că nu știi că e mai mult decât un joc de noroc. Acest articol descrie unele dintre strategiile utilizate în competiții, cum ar fi Campionatul Mondial anual de piatră, hârtie, foarfece. Cu atenție la detalii și imprevizibilitate, puteți juca acest joc ca un profesionist.

paşi

Imaginea intitulată Câștigă la rock, hârtie, foarfece Pasul 1
1
Observați-vă adversarul în alte jocuri. Adesea, fiecare persoană preferă o alegere (de exemplu, rock). Dacă aveți șansa de a urmări jocul înainte de a vă înfrunta, căutați o schiță generală.
 • 2
  Aflați tendințele începătorilor.
 • Bărbații începători au tendința de a începe cu piatră. Dacă joci un joc informal împotriva unui bărbat începător, șansa de a deschide piatra este cea mai înaltă, deci ar trebui să începi cu hârtie.
  Image cu titlul Câștigă la Rock, Paper, Scissors Step 2Bullet1
 • Dacă jucați împotriva unei femei de început, totuși, amintiți-vă că profesionistul Jason Simmons susține că femeile au tendința de a începe cu foarfece, deci piese cu piatră.
  Imagine cu titlul Câștigă la Rock, Paper, Scissors Step 2Bullet2
 • Imagine intitulată Câștigă la rock, hârtie, foarfece Pasul 3
  3
  Joacă foarfece sau cărți împotriva unui expert. Un jucator care nu incepe sa stie ca incepand cu piatra este o tactica prea previzibila, datorita tendintei masculilor incepatori de a face acest lucru. Probabil se va deschide cu foarfece sau hârtie. Pentru aceasta, ar trebui să începeți cu foarfece, pentru că îi veți bate sau veți desena cu foarfecele. Dacă adversarul tău este o femeie experimentată, poate fi conștient de stereotipul lui foarfece și se va deschide, probabil, cu piatră sau hârtie - iar cea mai bună alegere va fi hârtia.
 • Imagine intitulată Câștigă la rock, hârtie, foarfece Pasul 4
  4


  Căutați o repetare. Dacă cineva repetă aceeași rolă de două ori, nu va repeta a treia oară pentru că nu pare a fi previzibil. Puteți utiliza aceste informații în avantajul dvs. De exemplu, dacă o persoană prezintă hârtie de două ori, gestul următor va fi piatra sau foarfecele - arată o piatră pentru a câștiga sau a atrage.
 • Imagine intitulată Câștigă la rock, hârtie, foarfece Pasul 5
  5
  Bateți ultima mișcare. Acest lucru funcționează numai dacă ați câștigat ultima luptă - jucătorii neexperimentați sau frustrați au tendința inconștientă de a arăta gestul care tocmai le-a bătut, astfel încât ar trebui să arătați una care să vă bată mutarea anterioară. De exemplu, dacă ați câștigat doar cu o piatră împotriva unei foarfece, adversarul dvs. ar putea continua cu piatră și ar trebui să vă pregătiți cu un card.
 • Imagine cu titlul Câștigă la rock, hârtie, foarfece Pasul 6
  6
  Folosește șansa în avantajul tău. În competițiile concurențiale, sa observat statistic că foarfeca este cel mai puțin gest comun. Dacă nu știți ce să arătați, folosirea cărții vă oferă un avantaj mic, deoarece adversarul dvs. este mai puțin probabil să arate foarfece.
 • Imagine intitulată Câștigă la rock, hârtie, foarfece Pasul 7
  7
  Ține-ți ochii pe mâinile adversarului chiar înainte de a face gestul. Observați forma pe care o ia mâna. Dacă vedeți că degetele sunt întinse pentru a forma o carte, de exemplu, puteți avea o secundă secundară pentru a reacționa și a afișa foarfecele. Fiți atenți atunci când încercați să utilizați această tehnică, deoarece în competiții puteți fi pedepsiți pentru o lansare lentă.
 • Sfaturi

  • Dacă un jucător neexperimentat vă cere să repetați regulile, îi puteți influența subconștientul să aleagă un anumit gest cu mesaje subliminale. Afișați fizic gestul pe care doriți să îl utilizați mai clar decât alții și asigurați-vă că este ultimul gest pe care îl vedeți în timp ce explicați cum funcționează jocul.
  • Nimic nu poate înlocui formarea. Puteți juca foarfece de hârtie rock pe internet în modul turneu sau unul câte unul împotriva adversarilor de toate nivelurile.
  • Foarfecele bate cardul.
  • Sasso bate foarfece.
  • Dacă regulile turneelor ​​la care participați, permiteți-le să aducă împreună cu dvs. un generator sau un număr de aleatoare (cum ar fi un calculator științific). Stabiliți o regulă - de exemplu, dacă primiți 1 sau 2 = card, 3 sau 4 = foarfece, 5 sau 6 = piatră pe mat. În acest fel, adversarul tău nu poate prezice mișcările tale, care nu vor avea o schemă logică.
  • Cardul bate piatra.
  • Site-uri web. Chiar dacă nu puteți studia mișcările fizice ale adversarului dvs., veți putea observa mai rapid modele de joc și obiceiuri pe internet. Trenuiți-vă în oglindă dacă nu aveți altă șansă.

  Avertismente

  • Un profesionist cu experiență ar putea folosi toate aceste strategii împotriva dvs. Ați putea fi păcăliți folosind cele mai multe foarfece ca un prim gest și apoi trecând brusc în hârtie.
  • Cu termenul deghizarea definim tehnica întârzierii formării gestului până la ultimul moment posibil pentru a nu da indicii adversarului.
  • Acordați atenție tehnicii definite shadowing, sau mișcări ale mâinii care au ca scop să facă adversarul să creadă că prezintă un semn înșelător deliberat și apoi să arate un altul. Această practică este considerată incorectă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit