gtemata.com

Cum să câștigi în Keno

Keno este un joc de noroc inventat de sute de ani în urmă de chinezi. Inițial numit loterie chineză, are încă unele similitudini evidente cu loteria, atât în ​​ceea ce privește forma jocului, cât și cotele sale. În ambele jocuri, șansele de a câștiga sunt extrem de scăzute și se diminuează pe măsură ce joci. Cu beneficii la domiciliu în jurul valorii de 20-30%, Keno are reputația de a fi unul dintre cele mai grave pariuri pe care le poate face într-un cazinou. Cel mai bun sfat este să stați departe de el, dar dacă puteți găsi un joc cu un jackpot destul de mare progresiv, ați putea juca cu un avantaj pentru jucător. Din păcate, asta strategie câștigătoare

este doar teoretică. Deși Keno a fost adesea jucat cu jackpoturi progresive, ei încă nu au știut suficient de înalți pentru a ajunge la nivelul de a depăși avantajul casei.

paşi

Partea 1
Măriți-vă cotele

Imagine cu denumirea Win Keno Pasul 1
1
Învață să joci acest joc. Nu puteți câștiga dacă nu jucați, dar cu siguranță nu puteți câștiga dacă nu știți cum să jucați. Începeți cu un bilet Keno care conține numerele de la 1 la 80. Fiecare număr reprezintă un punct din bilet. În majoritatea locurilor, va trebui să alegeți între 4 și 10 pariuri în bilet. Apoi va trebui să vă prezentați pariul la ghișeu - cu cât va fi mai mare, cu atât va fi mai mare premiul dacă veți câștiga.
 • După câteva minute, 20 de numere aleatorii sunt alese și afișate pe ecranele de cazinouri. În funcție de numărul de numere pe care l-ați ghicit, câștigați jocul sau nu. În afară de aceasta, cu cât numărul mai mare este nefericit, cu atât mai mare va fi premiul.
 • De obicei, un joc de Keno începe la fiecare 4 minute. Dacă vă pierdeți unul, așteptați un timp și treceți la următorul.
 • Imagine cu denumirea Win Keno Pasul 2
  2
  Găsiți un loc unde premiile nu sunt prea mici. Știți câte cazinouri spun că premiile lor sunt 97% - sau un număr atât de ridicol de mare? Ei bine, primele pot fi procente mult mai mici, de exemplu 60 sau 70%. Dar fiecare cazino este puțin diferită de ceilalți - deci începeți să mergeți și încercați să întrebați. S-ar putea să vă măriți șansele de a câștiga pur și simplu, mergând puțin mai departe de casă!
 • Din moment ce șansele de câștig ale Keno nu sunt bune, premiul nu va fi probabil publicat. Mergeți la salonul Keno și întrebați managerul jocului cum sunt premiile. Nu funcționează pe comisioane, așa că va fi sincer cu tine!
 • Imagine cu denumirea Win Keno Pasul 3
  3
  Găsiți un joc progresiv Keno. Deoarece Keno are șanse teribile, singura strategie bună de câștigat este să găsești un joc cu jackpot progresiv într-un cazinou care are premii bune. Odată cu creșterea jackpotului, avantajul casei scade. Și premiul devine tot mai mare și mai mare!
 • Luați în considerare ceea ce trebuie să faceți pentru a câștiga premiul, citiți tabelul de premii pentru câștigurile non-premiate și mărimea jackpotului curent și maxim. Dacă este posibil, aflați cât de mult a fost ultimul jackpot pentru a obține o idee despre cât de înalt ar putea obține.
 • Partea 2
  Începeți să jucați serios

  Imagine cu titlul Win Keno Pasul 4


  1
  Calculați valoarea așteptată a fiecărei câștiguri non-premiate. Este destul de similar cu un calcul de rutină în matematica combinatorică, dar din cauza numărului foarte mare este mai bine să o faci pe un calculator sau un bun calculator științific. Dacă nu sunteți un geniu: în acest caz, faceți-o în minte!
 • Imagine cu denumirea Win Keno Pasul 5
  2
  Calculați probabilitatea de a câștiga jackpotul progresiv. Este același fel de calcul pe care l-ați făcut pentru câștigurile non-premiate, cu excepția faptului că valoarea așteptată depinde de mărimea jackpotului. Care este mărimea premiului minim pentru a vă justifica pariurile?
 • Imagine cu denumirea Win Keno Pasul 6
  3
  Scrieți formula valorii așteptate a jocului în funcție de mărimea jackpotului. De exemplu, în cazul în care câștigă non-jackpot au un randament total de 0,60 € și jackpot-ul are o probabilitate de 1 / 250.000, atunci randamentul total va fi 0.60 + j / 250.000, unde j este amploarea din fondul de premii.
 • Imagine cu denumirea Win Keno Pasul 7
  4
  Calculați cât de mare ar trebui să fie jackpot-ul, asigurându-vă că rentabilitatea totală este egală cu prețul biletului. Pentru un joc de 1 euro și aceeași ecuație ca înainte, 1 = 0.60 + j / 250.000 sau j = 100.000 trebuie rezolvată. Dacă nu este suficient de mare, puteți să așteptați mai multe jocuri, să luați o limonadă de la chelner și să petreceți ceva timp pe video poker.
 • În cele din urmă, ceea ce trebuie să faceți este să așteptați ca jackpot-ul să atingă cât doriți. Aceasta este partea dificilă: aproape că nu se întâmplă niciodată! Așa că țineți-vă respirația - poate că va trebui să jucați cu cote mai proaste sau să vă jucați la sala de bingo din apropiere!
 • Avertismente

  • Câștigurile care depășesc o anumită sumă de bani pot fi returnate statului de cazinou din motive fiscale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit