gtemata.com

Cum de a câștiga o bătălie navală

Bătălia navală este un joc simplu, dar nu este capabil să vadă poziția flotei inamice, victoria nu este evidentă. Pentru a înscrie prima lovitură aveți nevoie de puțin noroc, dar puteți adopta o strategie pentru a alege unde să trageți și să creșteți șansele de a câștiga. De asemenea, învățați să vă aranjați navele pentru a evita loviturile adversarului.

paşi

Metoda 1
Hit cu probabilitate majoră

Imagine cu denumirea Câștigați la Battleship Pasul 1
1
Trageți în mijlocul plăcii. În mod statistic, este mai probabil să lovești o navă dacă vii spre centrul consiliului, așa că începe acolo.
 • Pătratul de patru pătrate cu patru în centrul plăcii ar putea conține un transportator de aeronave.
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Battleship Pasul 2
  2
  Împărțiți bordul în două pentru a crește șansele. Imaginați-vă că vedeți o tablă de șah, unde jumătate din cutii sunt negre, iar cealaltă albă. Fiecare navă acoperă cel puțin două cutii, deci înseamnă că fiecare dintre ele trebuie să atingă cel puțin o cutie neagră. Prin urmare, dacă trageți la întâmplare numai cutii ciudate sau par, veți reduce la minimum numărul de virajuri de care aveți nevoie pentru a lovi toate ambarcațiunile.
 • Când loviți o navă, opriți filmarea la întâmplare și încercați să o vizați.
 • Pentru a vă imagina cutiile alb-negru, priviți la bord și credeți că diagonala sa, din colțul din stânga sus până în colțul din dreapta jos, este compusă din cutii negre. Pătraturile din colțul din dreapta sus în colțul din stânga jos vor fi albe. Puteți conta de la colțuri pentru a vă asigura că trageți cutiile de culoare potrivite.
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Battleship Pasul 3
  3
  Schimbați secțiunea plăcii după două fotografii pierdute. Dacă nu loviți de două ori, încercați să trageți într-o altă zonă. Este mult mai probabil că ați ratat navele cu o marjă bună și nu doar o cutie.
 • Metoda 2
  Spălați navele pe care le-ați lovit

  Imagine cu denumirea Câștigați la Battleship Pasul 4
  1
  Trageți într-o zonă restricționată după ce ați lovit o navă. Odată ce ați marcat prima fotografie, trebuie doar să trageți în casetele imediat adiacente. Având în vedere că în navele Battle Battle sunt lungi de la 2 la 5 pătrate, puteți utiliza mai multe schimburi pentru a scufunda cel pe care l-ați lovit.
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Battleship Pasul 5
  2


  Trageți în jurul casetei pe care ați lovit-o. Începeți din caseta de mai sus, de mai jos sau de partea celui dintâi, pentru a descoperi poziția navei. Dacă pierdeți imaginea, încercați caseta de pe partea opusă. Continuați să încercați până când ați scufundat barca adversarului. Amintiți-vă că jucătorii au obligația de a anunța când o navă a fost scufundată.
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Battleship Pasul 6
  3
  Repetați strategia pentru a lovi alte nave. După ce ați scufundat prima navă a adversarului, reluați tragerea la întâmplare (sau în mijlocul bordului) pentru a găsi alta. După prima lovitură, trageți în jurul navei pe care ați descoperit-o să o scufunde. Jucând astfel, veți reduce la minimum numărul de viraje pe care trebuie să-l scufundați în flota inamicului și, prin urmare, veți avea mai multe șanse de a câștiga.
 • Metoda 3
  Puneți navele în scopul de a le proteja

  Imagine cu denumirea Câștigați la Battleship Pasul 7
  1
  Poziționați navele astfel încât acestea să nu se atingă reciproc. Dacă două vase ar trebui să fie în contact, adversarul tău ar putea să-i scufunde unul după altul. Pentru a reduce șansele de a se întâmpla, nu-i păstrați atât de aproape. Încercați să lăsați una sau două cutii între fiecare dintre navele voastre, astfel încât este mai greu să le găsiți.
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Battleship Step 8
  2
  Încercați să poziționați navele astfel încât acestea să atingă, dar să nu se suprapună. Unii jucători se simt că plasarea bărcilor în contact este o strategie greșită, dar alții o consideră o idee câștigătoare. În acest fel, de fapt, oponentul dvs. poate să nu înțeleagă ce fel de barcă sa scufundat.
 • Rețineți că păstrarea a două nave în apropiere vă poate ajuta, dar este o strategie riscantă, deoarece poate duce adversarul dvs. să descopere mai multe bărci consecutiv.
 • Imagine cu denumirea Câștigați la Battleship Pasul 9
  3
  Fiți atenți la mișcările adversarului. Dacă jucați adesea împotriva aceleiași persoane, puteți crește șansele de a câștiga plasând navele dvs. pe punctele rar întâlnite ale consiliului. Încercați să faceți o notă a cutiilor pe care le vizați cel mai des și să le evitați.
 • De exemplu, adversarul tău are tendința să înceapă să lovească în partea dreaptă a tabloului, în colțul din stânga sau în mijlocul lui? Aflați să știți care dintre cutiile pe care preferați să le vizați și nu plasați navele în interiorul lor.
 • Sfaturi

  • Modificați-vă strategia de atac schimbând mereu prima casetă de lovituri. De exemplu, începeți cu A-3, B-4, C-5 etc.
  • Dacă ați găsit cele mai mici nave din flota inamicului, extindeți-vă rețeaua de căutare pentru a acoperi numai cutiile unde ar putea fi o navă mai mare. Nu trageți într-un punct în care poate exista o singură navă cu două pătrate dacă adversarul nu mai are unul.
  • Oamenii își doresc adesea centrul. Evitați să vă plasați navele acolo.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit