gtemata.com

Cum de a câștiga cu bilete de loterie

Cumpărarea biletelor de loterie este ușoară, dar, din moment ce organizatorii plătesc, în general, doar jumătate din veniturile lor câștigătorilor, distribuitorul are o marjă de aproximativ cincizeci la sută. Cu toate acestea, o femeie din Texas a câștigat peste un milion în patru extracții separate. Cum îți poți îmbunătăți șansele de a câștiga? Nu există o modalitate sigură de a câștiga în mod regulat bilete de loterie, dar citiți următoarele pentru a afla cum puteți analiza și efectua opțiuni de achiziție inteligentă.

paşi

Metoda 1
Tehnica cardului de zgârieturi

1
Utilizați metoda numerelor unice. Acum câțiva ani, un statistician a descoperit o anomalie statistică în producția de cărți de zgârieturi, care vă pot dubla șansele de a câștiga dacă sunt utilizate corect. Practic, cartelele de zgârieturi funcționează prin ipoteza "eveniment neprevăzut", dar nu pot fi produse într-un mod foarte aleatoriu, deoarece comitetul de loterie trebuie să țină sub control numărul biletelor câștigătoare în circulație.
 • 2
  Cumpărați biletele potrivite. Unele cărți de zgârieturi de genul ăsta "Jocuri potrivite" sau "Unu ... doi ... trei de un fel" acestea sunt marcate cu un fel de cod pe care îl puteți învăța să îl recunoașteți. Căutați tipul de carte de ștergere, unde trebuie să vă aliniați "3 pe rând" dintr-un anumit grup de cifre. De obicei, exteriorul învelișului de aluminiu este marcat cu numere aparent "întâmplător" care trebuie să fie curățate pentru a dezvălui sumele pe care le ascund. Dacă în spațiul dedicat jocului unui bilet dat apar trei sume egale de € 100, veți câștiga suma corespunzătoare.
 • Acestea sunt jocurile care pot fi descifrate folosind metoda numerelor unice. În general, acestea sunt cele mai ieftine bilete de loterie, și ele sunt și cele care plătesc mai puțin, astfel încât să puteți cumpăra mai multe pentru a practica.
 • 3
  Marcați numerele "întâmplător" din joc care se repetă. Uitați-vă la numerele care marchează spațiul de joc și pentru fiecare dintre ele, numărul de câte ori se repetă numărul pe zero și câștiga. Fiți atenți la "numere unice". Acestea sunt numerele "întâmplător" pe care le găsiți o singură dată pe bilet.
 • Cifrele pe care le căutați nu vor fi aceleași. Aceasta ar însemna că acestea apar mai mult decât o dată. Amintiți-vă că sunteți în căutarea numerelor pe care le găsiți pe bilet doar o singură dată.
 • 4
  Marcați numărul unu. Pe o bucată separată de hârtie, faceți o schiță a cardului de ștergere prin introducerea numărului "1" în loc de numărul aleatoriu în acele spații unde ați găsit numerele unice. 60-90% din timp, un grup de numere unice indică un bilet câștigător.
 • 5
  Căutați grupări. În funcție de regulile jocului pe care îl jucați, este posibil să fiți nevoit să căutați trei cifre într-un spațiu dat sau trei la rând, dar, de obicei, cărțile de zgârieturi care au această anomalie statistic au o probabilitate mai mare de a câștiga bilete.
 • 60% poate să nu pară prea mult, dar probabilitatea medie pe care o carte de zgârietură poate fi un bilet câștigător este de 30%, prin urmare, folosind această metodă, dublează-ți șansele. Aplicând metoda la o cantitate de bilete, puteți obține un profit considerabil.
 • 6
  Dezvoltați tehnica. Experimentați cu alte cartele de zgârieturi și încercați să repetați numerele "întâmplător". Toate acestea funcționează cu același principiu și puteți descoperi o anomalie care poate fi exploatată într-un anumit joc. Cumpărați bilete ieftine și studiați-le pentru a vedea dacă puteți formula noi tehnici.
 • Metoda 2
  Câștigă jocul Powerball  1
  Calculați profitul așteptat. Aceasta este o metodă excelentă pentru orice loterie pe care doriți să o jucați. "câștigați anticipat" se referă la probabilitatea unui rezultat, presupunând că toate rezultatele sunt la fel de probabile. În acest caz, veniturile așteptate determină valoarea biletului, dacă jocul a fost stabilit corect. Adică veniturile obținute din bilete care nu sunt câștigate corespund profitului obținut de câștigător.
  • Cu alte cuvinte, metoda presupune că loteriile funcționează ca jackpotul de fotbal fantezist: cinci persoane fiecare pună fiecare câte cinci euro, iar câștigătorul este plătit 25 de euro.
 • 2
  Calculați probabilitatea fiecărui posibil "victorie". Acest lucru depinde de tipul de Powerball sau de joc cu numerele pe care le jucați. Dacă desenați un număr de șase cifre, există nouă posibilități pentru fiecare poziție și șase poziții diferite. Deoarece fiecare rezultat este la fel de probabil, va fi necesar să se calculeze o permutare. Ca alternativă, cotele ar trebui să figureze în regulile jocului.
 • 3
  Multiplicați probabilitatea de a câștiga cu o sumă de până pentru graberi. Rezultatul va fi un număr foarte scăzut din care trebuie să scăpați suma pe care ați plătit-o pentru a juca. Făcând acest lucru obțineți de obicei o valoare negativă. De regulă, pentru fiecare € 2 pe care îl investiți în bilete Powerball, vă puteți aștepta la un profit de 93 de cenți.
 • Luați în considerare primele fără numerar prin traducerea valorii lor în numerar și convertirea anuităților (distribuția anuală a premiilor în numerar) într-o singură sumă în scopul acestui calcul.
 • 4
  Cumpărați bilete cu un câștig mare. În special, o promoție care adaugă un procent la fondul de premiere va face aceste bilete o achiziție pentru care merită să plătească.
 • Luați, de exemplu, promovarea loteriei Missouri în "3 Alegeți" (Alegeți trei) zilnic. De regulă, un jucător are o șansă de 1/1000 pentru a câștiga un premiu de 600 $, oferind o valoare de doar 0,60 $ la un bilet de 1 $. Promovarea a constat în extragerea unei a doua combinații câștigătoare într-o zi selectată aleatorie a săptămânii. La început, extracția pentru a determina dacă s-ar desfășura a doua rundă a fost de șase bile albă și una portocalie, dar în ultima zi a săptămânii, toate cele șase bile albe au fost îndepărtate, lăsând doar sfera portocalie și garantând extracție dublă în ultima zi. Acest lucru a dublat valoarea biletelor pentru acea remiză și a transformat o pierdere estimată de 40% într-un câștig de 20%. Consultați tabelul 1 de mai jos pentru a înțelege modul în care câștigul anticipat a variat în timpul săptămânii respective.
 • 5
  Căutați jackpot-urile care se acumulează. Cu cât este mai mare jackpotul, cu atât este mai mare valoarea câștigurilor și, prin urmare, valoarea fiecărui bilet. Valoarea unui jackpot mare care se acumulează depinde foarte mult de regulile precise ale jocului, deci asigurați-vă că le înțelegeți.
 • Loteria din Massachusetts a impus limite numărului de bilete care pot fi achiziționate de îndată ce au descoperit că jocul Cash Winfall are o valoare așteptată pozitivă după ce jackpot-ul a fost scalat pentru a crește valoarea câștigurilor pentru premii la nivel inferior.
 • În America, în loteria multi-statală Mega Millions, jackpot-ul este împărțit în mod egal între toți câștigătorii care ghicesc toate numerele. Dacă un jucător ar putea să se asigure că nu va împărți jackpotul, Mega Millions ar deveni un pariu inteligent ori de câte ori jackpotul depășește 420 de milioane, dar acest calcul nu ia în considerare posibilitatea unui jackpot divizat. Sa demonstrat că frenezia de a cumpăra bilete când jackpotul atinge cifre record crește probabilitatea câștigătorilor multipli într-un mod în care jackpotul nu poate crește niciodată suficient pentru a atribui biletului o valoare pozitivă așteptată.
 • 6
  Luați în considerare implicațiile fiscale. În Italia, câștigurile de joc sunt impozabile, însă pierderile nu sunt deductibile pentru a compensa câștigurile. Această asimetrie juridică poate influența matematica. Promovarea extracției duble care a adus un avantaj de 20% jucătorului fără a lua în considerare considerațiile fiscale devine profitabilă după impozitare numai dacă jucătorul poate cumpăra sute de bilete necesare pentru a acoperi o fracțiune semnificativă de 1000 de posibile rezultate .
 • De asemenea, jucați acest sistem:


  Cum se joacă: alegeți nouă numere de la 1 la 40 și le înlocuiți cu numerele de mai jos, în ordinea:


  Sistem cu 9 numere


  124578 134679 234589


  Sistem de 8 cifre


  123567 124568 134578

  234678

  Tabele

  Tabelul 1: Calcularea modului în care suma așteptată în promovarea Missouri se schimbă în fiecare zi prin eliminarea bilelor albe
  ziBile albeBilele portocaliiProbabilitatea unei a doua extracțiiVenituri / pierderi așteptate pe bilet
  normalN / AN / A0-$ 0,40
  1610143-$ 0,31
  2510167-$ 0,30
  3410200-$ 0,28
  4310250-$ de 0,25
  5210333-$ 0,20
  6110500-$ 0,10
  7011000+$ 0,20
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit