gtemata.com

Cum să verificați autenticitatea unei companii

Înșelătoriile sunt un aspect neplăcut în viață. O companie poate părea autentică, dar în realitate se poate dovedi a fi o înșelătorie. Din fericire, există unele indicii care ne pot avertiza, evitându-ne să fim înșelători.

paşi

Imaginea intitulată Verificați dacă o companie este autentică Pasul 1
1
Verificați dacă numerele și adresele de telefon valide sunt afișate pe site. Este doar unul dintre semnele care ne spun dacă societatea este autentică sau nu. Dacă nu există nicio modalitate de a contacta compania fără a utiliza internetul, ar putea fi un avertisment. Deoarece nu este dificil să activați adrese de e-mail și domenii, e-mailul nu este în sine un factor de fiabilitate ca un contact telefonic sau o adresă înregistrată.
 • Imaginea intitulată Verificați dacă o companie este autentică Pasul 2
  2
  Căutați termenii și condițiile. Companiile care respectă legea vor avea aproape întotdeauna condiții generale de utilizare sau termeni și condiții. Dacă nu sunt raportate, citiți cu atenție ce suspectați.
 • Imaginea intitulată Verificați dacă o companie este autentică Pasul 3
  3
  Luați în considerare metodele de plată. Dacă plățile sunt acceptate folosind metode nesigure și transparente, acest lucru ar putea fi un alt avertisment. PayPal este de obicei considerat o metodă sigură. Verificați dacă metodele de plată includ posibilitatea rambursării în cazul în care circumstanțele se rănesc.
 • Imaginea intitulată Verificați dacă o companie este autentică Pasul 4
  4
  Introduceți numele companiei în Google. Pot apărea recenzii sau informații despre dacă este o înșelătorie. Dacă nu găsiți așa ceva, încercați să scrieți "înșelătorie [numele companiei]" și să vedeți dacă este raportat ceva în acest fel. Chiar dacă puteți influența pozitiv prezența dvs. online, criticile negative sunt mai greu de ascuns.
 • Imaginea intitulată Verificați dacă o companie este autentică Pasul 5
  5
  Verificați datele de înregistrare de pe site-ul companiei. Uneori puteți găsi numele și orice informații despre cine a înregistrat site-ul, care este recomandat să se utilizeze pentru cercetări ulterioare. De remarcat, de asemenea, când a fost creat site-ul și când acesta expiră. Dacă a fost creată recent și va expira în curând, este posibil ca aceasta să fie o acoperire temporară pentru a pune în aplicare o anumită înșelătorie.
 • Imaginea intitulată Verificați dacă o companie este autentică Pasul 6
  6
  Verificați Birou de afaceri mai bun. Absența într-o listă de înregistrări de afaceri nu înseamnă automat că este o înșelătorie, dar compania se află pe o listă de recenzii care se pot pretinde a fi. În Italia puteți să vă adresați Camerei de Comerț Industriale și Meșteșuguri, începând cercetările dumneavoastră portal național.


 • Imaginea intitulată Verificați dacă o companie este autentică Pasul 7
  7
  Verificați recenziile clienților pe platformele de examinare. Spre deosebire de blogurile personale, aceste tipuri de platforme reflectă opiniile diferiților clienți și, de obicei, oferă o viziune fără filtre a fiabilității generale a companiei. Platformele grave și de încredere nu revizuiesc în nici un fel recenzii, ci luptă împotriva celor false și iluzorii.
 • Imaginea intitulată Verificați dacă o companie este autentică Pasul 8
  8
  Dacă locuiți în S.U.A., căutați o listă cu secretarul de stat și / sau un număr de identificare al angajatorului (Numărul federal de identificare a angajatorului). Veți găsi probabil că societatea este o companie care se bucură de o bună reputație. În Italia este posibil să se găsească acest tip de informații la Camera de Comerț.
 • De asemenea, dacă compania se află în Australia, ar trebui să aibă a A.B.N. număr, care pot apărea pe site Business.gov.au. În unele cazuri, companiile care nu au obligația de a emite o factură fiscală care respectă cerințeleBiroul fiscal din Australia poate permite consumatorului să rețină legal impozitul pe vânzări la 46,5%.
 • Imaginea intitulată Verificați dacă o companie este autentică Pasul 9
  9
  Vizitați site-ul web al companiei pentru a verifica discrepanțele și orice indicații de aptitudini profesionale. Dacă un site spune un singur lucru la un moment dat și se contrazice în altul, această inconsecvență indică lipsa de coordonare în cadrul întreprinderii și, prin urmare, ar putea fi o escrocherie organizată în grabă. Dacă defect profesional (de exemplu, imaginile sunt furate și numeroase greșeli de ortografie), arată că a investit puțin de îngrijire și de interes în crearea site-ului.
 • Imaginea intitulată Verificați dacă o companie este autentică Pasul 10
  10
  Unele companii au organisme de reglementare care trebuie să fie înregistrate sau au anumite certificări și autorizații. Merită să căutați companiile aparținând companiei să văd dacă respectă aceste reguli.
 • Imaginea intitulată Verificați dacă o companie este autentică Pasul 11
  11
  Utilizați un raport de credit al companiei pentru a verifica dacă o companie are valabilitate juridică. Prin utilizarea unui serviciu de control al companiei, puteți confirma
 • scorul care determină bonitatea companiei,
 • contactele sale,
 • performanța sa economică și de capital,
 • structura sa administrativă,
 • cât timp a fost pe piață și mult mai mult.
 • Sfaturi

  • Când te duci să cauți recenzii, nu fi superficial în a judeca care sunt de încredere. Unii oameni nu merg în toate direcțiile în care ar trebui sau ar trebui să înțeleagă greșit produsul sau termenii, plângându-se chiar și atunci când a fost greșeala lor.
  • Unii gazde păstrează confidențialitatea informațiilor despre proprietarul domeniului. Nu înseamnă neapărat că aceasta este o înșelătorie.
  • Dacă studiezi o centrare de afaceri de la domiciliu sau în cazul în care societatea este foarte mică, aceasta poate să nu fie înregistrate într-o listă a companiilor sau nu are un domeniu pe termen lung. Unii oameni nu își pot permite să investească în aceste lucruri, pe lângă cheltuielile de afaceri cu care se confruntă deja.

  Avertismente

  • Fiți atenți la informațiile dvs. Nu oferiți mai mult decât este necesar și folosiți bunul simț atunci când comunicați. Dacă nu sunteți 100% sigur de autenticitatea companiei, atunci căutați în altă parte! Dacă de la informații personale cu riscul de a vă distruge viața, este mai bine să preveniți decât să tratați.
  • Este posibil ca unele indicații să nu fie disponibile în afara Statelor Unite.
  • Dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, luați-o de la sine înțeles.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit