gtemata.com

Cum sa vinzi obiecte de la usa la usa

Să ne confruntăm cu asta, dacă nu sunteți un om cu un cec gigant și o echipă de oameni înarmați cu camere și microfoane, nimeni nu vă va plăcea să vă vadă. Pentru oameni ești doar un străin care bate la ușă. Fără a ține cont de aspectul tău curat și de zâmbetul tău blând, vei fi totuși binevenit cu nerăbdare, cu reticență sau chiar cu aspect plin de ură care te va face să stai la capăt. Acest articol nu se referă la subiectul relațiilor interpersonale, ci va lămuri cititorul despre ceea ce înseamnă să fie un vânzător de la ușă la ușă și să-l învețe cum să câștige încrederea clienților săi.

paşi

Imagine cu titlul Vindem oricărei usi la ușă Pasul 1
1
Cunoașteți produsul pe care îl vindeți la cel mai mic detaliu. Fie că tocmai ați găsit un loc de muncă care vă cere să faceți o experiență și să vindeți produsele de succes ale companiei pentru care lucrați, fie că doriți să câștigați niște bani în căutarea unei persoane care să aibă grijă de șosete cu pisicile pe care le aveți brodate în persoană în timp ce erați numai la Ziua Îndrăgostiților, trebuie să fiți sigur că știți perfect ceea ce vindeți. Trebuie să fiți conștienți de faptul că veți fi văzuți de ceilalți ca un intrus care se strecoară în viața lor. Prin urmare, este normal ca potențialii dvs. cumpărători să vă pună mai întâi întrebări personale și numai atunci vor fi interesați de produsul pe care încercați să îl vindeți.
 • Încercați să fiți precauți când prezentați produsul. Nu publicați ceea ce vindeți prin recitarea unei litani memorate, pentru că poate păreați falsă și chiar puțin cam ridicolă. În schimb, încercați să explicați clienților cum vă poate îmbunătăți viața, pornind de la nivelul personal. Trebuie să fii foarte sensibil atunci când folosești această tehnică, pentru că ai putea risca să fii ofensator (de exemplu, dacă încerci să vinzi niște echipamente pentru casă nu ar trebui să spui asta "te-ai oprit pentru că casa lor părea o veche veche").
 • Încercați să fiți atenți, compuși și atenți atunci când explicați cum produsul dvs. ar putea servi clientului și încercați, în același timp, să îi informați cât de multe beneficii ar putea obține în prezentul imediat.
 • Imagine intitulata Vindem Orice usa in usa Pasul 2
  2
  Încercați să explicați pe scurt și precis cine sunteți și de ce sunteți acolo. În domeniul vânzărilor door-to-door, timpul pe care îl aveți la dispoziție înainte ca clientul să vă piardă interesul este egal cu ... zero. Într-adevăr, foarte des, acest interes scade rapid sub zero în clipa în care clientul vede că sunteți pe punctul de a vă apropia de proprietate.
 • Este important să înțelegeți acest lucru, deoarece va trebui să atrageți curiozitatea potențială a clienților numai prin prezentarea scurtă inițială. Nu vă prezentați numele și prenumele, deoarece clienții vor avea găina în cuptor și nu vor să asculte povestea vieții tale. În schimb, începeți cu un salut scurt și spuneți-le cine lucrați sau ce vreți să vadă.
 • În funcție de produs, mergând direct la punct direct și în același timp prietenos, vă va permite să economisiți timp și să faceți clientul mai puțin suspect. Amintiți-vă să păstrați o atitudine relaxată! Nu sunteți siguri într-un teleshopping unde trebuie să încercați să faceți publicitate la preturi "vis"- acest mod excesiv de animat ar putea fi iritant și patetic în domeniul vânzărilor de la ușă la ușă.
 • Imagine intitulata Vindem usi de usa oricand Pasul 3


  3
  Iubiți produsul. Ați ajuns la punctul în care clientul trebuie să decidă dacă să asculte sau nu ceea ce trebuie să spuneți. Dacă ați venit atât de departe, nu ar trebui să lăsați niciodată clientului timp să replicați, deoarece veți lista deja beneficiile personale pe care le-ați putea obține de la produsul dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie să fii convins că nu numai fiecare persoană din cartierul tău dorește produsul tău, dar are și o nevoie extremă, doar că nu știe încă.
 • Ca mediator între companie și client, este o parte din munca dvs. pentru a vă dizolva orice îndoială cu privire la ceea ce vindeți. În primul rând, încercați să îi faceți pe clienți să înțeleagă ce au nevoie cel mai mult în prezentul imediat.
 • Imagine intitulata Vinde orice usa in usa Pasul 4
  4
  Nu renunta. Evident, este mai ușor de zis decât de făcut. Pentru fiecare vânzător din acest sector, primele 50 de case sunt considerate doar o încercare de a-și îmbunătăți prezentarea și de a învăța tehnicile principale pentru a atrage atenția a cel puțin 20% din oameni, și nu doar 4%.
 • Ca și în toate sectoarele și lucrurile din viață, practica face perfect și, cu timpul, chiar și vânzarea de la ușă la ușă va face mai ușor și mai natural. Încercați să vă perfecționați prezentarea de la domiciliu într-un mod care îl face mai bine și mai personalizat. Nimic nu vă va face mai mulțumiți și sigur de prima dvs. vânzare, acest lucru este garantat! După un timp, atunci când sunteți un vânzător bine uțit, veți putea da altora impresia de a fi fericiți și dispuși să împărtășiți oamenilor din jurul dvs. produsul fantastic pe care îl aveți. Vei invidia orice alt concurent din zonă.
 • Sfaturi

  • Faceți un pas înapoi după ce bateți pe ușă. În acest fel veți părea mai puțin intruziv și mai respectuos față de spațiile personale.
  • Asigurați-vă că utilizați un ton moale și calm de voce, dar la fel de mare încât să puteți fi auzit în mod clar de către client.
  • Uitați-vă bine la casa pe care sunteți pe punctul de a bate pentru a obține unele detalii care vă spun ceva despre gusturile clientului și le folosiți ca un argument pentru a sparge gheața.
  • Dacă este posibil, încercați să folosiți haine trecătoare evitând aspectul exagerat sau exuberant. Evitați, de asemenea, să vă îmbraciți prea mult, deoarece ar putea fi intimidant în ochii unor oameni.
  • Întotdeauna încercați să obțineți numărul de telefon sau să întrebați clientul când acesta va fi disponibil din nou, dacă vedeți că este ocupat când ajungeți.
  • Dacă sunteți în căutarea de a vinde unele dintre bunurile dvs. și au multe dintre ele, le vindeți direct în garaj. Utilizați semne colorate și plasați-le în cele mai vizibile puncte ale cartierului.

  Avertismente

  • NU treci peste gardurile caselor. Animalele urasc intrusivitatea chiar mai mult decât stăpânii lor.
  • Încercați să mergeți pe trotuar - dacă nu este acolo, încercați să mergeți cât mai mult posibil pe marginea drumului.
  • Complimentele privind aspectul fizic al unui client de celălalt sex sunt considerate inadecvate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit