gtemata.com

Cum să ieșiți cu o persoană de semnătură Gemeni

Gemenii sunt oameni curioși, vorbăreți, versatil și activi mental. Îi place să se miște mereu în perechi, mână în mână, simbolizând natura lor duală. Deși Gemenii sunt oameni activi și amuzanți, ei au două slăbiciuni importante: vorbesc în mod constant și întotdeauna distrag atenția. Nu vă faceți griji, totuși, acest articol vă va învăța cum să cuceriți un Gemeni fără dificultate.

paşi

Partea 1
Știind ce să facă

Imaginea intitulată Data la Gemeni Pasul 1
1
asculta și au o conversație. Fiind plini de natura, Gemenii place sa vorbeasca. Dacă nu ascultați, nu veți vorbi și veți întrerupe des, ați putea face pe cealaltă persoană să creadă că nu sunteți interesați sau că nu vă pasă de ea. Nu vă faceți griji prea mult despre găsirea unui subiect de conversație: Gemenii sunt oameni creativi și aproape întotdeauna știu despre ce să vorbească.
 • Gemenii sunt curioși și iubesc să învețe. Dacă sunteți expert pe orice subiect, nu ezitați să împărtășiți ceea ce știți. Veți avea o impresie bună asupra lor.
 • Gemenii iubesc să discute. Ei nu argumentează - ei încearcă să privească lucrurile dintr-un alt punct de vedere și să-și perfecționeze mintea.
 • Gemenii sunt cunoscuți pentru abilitățile excelente de comunicare. Dacă întâmpinați probleme în relația dvs., nu-i ascundeți - încercați mai degrabă să o discutați.
 • Imagine intitulată Data a Gemeni Pasul 2
  2
  Aduceți noi elemente în relație, pentru a menține relația interesantă. Gemenii iubesc să fie activi și să încerce lucruri noi. Dacă participați la o persoană născută sub acest semn, pregătiți-vă pentru a face față unor experiențe noi. De exemplu, când organizați o întâlnire, încercați să găsiți un loc diferit în fiecare loc unde să mergeți la cină.
 • Dacă partenerul dvs. îi place mult, nu credeți că este singurul lucru pe care îl veți face - ați putea decide să încercați ceva complet diferit, data viitoare când vă întâlniți.
 • Imaginea intitulată Data la Gemeni Pasul 3
  3
  Aveți răbdare atunci când se dovedește a fi nehotărâtă sau are schimbări de dispoziție. În unele cazuri, prin participarea la un Gemeni, puteți avea impresia de a cunoaște doi oameni diferiți. Nu ar trebui să fie o surpriză - cei născuți sub acest semn sunt reprezentați de gemeni! Un Gemeni poate fi fericit la un moment dat și în cel de-al doilea devine agitat și iritabil.
 • Când un Gemeni este iritabil, nu-l consideri o ofensă personală. Fiți răbdători și lăsați să treacă momentul negativ. De asemenea, puteți încerca să vorbiți cu el, pentru a afla ce este rău.
 • Imagine cu denumirea Data a Gemini Pasul 4
  4
  Bine ați venit și încurajați copilul care se află în fiecare Gemeni. Cei născuți sub acest semn sunt mai în legătură cu copilul lor interior decât cu alți oameni. Îi place să glumească și să facă glume. Unele dintre glumele lor vor fi destul de copilărești, dar toate acestea fac parte din farmecul lor. Nu încercați să-i convingeți pe Gemeni să se abțină și să nu-l forțeze să se schimbe. Chiar dacă sunteți serios prin natura, luați parte la distracția sa și permiteți-i să se exprime așa cum îi place.
 • Imagine intitulată Data a Gemeni Pas 5
  5
  Pregătește-te pentru viață socială, dar așteptați și momente de liniște. Gemenii sunt sociabili prin natură, dar în unele cazuri le place și intimitatea casei. Nu vă obișnuiți să participați la petreceri în fiecare zi și nu vă opuneți dacă partenerul vostru vă cere să rămâneți pe canapea vizionând un film. Dacă sunteți introvertit sau nu sunteți foarte sociabil, vă rugăm să îl clarificați imediat. Încercați să găsiți un compromis.
 • Un exemplu de compromis este de a participa la petreceri cu puțini oameni sau în alte situații care nu sunt prea stresante pentru dvs., dar sunt încă distractive pentru un Gemeni.
 • Un alt exemplu de compromis este să mergeți la o petrecere într-un weekend și să stați acasă la următoarea.
 • Puteți încerca să intrați încet în cercul social Gemelli. De exemplu, puteți începe cu petreceri frecventate de câțiva oameni și situații neobișnuite, pentru a ajunge treptat la evenimente cu mai mulți oaspeți.
 • Partea 2
  Știind ce trebuie evitat

  Imaginea intitulată Data la Gemeni Pasul 6


  1
  Nu forțați un Gemeni să ia o decizie dacă nu vrea să o facă. Duplicitatea este principalul aspect al celor născuți sub acest semn. Din acest motiv, adesea rămân blocați între două opțiuni. O parte dintre ei doresc un lucru, în timp ce cealaltă are interese complet diferite. Dacă vă aflați într-o situație similară, încercați să oferiți sfaturi. De exemplu:
  • Dacă partenerul dvs. nu poate alege între sushi și mâncarea mexicană pentru cină, ați putea spune: "Am mâncat pește săptămâna trecută. De ce nu încercăm în seara asta mexicanul? Noul restaurant de pe stradă arată minunat".
 • Imagine intitulată Data a Gemeni Pasul 7
  2
  Niciodată nu trădați încrederea unui Gemeni. Te-ar putea ierta, dar nu va uita niciodată ce sa întâmplat. Dacă trăiești încrederea unui Gemeni, nu mai poți să-l recâștigi. De asemenea, considerați că aceștia sunt oameni curioși - le place să învețe și să descopere lucruri noi. Dacă ascundeți ceva de la un Gemeni, acesta va deveni suspicios și în cele din urmă va descoperi secretul. Este întotdeauna mai bine să fii cinstit și direct cu o persoană a acelui semn. Sinceritatea este foarte importantă pentru Gemeni: ei apreciază adevărul, chiar și atunci când nu este ușor de acceptat.
 • Imagine intitulată Data a Gemeni Pasul 8
  3
  Nu încercați să păstrați un Gemeni sub control. Sunt oameni foarte independenți. Ei nu au nevoie de cineva care să le țină pe mâini și, mai presus de toate, nu apreciază că sunt controlați. Ei vor spațiu pentru a experimenta lumea singură. Dacă ați încercat să controlați un Gemeni, ați avea o fată sau un iubit nefericit.
 • Dacă, totuși, un Gemeni vă cere ajutor, încercați întotdeauna să-l dați lui.
 • Imaginea intitulată
  4
  Nu vă obișnuiți cu nimic ce Gemeni poate spune, face sau dorește. Cei nascuti sub acest semn sunt cunoscuti ca fiind bogati in contradictii. Ele sunt adesea spontane și doresc să încerce lucruri noi. Personalitatea lor are multe fațete diferite. Doar pentru că persoana pe care o întâlnești iubește natura nu înseamnă că o va face vreodată faceți drumeții - în unele cazuri, preferați să rămâneți acasă. Când Gemelli vrea să încerce ceva diferit, acceptă de bună voie - nu încerca să-l forțeze să repete aceeași activitate. Învățați să apreciați schimbările.
 • În același timp, dacă persoana pe care o frecventați se dovedește tulburătoare sau nefericită, cea mai bună soluție este întotdeauna să întrebe ce este rău, decât să accepți situația ca fiind cea nouă "normalitate".
 • Imaginea intitulată
  5
  Nu vă supărați dacă un Gemeni își schimba brusc mintea și anulează sau modifică planurile sale. Reprezentate de gemeni, cei născuți sub acest semn au minți necurate și se schimbă în mod constant. Ei își pot schimba planurile chiar și în ultimul moment. Nu o luați rău, probabil că nu este o ofensă personală. În schimb, încercați să acceptați natura inconstantă a Gemeni.
 • Dacă acest aspect al personalității partenerului tău te deranjează foarte mult, vorbește cu ea. Nu o acuzați de a vă abandona întotdeauna, ci explicați în schimb că vă luați foarte serios planurile și că vă simțiți răniți când decideți să le schimbați brusc.
 • Sfaturi

  • Dacă tu și partenerul tău nu sunteți de acord cu ceva, încercați să faceți compromisuri.
  • Dacă nu știți ce seara să organizați pentru o întâlnire, găsiți ceva nou. Gemenii iubesc să încerce noi experiențe.
  • Gemenii pot fi foarte pasionați. Acest lucru îi determină adesea să se simtă prea fericiți sau prea supărați.
  • Dacă nu sunteți sigur ce vrea partenerul dvs., întrebați. Nu speculați.
  • Încearcă să-ți păstrezi interesul în relația ta, sau însoțitorul Gemeni nu va rămâne atât de mult timp.
  • Gemenii au tendința de a le ofensa pe alții, dar nu o fac cu intenție - nu o luați personal. Răspundeți, în schimb, explicând cum vă simțiți. Gemenii nu le place să vorbească despre sentimentele lor, dar vor să știe când te rănesc.
  • Gemenii pot fi un seducător. Sunt încă parteneri loiali, dar sunt foarte prietenoși și deschisi altora. Dacă te deranjează asta, vorbește cu partenerul tău, dar nu o acuza de trădare.
  • Gemenii sunt oameni activi, creativi și distractivi. Chiar dacă nu sunteți deosebit de activ, încercați să participați la unele dintre activitățile partenerului dvs. Ai putea chiar găsi un nou hobby!
  • Gemenii, în special bărbații, se îndrăgostesc mai întâi cu mintea. Inima va urma doar mai târziu.

  Avertismente

  • Nu fi prea greu pentru prea mult timp - Gemenii sunt nerăbdători, așa că își pierd interesul pentru ceea ce nu pot avea.
  • Nu toate gemenii sunt la fel. Unele pot avea caracteristicile tipice ale celor născuți sub acest semn, în timp ce alții pot fi destul de diferiți. Învățați să cunoașteți partenerul dvs. ca persoană fizică.
  • Nu încercați să controlați un Gemeni sau să-l rețineți. Ei sunt oameni independenți, care au nevoie de spațiu pentru a se dezvolta și a explora.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit