gtemata.com

Cum să trăiești o viață veritabilă chiar și fără o familie bună

Familia și prietenii sunt două categorii diferite. Din păcate, nu poți alege cine sunt rudele tale. Dar poți decide că familia ta este poporul care are grijă de tine și bunăstarea ta, de oameni pe care ți-a plăcut să nu le faci legătura cu sângele. Este foarte ușor să trăiești o viață mare, chiar și cu rude patologice.

conținut

paşi

Imaginea intitulată
1
Urmați evenimentele care vă plac sau participați la o organizație ca o biserică sau o asociație de excursioniști.
 • Imaginea intitulată
  2
  Nu te mai îngrijora de oamenii care împărtășesc doar genetica cu tine. Deși acest lucru este mai ușor de zis decât de făcut, amintiți-vă că nu trebuie să fiți ca ei, sunteți persoana pe care o decideți să fiți. Petreceți ceva timp efectuând autoanaliză, participați la prieteni de încredere, împărtășiți valorile dvs. și aveți o viziune de viață ca a dvs., pentru a găsi sprijin și pentru a compara ideile. Adesea, dacă veniți dintr-o familie tulburătoare, unele competențe de relaționare pot fi lipsite, ceea ce, în gospodăriile sănătoase, este luat în considerare. În același mod, chiar și prietenul tău, care acceptă anumite comportamente, poate să nu înțeleagă că căile sale de reacție pot fi diferite de ale tale sau din familia ta. Vedeți cât trăiesc sănătoși și fericiți și cum gestionează conflictele, modul în care se confruntă cu diferențe, schimbări în viața lor, situații îngrijorătoare, scuze și jenăți.
 • Imaginea intitulată Traieste o viață bună fără o familie bună Pasul 3
  3
  Învață să recunoști oameni interesați în ceea ce faci sau să spui. Distingeți-l de cei care nu sunt. Există mulți oameni care gravitează în jurul oricui este vulnerabil sau nesigur în ceea ce privește calea lor de viață și promite răspunsuri pentru tot. Puteți avea încredere numai în aceia care se simt confortabil cu ei înșiși și care dau sfaturi numai atunci când sunt rugați - nu ascultați pe aceia care fac multe predici, care predică bine, dar se zgârie rău.
 • Imaginea intitulată
  4
  Nu te mai gândi la faptul că toată lumea este ca familia ta, doar că sunt mai bine să o ascunzi. Nu e așa. Există oameni care trăiesc foarte bine, care sunt generoși și buni la cei care iubesc, pentru care sunt responsabili și care au încredere în viață. Indiferent de modul în care acționează familia dvs., comportamentul dvs. este numai "HIS" și poate depinde de problemele dvs.
 • Imaginea intitulată
  5
  Dacă sunteți invitat să participați la orice activitate, mergeți. Nu poți să faci prieteni cu oameni fără a împărtăși experiențe. Ședința singură la domiciliu nu este o tehnică eficientă de socializare.


 • Imaginea intitulată
  6
  Realizați că sunteți unul dintre milioane de oameni care nu sunt entuziasmați de rudele lor. Dacă există o problemă obișnuită, există grupuri de asistență care vă pot ajuta - cum ar fi Fiii alcoolicilor adulți (și familiile disfuncționale). Veți găsi mulți care v-ați hotărât să nu repetați problemele părinților și să nu lăsați copiii să trăiască în aceeași situație.
 • Imaginea intitulată Traieste o viață bună fără o familie bună Pasul 7
  7
  Luați lecții de părinți înainte de a avea copii. Dacă ați avut un părinte grav, amar, distructiv, disfuncțional sau incoerent, ca exemplu, aveți multe de învățat înainte de a crește copilul. Luați lecții și aflați răbdarea necesară pentru a trata copiii în toate etapele dezvoltării, fermă, dar sigură și blândă, unde pedeapsa este moderată și judecata este exprimată calm, mai degrabă decât furie.
 • Există zeci, poate sute de obiceiuri proaste, care contribuie la stabilirea unei relații proaste, pe care le puteți transmite copiilor fără a le realiza, chiar dacă ați schimbat una sau două lucruri evidente "nu-i lovi atât de mult încât să lași o vânătă "sau" nu le interzice să citească cărțile." Va trebui să schimbi comportamentele care te-au rănit cel mai mult când le-ai suferit. Amintiți-vă că pot exista mai multe lucruri, pe care nu le realizați, care vă rănesc pentru modul în care ați fost tratați și că puteți învăța să nu le repetați. Ceea ce se spune prin a striga la un copil să-l certa este foarte diferit între o familie sănătoasă și una disfuncțională. Un părinte sănătos nu-i insultă pe fiul său cu furie să-l învețe.
 • Imaginea intitulată
  8
  Zâmbiți și amintiți-vă că este viața voastră și că aveți doar una. Tu ești cel care trebuie să o trăiască. Dacă te doare atât de mult, ei nu știu ce e mai bine pentru tine, chiar dacă spun că știu asta. Feriți-vă de ideile lor poate fi un mare angajament, deoarece canoanele societății impun să creadă în familie, dar când acest lucru sa dovedit a fi nesigur, este vital să înțelegeți cine aveți încredere sau nu. Aceasta înseamnă sănătatea, ce fericire înseamnă că aveți dreptul de a trăi.
 • Imaginea intitulată Traieste o viata buna fara o familie buna Pasul 9
  9
  Uitați acei oameni plictisitori, iritanți cu care aveți rude de sânge și încercați să vă distrați. Ruperea obligațiunilor poate fi dificilă, dar dacă situația este foarte gravă, ar putea fi cel mai bun lucru de făcut. Trăiți-vă viața pentru ceea ce credeți și recunoașteți că fericirea pe care o experimentați este reală.
 • Imaginea intitulată
  10
  Traieste o viata noua. Decide cine ți-ar fi plăcut dacă nu ai crescut și ai dobândit acele abilități pe care le-ai dorit dintotdeauna. Decideți cine vreți să deveniți și să vă angajați în acest scop. Puteți pleca și începe o nouă viață complet diferită de ceea ce se așteaptă de la voi. Este dreptul tău: este viața ta, tu și nimeni altcineva nu este persoana care trebuie să o trăiască.
 • Sfaturi

  • Unele zile vor fi mai dificile decât altele. Înscrierea la un grup pentru orice activitate este o modalitate excelentă de a vă simți implicat în ceva.
  • Părțile sunt cele mai dificile momente când nu există o familie bună, ci încercați să faceți o muncă voluntară. În perioada Crăciunului ați putea colabora la o cantină a săracilor sau puteți distribui daruri într-un orfelinat.
  • Faceți ceva ce nu ați mai făcut înainte și încercați ceva nou.
  • Participarea la diferite clase de cursuri diferite poate fi o idee bună și vă va face legătura cu alte persoane care vă împărtășesc interesele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit