gtemata.com

Cum să te răzbuni pe frații tăi

Frații pot fi cei mai buni prieteni sau cei mai răi dușmani și uneori ambii în aceeași zi. Totuși, chiar și cele mai frumoase relații dintre frați își cunosc războaiele. Deci, dacă căutați răzbunare, aveți mai multe moduri de ao implementa. Dar ai grijă: ar putea să te facă să plătești dragi și amari!

paşi

Metoda 1
Ia răzbunarea de casă

Imagine intitulată Obțineți răzbunare asupra soților dvs. Pasul 1
1
Setați ceasul cu patru sau cinci ore înainte. Apoi, când vă treziti fratele, spuneți-i că a dormit destul. Asigurați-vă că vă vede îmbrăcat ca întotdeauna când se trezește.
 • Imaginea intitulată
  2
  Torționați-l cu mâncarea pe care o urăște. Asigurați-vă că puneți cea mai mare porție a antenei care o dezgustă pe farfurie.
 • Alternativ, puteți trage această glumă cu mâncarea pe care o place. Dacă îi iubește înghețată, își mănâncă gustul favorit și lasă recipientul gol în congelator.
 • Imaginea intitulată
  3
  Încercați să vă luați lucrurile și să le ascundeți. Dacă este o soră, puneți-i îndreptarea părului sub canapea sau temele în microunde. Aveți grijă să scăpați doar un singur lucru pe zi (ca un stilou, deci nu îl observați imediat). Ascundeți-l în camera dvs. și asigurați-vă că ați confundat-o cu lucrurile dvs. sau le-ați pus în dulap. Încercați să creați un obiect care dispare în fiecare zi mai important decât ziua precedentă, dar evită efectele personale indispensabile.
 • Dacă el vă acuză că vă ascundeți chestia, negați-o! Dacă vă prefaceți că nu știți ce se întâmplă, ar putea fi și mai încurcat.
 • Imagine intitulată Răzbună pe cei din familia ta Step 4
  4
  Sigilați capacul deodorant cu adeziv. Cumpărați un adeziv extra-puternic, cu condiția să fie transparent după uscarea acestuia și sigilează capacul deodorant. Dacă vrei să fii cu adevărat crud, poți lipi toate sticlele de săpun pe care le folosești pentru duș. Acesta va rămâne într-adevăr confuz și va dezavantaja.
 • Imaginea intitulată
  5
  Aplicați banda adezivă la robinetul chiuvetei. Lăsați puțin spațiu în față. Când se duce să-și spele mâinile, apa se va strecura în fața lui! Este o glumă simplă și eficientă.
 • Imaginea intitulată
  6
  Sprângeți frisca în mâinile sale în timp ce doarme. Când vă veți zgâria nasul sau o veți găsi lângă el, acesta va ajunge acoperit cu frișcă. Fii atent pentru ca acest truc te-ar putea face sa ai probleme cu parintii.
 • Metoda 2
  Pune-ți fratele în rușine la școală

  Imaginea intitulată
  1


  Modificați corecția automată a aplicației Microsoft Word. Dacă fratele tău trebuie să scrie o hârtie de mai multe pagini pe computer, poți să-l joci într-o imagine proastă folosind sistemul său de procesare a textului. Continuă "Corecție automată" în carte "Instrumente" și schimbați setările pentru a înlocui automat unele lemne în utilizarea curentă, cum ar fi "că" sau "" cu cuvinte lipsite de sens "tarapioca" și "Antani". Modificați toate cuvintele pe care le doriți! Dacă vreți să intrați într-adevăr în necazuri, încercați să le schimbați cu ceva de genul asta "Profesorul meu. putoare" și speră că nu o observă.
 • Imaginea intitulată
  2
  Modificați fundalul computerului. Fă-o după ce se duce la culcare sau înainte de a merge la școală dimineața. Nu trebuie să îi dați șansa să observați schimbarea și să schimbați imaginea din nou. Alegeți un fundal jenant, cum ar fi o imagine care îl portretizează în timp ce se culcă într-o poziție amuzantă sau, dacă este băiat, niște poze cu pui și inimi ca cele găsite pe Internet. Bineînțeles că îl cunoști bine pe fratele tău, deci alege ceva ce-l poate face să-l rupă.
 • Când își deschide laptopul la școală, colegii lui vor vedea noul fundal.
 • Imaginea intitulată
  3
  Umpleți rucsacul cu lenjeria de corp. Chiar înainte de a merge la școală, să-și găsească rucsacul, să-l golească și să-l umple cu lenjeria. Va merge în minge și se va simți, de asemenea, inconfortabil pe parcursul zilei.
 • Imaginea intitulată
  4
  Vorbește la școală cu prietena lui. Prezentați-vă și încercați să spuneți: "Bună, trebuie să fii [pronunți un nume diferit de al său]". Când răspundeți nu, pretindeți-vă că sunteți confuz și mărturisiți că fratele tău vorbește mereu despre această altă fată. Acesta va naviga cu adevărat în apele rele!
 • Metoda 3
  Devine-ți răzbunarea

  Imagine intitulată Răzbunare pe cei care vă însotesc familia Pasul 11
  1
  Alege răzbunarea pe baza vârstei fratelui tău. Cu siguranță că nu este adecvat să folosiți aceeași glumă cu un frate de 18 ani și o soră de 7. Deci, încercați să găsiți unul potrivit pentru vârsta sa.
 • Imaginea intitulată
  2
  Decideți cum intenționați să vă răzbuneți. Puteți avea probleme cu părinții dvs. sau pur și simplu faceți rău. În general, este mai bine să părăsiți părinții din joc, dacă nu este o situație foarte gravă. Ai putea chiar să te răzbuni într-un mod distractiv organizând un truc frumos.
 • Imaginea intitulată Răzbună pe cei care au rămas în familie
  3
  Alege glumă. Asigurați-vă că nu este redus. Sunt atât de multe de ales, chiar și destul de distractiv, astfel încât nu are rost să-i facem o glumă plictisitoare. Selectați-l pe baza cât de puternică este dorința dvs. de răzbunare.
 • Dacă știți o glumă bună, scrieți-o într-un notebook și păstrați-o într-un loc unde nimeni nu ar dori să vadă, ca și biroul dvs., sub o pernă, într-o cutie. Păstrați secretul până când veți decide să acționați.
 • Sfaturi

  • Oferiți niște sugestii subtile despre următoarele glume, dar nu vă prindeți.
  • Nu face glume rău care riscă să-ți trimită fratele în spital sau să-l rănești.
  • Nu faceți nimic pe care să-l regretați în viitor. Este ușor să depășiți limitele atunci când sunteți agitat sau furios. În schimb, încercați să alegeți ceva distractiv care vă va face să râdeți mai târziu.
  • Dacă fratele tău este un tip creativ, scufundă creionul colorat în unghiile transparente de unghii. Va fi o explozie ca să-l vezi confuz, când nu va mai putea scrie, și nu se poate observa ce sa întâmplat!
  • Fii atent. Te-ar putea face să plătești de zece ori mai rău!
  • Nu-l santajezi. Nu ar fi o răzbunare.
  • Dacă părinții tăi se supără la astfel de glume, nu-i face prea cruzi. Du-te în partea sigură.
  • Dacă alegeți să vă răzbuniți prin a pune fratele în necazuri, fiți atenți. Răzbunarea s-ar putea întoarce ușor asupra ta.
  • Dacă fratele tău este foarte drăguț în glume și fotografii stângaci și se bucură să facă tort pentru tort, încercați să-l depășiți de fiecare dată.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit