gtemata.com

Cum să câștigați o dispută cu Verizon Wireless

De câte ori ați început o dispută cu Verizon Wireless și nu ați ajuns nicăieri? Procedura de mai jos vă va arăta cum să contactați personalul care vă poate ajuta și vă va ajuta, cu condiția ca plângerea dvs. să fie justificată.

paşi

Imagine intitulată Câștigă o contestație privind reclamația cu Verizon Wireless Pasul 1
1
Încercați să rezolvați problema utilizând canalele normale, dar nu utilizați dispozitivul 611 de la telefonul dvs. fără fir. Sunați la 1-800-922-0204, numai și exclusiv de la un telefon fix. Apăsați 1 pentru limba engleză și 2 pentru a vorbi cu un operator. Introduceți numărul de telefon. Apăsați tasta 0 pentru a vorbi cu un operator.
 • Imagine intitulată Câștigă o contestație privind reclamația cu Verizon Wireless Pasul 2
  2
  Fii pregatit. Este cel mai bun serviciu clienți de pe planetă, dacă este vorba despre rezolvarea problemelor. Serviciul pentru clienți vă va permite să vorbești cu unul dintre cei ei numesc „supraveghetori“, chiar dacă acesta este doar client service glorificat unii angajați, care vă va spune nimic doar pentru a pune capăt practicii cât mai curând posibil.
 • Imagine intitulată Câștigă o contestație privind reclamația cu Verizon Wireless Pasul 3
  3
  Evitați comportamentul nepoliticos, înjurăturile și țipările. Acest comportament va fi notat în contul dvs. Odată ce un cont este raportat, este foarte dificil să fie luat în considerare de cineva din zona de management. De fapt, veți fi văzută ca un client problematic și nu veți primi beneficiul îndoielii și nimic mai mult decât curtoazia datorată.
 • Încearcă să fii foarte amabil și recunoscător personalului. Privind ca o persoană drăguță, și că este un fel și recunoscător cu toți operatorii cu care aveți de-a face, ei vor fi mai multe șanse ca reclamația dvs. este luată în considerare.
 • Imagine intitulată Câștigă o contestație privind reclamația cu Verizon Wireless Pasul 4
  4
  Furnizați-vă numărul fără fir operatorului. Solicitați să verificați suma datorată. Amintiți-vă că, atunci când operatorul intră în contul dvs. și face verificările sau tranzacțiile, vor fi detectabile chiar și după, permițându-vă să știi cine a vorbit și când. Dacă primiți factura la domiciliu, tastați #BAL de pe telefonul dvs. fără fir sau vizitați Verizon.com. Rețineți că verizon.com și verizonwireless.com sunt două site-uri diferite.
 • Imagine intitulată Câștigă o contestație de plângere cu Verizon Wireless Pasul 5
  5
  Explicați motivul reclamației dvs. și solicitați modificări. Dacă cererea este respinsă, cereți-i să vorbească cu o persoană din zona de administrare. În multe cazuri va trebui să așteptați o zi înainte de a fi rechemat. Este o procedură normală, să fie pacient (dacă trebuie să ia credit facturile fără fir va trebui să aștepte până când schimbarea nu apare în buget sau să facă un protest rezidențial în locul wireless).
 • Imagine intitulată Câștigă o contestație privind reclamația cu Verizon Wireless Step 6
  6
  Dacă nu primiți nimic de la agentul sau managerul care te-a sunat înapoi, iată ce trebuie să faci:
 • Imagine intitulată Câștigă o contestație privind plângerea cu Verizon Wireless Pasul 7


  7
  Spuneți-i că le-ați chemat ca o ultimă soluție înainte de a merge la curtea din orașul dvs. Spuneți că doriți să evitați cheltuielile și dificultatea de a începe un proces.
 • Efectuați aceste apeluri atunci când aveți timp, puteți să vă așezați și să scrieți ceea ce se spune și, eventual, să rămâneți în așteptare. Evitați să apelați în timp ce mergeți la muncă sau trebuie să faceți altceva important. Este posibil să puteți lua legătura cu persoanele pe care le doriți doar atunci când trebuie să intrați într-o întâlnire sau sunteți pe punctul de a închide!
 • Imaginea intitulată Câștigă o contestație privind plângerea cu Pasul Verizon Wireless 8
  8
  Cereți ca orice acord făcut telefonic să fie documentat în contul dvs. Nu fiți nepoliticoși, dar întrebați cu bunăvoință "să citiți ce a fost scris în proiectul de lege". Numele, datele și orele fiecărei conversații și scrieți tot ceea ce sa spus. Spuneți-ne numele dvs. de familie și numerele de practică și scrieți-le pe toate cu sârguință.
 • Imaginea intitulată Câștigă o contestație privind reclamația cu Verizon Wireless Pasul 9
  9
  Dacă nu obțineți ceea ce doriți (dacă este potrivit pentru dvs.), nu ezitați să apelați în instanță. Nu este nevoie să angajeze un avocat și, în general, costă mai puțin de 240 de dolari pentru a iniția un proces în instanța de reclamații mici. După deschiderea cazului, se va acorda o dată date procesului, pe care ambele părți le vor primi prin e-mail.
 • Imaginea intitulată Câștigă o contestație privind reclamația cu pasul Verizon Wireless 10
  10
  Adu-ți răbdare! Veți fi chemați. Nu fi zgârcit. Dacă Verizon Wireless te-a nedreptățit, vei fi dreptate. Dacă încercați doar să creați probleme, nu veți obține nimic.
 • Imagine intitulată Câștigă o contestație privind plângerea cu Pasul Verizon Wireless 11
  11
  În decembrie 2008, rata Verizon Wireless Pay-As-You-Go pentru 99 de cenți pe zi, plus 10 cenți pe minut a fost cea mai scăzută rată, dar serviciul Verizon pentru clienți insistă asupra faptului că nu se poate schimba de la un cont de „post-pay“ la un cont "preplătit", fără a suferi o modificare a numărului de telefon. Explorați planurile în impuls, explorați, de asemenea, planuri de prețuri concurente pentru a găsi cea mai convenabilă ofertă pentru dvs. Clienții au opțiunea de a transfera un număr post-plătit la un telefon mobil preplătit. Rețineți, totuși, că, dacă ați semnat un contract cu un număr de post-pay, transferă numărul pe un telefon preplătită va duce la rezilierea contractului cu posibile rate de dezactivare.
 • Imagine intitulată Câștigă o contestație privind reclamația cu pasul Verizon Wireless 12
  12
  Din moment ce Verizon Wireless are un număr mare de caracteristici și opțiuni, examinați cu atenție factura lunară (aveți 120 de zile pentru a face o plângere asupra facturii).
 • Sfaturi

  • Fii respectuos.
  • Nu exagerați, fiți rezonabili.

  Avertismente

  • Nu amenința pe nimeni.
  • Nu întreba prea mult.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit