gtemata.com

Cum să câștigi la Pac Man

Vrei să devii un maestru Pac-Man? La fel de simplu ca acest joc poate fi, poate fi, de asemenea, incredibil de provocator și frustrant. Iată câțiva pași care vă vor ajuta să deveniți ultimul jucător Pac-Man.

Acești pași pot varia în funcție de versiunea jocului.

paşi

Image title Învinge în Pac Man Pasul 1
1
Fii atent la toți adversarii tăi - în joc există doar patru fantome. Acordați mai multă atenție celor apropiați de dvs. Acordați atenție și Blinkyi (roșu) și Pinky (Rosa), deoarece acestea sunt fantomele cele mai rapide și mai abilitate. În cele mai multe versiuni ale Pac-Man, vei muta fantomele mai repede, și asta înseamnă că te vor capta numai dacă ai un colț sau te înșeli.
 • Image title Învinge în Pac Man Pasul 2
  2
  Amintiți-vă că probabil sunteți mai deștept decât jocul. Inteligența artificială a lui Pac-Man este primitivă. Fantomele vă pot da impresia de a vă urmări, dar ele vor schimba adesea cursul atunci când sunt în spatele tău. Dacă observați că sunteți pe punctul de a fi înconjurat, mișcați în direcția unei fantome care trebuie "alege" dacă urmăriți sau schimbați traseul. În multe cazuri, veți fi norocoși. De asemenea, încercați să rămâneți în zone cu multe curbe și rute - va fi mult mai ușor să vă însământați trackerele aici.
 • Image title Învinge în Pac Man Pasul 3
  3
  Când ați învățat elementele de bază, concentrați-vă asupra totalizării cât mai multor puncte posibil. Curățarea hărții este un început, dar încearcă, de asemenea, să ridice fructele care apar din când în când, precum și să vâneze fantome când sunteți "potențat". În general, este o idee bună să curățați harta în sferturi, folosind punctele din "întărire" când 2 sau mai multe fantome încep să se miște în zona dvs. În mod ideal, ar trebui să așteptați cel puțin 3 fantome pentru a fi în zona dvs. înainte de a utiliza un upgrade, deoarece veți câștiga tot mai multe puncte fantomă pe care le veți devora. Dacă reușiți să mâncați toate cele 4 fantome cu doar un singur impuls, veți câștiga 200, 400, 800 și 1600 sau 3000 de puncte (în majoritatea versiunilor). Nu pierdeți timpul cu privire la fantome, dar amintiți-vă că toată lumea pe care o mâncați va trebui să se întoarcă în centrul hărții și apoi înapoi în zona dvs. pentru a fi o amenințare. În consecință, trebuie să vă străduiți să eliminați amenințările din zona dvs. atunci când vă faceți upgrade. Nu încercați doar să le trimiteți în direcția opusă.
 • Image title Învinge în Pac Man Pasul 4


  4
  Când mănânci o fantomă îmbunătățită, devine o pereche de ochi care se întoarce treptat în centrul hărții (închisoarea) pentru a se regenera. Dacă curățați zona centrală a hărții, acordați atenție acestor ochi! Nu găsiți la"intrarea în închisoare" când o fantomă se regenerează!
 • Image title Învinge în Pac Man Pasul 5
  5
  Învață să înțelegi gândul fantomelor. Mișcările lor nu sunt deloc aleatorii. Începeți fiecare nivel, îndreptându-vă spre respectivele lor "colțuri" Blinky (roșu) se mișcă spre dreapta sus, Pinky (roz) stânga sus, Inky (albastru) jos dreapta și Clyde (portocaliu) spre stânga jos. După câteva secunde, vor începe să vă urmărească - veți ști că au schimbat tactica atunci când efectuează o rotație de 180 °. Binky se îndreaptă direct spre poziția dvs., Pinky se îndreaptă spre punctul exact în fața dvs. (dacă nu vă îndreptați în sus, pentru o eroare), Inky se mișcă spre sfârșitul unei linii care are arată în fața ta ca centru și Blinky la celălalt capăt și Clyde te urmărește când e departe, dar se întoarce în colțul său când ești aproape. Acestea vor alterna aceste două strategii pentru întregul nivel, dar în cele din urmă vor decide să vă urmeze.
 • Sfaturi

  • Nivelul 21 este ultimul nivel din schema unică - fiecare nivel după acesta este identic. Odată ce ați învățat un model pentru a depăși acel nivel, este doar un test de rezistență la atingerea nivelului 256. La nivelul 256, jocul devine dintr-o dată neputincios.
  • Mutați mai repede când nu mâncați puncte, deci dacă încercați să semănați o fantomă, nu mâncați.
  • Diferitele versiuni ale jocului atribuie vieți suplimentare în funcție de diferite criterii. Unii după un anumit număr de puncte (de exemplu 10000), alții după un anumit număr de niveluri (de exemplu 3), alții nu le atribuie deloc! Dacă aveți nevoie să acumulați puncte pentru a obține o viață suplimentară, asigurați-vă că ați ucis cât mai multe fantome posibil atunci când utilizați un upgrade. Dacă reușiți să mâncați 3 fantome pentru fiecare upgrade, veți câștiga 5600 de puncte pe nivel și veți mânca 4 pentru fiecare upgrade, 12000.
  • Stați departe de colțurile cele mai îndepărtate atunci când vă deplasați între cadrane.
  • Completați rapid colțurile. În acest moment este foarte ușor să vă prindeți, curățați astfel aceste zone rapid.
  • Mișcările fantomelor urmează a ta.
  • Nu rupeți tastaturile sau alte obiecte. Nu fiți copleșiți de dorința de a obține cel mai mare scor posibil, mai ales dacă ar trebui să studiați sau să dormiți.
  • Rămâi calm. În ciuda simplității sale, Pac-Man poate fi extrem de frustrant, chiar mai mult decât shooter-urile și alte jocuri moderne. Deoarece jocul este atât de simplu, vă puteți aștepta să treci cu ușurință fiecare nivel. Nu va fi așa. Gândește-te doar la relaxare și distracție.
  • Premisa lui Pac-Man este foarte simplă. Controlează un mic caracter semicircular care trăiește într-un labirint plin de puncte mici. Scopul jocului este de a mânca toate punctele din labirint, scape de cele patru fantome ale jocului. Jocul are două dimensiuni și se poate deplasa în labirint folosind cele patru direcții cardinale (sus, jos, dreapta, stânga). În fiecare colț al labirintului veți găsi un punct special de "întărire". Mâncând-o, poți devora fantomele pentru un timp stabilit (în timpul căruia se va transforma în albastru).

  Avertismente

  • În versiunea originală a lui Pac-Man, jocul nu poate fi terminat. Partea dreaptă a nivelului 256 este un haos de text și simboluri care fac ca nivelul să nu poată fi redat, din cauza unui bug în numărarea fructelor.
  • Nu deveniți dependenți de acest joc.
  • Nu rupeți componentele calculatorului.
  • Nu treceți cu vederea prietenii, familia sau prietena dvs. pentru a obține un scor mare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Computer sau consolă arcadă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit