gtemata.com

Cum de a câștiga folosind Shaman pe Hearthstone

Când vine vorba de controlul terenului de joc, șamanul este una dintre cele mai puternice clase. Acest lucru se datorează cardurilor sale specifice (ambele creaturi și vrăji), care pot fi folosite în primele runde ale jocului. Chiar și talentul său de erou, adică convocarea unui totem aleatoriu, nu trebuie subestimat. Câștigarea folosind Shaman pe Hearthstone este vorba despre cunoașterea clasei și cărților tale.

paşi

Partea 1
Aflați elementele de bază

Imagine intitulată
1
Află ce înseamnă Hearthstone. Hearthstone este un joc de cărți online (TCG) care vă permite să provocați oameni din întreaga lume. Funcționează ca majoritatea jocurilor de cărți, dar este ușor de înțeles chiar și pentru cei care nu s-au ocupat niciodată de acest tip de jocuri.
 • Imagine intitulată
  2
  Înțelege cum câștigi. Pentru a câștiga pe Hearthstone, trebuie să reduceți punctele de lovire ale adversarului (HP) la zero.
 • Spre deosebire de alte jocuri similare, cardurile de finisare nu înseamnă pierderea. În schimb, veți primi daune la fiecare întoarcere în care nu veți avea cărți de tras.
 • Imagine intitulată Câștigați folosind Shaman în Hearthstone Pasul 3
  3
  Învață să folosești abilitățile eroului tău. Ambii concurenți vor avea propriul lor erou cu o putere specială. Aceste abilități pot fi folosite făcând clic pur și simplu pe butonul relevant situat în partea dreaptă a eroului tău.
 • Imagine intitulată
  4
  Învață să distingi cele trei categorii diferite de cărți. Cardurile Hearthstone sunt împărțite în trei categorii: creaturi, vrăji și arme. Fiecare carte poate fi utilizată numai dacă este disponibilă cantitatea de mana solicitată de card.
 • Imagine intitulată Câștigați folosind Shaman în Hearthstone Pasul 5
  5
  Învață să-ți ataci adversarul. Atacul este ușor, doar selectați o creatură și direcționați atacul către o țintă. Puteți ataca o creatură sau direct adversarul. Vrăjile funcționează exact în același mod.
 • Partea 2
  Știind eroul tău și stilul lui de joc

  Imagine intitulată Câștigați folosind Shaman în Hearthstone Pasul 6


  1
  Cunoaște-ți eroul. Numele lui este Thrall și puterea lui sunt totemurile. Fiți atenți, totuși, există mai multe. Există un totem 1/1, un 0/2 cu provocare, 0/2 vindecare și 0/2 cu +1 Magic Damage. Dintre toate, este imposibil ca jocul să fie gol!
  • Dacă nu aveți nicio carte decentă de jucat, chemați un totem. Dacă nu altceva, veți avea ceva pe terenul de joc.
  • Unele dintre creaturile specifice ale șamanului au supraîncărcare. Asta inseamna ca, la randul lor dupa folosire, unele dintre cristalele mana vor fi inutilizabile. Deci, gândiți-vă de două ori înainte de a utiliza acest tip de card, lăsându-vă spațiu de manevră pentru virajul următor.
 • Imagine intitulată Câștigați folosind Shaman în Hearthstone Pasul 7
  2
  Alegeți stilul dvs. de joc. Având în vedere abilitățile eroului său, este clar că șamanul va tinde să domine câmpul de joc cu creaturile sale. Încercați să aveți întotdeauna ceva creatură sau totem pe pământ.
 • Câștigând cu șamanul este să tragi cărțile corecte în primele patru runde. Cu puțin noroc veți avea cărțile care vă vor conduce spre victorie.
 • Șamanul dă tot ce este mai bun, mai ales din mijlocul meciului. Asigurați-vă că veți supraviețui celor mai buni în primele runde și veți avea victoria în buzunar.
 • Partea 3
  Familiarizați-vă cu cardurile dvs.

  Imagine intitulată Câștigați folosind Shaman în Hearthstone Pasul 8
  1
  Descoperiți cele mai bune creaturi. Creaturile tale ar trebui să fie un compromis bun între creaturi normale și creaturi cu Suprasarcină. Amintiți-vă, este mai bine să alegeți creaturi rezistente care să le folosească spre sfârșitul jocului - la început veți avea totemurile care vă protejează.
  • Totemul focului. Acest totem dă atacul +2 la creaturi adiacente. Practic, ai putea să o plasați în mijlocul a două alte totemuri și să începi să-ți lovești adversarul sau creaturile.
  • Elemental Indomitable. Această carte este cea mai importantă dintre cele cu efect de suprasolicitare, deoarece câștigă atac și HP de fiecare dată când se joacă un card cu suprasarcină. Având deja 4 baze HP, merită cu siguranță prețul de 3 mana.
  • Elemental de foc. Probabil cel mai puternic card shaman printre cei fără suprasarcină. Un 6/5 care tratează 3 daune ca o bătălie de bătălie. Poate schimba soarta unui meci.
 • Imagine intitulată Câștigați folosind Shaman în Hearthstone Pasul 9
  2
  Învață să exploatezi alte creaturi. Având în vedere cantitatea mare de carduri cu suprasarcină disponibile, este recomandabil să folosiți creaturi care lucrează sinergic cu acest efect. Când nu este posibil, este mai bine să folosiți creaturi care vă sporesc apărarea și daunele magice.
 • Defender al lui Argus. Această creatură dă provocare și + 1 / + 1 creaturilor adiacente. Puteți să o utilizați în două moduri: atacați totemurile dvs. 0/2 sau provocând creaturi care nu au acest efect.
 • Draco di Sapphire. Această creatură funcționează foarte bine în puntea șamanului, dar este folosită de aproape toată lumea. Nu numai că vă permite să desenați o carte, dar dă +1 daune magice (foarte utile, având în vedere cantitatea de vrăji pe care șamanul le poate pretinde).
 • Imagine intitulată Câștigați folosind Shaman în Hearthstone Pasul 10
  3
  Alege vrăji. Șamanul se poate lăuda cu multe vrăji care deblochează și / sau dăunează foarte mult creaturilor inamice. Thrall este un maestru în controlul terenului de joc.
 • Fulgerul pământului. Această magie anulează efectele secundare ale creaturilor, ceea ce este foarte util atunci când vine vorba de eliminarea unui efect de provocare.
 • Arma Hard Rock. Această vrajă vă permite să faceți 3 daune oricărui inamic. Foarte util atunci când vine vorba de eliminarea creaturilor cu câteva HP. Costă doar o singură mană.
 • Dart fulminant. Din nou, această vrajă are 3 daune oricărui inamic. Este recomandabil să-l folosiți atunci când aveți un Element Indomibil la sol, pentru a-l îmbunătăți.
 • Lupii spirituale. Această vrajă, pentru doar 2 mana, evocă 2 creaturi cu provocare. Absurd! Va fi greu pentru inamicul vostru sa scape de ele cu usurinta in primele schimbari. Rețineți însă că acest card are un efect de suprasolicitare.
 • Fulgere furtună. O magie foarte utilă atunci când este vorba de a șterge creaturile adversarului tău. Oferă 3 sau 4 daune tuturor creaturilor inamice, la costul a 2 suprasarcini.
 • Maleficio. Imaginați-vă că aveți numai totemuri pe teren atunci când adversarul dvs. lansează o potentissima legendară. Ce faci? Inutil Maleficio, desigur! Această vrajă reduce orice creatură la 0/1 cu Provocarea.
 • Imaginea intitulată
  4
  Alegeți legendarul drept. Având în vedere cantitatea de creaturi disponibile pentru șaman, Thrall nu are nevoie de prea multă legendă pentru a câștiga. Unii, cu toate acestea, vă va ajuta să provocați mai multe daune asupra inamicului.
 • Thalnos. Una dintre mana legendara low-cost, aceasta carte da daune magice +1. Nu numai că, Death Rattle lui vă va permite să trageți o carte.
 • Al`Akir. Al`Akir este o exclusivitate legendară a șamanului. El are Furia vântului, care vă permite să atacați de două ori. Să nu mai vorbim de faptul că ea are, de asemenea, provocare, scut divin și taxă? Aici este. Perfect pentru a folosi ca o lovitură de grâce!
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit